- 1 pose wokblanding fra frost (kan både være udelukkende med grønne grøntsager eller med blandede slags)
- Evt. 400-450 g. kyllingefilet eller inderfilet
Krydderier:
- Karry
- Salt
- Peber
- Olie
Tilbehør:
- Ris
- Evt. Naanbrød
Redskaber:
- Wok eller stor pande
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Risene sættes til at koge som anvist på pakken.
Når der er ca. 20 min tilbage af kogetiden skæres kyllingefiletterne i 2 x 2 cm stykker.
Wokken varmes op og olie puttes i gryden. Karry tilsættes efter egen smag og brændes af. Herefter svitses kyllingestykkerne. Når kyllingen er næsten gennemstegt tilsættes den frosne wokblanding, der svitses med.
Når wokblandingen er svitset tilsættes kokosmælken. Der kan evt. fortyndes med vand til man opnår den ønskede konsistens.
Der smages til med salt, peber og evt. karry.
Naanbrød varmes i ovnen efter anvisning på pakken, mens wokgryden står og simrer.
Tip: Retten kan også laves med friske grøntsager, hvilket dog vil forlænge tilberedningstiden.
SERVERING
Wokretten serveres med ris og evt. naanbrød.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)