Ingredienser:
3 dl. finthakket løg
40 gr. margerine
10 ufarvede pølser
2-3 tsk. paprika edelsüss
1- 1 1/2 lille dåse tomatpuré (100-140 g.)
3 dl. mælk
salt og peber
1 dl. piskefløde ( kan undlades)
1 kg. kogte kolde pillekartofler
purløg til pynt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
500-1000 gram kylling i strimler
2 løg
2 store gulerødder
1 dåse ananas i tern
2 kyllinge buillon terninger
1/4 liter fløde
6-8 spsk. Gul karry pulver (IKKE mild karry)
30-50 gram smør
Parboiled ris
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
2 svinemørbrad
2 pk. cocktailpølser eller 6 alm. pølser (skæres i tykke skiver)
1 stor peberfrugt
2 løg
1 kg. champignon
1-2 pk. bacon i tern
1 dåse hakkede tomater m. hvidløg
1 stort fed knust hvidløg
½-1 lille tsk. groft chili
1-2 spiseskeer paprika
salt og peber
½ L. fløde
Mel til jævning
Evt. 1 boullionterning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 130
800 G. Gullasch kød
4 store gulerødder
2 store løg
1 ds. hakket tomat
½ l. madlavningsfløde
salt, peber, paprika, groft chili
1 boulionterning
Meljævning
3 kg. kartofler (til mos)
mini mælk
1 tsk. smør (til mos)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
Pris: 200kr.
800 g skært oksekød i strimler
2 store løg (hakket)
4-6 store gullerødder i 1 cm.tern el. skiver
500g champignons i skiver
1-2 dåser flåede hakkede tomater
5 dl. grønsagsbouillion
1-2 spsk. paprika
salt og peber
2-3 spsk. hvedemel
Kartoffel-sellerimos:
1 lille knoldselleri skrællet og i tern
500 g kartofler skrællet og halverede
40 g smør
lidt vand fra kartofflerne/selleriet
ca. ½ dl. mælk
salt & peber
revet muskatnød
bredbladet persille til pynt.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca ½ time
en stor svinemørbrad (eller 2 små)
2 store løg
2½ dl Barbecue Sause (evt delikato ) (mild)
2 glas champ. med væde.
paprika - salt --peber -- kryderurter (evt. persille purløg - hvidløg)
½ l. bouillon (evt vand og terning)
2 dl madlavningsfløde
olie/ smør til stegning .
evt mel til jævning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Sauce
-250 g lammekød i strimler
-1 stor dåse tomatpure (140 g)
-1 stort løg
-1 bouillonterning
-1/8 l piskefløde
-1 spsk koriander
-1 spsk. honning
-1-2 spsk spidskommen
-½-1 spsk cayennepeber
-½-1 spsk stødt ingefær
-½ l vand
-Salt
Cashewpasta
-90 g cashewnødder
-1 spsk citrussaft
-2 fed hvidløg
-2 spsk olie
Ingredienser:
ca. 250 g. røget laks
2 hele æg
1/4 tsk salt
Toppen af et bundt forårsløg
citron
grøn salat
evt. dilddressing
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr. 40
2 lakseportioner u. skind (ca 200 gr)
3 plader butterdej
Græsk yoghurt 10% (125 gr / 4 spsk)
1 porre el. 3-4 forårsløg
Friske krydderurter (bredbl. persille, dild, citronmelisse)
Salt & peber
1 æg (til pensling)
Ingredienser:
20stk. Kina rejer
200g hvede mel
2 dl. vand
1/4 tsk. bagepulver
1/2 tsk. salt
1 l. Olie (rapsolie) til friturestegning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time + afkøl.
225 gr. Laksestykker
Lille pakke fiskefars
½ dl. hvidvin
Dild
Purløg
Dressing:
250 ml. Cremefraiche
Dild
Purløg
Salt
Peber
Lidt Citronsaft
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
2-3 pk. røget laks
Fyldet:
2 dl cremefraise 18%
1 pk. Philadelphia flødeost
3 stk. rød peberfrugt
1 bundt purløg
1 aml. løg
1 rødløg
(brug evt. 1 fed hvidløg)
Salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
2broccolli-1rødløg-rosiner-1spsk.sukker-1stort glas miraccelwhip-solsikkekerner-1pk bacon
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45 min.
2 modne mangoer
2 røde æbler
2 røde peberfrugter
1 rødløg
30 g frisk ingefærrod
2 fed hvidløg
1 håndfuld frisk basilikum
1 håndfuld frisk mynte eller citronmelisse
2 røde chilier
friskpresset limesaft af 4 limefrugter
5 spsk. god olivenolie
Maldon Sea Salt
Friskkværnet sort peber
Ingredienser:
Pris: billig
DEJ:
1½ dl vand.
15 g gær.
2 spsk olie.
½ tsk groft salt.
1 sammenpisket æg.
350 (6 dl) hvedemel.
Æg til pensling.
FYLD:
1 stort løg.
2 fed hvidløg.
1 spsk olie.
200 g oksekød.
1 revet gulerod.
2 spsk tomatpuré.
salt og peber.
Ingredienser:
3 dl lunkent vand
30 g gær
2 tsk salt
30 g (2 spsk) olivenolie
ca. 500 g pizzamel
480 g flåede tomater (2 ds.)
2 fed hvidløg, knust
30 g (2 spsk) olivenolie
Salt
Peber
500 g PizzaOst
2 - 2½ spsk oregano
200 g chorizopølse i pålægsskiver
2 stk. danske salathoveder
75 g parmesanost i spåner
olivenolie
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
800-1 kg.Flæskekød i tern. 1-2 Løg.1 tsk.Paprika.1 pk. Bacontern. 1 bk.Champingoner. 1Rød,1gul,1grøn peber.1 ds. Hakket tomater. 1ds.Konsentret tomatpure. 1pk.Coktailpølser. 1/4Piskefløde. Jævning. Salt & peber.Olie
Jasmin ris
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
1 pk. Hakket svinekød max. 10- 12 %. 1 revet løg. 1 Æg. lidt mælk.5-6 spsk. Mel ,lidt salt & peber.
Ris. sovs : Smør. Karry.mel. salt & peber. mælk. vand fra kødbollerne.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
Pris: kr.Billig
500 -700 g Hakket svinekød max.10% .1 Løg. 1-2 Æg, lidt Mælk. 3-4 Revet gulerødder.2dl. mel.1-2 pakker Bacon. Salt & peber.
Bagekartofler .Smør Til kartoflen. Salat . Tomater. Majs. Agurk. Peberfrugt. Hvidløgdressing -1/2 l Cremefraise .1-2 fed Hvidløg. Heinzketchup..Salt & peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
1 pk. Hakket svinekød max. 10- 12 %. 1 revet løg. 1 Æg. lidt mælk.5-6 spsk. Mel ,lidt salt & peber.
Ris. sovs : Smør. Karry.mel. salt & peber. mælk. vand fra kødbollerne.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
Pris: kr.Billig
Ca. 700 -1 kg. Gullasch kød.5 Gullerødder. 2 Løg. 4 Laurbærblade.1/2 L piskefløde.1/2 L vand. Salt & peber.pølser i stykker eller coktail pølser.
mel til jævning.Kulør.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
1 Pk. Hakket oksekød max. 10 %. 1 ds. Hakket tomater. 1 ds. Koncentret tomatpure.1 Løg. 4 Gulerødder. 2 Hvidløg. Pølser.Olie. Salt & peber.Spaghetti.
Ingredienser:
750 g. hk. oksekød
2 store løg
ca. 100 g. magarine
salt - peber
saucekulør
hvedemel
vand
mælk
1 pose pastaskruer
ketchup
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 Time
En god kødfars evt. tilsat skinkefars
rasp
mild sennep rasp lyst puddersukker
smør/margarine
vand eller suppe
kulør
årstidens grønsager
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45 min.
Pris: 50 kr.
500 g hakket kalv og flæsk eller kyllinge fars
3 spsk. hvedemel,
1 æg,
1 revet løg,
salt & peber,
ca. 2 dl mælk.
Karrysauce:
30 g smør,
1 revet løg,
1 revet æble,
ca. 1 spsk karry,
4-5 spsk hvedemel,
3 dl bouillion( fra bollerne),
1 dl mælk,
salt & peber
Ingredienser:
50 g. gær
1 dl. olie
1/2 tsk. salt
1 spsk. sukker
3 dl. vand
3 dl. kærnemælk
150 g. klid mel
200 g. grahamsmel
200 g. speltmel
Hvedemel til dejen er god blød og ikke klistrer mer.
1 æg til pensling
sesamfrø til drys
Ingredienser:
50 g magarine
1½ dl vand
1 dl mælk
50 g gær
½ tsk sukker
½ tsk salt
2 dl fuldkornshvedemel
4½ dl hvedemel
1 æg til pensling
Sesamfrø til drys
Ingredienser:
75 g. smør
200 g. digestive kiks
2 æg
400 g. flødeost naturel
150 g. sukker
3 tsk. vanillesukker
5 dl. cremefraiche
Brombær og/eller hindbær til pynt