1. Løg skæres i 8 både, der skilles lag for lag. Forårsløg skæres hele vejen på langs hvorefter der skæres 0,5 cm tykke skiver. Squash snittes i tynde pinde og gulerod skæres i 0,5 cm skiver.
2. Revet ingefær, presset hvidløg, karry (mængde efter behov) og sambal oelek svitses i olie på en pande. Derefter tilsættes løg og forårsløg.
3. Når løgene er glasklare tilsættes kalkunen, der er skåret i tern. Når kalkunen har fået farve (ikke gennemstegt!) på alle sider, tilsættes resten af grøntsagerne.
4. Steg et par minutter og tilsæt kokosmælken - Er der ikke nok væske i den kan den blandes op med sødmælk.
5. Tilsæt fiskesovs og peanutbutter.
6. Smages til med salt og peber, evt. mere karry.
SERVERING
Serveres med hvide ris. Velbekomme :)
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)