Annonce

Holiday Eggnog

avatar
Gudrun Sørensen

Ingredienser
10 æggehvider 1/3 kop flormelis 10 æggeblommer 1 liter kold fløde 2 spsk flormelis 1 liter blended whisky ½ liter Jamaica rom 2 kopper kold mælk reven skal af 1 appelsin reven skal af 1 citron reven muskatnød 7-8 liters punchebowle.

Fremgangsmåde
Æggehviderne kommes i en stor mixebowle, og der tilsættes 1/3 kop flormelis. Hvider og sukker piskes godt til de er stive. I en anden stor bowle røres æggeblommerne godt, hvorefter æggehvideskummet kommes i. Det hele omrøres godt. Den kolde fløde og 2 spsk flormelis kommes i punchebowlen og piskes, til fløden er helt stiv. Under konstant omrøring kommes æggemassen langsomt i punchebowlen med den piskede fløde. Når det hele er godt blandet, tilsættes whisky og rom langsomt og derefter den kolde mælk - under konstant omrøring. Eggnog'en vil på dette tidspunkt være fyldig, og jo mere den afkøles, desto fyldigere bliver den. Reven citron- og appelsinskal samt reven muskatnød på toppen.

Servering til Holiday Eggnog

Afkøles i mindst 2 timer eller endog natten over.



reklame
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset 1999-2023 cookies på Maduniverset