Ingredienser:
Dej:
300 g mel
200 g smør
100 g sukker
1 æg
Fyld:
5 store madæbler...ca. 800 g i alt
125 g sukker
2 ½ spsk mel
1 tsk stødt kanel
1/4 tsk revet muskatnød
saft fra ½ citron
40 g smør i tern
1 tsk rørsukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: med hævning ca 90 min.
til ca. 20 stk
50 g gær
2dl. vand eller mælk
1/2 dl A38 (kan også bruge andre surmælksprodukter)
125 g smeltet margarine eller flydende Becel
2 æg
1/2 tsk salt
2 tsk sukker
1 spsk. kanel
2 spsk. vanillesukker
ca. 500 g mel
evt. 1 dl rosiner
æg eller mælk til pensling
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
til 2 pers.
100 g. poppede popcorn
60 g. mørk chokolade
1 tsk. kanel
Ingredienser:
til 18 stk
300 g mel
100 g smør
3 spsk. sukker
1 lille æg
35 g gær
Fyld:
50 g smør
3 spsk. sukker
3 tsk. kanel
¾ dl mælk
Ingredienser:
2 kop havregryn og 3 kop vand
4 æg
450 g sukker
2 kop mørk farin
225 g smeltet margarine (evt, flydende Becel)
360 g mel
2 tsk natron
2 tsk bagepulver
2 tsk kanel
1 tsk salt
flormelis til pynt
Ingredienser:
til 2 stk.
50 g. gær
2 dl. mælk
1 spsk. sukker
200 g. magarine
ca. 400 g. hvedemel (mærk dig frem)
1/2 tsk. salt
Fyld:
200 g. smør
2 spsk. kanel
1 lille pose knuste makroner
75 g. sukker
4 æbler i både
Ingredienser:
til 48
Dej: 50 gr. gær, 1 dl lunken mælk, 1 spsk. sukker, ½ tsk. salt, 1 æg, 100 gr. blødt smør, ca. 300 gr. mel
Fyld: 60 gr. blødt smør, 60 gr. brun farin, ½-1 tsk. kanel
Pensling: 1 sammenrørt æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
500 g Sukker. 600 g Mel. 3 spsk. Kanel. 3 tsk. Natron. 7 1/2 dl. Kærnemælk. 175 g Smeltet magarine.
Glasur : 175 g Smeltet magarine. 350 g Flourmelis. 3 spsk. Kakao. 1 Æg.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1½ time
til ca 12 stk
300 g mel
100 g marg
50 g. gær
1 spsk. sukker
1 tsk salt
1 æg
1 dl. mælk
fyld:
100 g. mørk farin
100 g. marg.
3-6 tsk kanel (efter smag)
1 spsk. mel
æg til pensling
Ingredienser:
til 15 stk
1 dl lunkent vand
25 g gær
1 æg
2 dl skummet/minimælk
1 spsk sukker
1 tsk salt
1 spsk olie
1 dl grahamsmel (60 gram)
400-450 g hvedemel
Kanelfyld:
100 g brun farin
1 spsk kanel
Ingredienser:
til 28 pers.
600 g mel
2 dl. mælk
80 g fedtstof
40 g sukker
40 g gær
½ tsk salt
2 æg
Kanelfyld:
60 g smør
60 g. sukker el. farin
4 tsk. kanel
Pynt: Slik
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
50g gær
2dl. mælk
50g sukker
100g smør
375g mel
fyld
100gsmør
100g sukker
1 tsk. kanel
Ingredienser:
til 16
Bolledej:
100g margerine
2½ dl mælk
50g gær
100g sukker
1 stk æg
lidt kardemomme
500g mel
Fyld
150g smør/ margerine (flydende margerine kan ikke benyttes )
85g sukker
2 spsk kanel
Ingredienser:
50 gær
2 spsk. lunkent vand
2 æg
2 dl mælk
600 g. mel
250 g. margarine
2 spsk. sukker
Fyld:
150 g margarine
Sukker
Kanel
pensling:
Sammenpisket æg.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 3 timer
Pris: 75kr.
50 g gær
5 dl sødmælk
1 stort æg
1 kg hvedemel
150 g rørsukker el brunfarin
5 g salt
15 g stødt
Kardemomme
150 g smør
Fyld
200 g blødt smør
200 g rørsukker el. brunfarin
20 g stødt kanel
Æg til pensling
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 15-20
Det skal du bruge:
400 gr. Hvedemel
350 gr. Sukker
100 gr. Mandler
50 gr. Dadler (el.andet tørret frugt) men kan også udelades
1,5 dl Olie (raps)
5 dl Kærnemælk
2 tsk Natron
4 tsk Kanel
3 tsk Krydderkage-krydderi - eller
(hvis du har div. krydderier selv: 1/2 tsk peber, 1/2 tsk allehånde, 1/2 tsk st.nelliker, 1/2 tsk muskat, 1 tsk kardemomme)
Ingredienser:
til 20
Dej:
2½ dl mælk
170 g. smør
20 g. gær
½ kg. hvedemel
3 spsk sukker
Fyld:
100 g. smør
150 g. brun farin
2 tsk. stødt kanel
50 g. Hakket mandler
Glasur: (vælg selv)
Flormelis og rom
Smeltet chokolade
Flormelis og vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 2 timer
til 15-20 stk.
Dej:
2½ dl mælk
50 g. gær
170 g. smør
½ kg. hvedemel
3 spsk sukker
Fyld:
100 g. smør (rigtigt smør giver det bedste resultat)
100 g. brun farin
½ spsk stødt kanel
Glasur:
Flormelis og rom (vand)
Ingredienser:
til 30-35 stk
1½ pk gær
250 g margarine
½ l lun mælk
3 æg
8 spsk. sukker
ca. 1 kg mel
Evt. 1 tsk. kardemomme
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1½ time
til 8 personer
3-4 faste pærer alt efter størrelsen
1 vanillestang
200 g smeltet , afkølet smør +ekstra til at smøre med
275 g sukker
2 store æg
250 g hvedemel
1 spsk kanel
½ tsk natron
Glasur:
4 spsk flormelis
1 tsk kanel
Ingredienser:
til 15
Dej:
500 g. hvedemel
4 spsk. sukker
2½ dl mælk
170 g. smør
25 g. gær
Remonce:
150 g. marcipan
75 g. smør
100 g. brun farin
½ spsk. stødt kanel
Topping:
Mandler
100 g. chokolade
Lidt sukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min. tilberedelse
Pris: 50 kr.
til 20 stk.
50 g gær,
2 dl mælk,
2 tsk. sukker,
75 g fromagefrais,
2 æg,
1 tsk. salt,
600 g mel,
fyld:
æblemos af to æbler,
2 spsk sukker ( til mosen)
8 svesker i strimler,
1 spsk. kanel,
1 spsk vanilie,
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 12 pers.
Dej:
125 g smeltet smør eller margarine
400 g sukker
400 g hvedemel
4 tsk. stødt kanel
2 tsk. natron
1/2 l kærnemælk
Glasur:
50 g smeltet smør eller margarine
250 g flormelis
2 tsk. vanilie
1 spk. kakao
4 spk. varm kaffe
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min
til 1 kage
Dej:
600 g mel
3 tsk. Natron
3 spsk. Kanel
500 g sukker
7½ dl – 1 l. kærnemælk
175 g smeltet margarine.
Glasur:
350 g flormelis
3 spsk. Kakao
1 pasteuriseret æg
175 g smeltet margarine
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 1 time
Pris: Billig
til ca. 4 prs.
6 store syrlige æbler
1 dl. rasp
75 g. sukker
1 tsk. kanel
50 g. smør eller margarine
½ dl. vand
Tilbehør: Flødeskum eller creme fraiche
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 6 personer
4 små æg eller 3 store æg
200 g. sukker (eventuelt brunfarin)
1 tsk. vaniljesukker
3 tsk. kanel
200 g. mel
2 tsk. bagepulver
3-4 æbler i tern (uden kernehus selvfølgelig)
2 spk. perlesukker blandet med 1/2 tsk. ingefær (eller 1 tsk. kanel)
Ingredienser:
500 g sukker
600 g mel
3 tsk natron
3 spsk kanel
7½ dl kærnemælk
125 g margarine
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10 min.
til 1 portion
2 hele stjerneanis.
1 spsk. hele szechuanpeberkorn.
1 stk. hel kanel, brækket i stykker.
1 spsk. hele nelliker.
1 spsk. hele fennikelfrø.
Ingredienser:
til alm. skærekage
125 g smør
200 g sukker
3 æg
150 g mel
1½ strøget tskf. bagepulver
revet skal af 1 citron eller 1½ tskf. vanillesukker
4 spsk. fløde
Fyld og pynt:
400-500 g æbler
sukker, kanel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 4 pers.
2 modne mangofrugter
60 g brunt sukker
1 3/4 dl ferskenjuice
½ dl vin santo (italiensk dessertvin)
1 spsk. kanel
100 g cremefraiche 9%
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 45 min.
til mange
6 dl. sukker
8 æg
6 dl. mel
ca. 10 æbler skåret i tyndebåde
sukker og kanel til drys(ca. 3 spsk.)
margarine/smør til at lægge øverst. (mængde efter behag.)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ½ time
til 30 stk
150 g smør
250 ml sukker
3 æg
500 ml hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk vanillesukker
300 ml kærnemælk
Drys:
150 ml mørk farin
1 spsk stødt kanel
200 ml groft hakket hasselnødder ( kan erstattes med havregryn
Ingredienser:
til 20
4 løg
2 fed hvidløg
olivenolie
2 teskefulde stødt spidskommen
med top
4 strøgne teskefulde stødt chili
500 g oksebov
200 g soltørrede tomater i olie
3 friske røde chilier
1 stang hel kanel
4 dåser flåede tomater
vand
2 dåser kidneybønner
salt
peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min + bagetid
125 gr. blød kærgården
175 gr. mel
1 tsk natron
1 nip fingersalt
1 tsk kanel
175 gr. rørsukker
2-2 1/2 modne mosede bananer
2 sammenpiskede æg
ca 5 spsk kogt vand
200 gr. hakket mørk kogechokolade. Skær hver "tern" i 3 "skiver", vend chokolade pladen og hak på den anden led også.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 30 stk.
Kanelkage
250 g smeltet margarine
800 g sukker
800 g mel
8 tsk. kanel
4 tsk. natron
1 liter kærnemælk
Glasur
100 g smeltet margarine
500 g flormelis
4 tsk. vaniljesukker
2 spsk. Kakao
6-8 spsk. Varm kaffe
Ingredienser:
2 dl. Ymer eller Ylette
4 tsk. Florsukker
1/4 tsk. Kanel
1½ dl. Piskefløde
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2-2½ time
Pris: lidt dyr
til 8
1 stk dyrekølle
3x150 g. bacon i skiver
3 stk. løg
1 flaske sød chili sauce
2 tsk. kanel
olie
slat & peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca. 45 Min
til Stor Bradepande
250 Gr. Smeltet Margerine
800 Gr. Sukker
800 Gr. Mel
5 Tsk. Kanel
Ca. 8 Tsk. Natron
1 L. Kærnmælk
Glasur:
100 Gr. Smeltet Margarine
500 Gr. Flormelis
4 Tsk. Vanillesukker
2 Spk. Mild Kakao
8 Spsk. Stærk Kaffe/eller vand
Ingredienser:
til 16-20 stk.
50 g gær
4 dl lunkent vand
2 dl yoghurt naturel
5 dl (150 g) havregryn
2 groftrevne æbler med skræl (200 g)
1-2 tsk stødt kanel
2 spsk rørsukker
2 spsk olie
1 tsk salt
ca. 800 g hvedemel
Ingredienser:
til 4
4 bananer
4 spsk honning
lidt kanel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: 125 kr.
til 4
4 nakkekoteletter
Marinade:
1/2 tsk. hel spidskommen
2 stk. chipotle i adobo sauce
1 tsk. stødt kanel
2 spsk. honning
2 spsk. brun farin
seasalt
balsamico
Bønnesalat:
500 g. grønne bønner
8 skalotteløg
2 fed hvidløg
peber
ekstra jomfu olivenolie
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min +bagetid
til ca. 8 pers
5 æggehvider
450 g brun farin
5 æggeblommer
½ dl stødt kanel
1 spsk. Vanille
375 g mel
3 tsk. Bagepulver
250 g smeltet smør
2½ dl græsk yoghurt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1-2 timer
til en skål
½ banan (gerne moden)
½ dl havregryn
vand
kanel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
1 1/2 dl aeblegrod
120 g kanel
Ingredienser:
50 g. mel
50 g. rørsukker
50 g. smør
10 g. kanel
1 tsk. vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min.
til 2-4 pers.
4 skiver toast eller fransbrød
smør
kanelsukker (sukker blandet med kanel)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 2 timer
til ca 20
- 100 g. smør
- ½ l. mælk
- 50 g. gær
- 1 tsk salt
- 1 spsk stødt kanel
- 1 dl sukker
- 1 stor spsk honning
- 1 æg
- ca 1 3/4 liter mel
- evt. perlesukker til pynt.
Ingredienser:
5 dl. mælk
50 gr. smør el. margerine
1 dl. lys sirup
1 æg
1 knivspids salt
50 gr. gær
2 tsk. vaniliesukker
ca. 12 dl. mel
Fyld:
100 gr. smør el. marg.
1 1/2 dl. brun farin
1 1/2 tsk. kanel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ½ time
til 24 stk
200 g smør
200 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
4 æg
250 g sukker (ca. 3 dl)
125 g hvedemel (ca. 2 dl)
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
2 tsk kanel
50 g valnøddekerner
Ingredienser:
BRØD:
50 g. gær
1/2 dl. Lunkent vand
2 æg
100 g. smør
1 1/2 dl. Mælk
1 tsk. Salt
500-600 g. mel
FYLD:
100 g. smør
2 spsk. Sukker
1 spsk. Kanel
PENSLING:
Sammenpisket æg
PYNT:
Perlesukker
Ingredienser:
25 gr. gær
3 dl. mælk
1 æg
2 spsk. sukker
1/2 tsk. salt
75 gr. smør
ca. 500 gr. mel
Æg til pensling og sukker til pynt.
Fyld:
50 gr. blødt smør
4 spsk. mørk farin
3 dl. rosiner
2 spsk. kanel
Ingredienser:
til 1 stk.
2 1/2 dl mælk
50 g gær
100 g margarine
ca. 540 g mel (9 dl)
1 tsk. salt
1 æg
FYLD:
75 g margarine
3 spsk. sukker
1 spsk. kanel
æg til pensling
sukker
Ingredienser:
150 g mel
75 g dulle
50 g puddersukker
1 tsk. kanel
1 æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 time
Pris: kr.20kr.
til en bradepande
125g smeltet smør
800g sukker
800g mel
8tsk stødt kanel
4tsk natron
1l kærnemælk
( glasur )
100g smeltet smør
500g flormelis
4tsk vanillesukker
8spsk kakao
Ingredienser:
til 1 bradepandefuld
250 g smeltet margarine
650 g sukker
700 g hvedemel
3-4 tsk natron
4 tsk kanel
1 liter tykmælk/A38
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: max 30 min
Dej:
5oo g sukker, 600 g mel, 3 spsk kanel, 3 tsk natron,
7 1/2 dl kærnemælk, 125 g smør
Glasur:
175 g smeltet smør, 1 æg, 350 g flormelis, 3 spsk cacao
Ingredienser:
250g smeltet margarine
650g sukker
800g mel
8tsk kanel
4tsk natron
1l kærnemælk
Glasur:
150g smeltet margarine
6tsk vanilliesukker
750g flormelis
3spsk kakao
12spsk stærk varm kaffe.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Dej:
125 g smeltet smør/bagemargarine
400 g sukker
400 g mel
4 tsk kanel
2 tsk natron
½ L kærnemælk
Glasur:
50 g smeltet smør/bagemargarine
250 g flormelis
1 spsk Kakao
2 tsk valilje
4 spsk varm stærk kaffe
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca. 20 minutter + ½ times bagning.
Pris: kr. 40
til 4-5 personer.
Dej:
125 g. smeltet smør.
400 g. sukker.
400 g. mel.
4 tsk. støt kanel.
2 tsk. natron.
½ liter kærnemælk (eller almindelig mælk).
Glasur:
50 g. smeltet smør.
250 g. flormelis.
2 tsk. vanille.
1 spsk. kakao.
4 spsk. varm kaffe.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
DEJ:
165g smør
250g sukker
340g hvedemel
3 æg
5 tsk. bagepulver
2½ dl mælk
1 knivspids salt
1 tsk. kanal
CREME:
Korn af 1 vaniljestang
2 spsk. flormelis
250g mascarpone
2 dl fromage frais eller skyr natural
GLASUR:
50g smeltet smør
250g flormelis
2 tsk. vanilje
1 spsk. kakao
4 spsk. varm og stærk kaffe
Kategorier med brugernes forslag og favoritter
|
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i Kanel opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 12 pers.
Dej:
125 g smeltet smør eller margarine
400 g sukker
400 g hvedemel
4 tsk. stødt kanel
2 tsk. natron
1/2 l kærnemælk
Glasur:
50 g smeltet smør eller margarine
250 g flormelis
2 tsk. vanilie
1 spk. kakao
4 spk. varm kaffe
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1½ time
til ca 12 stk
300 g mel
100 g marg
50 g. gær
1 spsk. sukker
1 tsk salt
1 æg
1 dl. mælk
fyld:
100 g. mørk farin
100 g. marg.
3-6 tsk kanel (efter smag)
1 spsk. mel
æg til pensling
Ingredienser:
Dej:
300 g mel
200 g smør
100 g sukker
1 æg
Fyld:
5 store madæbler...ca. 800 g i alt
125 g sukker
2 ½ spsk mel
1 tsk stødt kanel
1/4 tsk revet muskatnød
saft fra ½ citron
40 g smør i tern
1 tsk rørsukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 2 timer
til 15-20 stk.
Dej:
2½ dl mælk
50 g. gær
170 g. smør
½ kg. hvedemel
3 spsk sukker
Fyld:
100 g. smør (rigtigt smør giver det bedste resultat)
100 g. brun farin
½ spsk stødt kanel
Glasur:
Flormelis og rom (vand)
Ingredienser:
til 15 stk
1 dl lunkent vand
25 g gær
1 æg
2 dl skummet/minimælk
1 spsk sukker
1 tsk salt
1 spsk olie
1 dl grahamsmel (60 gram)
400-450 g hvedemel
Kanelfyld:
100 g brun farin
1 spsk kanel
Ingredienser:
500 g sukker
600 g mel
3 tsk natron
3 spsk kanel
7½ dl kærnemælk
125 g margarine
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2-2½ time
Pris: lidt dyr
til 8
1 stk dyrekølle
3x150 g. bacon i skiver
3 stk. løg
1 flaske sød chili sauce
2 tsk. kanel
olie
slat & peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: med hævning ca 90 min.
til ca. 20 stk
50 g gær
2dl. vand eller mælk
1/2 dl A38 (kan også bruge andre surmælksprodukter)
125 g smeltet margarine eller flydende Becel
2 æg
1/2 tsk salt
2 tsk sukker
1 spsk. kanel
2 spsk. vanillesukker
ca. 500 g mel
evt. 1 dl rosiner
æg eller mælk til pensling
Ingredienser:
til 48
Dej: 50 gr. gær, 1 dl lunken mælk, 1 spsk. sukker, ½ tsk. salt, 1 æg, 100 gr. blødt smør, ca. 300 gr. mel
Fyld: 60 gr. blødt smør, 60 gr. brun farin, ½-1 tsk. kanel
Pensling: 1 sammenrørt æg
Ingredienser:
2 kop havregryn og 3 kop vand
4 æg
450 g sukker
2 kop mørk farin
225 g smeltet margarine (evt, flydende Becel)
360 g mel
2 tsk natron
2 tsk bagepulver
2 tsk kanel
1 tsk salt
flormelis til pynt
Alle Kanel opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler opskrifter med Kanel i kategorien Kanel opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.