2£ kylling dele (bryst, lår, vinger), løs hud og fedt kasseres
5 tsk. sukker
1 tsk. hakket hvidløg
1 bund forårsløg, hakket
1 tsk hakket frisk ingefær
2 tsk sojasovs
5 tsk gochu Jang
2 tsk korean sesamolie
2 tsk ristede sesamfrø
1 / 2 kop vand
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Skær kyllingen i 3 cm stykker. Opdele vinger. Bland de dele med sukker og marinere i 1 time eller mere. (Den sukker er en tenderizer.)
Bland alle de andre krydderier, hvidløg, forårsløg, ingefær, soya sauce, gochu Jang, sesamolie og sesamfrø. Bland godt, føje til kylling, og marinere i en time.
Hæld 1 / 2 kop vand i en gryde og bring i kog. Tilsæt kylling og marinaden og lad det simre, der er omfattet, over svag varme i omkring 1 / 2 time, hvilket er nok til at koge kylling og fordampe næsten al væsken. Rør i blandingen én eller to gange i løbet af denne proces.