½ spsk konc oksekødsfond eller ½ terning oksekødsbouillon
1 spsk oregano
1 laurbærblad
½-1 tsk salt
friskkværnet peber
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Varm halvdelen af olivenolien op i en stor tykbundet gryde. Steg løg, hvidløg, gulerod og selleri ved jævn varme i 5 minutter. Tag grønsagerne op.
Varm resten af olivenolien op i gryden. Steg oksekødet ved stærk varme i 5 minutter. Skil kødet af med en træske og rør rundt. Tilsæt salt og peber.
Kom grønsagerne tilbage i gryden og steg det sammen med oksekødet i et par minutter.
Tilsæt tomatpure, vin, vand, fond, oregano og laurbærblad og smag til evt. med mere salt og peber.
Bring det hele i kog, skru ned, læg låg på og lad simre i en halv time gerne længere. Lad det evt. stå og trække i nogle timer.
SERVERING
Serveres enten sammen med tagliatelle eller spaghetti eller lægges sammen med lasagneplader og bechamelsauce til en lasagne
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)