Skræl kartofler og bring dem i kog i letsaltet vand. Lad dem koge til de er møre, ca. 20 min.
Del farsen op til 6-8 bøffer. Form dem og krydder dem godt med salt og masser af peber. Steg dem brune og færdige i en stegepande med en god klat magarine. Tag dem op af panden og læg dem i et fad der kan holdes varmt i ovnen.
Skær løgene i halve løgringe og steg dem i stegefedtet fra bøfferne til de er gyldne og bløde, men ikke brune.
Tilsæt så en ekstra klat magarine så det er nemmere at lave saucen.
Drys mel forsigtigt udover løgene i panden, og rør rundt med en ske til melet er jævnt fordelt og uden klumper. Hæld så piskefløden i og spæd op med mælk. Er saucen for tyk kan du spæde op med kartoffelvand. Lad saucen simre lidt. Smag til med salt og peber og kom lidt saucekulør i til farven er passende.
Giv de frosne ærter et lille opkog i en gryde. Lad dem så dryppe af.
Hæld saucen direkte fra panden og henover bøfferne i det varme fad.
SERVERING
Serveres med kartofler, grønne ærter og eller rødbeder.