Annonce
Mojito med mynte blade

Mojito med mynte blade

Sebastian
Sebastian

Ingredienser
4cl mørk rom - Pampero el. Havana Club Knust is Schweppes Lemon Lime Økologisk rørsukker Mynte Monin Lime Juice

Fremgangsmåde
Den følgende udgave har jeg lært af min far, og den smager satme godt! 2/3-3/4 lime (i både) 7-8 store friske mynteblade 3 tsk. rørsukker (Tilsæt evt. en sjat Monin Lime Juice hvis der ikke er saft nok i limene) Mordes i et highball glas (33cl) Knus is og fyld til en halv cm under kanten. Hæld 4cl MØRK rom over. Rør derefter rundt med en gaffel for at få limen op fra bunden. Top med Schweppes Lemon og fyld en sidste smule is i.

Servering til Mojito med mynte blade

Pynt med sugerør og myntebladAnnonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt