Søg
Nye
Kategori
Madplaner
Højtider
Ingredienser
Favoritter
Indkøbsseddel
Leksikon
Artikler
Ny bruger
Log ind
Tarteletter med kylling
Opskrifter
>
Tarteletter med kylling
(Opskriften fortsætter under reklamen)
Vist
10.504
Favorit
2
Opskrift af:
eba
Kategori
Kylling
Hovedret
Påske
tarteletter
kylling
LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
900 gr. kyllingfilet, ferske
1 spsk. kyllingfond
1 tsk. grov salt
2 spsk. smør
2 spsk. hvedemel
2 ds. aspargessnitter
1 spsk. konc.kyllingefond
salt og peber
2 pakker tarteletter.
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Kog kyllingen i vand i en gryde tilsat fond og salt.
Lige omkring 10 min. De skal bare være lige nok, så de ikke er røde indeni.
Skæres i tern.
I en stor sliplet stegegryde eller lign. smeltes smørret og melet drysses i. Nu skal der røres godt.
Når det er opbagt tilsættes væden fra begge asparges dåser og der røres godt.
Derefter aspargessnitterne. Rør igennem igen, for der er også væde i aspargerne. Blir saucen for tyk, så brug noget af vandet, kyllingen er kogt i.
Tilsæt 1 spsk. kyllingefond. Nu tilsættes kyllingternene og der smages til med salt og peber.
Lad gryden stå og småsimre ganske svagt en halv times tid.
Tarteletter varmes i ovnen efter pakkens anvisning.
SERVERING
Gryden på bordet, så kan man selv bestemme hvor meget man vil ha i tarteletten. Der må gerne frådses :-)
RELATEREDE FAVORIT OPSKRIFTER
Hectors Cashew Kylling
Min perfekte stegte kylling:
Myntemarinerede kyllingespyd
Indbagt kylling m. ananas & bacon
NYESTE OPSKRIFTBILLEDER
Is a la mande
Hjemmelavet is - af KUN to ingredienser
Oreo fudge
kokostoppe med marcipan og chokolade
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej :)
Følg Maduniverset på
DAGENS OPSKRIFT 13.04.21 UGE 15
Flødestuvet spinat
Brugere online : 408
PRIVACY POLICY
Tilbudsaviser
|
Drinksopskrifter
|
Måltidskasser
|
Desktop version