Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60 min
til 4 personer
500 g. god lys fisk, evt. rødfisk
1 stk karolines mornaysauce
basilikum
1 stort løg i grove tern
10-15 cherrytomater
500g kartofler
salt, peber, cayennepeber
Ingredienser:
Torskefilet ca. 500 g.
1 ds. hk. tomater
1 1/2 dl. tør hvidvin
1 tsk. dild
1 squash
2 løg
smørklat
salt og peber
Ingredienser:
til 4-5
1 pose frosne pangasisus filetter.(fås i netto)
6 friske tomater
3 store løg
1/2 l. piskefløde
1/2 dl hvidvin
salt-peber
paprika
Ingredienser:
2 stk. stk. sej-filet eller lignende
· 2 revne gulerødder
· 1/2 squash i tern
· 125 g champignon i skiver
· 1 porre i skiver
· 1 fed hvidløg
· 1 dåse hakket tomater
· 1 tsk. timian/oregano/basilikum
Ingredienser:
til 4
500 rødspættefilet
1 pose frossen spinat
1 spsk olie
1 spsk smør
5 revne gulerødder
1/4 l piskefløde
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
350 g torsk
8 fiskefileter
150-200g rejer
1 æg
smør
400g grøntsager (blomkål, gulerødder, porrer)
dild
Hollandaisesovs:
200g smør
3 dl. fløde
5 æggeblommer
saft af ca. ½ citron
Ingredienser:
4-5 filet af laks eller sej, torsk, hellefisk.
4-5 porrer i skrå skiver
1 bk. spinatblade
Sauce:
2 1/2 dl madfløde
2 spsk. eddike
1 spsk. dijonsennep
4-5 spsk. tomatketchup
1 1/2 tsk. karry
groft salt og kværnet peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 4
1 torsk på ca 1,5 kg eller dybfrosne torske stk. caq. 1 kg.
smør 400 g (mere eller mindre efter behag)
løg 2 stk. (hakket)
tomatpure 4 dl.
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i fisk i fad opskrifter
Ingredienser:
til 4
500 rødspættefilet
1 pose frossen spinat
1 spsk olie
1 spsk smør
5 revne gulerødder
1/4 l piskefløde
salt og peber
Ingredienser:
2 stk. stk. sej-filet eller lignende
· 2 revne gulerødder
· 1/2 squash i tern
· 125 g champignon i skiver
· 1 porre i skiver
· 1 fed hvidløg
· 1 dåse hakket tomater
· 1 tsk. timian/oregano/basilikum
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60 min
til 4 personer
500 g. god lys fisk, evt. rødfisk
1 stk karolines mornaysauce
basilikum
1 stort løg i grove tern
10-15 cherrytomater
500g kartofler
salt, peber, cayennepeber
Ingredienser:
Torskefilet ca. 500 g.
1 ds. hk. tomater
1 1/2 dl. tør hvidvin
1 tsk. dild
1 squash
2 løg
smørklat
salt og peber
Ingredienser:
til 4-5
1 pose frosne pangasisus filetter.(fås i netto)
6 friske tomater
3 store løg
1/2 l. piskefløde
1/2 dl hvidvin
salt-peber
paprika
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 4
1 torsk på ca 1,5 kg eller dybfrosne torske stk. caq. 1 kg.
smør 400 g (mere eller mindre efter behag)
løg 2 stk. (hakket)
tomatpure 4 dl.
Ingredienser:
4-5 filet af laks eller sej, torsk, hellefisk.
4-5 porrer i skrå skiver
1 bk. spinatblade
Sauce:
2 1/2 dl madfløde
2 spsk. eddike
1 spsk. dijonsennep
4-5 spsk. tomatketchup
1 1/2 tsk. karry
groft salt og kværnet peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
350 g torsk
8 fiskefileter
150-200g rejer
1 æg
smør
400g grøntsager (blomkål, gulerødder, porrer)
dild
Hollandaisesovs:
200g smør
3 dl. fløde
5 æggeblommer
saft af ca. ½ citron
Alle fisk i fad opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler opskrifter med fisk i fad i kategorien fisk i fad opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.