Ingredienser:
til Lille brad
3 dl vindruekerneolie
200 g sukker
4 tsk kanel
6 æg
400 g mel
6 tsk bagepulver
4 tsk vanillesukker
300 g revne gulerødder
evt. 100 g hakkede nødder
evt. 200 g rosiner
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15+køleskabstid
til 10
Dobbelt potion:
1 pose makroner
½ liter piskefløde
½ liter creme fraiche
4 spsk flormelis
4 tsk. Vanilie sukker
4 pakker Daim
Gulerødder
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 - 40 min
til 1 Bradepande
4 dl. sukker
2 dl. olie
3 æg
5 dl. mel
2 dl . hakket nødder/hassel
1 tsk . salt
2 tsk . natron
2 tsk vaniliesukker
2 tsk. kanel
½ tsk. bagepulver
5 dl . revet gulerødder
Pynt:
100 g flødeost neutral
50 g smør
100 g flormelis
1 tsk . vaniliesukker
hakket hassel nødder drysses over
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
2 Æg. 250 g Farin. 500 g Groftrevne Gulerødder. 325 g Mel. 1 tsk. Bagepulver. 2 tsk. Natron. 1/2 tsk.Salt. 2 tsk. Vaniliesukker. 3 Tsk. st. kanel. 50 g Kokosmel. 2 1/2 dl. Æblemos. (Fra glas eller hjemmelavet)
Ostecrem: Rør 200 g Flødeost natural med 125 g blødt smør, 125 g Flourmelis og 2 tsk. Vaniliesukker.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30+ovntid
Pris: 75kr.
til 20
3 øko. æg
3½ dl. brunfarin el. rørsukker
250g blødt smør
1 dl. groft hakkede valnødder
1 dl. groft hakkede mandler
1 dl. rosiner
1½ tsk. natron
1½ tsk. bagepulver
½ tsk. salt
1½ tsk stødt kardemomme
1 tsk. stødt nelliker
1 tsk. vanillesukker
1 spsk. stødt kanel
4 dl. øko. hvedemel
4 dl. (4 store) fint revne øko. gulerødder
Glasur:
200g flormelis
200g smeltet afkølet smør
200g flødeost (Philadelphia)
saft og revet skal af en øko. citron
2 tsk. vanillesukker el. kornene fra en stang vanille.
Ingredienser:
til 8
150 gr. revne gulerødder
150 gr. hakkede mandler med skind
150 gr. sukker
60 gr. majsmel
3 æggeblommer
3 stiftpiskede æggehvider
reven skal af 1 citron
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca.1 time
til en bradepande
450 g. mørk farin
3 dl. majs eller raps olie
6 æg
415 g. mel
1½ tsk. vaniliesukker
3 tsk. bagepulver
3/4 tsk. salt
1½ tsk. natron
3 tsk. kanel
575 g. rå fintrevet gulerødder
3 dl. rosiner
70 g. valnødder.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
til bradepande
Kagedej;
4 æg
500g sukker
3,5dl mælk
2spsk kanel
4tsk vanillesukker
4tsk bagepulver
300g margerine
450g hvedemel
2,5dl solsikkekerner
4-6stk mellemstore gulerødder
1stk squash
Fyld;
400g flormelis
400g flødeost
200g smør
2spsk vanillesukker
3spsk citronsaft eller reven skal af citron efter smag
Ingredienser:
''Tørre'' ingredienser:
-2 kopper sukker
-1½ kop kokosmel
-3 kopper mel
- 1 kop hakkede hasselnødder
- 2 tsk. kanel
- 1 tsk. vanilie
- 1 tsk. natron
- ½ tsk. salt
''Våde'' ingredienser:
- 1 kop olie
- 1 kop ananasmos (uden saft)
- 3 kopper revet gulerod
- 3 normal størrelse æg
(Kop = 1½ til 2 dl.)
Ingredienser:
12 dl Mel
8 dl Sukker
4 dl Olie
8 Æg
2 l Fintrevet gulerod
4 tsk Natron
4 tsk Bagepulver
4 tsk Kanel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90 min. og 2 sek.
til 4 personer
5 dl sukker, brun farin
2 stk æg, hele, rå
3 stk gulerod, rå
4,2 dl hvedemel
½ tsk salt, stensalt, køkkensalt
2 tsk kanel, stødt
2 tsk bagepulver
1 tsk vanillesukker
1 stk citronskal
Ingredienser:
til 12
Gulerodscupcakes:
140 g blødt smør
140 g brun farin
2 æg
140 g mel
1 tsk. stødt kanel
1½ tsk. bagepulver
160 g revet gulrod
30 g hakkede hasselnødder
Creamcheese icing:
300 g flormelis
50 g blødt smør
125 g naturel flødeost
1 tsk. vaniljesukker
Ingredienser:
350 g revne gulerødder
Sødstof svarende til 200 g sukker
4 æg
5 tsk citronsaft
75 g hvedemel
125 g havregryn
20 g hakkede mandler
2 tsk bagepulver
3-4 tsk stødt kanel
60 g minarine
Ingredienser:
Gulerodskage
500 g brun sukker
4 dl olie
8 æg
550 g mel
2 tsk vanille
4 tsk bagepulver
1 tsk salt
2 tsk natron
4 tsk kanel
750 g gulerødder
2 dl rosiner
100 g hakkede nødder
Ingredienser:
300 g smør
4 dl sukker
4 æg
reven skal af 1 citron
4 dl reven gulerod
7 dl mel
1 tsk salt
4 tsk bagepulver
2 tsk kanel
1 dl finthakkede valnødder
smør og rasp til formen
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 30
2 gulerødder
1½ dl. olie
1½ spsk. sukker
2 spsk. vanille
1 tsk. salt
½ tsk. kanel
2 æg
4 dl. hvedemel
2 spsk. bagepulver
1 dl. rosiner
Ingredienser:
8 revne gulerødder
1 revet squash ca. 200 g
3 tsk kanel - eller efter smag
200 g brun farin
200 g hvedemel
3 æg
3 tsk bagepulver
en anelse olie til at smøre formen
Ingredienser:
8 æg
4 kopper sukker
4 kopper mel
2 kopper olie
6 revne gulerødder
4 tsk. natron
2 tsk. salt
2 tsk. kanel
Glasur:
200 g. plantemagarine
200 g. flormelis
200 g. ananas flødeost
4 tsk. vanillesukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 t pg 20
200 g rørsukker
1 dl flydende akaciehonning
1 dl cheasy A-38 eller kærnemælk
2 hele æg
1 moset banan
275 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
1 tsk. natron
1 tsk. vaniliesukker
2 tsk. kanel
350 g revne gulerødder
evt. 1 dl rosiner
Ingredienser:
til 12
375 g sukker
3 dl majsolie
4 æg
300 g mel
1 spsk kanel
1 tsk salt
2 tsk natron
350 revne gulerødder
50 g hakkede val- eller hasselnødder
Frosting:
125 g flødeost
50 g blødt smør
lidt appelsinsaft
200-250 g sigtet flormelis
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
Kage:
300g mel (5dl)
300g brun farin(5dl)
2dl olie
3-4 æg
2 tsk kanel
2½tsk bagepulver
1tsk natron
7-8 gulerødder
1 håndfuld nødder
glasur:
120g margarine
200g flødeost
250g flormelis(5 dl)
2tsk vanille
Ingredienser:
300 g mørk farin
2 dl olie
4 æg
275 g mel
1 tsk vanilliesukker
2 tsk bagepulver
½ tsk natron
2 tsk kanel
375 g reven gullerødder
1 dl rosiner
50 g valnødder
Ingredienser:
Dejen;
600g farin
4 dl majsolie
8 æg
550g mel
2tsk vanillesukker
4tsk bagepulver
2tsk natron
1tsk salt
4tsk kanel
750g revne gulerødder eller squash
70g solsikkekerner eller hakkede valnødder
Evt. 1dl rosiner
Solsikkekerner kan erstattes med 1 dåse ananas i tern. Den bliver god, hvis man også hælder væden i.
Flødeosteglasur:
300g flødeost naturel
200g margarine
400g flormelis
1½tsk vanillesukker
Ingredienser:
2,5 dl. olie
3 let pisket æg
185 g sukker
7,5 dl groftreven gulerødder
0,8 dl hakket ananas
2 spsk rosiner
2 tsk kanel
150 g hvedemel
125 g fuldkornshvedemel
2 tsk bagepulver
Ingredienser:
200 g smeltet margarine lidt afkølet
200 g sukker piskes med 2 hele æg
275 g mel
2 tsk bagepulver
1 tsk vannillesukker
1 tsk natron
½ tsk salt
2 tsk kanel
1 kop rosiner
35 g hakkede nødder
375 g revne gulerødder
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 time
til 1 stk.
300 g gulerødder
5 æg
250 g sukker
1 tsk. revet citronskal
250 g mandler
75 g mel
1 knsp. salt
½ tsk. stødte nelliker
1 tsk. kanel
2 tsk. bagepulver
2 spsk. citronsaft
Glasur:
150 g flormelis
1 spsk. pasteuriseret ægeehvide
2 spsk. citronsaft
Røde cocktailbær
Ingredienser:
200 g rørsukker
1 dl akaciehonning
1 dl Cheasy A38
2 hele æg
2 æggehvider
275 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
en halv tsk. salt 1 tsk. natron
friske vanillekorn fra en stang vanille
2 tsk. kanel
350 g revne gulerødder evt. en dl lyse rosiner
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
til Bradepande
300 gram brun farin.
2 deciliter majsolie.
4 hele æg.
275 gram hvedemel.
1 tsk. vanillesukker.
1 deciliter rosiner.
2 tsk. bagepulver.
2 tsk. kanel.
½ tsk. salt.
1 tsk. natron
375 gram revne gulerødder.
[Topping]
100 gram flødeost, naturel.
100 gram smør (eller margarine).
100 gram flormelis.
1-2 tsk. vanillesukker.
Kategorier med brugernes forslag og favoritter
|
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i Gulerodskage opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15+køleskabstid
til 10
Dobbelt potion:
1 pose makroner
½ liter piskefløde
½ liter creme fraiche
4 spsk flormelis
4 tsk. Vanilie sukker
4 pakker Daim
Gulerødder
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30+ovntid
Pris: 75kr.
til 20
3 øko. æg
3½ dl. brunfarin el. rørsukker
250g blødt smør
1 dl. groft hakkede valnødder
1 dl. groft hakkede mandler
1 dl. rosiner
1½ tsk. natron
1½ tsk. bagepulver
½ tsk. salt
1½ tsk stødt kardemomme
1 tsk. stødt nelliker
1 tsk. vanillesukker
1 spsk. stødt kanel
4 dl. øko. hvedemel
4 dl. (4 store) fint revne øko. gulerødder
Glasur:
200g flormelis
200g smeltet afkølet smør
200g flødeost (Philadelphia)
saft og revet skal af en øko. citron
2 tsk. vanillesukker el. kornene fra en stang vanille.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 - 40 min
til 1 Bradepande
4 dl. sukker
2 dl. olie
3 æg
5 dl. mel
2 dl . hakket nødder/hassel
1 tsk . salt
2 tsk . natron
2 tsk vaniliesukker
2 tsk. kanel
½ tsk. bagepulver
5 dl . revet gulerødder
Pynt:
100 g flødeost neutral
50 g smør
100 g flormelis
1 tsk . vaniliesukker
hakket hassel nødder drysses over
Ingredienser:
350 g revne gulerødder
Sødstof svarende til 200 g sukker
4 æg
5 tsk citronsaft
75 g hvedemel
125 g havregryn
20 g hakkede mandler
2 tsk bagepulver
3-4 tsk stødt kanel
60 g minarine
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
2 Æg. 250 g Farin. 500 g Groftrevne Gulerødder. 325 g Mel. 1 tsk. Bagepulver. 2 tsk. Natron. 1/2 tsk.Salt. 2 tsk. Vaniliesukker. 3 Tsk. st. kanel. 50 g Kokosmel. 2 1/2 dl. Æblemos. (Fra glas eller hjemmelavet)
Ostecrem: Rør 200 g Flødeost natural med 125 g blødt smør, 125 g Flourmelis og 2 tsk. Vaniliesukker.
Ingredienser:
8 revne gulerødder
1 revet squash ca. 200 g
3 tsk kanel - eller efter smag
200 g brun farin
200 g hvedemel
3 æg
3 tsk bagepulver
en anelse olie til at smøre formen
Ingredienser:
til Lille brad
3 dl vindruekerneolie
200 g sukker
4 tsk kanel
6 æg
400 g mel
6 tsk bagepulver
4 tsk vanillesukker
300 g revne gulerødder
evt. 100 g hakkede nødder
evt. 200 g rosiner
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca.1 time
til en bradepande
450 g. mørk farin
3 dl. majs eller raps olie
6 æg
415 g. mel
1½ tsk. vaniliesukker
3 tsk. bagepulver
3/4 tsk. salt
1½ tsk. natron
3 tsk. kanel
575 g. rå fintrevet gulerødder
3 dl. rosiner
70 g. valnødder.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90 min. og 2 sek.
til 4 personer
5 dl sukker, brun farin
2 stk æg, hele, rå
3 stk gulerod, rå
4,2 dl hvedemel
½ tsk salt, stensalt, køkkensalt
2 tsk kanel, stødt
2 tsk bagepulver
1 tsk vanillesukker
1 stk citronskal
Ingredienser:
Gulerodskage
500 g brun sukker
4 dl olie
8 æg
550 g mel
2 tsk vanille
4 tsk bagepulver
1 tsk salt
2 tsk natron
4 tsk kanel
750 g gulerødder
2 dl rosiner
100 g hakkede nødder
Alle Gulerodskage opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler opskrifter med Gulerodskage i kategorien Gulerodskage opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.