Ingredienser:
4 kylling bryster
1 bdt forårsløg
250 g cherry tomater
2 dåse hakket tomater
ca.20 grønneoliver med sten
salt/peber
olie
evt.hvidløg
Ingredienser:
400 g kylling uden skind eller ben.
2 spsk. rød karrypasta
5 dl. kokoscreme
2 store søde kartofler eller bage kartofler
1 rødløg
1 rød chili
1 dåse kokosmælk
3 spsk. fiskesauce
1 spsk. sukker
1 spsk. finthakket koriander eller persille
Ingredienser:
4 stk. kylling brystfileter i strimler uden skind og ben ”Gai”
2 te ske vegetabilsk olie ”Nam Man” (Shop Asia)
2 stilke hakket citrongræs ”Da kai” (Shop Asia)
1¼ dl kokosmælk ”Nam ma pao” (Shop Asia)
2 spise ske limesaft ”Nam ma nau” (Shop Asia)
3 spise ske snittet, frisk basilikum ”Hor la pau” (Shop Asia)
3 spise ske sød Thai chili sauce ”Nam diim gai” (Shop Asia)
6 forårsløg i skrå skiver ”Don horm” (Shop Asia)
2 spise ske hakket, frisk koriander ”Pak Tie” (Shop Asia)
Ingredienser:
1 kg kylling delt i over- og underlår ”Gai”
1 hakket løg ”Hourm hur jari”
½ l kokosmælk ”Nam ma pao” (Shop Asia)
4 tørrede kaffir limeblade ”Bai ma guut” (Shop Asia)
2 cm hakket frisk ingefær rod ”Kiing” (Shop Asia)
1 hakket grøn chili ”Piki nue” (Shop Asia)
2 spsk limejuice ”Nam nar mare naou” (Shop Asia)
2 spsk fiskesauce ”nam baa” (Shop Asia)
2 teske. Kokossukker ” Nam darn biip” (Shop Asia)
50 g grofthakkede usaltede jordnødder ”Tuur” (Shop Asia)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Imellem kl.17:00 - 19:00
1 kylling
3 tomater
1 hønsebouillonterning samt vand
2 løg
2 fed hvidløg, gerne mere
ca. en kvart liter Coca Cola (det skal være dette mærke)
1 kop ærter
1 lille bundt persille til pynt
Ingredienser:
1½-2 kg kartofler
1 kylling på ca. 1200 g - i stykker eller fra bakke.
Pensling:
½ dl olie
1 tsk paprika
½ tsk karry
½ tsk salt
1½ tsk barbecue krydderi
Ingredienser:
Pitabrød
Kyllingekød (rester fra en kogt/grillet kylling fra aftensmaden dagen før)
Bacon i tern
Champignoner
Peberfrugt
Tomater
Salat
Agurk
Løg
Creme Fraiche
Hvidløg
Ingredienser:
1 kg Kylling i tynde strimler
1 spsk. vand
4 stilke bok choy (Shop Asia)
Fise sauce (Shop Asia)
2 spsk. soja sauce (Shop Asia)
1 spsk. vegetabilsk olie (Shop Asia)
2 spsk. Østers sauce (Shop Asia)
3 fed hakket hvidløg (Shop Asia)
1 spsk kokossukker (Shop Asia)
Ingredienser:
280g kylling i strimler
1 spsk sesamolie til stegning
2 fed hvidløg
1/4 dl fintrevet ingegær
100g snittede shitake svampe
150g små broccolibuketter
1 bundt forårsløg
1/4 sl sojasauce
1/4 dl tør sherry
salt og peber
Tilbehør:
Ris eller nudler
Ingredienser:
Pris: varierer
Rød Karry Pasta (hjemmelavet eller købt)
1 dåse kokosmælk
3 fed hvidløg
2 bundter springløg (forårsløg)
evt. rød peber eller en smule hakket chili uden korn.
cashew nødder efter behag
hakket kylling eller kalkun
salt, peber
olie (peanut olie er at foretrække, men oliven eller andet kan bruges)
tilbehør: friske nudler
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
1 l hønsebouillon
evt. lidt kylling i tern
1 dl nudler
saft af ½ citron
1 æggeblomme
salt, peber
Ingredienser:
400g kylling i strimler
2 fintsnittede fed hvidløg
1 moden mango
4 rensede forårsløg
1 ds bambusskud
1 ds babymajs eller en bakke friske
1 snittede rød peberfrugt
1 dl grønsags- eller kyllingebouillon
4 spsk. soya
1 dl stærk mangochutney
olie til stegning
salt og peber