Ingredienser:
20stk. Kina rejer
200g hvede mel
2 dl. vand
1/4 tsk. bagepulver
1/2 tsk. salt
1 l. Olie (rapsolie) til friturestegning
Ingredienser:
Små lækre kartofler
1/2 skive sliced bacon til hver
salt
evt. timian
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ?
9 mellemstore kartofler
2 dl. cream fraiche
lidt mayonaise
salt
peber
Lidt paprika
Purløg
½ løg
2 tomater
Ingredienser:
1-2 kg. kartofler, skrællede og skåret i mindre tern
2-3 dl. madfløde
hvidløg, revet eller i tynde skiver
1 rød chili, fint snittet, med kerner men uden stilk
3-4 kylling filet, skåret i lidt gode skiver
groft salt og kværnet peber
revet ost
sliced bacon
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
300 g Smør. 4 æg. 325 g Sukker. 4 spsk. Kakao. 4 tsk. Vaniliesukker. 4 tsk. Bagepulver. 2 dl. Mælk. 250 g Mel.
Fyld. 150 g Smør. 1 dl.Kaffe. 4 tsk.Kakao.4 Tsk.Vanilie. 200g Flourmelis. 150 g Kokos..
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 time i alt.
6 stk kyllingefilet
3 porrer
1 bundt forårsløg
1 løg
4 gulerødder
1 pakke bønnespirer
1 pakke eller dåse babymajs
1 rød peberfrugt
ca. ½ kg champignon
Evt. ½ kinakål eller andet salathoved.
Ca ½ - 3/4 dl soya.
friskkværnet peber
ca. 1 tsk. Peberblanding (fra Santa Maria)
ca. 1 tsk papirika
Jordnøddeolie til stegningen.
Ingredienser:
1 and på MINDST 3 kg.
Æbler (belle De boskop).
Svesker uden sten.
Salt og friskkværnet peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: God søndagsmad
2 stk. kyllinge filet
1 pk. bacontern
1. pk. cocktailpølser (ej dåse)
1. ds. hakkede tomater
2 tsk. paprika
1/4 piskefløde
Ingredienser:
6-8 koteletter eller snitzler
500 gr. champignon
salt og peber
1/4 - 1/2 ltr. piskefløde
margerine
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min.
Pris: kr. 80
Nudler ca. 1 pakke
400 gr. kylling i små tern
2 finthakkede fed hvidløg
1 frisk chili
1 stk. frisk ingefær
Olivenolie (efter behov)
Soya (efter behov)
Ingredienser:
300g kylling uden skind og ben
150g rejer
1 løg
2 fed hvidløg
3 spsk. olie
3 sammenpisket æg
8 dl kolde kogte ris
1 spsk. sojasauce
salt og peber
200 g bønnespirer
Ingredienser:
1 grøn peber i skiver
125 g strimlet kål
2 spsk vand
200 g kinesiske æg nudler (Shop Asia)
4 tørrede, kinesiske svampe (Shop Asia)
1 spsk vegetabilsk olie (Shop Asia)
3 fed hakket hvidløg (Shop Asia)
6 Thailandske skalotteløg i skiver (Shop Asia)
2 stilke thailandske bladselleri i skiver (Shop Asia)
3 spsk østerssauce (Shop Asia)
1 spsk fiskesauce (Shop Asia)
1 spsk kokossukker (Shop Asia)
50 g u saltet hakkede jordnødder (Shop Asia)
Ingredienser:
300g Tynde risnudler ”Wun sen” (Shop Asia)
5 stk. kina rejer ”Gung” (Shop Asia)
3 stk. æg ”Kai”
500g. saltet jordnødder ”Tur” (Shop Asia)
1 pk. Tofu (Sojabønne masse) ”Dau Hue” (Shop Asia)
50 g. Chinese leek leaves ”bai goui chai” (Shop Asia)
3 spsk fiskesauce ”Nam Bar” (Shop Asia)
50g. Hakket syltet hvid radise ”Hur tai bå” (Shop Asia)
4 spsk Sukker ”Nam darn” (Shop Asia)
½ spsk knust tørret chili ”Pek Bon” (Shop Asia)
1 Teske hakket røde thai løg ”Hoam dang” (Shop Asia)
1 Teske hakket Hvidløg ”Ga tirm” (Shop Asia)
4 spsk Tamarind extrakt ”Nam makarm” (Shop Asia)
½ Kop olie ”Nam man” (Shop Asia)
100g Bønnespire ”Tur nong” (Shop Asia)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min.
400 g kyllinge strimler
1 spsk. soya
1 tsk ingefaer
1/2 tsk. cayennepeber
1/2 tsk. friskkvaernet sort peber
1 rod, 1 gul og 1 gron peberfrugt
1 tsks. sesamolie
2 dl honsebouillon
3 spsk. hoisinsauce eller chilisauce
1 spsk. maizenamel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 30 min.
2 løg
250 g hakket oksekød (10-12% fedt)
1 spsk. olie
1 1/4 L okseboullon (vand + terning)
70 g tomatkoncentrat
1-2 stærk chilisauce
125 g æggenudler
½ tsk salt
peber
Ingredienser:
2 pk dybfrossent kyllingebryst
2 spsk. olie
2 porrer
3 stilke bladselleri
1 stort finhakket log
250 g kinesisk kaal eller hvidkaal
10 champignoner i skiver
1 lille ds bambusskud
1/4 - 1/2 kg ds bonnesirer
2 1/2 - 3 dl bouillon
1 spsk. smor
2 spsk. maizenamel
2-3 spsk. kinesisk soya
evt. salt
Tilbehor:
Lose ris, kinesisk soya
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25 min
½ bk. Bønnespirer
3-4 forårsløg
1 rød peber
½ ds. vandkastanjer
200 g risnudler
3 spsk. Jordnøddeolie
2 spsk. Tomatkoncentrat
salt
risvin
2 dl hønsebouillon
kinesisk soja
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25-30 min
125 g glasnudler
3 spsk olie
100-150 g kyllingebryst (rent kød)strimlet
1 ds bambusskud skåret i strimler
100 g kogt skinke skåret i tern
4 blade strimlet kinakål
50-75 g rejer
1 l hønsebouillon
2 spsk sake el. tør sherry
3 spsk soyasauce
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 10 min.
2 æg str. 3
50 g. mayonnaise
1 dl. ymer
1 spsk citronsaft
1/2 tsk carry
1/2 tsk salt
1/4 tsk hvis peber
1/4 tsk gurkemeje
1 bakke karse
1 tomat
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
ca. 500 g. oksefars
2 løg
1 grøn peber
1 rød peber
2 glas champignon
1 stort glas tomatpuré
2 ds. cocktailpølser
1/4 l. piskefløde
salt og peber efter behag.
Ingredienser:
Ca. 500 g kyllingelår
2 l vand
1 løg
1 frisk chili
1 spsk salt
2 gulerødder
1 rød peberfrugt
250 g bønner
100 g svampe fx shiitake, østershatte eller champignon
1 pakke æggenudler (250 g)
4 forårsløg
2 spsk chiliolie eller olie rørt med tabasco eller friskhakket chili
Ingredienser:
ca 1 kg hamburgerryg
Grønlangkål:
375g dybfrossen hakket grønkål
30g smør
3 spsk hvedemel
3-4 dl mælk
salt
sukker
Brunede kartofler:
750g små kogte pillede kartofler
50g sukker
50g smør
Ingredienser:
500 g sukker
4 æg
3 3/4 dl. mælk
450 g mel
4 tsk. vanille
3 spsk cacao
4 tsk bagepulver
300 g smeltet margarine
Overtræk:
200 g margarine
7 spsk kaffe
2 1/2 spsk cacao
3 tsk. vanilie
100 g kokos
375 g flormelis
Ingredienser:
bok choy (kål)
olie
chili
hvidløg
løg
fem krydderier
svampe
fiskesovs
soya
Ingredienser:
Kyllingebryst
Marinade:
sesamolie
citronsaft
presset hvidløg
chili
frisk chili
hvidløg
forårsløg
fiskesovs
kinakål
bønnespirer
bouillon
majsmel
ris
Ingredienser:
risnudler
grundsuppe
kyllingebryst
frisk chili
hvidløg
forårsløg
frisk spinat
gulerod
bønnespirer
frisk koriander
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 30 min
300-500g svinekød i strimler eller terninger,
olie til stegning,
3 gulerødder,
1 løg,
etv. andre grønsager som i har lyst til,
2-3 tørrede chili (lille) extra stærk 5-6
krydr med salt, peber og lidt karry
Ingredienser:
250 g kyllingefilet
1 spsk olie
200 g ægnudler
2 spsk soja
salt
3 finthakkede fed hvidløg
1 spsk finthakket ingefær
2 tsk karry
2-3 spsk fiskesauce
1 finthakket løg
2 gulerøder i strimler
3-4 stilke blegselleri i strimler
100 g bønnespirer
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
En Coulottesteg
1 fed Hvidløg
Salt, peber og paprika
2 kg. kartofler
Olie
Basillikum eller provancekrydderi (kun til kartoflerne)
Tilbehør:
Knorrs krydret beanaisesovs
Grøntsager efter smag eller salat
Hvidløgsflutes
Ingredienser:
Pris: kr.Halv dyrt
Æggestand til omelet.Oskekød i fine strimler. Kalkun i fine strimler.Pølser.Revet skinke.Mini frkadeller. Revet ost. Rejer. Forårsløg eller porer kan også bruges.Peberfrugter.Champingon.Marinered hvidløg.Perleløg.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
Pris: kr.Rimelig
1 Svinekam. Laurbærblade. Groft salt. Burgerboller.Rødkål.
Agurksalat : 1/3 dl Eddike . 1/3 dl. Sukker . 1/3 dl. Vand. 2 Agurker. Rør det sammen til en lage. Skær agurkerne fint og vrid dem fra væde , drys med groft salt og læg dem i lagen et par timer.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
Pris: kr.Billig
500 G Hakket oksekød. 1 Æg. 1 dl. Mælk. 1 dl. Havregryn. 1 Løg. 1 Fed hvidløg. 1 Knivspids Chillipulver. Salt & peber. Bacon.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min+bagetid
500 g ren rå marcipan
150 g sukker
2 past. Æggehvider
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 30 min
Pris: rimelig
5oo g. flæskefars (eller kalv og flæsk)
1 finthakket løg
1 æg
1 dl. rasp
1-1½ tsk. salt
peber
Fyld: 4 små skiver mellemlagret ost og 4 små skiver skinke.
fedtstof til stegning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 30 min.
Pris: billigt
bacon i tern
løg i tern(ca.½ løg pr.person)
ca. 2-3 røde pølser pr. person
Ketchup.(meget)
makaroni (andet pasta kan bruges, men makaroni er det "rigtige")
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 3 timer
Ca. 1 kg. oksekød af tykkam eller bov uden ben.
lidt fedtstof til bruning.
salt og peber
2 løg i halve eller kvarte.
2-3 gulerødder i mindre stykker.
evt. et stykke selleri i store tern.
1-2 fed hakket hvidløg.
en god kvist timian eller persille.
½-3/4 l. vand.
Meljævning.
kulør.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 3 timer
et stort hvidkålshoved eller 2 mindre
8 grisehaler (kan undlades)
½-1 kg. grise/svineskank (eller kogeflæsk--gerne letsaltet)
½-1 kg. røget bacon (eller kæbesnitter)
ca 1 l. vand.
salt
peber.
sukker.
evt. kulør.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca ½ time
en stor svinemørbrad (eller 2 små)
2 store løg
2½ dl Barbecue Sause (evt delikato ) (mild)
2 glas champ. med væde.
paprika - salt --peber -- kryderurter (evt. persille purløg - hvidløg)
½ l. bouillon (evt vand og terning)
2 dl madlavningsfløde
olie/ smør til stegning .
evt mel til jævning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120-145
Pris: ca. kr. 120,00
ca. 1,3 kg hamburgerryg
Vand
2 spsk stærk sennep
3 spsk brun farin
2 spsk rasp
Frisk persille
Frisk løvstikke
Friske porreblade
Frisk selleritop
ca. 1 kg kartofler
75 g stegemargarine
2 spsk finhakket løg
Groft Salt
Friskkværnet peber
Mild paprika
3 dl grønsagsbouillon
7,5 dl piskefløde
3 fed knust hvidløg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
Pris: 40kr
2 spsk Olie, 3 fed hvidløg 1/2 kg hakket oksekød, 1 lille dåse bambus i skiver, 1 kvart blombål, 1 tsk 3.krydderi, en go sjat fiske sovs og chili ( afhæningt af hvor stærk den må være) men ca. 4 chilli
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45min
Ingredienser: Dej:
200 gr. hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk salt
125 gr. flormelis
1 tsk. vanillesukker
3 spsk. kakao
1 1/4 dl. olie (evt. vindruekerneolie)
1 dl. mælk
3 stiftpiskede æggehvider
Fyld:
150 gr. sigtet flormelis
2 spsk. kakao
½ dl. mælk
1/4 dl. olie
1 tsk. vanillesukker
50 gr. smør el. margarine
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
1 pk. kyllinge inderfilet, terninger eller filet.
2 pakker nudler (eller to "blokke" nudler om du vil)
3-4 peberfrugter
1 glas champignon halve
2-3 gulerødder
evt. 1 rødløg
ca. 1.5 dl soyasauce (alt efter hvor saltet du ønsker retten)
evt. 1 spsk. chilisauce eller honning
2 tsk. revet ingefær
Ingredienser:
ca 1/2- 1 dl Olie
3-4 spsk brunfarin
1-2 fed hvidløg
kethup
1-2 tsk sennep
salt
peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45 min.
Kødboller:
1 løg (ca. 100 g.), 1 fed hvidløg, 1 lille øko. citron - (revet skal og saft), 400 g. hakket oksekød, 1 æg
1 spsk. vand, 1/2 tsk. cayennepeber (eller anden slags chili efter smag), 1 1/2 tsk. salt
Sauce:
1 løg, 1 fed hvidløg, 1 spsk olivenolie, 1 spsk. tørret basilikum, 2 dåser hakkede tomater, 1/2 dl. fløde
ca. 2 tsk. sukker, 1/2 tsk. cayennepeber, salt
Ingredienser:
Salt
Peber
1 løg
1 fed hvidløg
4
100 g kogt skinke
125g champignon
25 g smør
1 tsk oregano
1 tsk. koncentreret tomatpuré
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20-30
Hakket koed med 12-20% fedt (lam, kalve, svin, eller mix): 400g
Loeg: 2 mellem stor
salt og sort peber
+ basmati ris og ristet tomat.
evt. natural yogourt, hakket roed loeg og hakket persile.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20-25
1 kvart/halv pk. tykke risnudler
250 gr. svinekam eller efter eget valg
½ broccoli
2 hvidløg
fiskesauce (fås i føtex bla.)
thin soy sauce (fås i thaibutikker)
black sweetened soy sauce (fås i thai butikker)
3. krydderi
sukker
2 æg
Ingredienser:
7-800 g. svine småkød
2 store løg
1 pk. bacon i tern
1 rød-1 grøn-1 gul peberfrugt
1 bakke champignon
1 pk.cocktailpølser
2 ds. hk. tomater
2 ds. tomatpasta á 140 g.
1/4 l. piskefløde
1/2 l. vand
1 spsk. paprika
salt-peber
olie til stegning
maizena til jævning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 time
1 stor svinemørbrad
1 fed hvidløg finthakket
ca. 2 spsk. grøn peber i små tern
ca. 2 spsk. rød peber i små tern
1 spsk. frisk rosmarin finthakket
1 spsk. olivenolie
salt og peber
6 skiver parmaskinke (ca. 70 g.)
fedtstof til stegning.
Sovs:
200-300 g. champignon i tynde skiver
3-4 dl. fløde
ca. 1 tsk. frisk rosmarin finthakket (mængde efter smag)
salt og peber
evt. lidt kyllingefond (fx. touch of taste)
Ingredienser:
ca. 600 g. oksekød i tynde strimler
marinade:
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
2 spsk.. soya
1 dl fiskesauce
saft af 2 citroner
3 fed presset hvidløg
1/2 lille finthk. chili
1 tomat i tern
1 lille finthakket løg
jasminris
4 store tomater
1 stort krølsalat-hoved
olie til stegning
Ingredienser:
2 fed hvidløg
Thin soy sauce (lidt)
2 tsk. 3.krydderi
2-3 spsk. sukker
fish sauce
Ingredienser:
8 bagekartofler
1 dl. cremefraiche
100 g.flødeost med løg og krydderurter
200 g. skinketern
3-4 spsk. frisk purløg.
salt-peber
Ingredienser:
12 stk. fadkoteletter
1 pakke cocktailpølser
2 pk. sliced bacon
2 store løg
1/2 l. piskefløde
3 ds. hakkede tomater
1 glas champignon
salt-peber
1spsk. oregano
1 pose frosne kartofler i skiver
Ingredienser:
ca. 1 1/2 kg røget hamburgerryg
salt
2 glas kartofler
sukker
1 1/2 kg. kartofler
ca. 500 g. frossen grønkål
magarine
sukker
salt
hvedemel
mælk
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 60
450-500 g kyllingefillet
Stor pakke rå champignon (mere spændende svampe er også en god ide fx. kinesiske svampe)
1 dåse bambusskud
3 mellemstore gulerødder
1 ½ spsk karry
2 spsk kinesisk soya
2 tsk salt
Vand
Mel
Ingredienser:
1 1/2 kg. kogte kolde faste kartofler
1/2 l. cremefraiche 9 %
1 bundt hk. purløg
salt-peber
2-3 tsk. karry
tomat/agurk evt. persille til pynt.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 60
Pris: 7 kr.
300 g skrællede kartofler
3 piskede æg
½ fed hvidløg
Salt
Peber
Oliven olie
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2-3 timer
Pris: kr.Billig
I flæskesteg (ribbensteg kan bruges hvis man vil spare). Laurbærblade. Groftsalt. smør.Foliebakke. 5 dl. vand . 1 Løg. Tørrede rosmarin og tørrede timian .Stegetermometer. Grillbriketter.Grill med låg gerne weber ..
Ingredienser:
1 ss olie
Krydderier:
hvidløg, chili, ingefær, spidskommen, koriander eller en karryblanding
Kød:
100 g skært kød (kyllinge-, kalkun-, okse- eller svinekød)
Grøntsager:
100 g løgagtig grøntsag
200g grøntsager
evt. 2 dl sovs (Se sovse til wokretter)
ristede sesamfrø, peanuts, cashewnødder eller lignende.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
Sprøde bund:
75 G. Smør
100 G. Havregryn
125 G. Sukker
1 Æg
7 G. Bagepulver
25 G. Hvedemel
Fyld:
Dybfrosne hindbær eller jordbær.
1 ltr. Flødeis
Marengs:
4 Æggehvider
1 dl. Sukker
1 spsk. eddike