Æg og sukker piskes skummende. Nøddekernerne blendes og vendes i æggemassen sammen med de øvrige ingredienser. Dejen kommes i en velsmurt lagkageform og bages v/ 200 grader i ca. 15 min.
Fløden piskes stiv og heri vendes de afdryppede mandariner sammen med den hakkede chokolade. Herefter fyldes massen på lagkagebunden.
Marcipanen rulles ud mellem 2 stykker bagepapir til en passende rund cirkel, hvorefter marcipanen lægges henover fyldet. Til sidst sigtes kagen med kakao
SERVERING
Udover at servere den til fødselsdage, er den også god at servere til kaffen efter en middag, hvor man har sprunget desserten over.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)