Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 15 min. +afkøling
Pris: ca. 9 kr.
4 dl havregryn
1½ dl kokosmel
½ dl sukker
1/4 dl kakao pulver
1 spsk rom
1/4 dl lunken kaffe
90 g smør
Ingredienser:
Chokolade bunde:
3 æg
200 g sukker
150 g mel
2 tsk bagepulver
2 spsk kakao
1 tsk vaniliesukker
½ dl mælk
150 g smør
2 spsk reven
appelsinskal.
Moccacreme:
1 3/4 dl sukker
3 spak maizena
2 dl mælk
1 dl vand
75 g smør
1 ½ spak kaffepulver
50 g mørk chokolade
1 dl kokosmel
Ingredienser:
2 1/4 kop vand
1 1/2 tsk salt
4 spsk smør
2 kopper mel
3 æg
Vegetabilsk olie til friture stegning
Ingredienser:
500 g sukker
3½ dl vand
1 spsk. flydende glukose
30 g gelantinepulver/husblas
2 spsk. klar pomerans eller rosenvand
Lidt farve- og smagsstoffer
2 æggehvider, stivpiskede
Flormelis, majsmel (sigtet)
Ingredienser:
Pris: billigt
til 4 personer:
1 dåse flåede tomater
2 løg 2-3 gulerøder
40g margarine
1 1/4 l grønsags bouillon(suppens smag er afhængig af bouillonen, så det skal være en god en med meget smag)
1-2 fed hvidløg
2spsk hveddemel
1/4l fløde
salt,peber
parmesanost
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: til en kold aften...
14 tomater
1 hvidløg
2 zitta løg
1l grønsagsfond (bedst hjemmelavet)
1 dl hakket basilikum
salt
peber
evt.
crem fraishe
Ingredienser:
375 g honning
375 g farin
2 dl vand
1 tsk stødt nelliker
3 tsk stødt kanel
750 g hvedemel
2 tsk natron
3 æg
Pynt:
50 g smuttede mandler
Ingredienser:
300 g mel (5 dl)
1 spsk bagepulver
reven skal fra l citron
1 tsk kardemomme
5 spsk sukker
100 g smør eller margarine
1 æg
1 dl mælk
Til pensling: æg, tesukker og evt. nødde- eller mandelflager
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 35 min
2 æg
1½ dl sukker
1 dl sirup
2 dl fromage frais
5 dl hvedemel
1 spsk. bagepulver
75 gr. smeltet smør
2 store bananer
75 gr. mørk chokolade
Ingredienser:
4 æg
100 g sukker
5 blade husblads
evt. 1 spsk rom
saft og skal af en citron
Ingredienser:
5 dl. mælk
50 gr. smør el. margerine
1 dl. lys sirup
1 æg
1 knivspids salt
50 gr. gær
2 tsk. vaniliesukker
ca. 12 dl. mel
Fyld:
100 gr. smør el. marg.
1 1/2 dl. brun farin
1 1/2 tsk. kanel
Ingredienser:
kager:
125 g selvhævende mel (eller 120 g mel, 1¼ tsk bagepulver og ½ tsk salt)
125 meget blødt, usaltet smør
125 g sukker
2 æg
1-2 tsk vaniljeekstrakt
1-2 spsk sødmælk
glasur:
ca. 350 g flormelis, siet
friskkogt vand
frugtfarve (den farvepasta, Nigella bruger i programmet, kan ikke fås i Danmark, så man må klare sig med almindelig frugtfarve)
chokolade-ganache:
200 g mørk chokolade, minimum 70% kakao, hakket
2 dl piskefløde
guld-chokoladeknapper eller anden pynt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
12-16 stk.
75 g gær
3½ dl. Mælk
75 g margarine
2 tsk. Sukker
¾ tsk. Salt.
Ca. 600 g mel
Ingredienser:
4 dl hvedemel (250 g)
2 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
25 g sukker
1 stor æg
3 dl mælk
1 spsk smeltet smør
Ingredienser:
Ingredienser:
75g sukker
2 æg
30g kærgården
175g mel
2 spsk havregryn
2 tsk bagepulver
50 g hakket mørk chokolade
Pynt: sigtet flormelis
20 papir forme
Ingredienser:
100 g. melon i små stykker
3 pasteuriseret æggeblommer
½ dl. sukker
3 dl. piskefløde
Ingredienser:
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
1 kg kartofler
½ dl solsikkeolie
saft af 1 citron
1 tsk salt
1 tsk oregano
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 80
25 g gær
1½ dl mælk
½ tsk. salt
250 g hvedemel
50 g olie
1 spsk. sukker
10-12 Gøl wienerpølser (røde eller alm.)
10-15 store stykker ost
olie til pensling
evt. oregano eller sesam
Ingredienser:
Kakaobunde:
100 g blød smør
250 g sukker (3 dl)
2 æg
225 g mel (3 ¾ dl)
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vanille
2 spsk. kakao
2 dl mælk
Banan-abrikos fyld:
¼ l piskefløde
2 dl abrikosmarmelade
3 bananer i skiver
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min
225 g margarine
460 g sukker
4 æg
5 modne bananer
(50 g hakkede nødder)
50 g havregryn
1 ¼ dl kærnemælk
½ tsk. salt
2 tsk. vanillesukker
375 g mel
2 tsk. natron
Ingredienser:
300 g margarine
300 g sukker
4 æg
350 g mel
2 tsk. Bagepulver
Fyld med marcipan og chokolade:
100 g hakket chokolade
2 tsk. vanillesukker
50 g revet marcipan
Fyld med mocca/chokolade:
100 g hakket chokolade
saft og skal af 2 citroner
Fyld med banan/chokolade:
100 g hakket chokolade
2 tsk. Vanillesukker
2 mosede bananer
Fyld med citron/mandler
100 g hakkede mandler
2 tsk. instant kaffepulver
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min
Dej:
600 g mel
3 tsk. Natron
3 spsk. Kanel
500 g sukker
7½ dl – 1 l. kærnemælk
175 g smeltet margarine.
Glasur:
350 g flormelis
3 spsk. Kakao
1 pasteuriseret æg
175 g smeltet margarine
Ingredienser:
Bolledej:
100g margerine
2½ dl mælk
50g gær
100g sukker
1 stk æg
lidt kardemomme
500g mel
Fyld
150g smør/ margerine (flydende margerine kan ikke benyttes )
85g sukker
2 spsk kanel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
250g smør.250gsukker.4æg.250gmel.100gkokosmel.1tsk.bagepulver.1dl.appelsinsaft.50grosiner.50gchokolade.revet skal af en appelsin..
pynt..100gflourmelis-2-3 spsk.appelsinsaft.og kokosmel til at drysse hen over glasuren..
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
150g sukker-3æg-125g mel-2spsk.vand-1tsk.bagepulver
fyld.1/4 piskeløde - 3-4spsk jorbærsyltetøj
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: kr.Rimelig
4 Plader Husblas. 3 Æg store æg. 100 g Sukker. 1 tsk. fintrevet Citronskal. 1/2 dl Friskpresset Citronsaft.Man kan også bruge den på flaske.1/4 l piskefløde.
Pynt flødeskum & chokolade.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
500 g Mel. 2 1/2 dl.Mælk. 50 g gær. 3spsk. Sukker. 1 tsk.salt. 100 g smør og et æg til pensling.Rosiner..
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
2 Økologiske Citroner. 175 g Smør. 175 g Sukker. 4 Æg. 175 g Mel. 1 1/2 tsk. Bagepulver.
Lage : Saft af en citron. 100 g Flourmelis.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
4 dl vand
200 g margarine
lidt salt
200 g mel
8 æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min + 45 min
125 g blød margarine
125 g sukker
2 æg
1 spsk. Sirup
125 g mel, sigtet
1 tsk. Bagepulver
1 spsk. Vanillesukker
2 spsk. Kakao
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: kr.Billig
Vanilieis. Banan. Piskefløde. Chokoladesovs. Nøddedrys .
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15min + 1 time
140 g smør
800 g brun farin
2 tsk. Vanille
6 æg
600 g mel
2 tsk. Bagepulver
¼ tsk. Salt
100 g valnødder
100 g hvid chokolade
100 g mørk chokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
25 g Gær. 1/2dl Lunken vand. 2 dl Mælk. 3spsk. Sukker. 1/2 tsk. Salt. 400 g Mel. 1 spsk Olie.
Fyld : 1/2 dl. Olie Eller oliemagarine. 150 g Farin.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
2 dl. Vand. 100 g Smør. 100 g Mel. 1/2 tsk Salt. 3 Æg.
Fyld : Flødeskum med Hindbærsyltetøj og Chokolade på toppen.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2-3 timer
Pris: kr.Rimelig
125 g Mørk chokolade af god kvalitet. 3 Pasteuriserede æggeblommer, 1 dl fløde. 3 pasteuriserede æggehvider. Pyntes med flødeskum på toppen..
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2-3 timer
Pris: max. 10 kr.
1 liter sødmælk
2 spsk. citronsaft
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10 min. + hvile- og bagetid
25 g gær
2 dl lunkent vand
½ tsk. salt
1 spsk. olivenolie
300 g mel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: kr.Billig
2 Æg. 150 g Sukker. 200 g Mel. 2 tsk Bagepulver. 100 g Mørk chokolade. 2 Modne bananer. 100 g Smeltet smør.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 100
75 G. margerine
1 dl. mælk
25 G. gær
½ spsk. sukker
½ tsk. salt
Ca. 300 G. mel
1 æg + 1 æg til pensling
1 pakke pølser
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
Kartofler.Mælk. Smør.Vand fra kartoflerne. Salt. Bacon. Løg.
Ingredienser:
Pris: kr.Billig
3 Æg. 125 g Cacao. 150 g Sukker. 250 g Palmin. 1 pk. Firkantet vanilekiks.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min + afkøling
8 plader husblas
6 pasteuriserede æg (hvide+blomme)
200 g sukker
saften af 2 citroner
evt. skal af 1 citron (riv den inden du presser den)
½ liter piskefløde (gem lidt til pynt)
Ingredienser:
1 dl lunkent vand
25 g gær
1 æg
2 dl skummet/minimælk
1 spsk sukker
1 tsk salt
1 spsk olie
1 dl grahamsmel (60 gram)
400-450 g hvedemel
Kanelfyld:
100 g brun farin
1 spsk kanel
Ingredienser:
75 g margarine
2 dl mælk
25 g gær
1 tsk salt
ca 375 g hvedemel
20-24 cocktailpølser - eller alm. pølser der er skåret i passende stykker.
æg til pensling og evt. sesamfrø til at drysse på til pynt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: kr.Billig
3 Bananer. 250 g Sukker. 2 Æg. 250 g Mel. 1 Nip salt. 70 g Smeltet smør. 2 1/2 tsk. Bagepulver. 1/2 Vaniljestang. 90 g Kokosmel. 100 g Hakket chokolade...
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
500 g Sukker. 600 g Mel. 3 spsk. Kanel. 3 tsk. Natron. 7 1/2 dl. Kærnemælk. 175 g Smeltet magarine.
Glasur : 175 g Smeltet magarine. 350 g Flourmelis. 3 spsk. Kakao. 1 Æg.
Ingredienser:
bunde:
6 æggehvider
450 g sukker
½ tsk eddike
creme:
½ l fløde
150 g frossen frugt eller ristede hasselnødder efter smag
1 spsk vanille
top:
friske bær og frugter efter ønske og smag (sæson)
citronmelisse og chokolade til pynt
(her er brugt melon, papaya og mango)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
ca. 2 spsk olie
½ tsk. karry
2 løg
1 porre
1 dåse flåede tomater
1 l. vand plus grøntsagsterning.
1 tsk. basilikum
lidt kogt pasta evt. farvede skruer el. lign.
Lidt kødboller.
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 30 min
Pris: billig
8-10 cherrytomater
1 tsk. sukker
3 stilke frisk timian (eller ½ tsk tørret)
salt og peber
lidt olie.
Ingredienser:
3 dl mel
1 spsk. sukker
½ tsk. salt
1 tsk. bagepulver
½ tsk. natron
3 dl ymer eller yoghurt
1 æg
1 spsk. flydende margarine eller smeltet smør
Ingredienser:
25g gær
1 1/4 dl vand
½ tsk groft salt
1 spsk vindruekerneolie
200 g pizamel eller hvedemel (ca. 3½ dl)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 time
Kan varieres efter hvilke grøntsagerman har.
2 porer
2 nye løg med top
1 lille selleri med top
2 persillerødder med top
3-4 gulerødder
3-4 kartofler
ca. 1 l. bouillon (vand plus terning)
1 god kvist timian
½-1 tsk. karry
evt. 1-2 fed hvidløg.
salt og peber
Til drys:
sprødstegte bacontern.( evt. hakket persille)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: max 30 min
Dej:
5oo g sukker, 600 g mel, 3 spsk kanel, 3 tsk natron,
7 1/2 dl kærnemælk, 125 g smør
Glasur:
175 g smeltet smør, 1 æg, 350 g flormelis, 3 spsk cacao
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 45 min.
500 g. hakket kød (gerne halvt okse halvt gris)
2 skiver afskorpet franskbrød
ca. 3/4 dl. mælk
1 æg
4 spsk. revet parmesanost
1 spsk. hakket persille
1-2 fed presset hvidløg
½ tsk. revet citronskal
salt og peber
lidt olie til stegning
Tomatsauce:
1 løg hakket
1 fed hvidløg hakket
1 spsk. olie
2 dl. bouillon eller vand (evt. 1 dåse flåede tomater)
1 lille dåse koncentreret tomatpure
½ tsk. basilikum
salt og peber
Ingredienser:
12 æg
6 dl. sukker
4 spsk. vand
200 g. hvedemel
200 g. kartoffelmel
2 tsk bagepulver
creme fyld: 1/2 l. piskefløde
1 tsk vanillesukker
3 spsk. jordbærmarmelade
dekorfondant fra www.kagebutikken.dk
marcipan roser og blade, også fra kagebutikken, hvis ikke man selv kan lave dem.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1½ time(med hviletid)
530 g. margarine
400 g. sukker
800 g. hvedemel
2 æg
2 tsk. vanillesukker
1 tsk. bagepulver
ca. 500 g. hindbærsyltetøj
flormelis
kagekrymmel
Ingredienser:
1 liter (sød)mælk
8 æg
10 spiseskefulde sukker
Vanilje
Kanel
Evt. lidt reven citronskal
Lidt flødeskum
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 time
300 g. mel
100 g. smør eller margarine
1 spsk. sukker
1 æg
50 g. gær
½ tsk. salt
1 dl. mælk
Til pensling og pynt:
1 sammenpisket æg og birkes