Flødeost (vælg selv hvilken - jeg bruger Philadelphia flødeost med hvidløg)
Fillodej (Sund dej, bruges i stedet for butterdej - kan købes i alle supermarkeder)
Soltørret Tomater (behøves ikke, men giver en dejlig smag)
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Fillodejen skæres ud så der er ca. 7 cm. rundt om laksen. ( skæres ud i en firkant). Flødeosten placeres midt på Fillodejen (ca. 2 spsk. ost) og derefter lægges der 2 tomater på med spinat som dækker overfladen af flødeosten. Ca. 2 spsk. spinat) Til sidst lægges laks oven på flødeosten og diverse ting. Fillodejen rulles sammen, så laksen er indelukket. Derefter vendes den på hovedet, så Fillodejen holder sin Placering.
De indbagte laks bage ved 175 grader i 45 min. (færdige når de er lette gyldne.