Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: kr. 40
til 4
Tærtedej:
125 g. Margarine
2 dl. Hvedemel
1 dl. Grahamsmel
2 spsk. Vand
1/2 tsk. Salt
Fyld:
1 Broccoli i små buketter
1 pk. Bacon i tern
1 Rødløg i både
1 fed hvidløg
Æggemasse:
5 æg
2,5 dl. Creamefraiche
3,5 dl. Mælk
Revet ost
Salt/peber
Timian
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 35
til 6-9
1 broccoli
1 dl kokosmel, mandelmel eller sesammel
1 spsk fiber husk
2 tsk bagepulver
2 æg
Salt og peber
2 spsk vand
Evt. Chia, sorte sesamfrø eller solsikkefrø til pynt
Ingredienser:
til 5-6 port.
500 gr. hakket skinkekød eller kalv og flæsk, max. 6-10%
ca. 200 gr. broccoli
2 æg
75 gr. mel
1-2 løg
1 dl. minimælk
1 1/2 tsk salt
friskkværnet peber
Ingredienser:
Pris: ca 60kr.
til 4
ca 1kg broccoli
150g Bacon
1 1/2 dl Rosiner
1 1/2 dl Solsikkekerner
1 stk rødløg
Marinade:
1 1/2 dl Miracle whip
1 1/2 spsk sukker
3 tsk rødvinseddike
salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min
til 8-10 stk
300 g kogte, hvide bønner
2 fed hvidløg
1 løg, finthakket eller evt blendet
1¼ dl græsk yoghurt
1 dl rasp
¼ dl hasselnødder – flager
1 hoveder broccoli
300 g kogte kolde kartofler, moset
salt, peber, frisk timian, stødt ingefær
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 ½ time
til 3-4 prs.
Tærtedej:
4 dl. mel
150 g. margarine
1 spsk. fløde
1 spsk. vand
1 æg
Fyld:
½ bundt broccoli i buketter
ca. 150-200 g. champignon i halve
ca. 150 g. skinke i tern
1 stort løg i ringe
1 tsk. karry
½ tsk. salt
peber
lidt fedtstof til svitsning.
2½ dl. mælk
3 æg
Ingredienser:
til 4-6 pers.
1 broccoli
5-6 gulerødder
1 god håndfuld frosne bønner
1 lille bakke cherrytomater
evt. frossen persille
olie til stegning
salt - peber
1 spsk. soya
1 spsk. fiskesauce (oystersauce)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. ½ time
til 2 prs.
2-4 portionsstykker af torskefilet eller lign.
1 stort løg i grove tern
ca. 2 spsk. olie
ca. 1 dl. hvidvin
ca. 1 dl. vand
salt og peber
ca. ½ bundt broccoli i små buketter
ca. ½ rød peberfrugt i tern
ca. 2½ dl. madlavningsfløde
ca. 1 tsk. tørret estragon eller "Dragon" fra Knorr
lidt sennep og citronsaft
Ingredienser:
til 4
En hel kylling
1 tsk. paprika
2 spsk honning
salt og peber
salat:
1 bundt broccoli
1 pk babyleaves
1 pose sugarsnaps
1 rødløg
100g mandler
2 spsk oliven olie
2 auberginer
1 håndfuld bredbladet persille
1 spsk tahin
1 spsk olie
saften fra en halv citron
1 fed hvidløg
salt & peber
knivspids spidskommen
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
Pris: 70kr.
til 4
2 løg, grofthakket
2 fed hvidløg, knust
1 spsk olivenolie
1 kg kartofler, skrællede og skåret i tern
200g broccoli, skåret i grove stykker, frisk eller frossen.
1 spsk fint hakket frisk timian ( el. 1 tsk tørret)
1 liter grøntsagsboullion, så det dækker kartoflerne.
1/4 l piskefløde
salt og peber
Drys til suppen:
to pakker bacon spørdstegt og knust til drys
Solsikkekerner og græskarkerner stegt i lidt bacon fedt.
Pære el. æbletern med 1 dryp citron el. limesaft vendt i lidt honning.
purløg eller ærteskud til pynt.
Ingredienser:
1 kg. kartofler
2 løg
1/2 l. piskefløde
1-2 fed hvidløg
2 1/2 dl. karolines mornay sauce
1 lille broccoli
salt-peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min
til 4-6 port.
1½ l. grundsuppe --(eller vand og terninger)
en buket broccoli (500 g.)
250 g. champignon.
2 peberfrugter (røde)
2-3 fed hvidløg
½-1 tsk. oregano (tørret)
lidt madolie.
100g. speltfuldkorns båndpasta (eller anden pasta)
evt. salt og peber.
Ingredienser:
til 6
1 broccoli
2-3 ds. hk. tomater
2-3 dl. frosne ærter
2 pk. sliced bacon
2 suppeterninger efter eget valg
salt - peber
1 tsk. oregano
1 tsk. basilikum
200 g. suppehorn
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 4-6 pers.
Varm kartoffelsalat:
600 g aspargeskartofler
2-3 fed hvidløg
3 spsk. balsamico
1/2 dl oliven olie
1 broccoli
1 bundt forårsløg
salt peber
Bøf m. tilbehør:'
750 g. 3-7 % oksefars
stærk paprika
salt - peber
1 rød peber
1 gul peber
2-3 løg
lidt rapsolie til stegning.
Flutes
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 20 min.
til 2-3
1 pakke frisk pasta gerne grøn
ca. 2spsk. olie
1 tsk. karry
1 mellemstort løg
2 gullerødder
1 lille broccoli
1 rød peberfrugt
125 g champignon
1-2 fed hvidløg
1 tsk tørret basilikum eller 1 håndfuld friskt (snittet)
2½ dl. fløde 13 eller madlavningsfløde
1 pk. skinke i tern
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
Pris: 60kr.
til 2
to pakker bacon(for fedfattig udgave to pakker kalkunbacon)
en pakke mornay sauce den lette 5%
en broccoli
en pakke frisk pasta
Ingredienser:
til 4 pers
1 pk skinke i tern
1 pk bacon i tern (evt)
150 gr.mel
4 dl vand fra blomkål
4 æggeblommer
4 æggehvider
blomkål/broccoli (kan også laves kun med broccoli)
lidt rasp
smør
salt,peber
Ingredienser:
1 løg
1 pk. bacon i tern
1 bdt. broccoli
1 pk skinke i tern
1 ds. aspargessnitter
2 spsk mel
2,5 dl fløde
1 pk butterdej
Ingredienser:
400 g Broccoli
2 dl Mælk
3 g Mel
4 g muskat
Ingredienser:
300 g skinkestrimler
15 g smør eller olie
1 rødløg
250 g broccoli
300 ml hønsebouillon (vand & terning)
1 tsk paprika
200 ml fløde (13%)
100 g champignoner
50 g smør
maizena til jævning
salt, peber
Ingredienser:
til 4-6 pers
225 g broccoli i buketter
40 g smør
25 g mel
3 æg, delte
1½ dl mælk
salt, peber, muskat
50 g revet parmesan
Fyld:
500 g champignoner i små stykker
25 g smør
1-2 tsk. Majsstivelse
2½ dl fløde
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min
Dej:
1 1/2 dl. hvedemel
2 dl. grahamsmel
50 g. hasselnødder
lidt groft salt
100 g. smør
3/4 dl. koldt vand
1/2 æg (til pensling)
Fyld:
250 g. broccoli
1 løg
2 spsk. olivenolie
2 dl. creme fraiche (evt. ymer)
3 æg
1 tsk. salt
hvid peber
75 g. reven mozzarella eller anden mild ost.
Ingredienser:
500-600 g broccoli i buketter
1 rød el. gul peber i tern
2-3 stængler bladselleri (afhængig af størrelse)
1 salatløg
Hakkede hasselnødder
Stegt kyllingebryst i skiver
Pastaskruer
Tilbehør: Balsamico-dressing:
Fromage frais el. lign.
Balsamico rødvinseddike efter smag
Ingredienser:
300 g butterdej eller usødet mørdej
Fyld:
7,5 dl broccoli suppleret med spinat (fx 5 dl broccoli og 2,5 dl spinat)
3 spsk olivenolie
2 fed knust hvidløg
1 mellemstort finthakket løg
salt, peber
Æggemasse:
3 æg
3 dl creme fraiche 18%
salt, peber
ca. 2,5 dl revet ost (emmentaler eller lignende)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 15 min
til 4 pers
1½ bd broccoli
4 appelsiner
50 g rosiner
50 g mandler
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca.15 min
til 4 pers
1. bundt broccoli
1. rødløg
ca. 1 dl.rosiner
ca. 1 dl.cashewnødder el. solsikkekerner.
Marinade:
2.spsk. rapsolie
2.spsk. rød balsamicoeddike
1 spsk. flydende sød
Ingredienser:
til 6 pers
2 broccoli, skæres i små buketter
1 porre, skæres i ultratynde skiver
1 dl. rosiner
1 - 1½ dl solsikkekerner
1 pk bacon i tern, ristes på pande
Dressing:
2½ dl creme fraiche 18%
1 spsk mayonnaise
2 spsk eddike
¾ dl sukker
citronsaft efter smag
Ingredienser:
500 gr. broccoli
1 finthakket rødløg
1 pk. bacontern ristet på panden
1 rød peber i små tern
evt. en lille håndfuld rosiner
Olie/eddike Dressing:
ca. 6 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
1 spsk. rødvinseddike
1 spsk. brun farin
1 tsk. sennepspulver
1/2 tsk. cayennepeber
1-2 presset hvidløg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
til 4
1 stort broccoli
1 pk karolines mornaysauce
1 god håndfuld peanuts
1 god håndfuld rosiner
1 hakket rødløg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 6 personer
2 broccoli hoveder
1 pk. bacontern
Solsikkekerner/pinjekerner (efter behag)
½ l. Fromage Frais eller Creme Fraiche
Ingredienser:
450 g broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver
1/2 liter kogende vand
1/4 liter syrnet fløde 9%
2 spsk finthakket rødløg
60 g solsikkekerner (ca. 1 dl)
125 g rosiner (ca. 2 dl)
1 tsk balsamicoeddike
1/2 tsk friskpresset citronsaft
1 tsk sukker
1/4 tsk groft salt
Pynt:
50 g sprødstegt bacon.
Ingredienser:
til pers.
Salat:
2 Broccoli i meget små buketter
1 1/2 dl. rosiner
1 løg evt. rødløg
300 g. ristet bacon
2 æbler
Dressing:
3/4 dl. sukker
3 tsk. eddike
3-4 dl. creme fraiche 18%
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 35 min.
til 4 pers.
2 spsk. olivenolie
1 stort løg, i tynde skiver
1 fed hvidløg
1 l hønsebouillon
50 g stellini eller miniaturepasta
250 g broccoli, delt i små buketter og de more stokke i fine strimler
friskrevet parmesan til servering
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 4 pers.
1 kg broccolibuketter
7,5 dl grønsagsbouillon
2 skiver hvedebrød
3 spsk. smeltet smør
Salt-peber
Ingredienser:
Dej:
100 g mel
100 g fuldkornsmel
125 g margarine
1/2 tsk salt
1/2 dl kærnemælk eller vand
Fyld:
250 g blanceret broccoli
1 hakket rødløg
4 soltørrede tomater i olie
100 g skinke
3 æg
1 1/2 dl mælk
revet ost efter behag
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
Pris: 100 kr.
til 8
2 personer:
4 bagekartofler
fyld:
ca en dl creme fraise
en pakke bacon tern eller skinke tern
et log
1/4 broccoli hoved
1 grøn peber
Salt og peber
evt pizza topping ost
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 ½ time
til ca.4 prs.
500 g. broccoli
20 g. margarine
3 spsk. mel
3 dl. mælk
4 æg
100 g. revet ost
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ?
til 4
300 g kalkun i strimler
1 tsk. olie
1 rødløg
250 g broccoli
3 dl hønsebouillon
1 tsk. paprika
1 dl. mælk
3 tsk. maizena
salt og peber
Ingredienser:
til 4 pers.
500 gr. broccoli
3 spsk. olivenolie
500 gr. kartofler
500 gr. tomater
2 spsk. italienske krydderurter
salt og peber
300 gr. mozzarellaost
12 sorte oliven
Ingredienser:
til 4 pers.
500 gr. broccoli i små buketter
3 spsk. olienolie
500 gr. kartofler, kogt og skåret i skiver
500 gr. friske tomater i skiver
2 spsk. italienske krydderurter
salt
peber
300 gr. frisk mozzarellaost i skiver
sorte oliven
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 2
2 laksestykker
citrus grilkrydderi
salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ½ time
til 4 personer
Lav en marinade. Skær kødet ud og læg det i marinaden. Rist sesamfrøene. Gør broccolien klar og giv den et kort opkog. Kog risen. Lynsteg broccolien. Lynsteg kødet og bland broccolien i.
Du skal bruge
Marinade
1 stykke frisk ingefær
2-3 fed hvidløg
1 frisk chili
2 spiseskeer sojasauce
350 gram oksekød for eksempel okseklump
1 spiseske sesamfrø
750 gram broccoli
1 teske salt
2 spiseskeer olie
3 deciliter oksebouillon
3 spiseskeer eddike
2 spiseskeer majsstivelse
4 spiseskeer vand til jævning
1 teske salt
½ teske peber
Eventuelt 1 spiseske brun farin
4 deciliter ris for eksempel basmatiris
Ingredienser:
til 1-2
50 g mandler
40 g hvedemel
40 g grahamsmel
40 g veg. Margarine
2 spsk. Vand
1 knsp salt
200 g broccoli
fyld:
1½ dl sojamælk/kokosmælk
2 skiver brød uden skorpe
2 spsk. Mandelsplitter
lidt muskat
Ingredienser:
til 4 personer
4 kyllingebryster uden skind (købes de med skind, fjernes dette)
4 skiver parmaskinke,( alternativt serano eller bresaola), befries for synligt fedt
ca. 4-500 g broccoli eller anden grønsag
som tilbehør 4-8 mellemstore kartofler
olie fra en sprayflaske (jeg har idag brugt en rapsolie, men det kunne lige så godt have været olievenolie, tidselolie, solsikkeolie, valnøddeolie eller mørk ristet sesamolie)
havsalt og friskkværnet sort peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min
til 4 personer
2 kyllingebryster
1 lille løg i strimler
1 fed hvidløg i skiver
lidt finthakket chili
3-4 spsk østerssauce
1 dl god soya
1 ½ ltr hønsefond
200g broccoli i små buketter
200g spidskål i tynde strimler
200g nudler
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. ½ time
til ca. 4 prs.
750 g. broccoli
150 g. revet ost f.eks emmentaler
1 fed presset hvidløg
2 dl. creme fraiche 38%
1 æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
til 2
300 g. pangasius filet
100 g. feta ost
100 g. frisk finthakket spinat
½ finthakket løg
1 spsk. citronsaft
150 g. broccoli
200 g. kartofler
2 spsk. olie
salt og peber
bagepapir
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 2
250 gr. frisk pasta, 1/2 broccoli, 200 gr. rejer, 1/4 piskefløde, salt og peber
Ingredienser:
400 g frisk fettucine
1 spsk jomfruolivenolie
125 g broccoli i små buketter
75-100 g parmaskinke
et par håndfulde friskbælgede ærter (el. frosne)
en anelse kogevand
1 fed hvidløg
evt. 1 frisk, rød chili
friskhøvlet parmesanost
salt, friskkværnet peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 2
200 g pasta
1 løg
200 g champignon
2 håndfulde broccolistykker ca
1-2 fed hvidløg
lidt fløde
salt, peber
timian, paprika, cayennepeber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
½ broccoli
1 rødløg
2 spsk citronsaft
½ tsk revet citronskal
3 spsk græsk yogurt
frisk hakket basilikum
salt/peber
Ingredienser:
Broccoli
olivenolie
knust hvidlog
letristede kommenfro
Ingredienser:
til 6
ca. 500 g. broccoli
1 skinke rest eller ca. 200 g. røget skinke
1-2 tomater i skiver
20 g. margarine
3 spsk. mel
3 dl. mælk
4 æg
100 g. revet ost
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
400 g. pastaskruer
1/2 kg. broccoli
2 små løg
2 fed hvidløg
3 spsk. smør eller olie
1 1/2 dl. fløde eller cremefraiche 18 %
1 dl. reven ost
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 4
1 kg gulerødder
1 stort løg
200 g flødeost naturel
1 l hønsebouillon
salt, peber
1 lille pose kødboller
300 g broccoli
½ tsk oregano
½ tsk basilikum
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: 40
til 2
1 buket broccoli
3 stk. gulerødder
1 stk. rødløg
½ grøn peber
1 dåse babymajs (friske kan også bruges)
1 pakke krebsehaler
1-2 fed hvidløg
4 spsk madolie
Ingredienser:
til 4 personer
1 pk. båndspaghetti
700 g. hakket oksekød
1 pk. flødeost naturel
1 stor buket broccoli
Lidt mælk
Ost til gratinering
Ingredienser:
Tærtedej
1 frisk chili finthakket
2 æg
1 1/2 dl madfløde
lidt stødt chili
1 fed hakket hvidløg
salt - peber
3-4 hakket forårsløg
knap 1/2 broccoli hoved i helt små buketter
ca 100 gr. revet ost (mozarella)
evt. 200 gr. rejer
150 gr. bacon tern ristet
Ingredienser:
Broccolibuketter
Ristede flækkede mandler
Dressing
smeltet smør
knust hvidløg
citronsaft
Kategorier med brugernes forslag og favoritter
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i broccoli opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 ½ time
til 3-4 prs.
Tærtedej:
4 dl. mel
150 g. margarine
1 spsk. fløde
1 spsk. vand
1 æg
Fyld:
½ bundt broccoli i buketter
ca. 150-200 g. champignon i halve
ca. 150 g. skinke i tern
1 stort løg i ringe
1 tsk. karry
½ tsk. salt
peber
lidt fedtstof til svitsning.
2½ dl. mælk
3 æg
Ingredienser:
Pris: ca 60kr.
til 4
ca 1kg broccoli
150g Bacon
1 1/2 dl Rosiner
1 1/2 dl Solsikkekerner
1 stk rødløg
Marinade:
1 1/2 dl Miracle whip
1 1/2 spsk sukker
3 tsk rødvinseddike
salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. ½ time
til 2 prs.
2-4 portionsstykker af torskefilet eller lign.
1 stort løg i grove tern
ca. 2 spsk. olie
ca. 1 dl. hvidvin
ca. 1 dl. vand
salt og peber
ca. ½ bundt broccoli i små buketter
ca. ½ rød peberfrugt i tern
ca. 2½ dl. madlavningsfløde
ca. 1 tsk. tørret estragon eller "Dragon" fra Knorr
lidt sennep og citronsaft
Ingredienser:
450 g broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver
1/2 liter kogende vand
1/4 liter syrnet fløde 9%
2 spsk finthakket rødløg
60 g solsikkekerner (ca. 1 dl)
125 g rosiner (ca. 2 dl)
1 tsk balsamicoeddike
1/2 tsk friskpresset citronsaft
1 tsk sukker
1/4 tsk groft salt
Pynt:
50 g sprødstegt bacon.
Ingredienser:
til 5-6 port.
500 gr. hakket skinkekød eller kalv og flæsk, max. 6-10%
ca. 200 gr. broccoli
2 æg
75 gr. mel
1-2 løg
1 dl. minimælk
1 1/2 tsk salt
friskkværnet peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min
Dej:
1 1/2 dl. hvedemel
2 dl. grahamsmel
50 g. hasselnødder
lidt groft salt
100 g. smør
3/4 dl. koldt vand
1/2 æg (til pensling)
Fyld:
250 g. broccoli
1 løg
2 spsk. olivenolie
2 dl. creme fraiche (evt. ymer)
3 æg
1 tsk. salt
hvid peber
75 g. reven mozzarella eller anden mild ost.
Ingredienser:
til 6 pers
2 broccoli, skæres i små buketter
1 porre, skæres i ultratynde skiver
1 dl. rosiner
1 - 1½ dl solsikkekerner
1 pk bacon i tern, ristes på pande
Dressing:
2½ dl creme fraiche 18%
1 spsk mayonnaise
2 spsk eddike
¾ dl sukker
citronsaft efter smag
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min
til 8-10 stk
300 g kogte, hvide bønner
2 fed hvidløg
1 løg, finthakket eller evt blendet
1¼ dl græsk yoghurt
1 dl rasp
¼ dl hasselnødder – flager
1 hoveder broccoli
300 g kogte kolde kartofler, moset
salt, peber, frisk timian, stødt ingefær
Ingredienser:
1 løg
1 pk. bacon i tern
1 bdt. broccoli
1 pk skinke i tern
1 ds. aspargessnitter
2 spsk mel
2,5 dl fløde
1 pk butterdej
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ?
til 4
300 g kalkun i strimler
1 tsk. olie
1 rødløg
250 g broccoli
3 dl hønsebouillon
1 tsk. paprika
1 dl. mælk
3 tsk. maizena
salt og peber
Alle broccoli opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler opskrifter med broccoli i kategorien broccoli opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.