Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: hævetid+ovntid
Pris: 30kr.
til 6 stk.
6 dl. lunken vand
50 g gær
1 tsk. salt
½ dl. olivenolie
1 bundtbasilikum el. 1 spsk pesto,
pensling:
½ dl. olivenolie,
tørret basilikum,
2 fed hvidløg
havsalt
Ingredienser:
til 4
Til surdejen:
10 gr. gær
4 dl lunken vand
250 gr. mel
Til dejen:
2 dl. lunken vand
20 gr. salt
750 gr. mel (cirka)
Der er forskel på mel og hvor meget væske det kan opsuge.
1 æg
Ingredienser:
til 3 stk.
3 dl lunkent vand
25 g gaer
2 tsk. salt
1 spsk. olie
ca. 500g mel (8 1/2 dl)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
Pris: kr.Billig
til 16
25 g Gær. 4 dl. Lunken vand. 1 tsk. Salt. 300 g Speltmel. 150 g Durummel. 150 g Hvedemel.
Æg til pensling.
Ingredienser:
til 4 stk.
50 g. Gær
1 tsk. Salt
2 tsk. Sukker
4 dl. Lunkent vand
hvedemel til dejen er smidig og ikke klistrer for meget
Til pensling:
sesamfrø
æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 16 timer ca.
Pris: 20 kr.
til 4
Der skal laves dej af to omgange. Først en såkaldt Poolish fordej aftenen før. Næste dag blandes der så flere ingredienser i og den røres og hæver igen.
1.fordej:
210 g øko Hvedemel
2 dl koldt vand
3 g øko gær
2.dej: (slutresultatet)
Den færdige fordej blandes med
4 dl koldt vand
5 øko gær
630 g øko Hvedemel
1 spsk. havsalt (først senere)
1/4 - 1/2 dl koldt vand (først senere)
1/4 - 1/2 dl olie, koldpresset øko olivenolie
til at smøre formen med.
Ingredienser:
til 3-4 stk
3 dl vand
25 g gær
1 tsk salt
500 g hvedemel
Tips: 100 g af melet kan erstattes med fulkornsmel eller grahamsmel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: hævetid 20 min. bagetid 20 min ca v 200 grader
Pris: billigt!
til 3 stk
5oo g mel,20 g gær,2 tsk sukker,1 tsk salt,20 g margarine,2 æg,2.5 dl mælk. evt lidt parmesanost og santa maria krydderurte mix.
Ingredienser:
til 3 stk.
3 dl kaernemaelk
25 g gaer
1 spsk. salt
2 spsk. olie
200 g fuldkornshvedemel (3 1/2 dl)
ca. 300 g hvedemel (5 dl)
Ingredienser:
60 gr. hakket spinat. 2 dybfrost kugler
1 1/2 dl. kogt vand
1 dl mælk
30 gr gær
1 spsk. olivenolie (eller solsikke)
1 tsk. salt
250 gr. revne kogte kolde kartofler
1 bakke klippet karse
1 bndt. finthakket purløg
1 bndt. finthakket persille
500-600 gr. hvedemel
Ingredienser:
til 3 stk.
1/2 ltr. grøntsagsjuice
1 dl. knækkede hvedekerner
50 gr. gær
2 tsk. salt
100 gr. groft rugmel
500 gr. hvedemel
Ingredienser:
til 2 stk
2 dl. lunkent vand
1 spsk. olie
1 tsk. salt
25 gr. gær
ca. 5 dl. mel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
til 8
8 mini flutes eller skiveskåret hvidt brød
8 fed hvidlæg
smør
Ingredienser:
til 2 stk.
10 g. gær
1/2 l. kold vand
2 tsk. salt
800-1000 g. pizzamel
Ingredienser:
til 10 stk
50 g Gær
3½ dl Vand
100 g Fuldkornskerner
1½ dl Ymer
500 g Mel
50 g Flødeost m. purløg
1 tsk Hvidløgssalt
1 tsk Tørret persille
½ tsk Tørret dild
½ tsk Honning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30+ ovntid
Pris: 50kr.
til 6
6 dl lunkent vand
50 g gær
1-2 tsk. salt
½ dl Oliven olie,
hakket frisk el. tørret basilikum
1-2 fed presset hvidløg
ca. 1 kg. mel
pensles med:
olie tilsat hvidløg
drys med havsalt og tørret basilikum
Ingredienser:
3 stk.
15 g gær
2 tsk fint salt
½ kg mel
2½ dl kuldslået vand
3 spsk olie
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15-20 min
Flutes
Hvidløgssmør
Revet skinke
Tomater
Oregano
Ingredienser:
til stor portion
1 l. mælk
300 g. rugmel
1500 g. hvedemel
100 g. gær
20 g. sukker
40 g. salt
40 g. magarine
Ingredienser:
til 24
9 dl lunkent vand
75 g gær
6 tsk. salt
6 spsk. oliven olie
1,5 kg hvedemel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
Pris: 35 kr
til 6
50 gram margarine,ca. 1 kg mel, 6 dl vand,50 gram gær, 2 ds hakket tomat, ost, div krydderier.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min
til 4
• 2 dåser tun i vand
• 2 dl creme fraiche 38%
• 1 spsk citronsaft
• 2 tsk Dijon sennep
• 2 spsk kapers
• 1/2 lille finthakket rødløg
• 3 spsk finthakket purløg
• 1 tsk revet citronskal
• flutes
Kategorier med brugernes forslag og favoritter
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i flutes opskrifter
Ingredienser:
til 3-4 stk
3 dl vand
25 g gær
1 tsk salt
500 g hvedemel
Tips: 100 g af melet kan erstattes med fulkornsmel eller grahamsmel
Ingredienser:
til 3 stk.
3 dl lunkent vand
25 g gaer
2 tsk. salt
1 spsk. olie
ca. 500g mel (8 1/2 dl)
Ingredienser:
til 4
Til surdejen:
10 gr. gær
4 dl lunken vand
250 gr. mel
Til dejen:
2 dl. lunken vand
20 gr. salt
750 gr. mel (cirka)
Der er forskel på mel og hvor meget væske det kan opsuge.
1 æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: hævetid+ovntid
Pris: 30kr.
til 6 stk.
6 dl. lunken vand
50 g gær
1 tsk. salt
½ dl. olivenolie
1 bundtbasilikum el. 1 spsk pesto,
pensling:
½ dl. olivenolie,
tørret basilikum,
2 fed hvidløg
havsalt
Ingredienser:
til 3 stk.
3 dl kaernemaelk
25 g gaer
1 spsk. salt
2 spsk. olie
200 g fuldkornshvedemel (3 1/2 dl)
ca. 300 g hvedemel (5 dl)
Ingredienser:
til 4 stk.
50 g. Gær
1 tsk. Salt
2 tsk. Sukker
4 dl. Lunkent vand
hvedemel til dejen er smidig og ikke klistrer for meget
Til pensling:
sesamfrø
æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min
til 4
• 2 dåser tun i vand
• 2 dl creme fraiche 38%
• 1 spsk citronsaft
• 2 tsk Dijon sennep
• 2 spsk kapers
• 1/2 lille finthakket rødløg
• 3 spsk finthakket purløg
• 1 tsk revet citronskal
• flutes
Ingredienser:
til 2 stk
2 dl. lunkent vand
1 spsk. olie
1 tsk. salt
25 gr. gær
ca. 5 dl. mel
Ingredienser:
til 2 stk.
10 g. gær
1/2 l. kold vand
2 tsk. salt
800-1000 g. pizzamel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: hævetid 20 min. bagetid 20 min ca v 200 grader
Pris: billigt!
til 3 stk
5oo g mel,20 g gær,2 tsk sukker,1 tsk salt,20 g margarine,2 æg,2.5 dl mælk. evt lidt parmesanost og santa maria krydderurte mix.
Alle flutes opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler opskrifter med flutes i kategorien flutes opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.