1 rød chili (evt. ½ hvis man ikke kan li det alt for stærkt)
500 g. Fedtfattig oksefars
salt og peber
(evt. lidt pinjekerner ristet på en tør pande)
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Opløs gæren i lunkent vand og tilsæt resten af ingredienserne. Dejen må ikke klistre for meget. Tilsæt evt. mere eller mindre mel.
Del dejen op i 40 små boller og rul dem ud til flade runde "mini-pizzabunde" at se på.
Hak løg og chili fint og bland det sammen med den rå oksefars og de hakkede tomater. Tilsæt ca. 1 spsk. salt og drys godt med peber.
Ælt farsen godt sammen til en grød agtig masse.
Læg nu ca. 1 tsk. med top ( eller spsk.) på hver af de runde bunder. Saml 4 hjørner og tryk dem sammen som du kan se på billedet.
Læg dem på bagepapir og bag dem ca. 15 min. v. 190 g. eller til de er pæne brune.
SERVERING
Serveres enten som snack, eller som en ret med grøn salat og youghurt naturel til.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)