Annonce
Jespers Julepunch

Jespers Julepunch

Hansens Opskriftservice
Hansens Opskriftservice

Ingredienser
½ liter vand. ½ kg. sukker. 1 lille stk. kanel. 5 hel nelliker. Skallen af 1 appelsin. Skallen af 1 citron. 3 lasker rødvin. saften af 2 appelsinger. Saften af 2 citroner. Cognac eller rom.

Fremgangsmåde
Vand koges med sukker, kanel, nelliker, skal af appelsin og citron. Lad det stå og blive koldt. Sies og kommes tilbage i gryden. Varmes med 3 flasker rødvin. Må ikke koge. Herefter kommes appelsin- og citronsaft i og smages til med cognac eller rom.


Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt