Lad gær få stuetemperatur. Opløses i håndvarmt vand.
Tilsæt olie og der efter salt. Rør godt.
Tilsæt 300 gr. pizzamel og lad røremaskinen køre på lav hastighed 6-8 min. Undervejs, hvis dejen er for klæbrig, tilsæt mere mel. Dejen skal lige slippe skålen.
Stilles til hævning til ca. dobbelt str. med et fugtigt klæde over, ca. 30-40 min.
Æltes godt igennem og deles i 2 og derefter hver 2 i 4 dele. Rules til boller der trykkes flade.
Efterhæver ca. 30 min på bageplade emd bagepapir.
Pensles med vand og ind i en forvarmet varmluftovn 8-10 min.
SERVERING
Passer perfekt til hjemmelavede burger bøffer på 100-125 gr. stykket.
Har prøvet det med oliven olie, men der blir dejen alt for klæg. Defor rapsolie.