Annonce
Holiday Eggnog

Holiday Eggnog

Gudrun Sørensen
Gudrun Sørensen

Ingredienser
10 æggehvider 1/3 kop flormelis 10 æggeblommer 1 liter kold fløde 2 spsk flormelis 1 liter blended whisky ½ liter Jamaica rom 2 kopper kold mælk reven skal af 1 appelsin reven skal af 1 citron reven muskatnød 7-8 liters punchebowle.

Fremgangsmåde
Æggehviderne kommes i en stor mixebowle, og der tilsættes 1/3 kop flormelis. Hvider og sukker piskes godt til de er stive. I en anden stor bowle røres æggeblommerne godt, hvorefter æggehvideskummet kommes i. Det hele omrøres godt. Den kolde fløde og 2 spsk flormelis kommes i punchebowlen og piskes, til fløden er helt stiv. Under konstant omrøring kommes æggemassen langsomt i punchebowlen med den piskede fløde. Når det hele er godt blandet, tilsættes whisky og rom langsomt og derefter den kolde mælk - under konstant omrøring. Eggnog'en vil på dette tidspunkt være fyldig, og jo mere den afkøles, desto fyldigere bliver den. Reven citron- og appelsinskal samt reven muskatnød på toppen.

Servering til Holiday Eggnog

Afkøles i mindst 2 timer eller endog natten over.



Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt