Ingredienser:
til 4-6 pers
Rodfrugter, ca. 800 g. feks:
Gulerødder
Pastinak
Selleri
Persillerod
Rødbede
(Hokaido græskar, søde kartofler, løg og hvidløg går også godt imellem)
1 dl vand
2 spsk. Olivenolie
1 spsk. Balsamisk eddike
1 tsk. Havsalt
lidt peber
(gerne kviste af timian, rosmarin eller lign)
Ingredienser:
til 4-6 pers.
1 broccoli
5-6 gulerødder
1 god håndfuld frosne bønner
1 lille bakke cherrytomater
evt. frossen persille
olie til stegning
salt - peber
1 spsk. soya
1 spsk. fiskesauce (oystersauce)
Ingredienser:
til 4-6 pers.
4 gulerødder
2 rødbeder
2 løg
4 pastinakker
olie
salt – peber
timian
Ingredienser:
til ca 20 stk
Dej:
50 g gær
1 dl yoghurt naturel eller andet surmælksprodukt
4 dl håndvarmt vand
1 tsk. Groft salt
2 spsk. Sukker
2 spsk. Olie
½ dl solsikkekerner
1 æg
Hvedemel
Desuden:
1-2 æg
1 stor gulerod
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: 20 kr.
til 4
1 kg gulerødder
2 løg
3 spsk. frisk hakket rosmarin el. 1 tsk. tørret
15 gram smør til stegning
salt & peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr. 25 max
til 20-22 stk
8-10 ml.store kartofler (750 gr)
4-5 gulerødder (250 gr)
1 stort løg
1 æg
3-4 dl mel
1 dl havregryn
2-3 fed hvidløg
2 tsk groft salt
1 tsk parika
peber
1 håndfuld revet ost (kan udelades)
Raps-/og eller olivenolie
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
Kartofler. Gulerødder. Olie. Groft salt. Sesam. Timian.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 45 min
til 2 pers.
1 pk.Kyllingefiletter
1 pk. Güroskrydderi
1 pk. Bacon
HvidløgsGulerødder:
6 gulerødder skåret i skiver
6 fed hvidløg skåret i skiver
2 tsk olie
1 tsk groft salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
Hakketoksekød max.10 %.Hakkede tomater.Konsentret tomatpure.Revetgulerødder.Hvidløg.Løg.Dolmio bechamelsauce.Pasteplader.Olie. SAlt & Pebber...
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min.
Pris: 50 kr.
til 4 pers.
600 g. gulerødder,
1 stort løg,
2 fed hvidløg (presset),
2 spsk. frisk ingefær ( hakket),
2 tsk. stødt spidskommen,
lidt muskatnød,
1 l. grønsagsbouillon,
3 spsk lime el. citronsaft,
1-1½ tsk salt,
lidt peber,
lidt olie til stegning.
Pynt:
En klat creme fraiche el. flødeskum,
lidt hakket forårsløg el. frisk koriander.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
til 4
4 store Gulerødder
1 æble
1 appelsin
3 Skiver ananas
½ dl rosiner
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
til 4
8 gulerødder
1 Rød peberfrugt
Dressing efter egen smag fx. Creme fraiche, Mayonaise, Dild, salt, peber husk ingen Hvidløg da Vampyrer ikke kan tåle den slags :)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca 60
til 10 stk
50 g. gær
2 dl. vand
1 dl. A38 eller andet surmælksprodukt
2 spsk. sukker
2 ær
1 dl. solsikkekerner eller græskarkerner
1 spsk. hørfrø
2 revne gulerødder (ca 200 g.)
1 tsk. salt
450-500 g. hvedemel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 4
60 g. smør
2 teskefulde olie
185 g. ris
2 fed hvidløg
1 lille løg,
2 store gulerødder
1 poblano chile eller 1 peberfrugt
1 grøntsag bouillon terning
¾ L. vand elle hønsebouillon
Ingredienser:
alt afhængig af hvor mange:
kartofler
pastinakker
gulerødder
Rødbeder
salt & peber
olivenolie
citronsaft
Lidt honning
Ingredienser:
til Ca. 30 stk.
50 g gær
3 dl vand
3 dl mælk
2 dl kogte hele hvedekerner (kan købes i div. helsekostbutikker eller velassorterede supermarkeder)
2 dl havregryn
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
2 store gulerødder
Hvedemel
Lidt vand eller mælk til pensling
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: kr.25
til 3
1/2 Butternut-Squash
6 små kartofler m. skræl
3-4 ml. store gulerødder
2 fed hvidløg
2 spk. god ollie
1 tsk timian
2 tsk groft salt
Peber
En god håndfuld revet ost, efter smag (jeg river selv af min skæreost)
Tryl evt videre med peberfrugt, oliven osv.... Efter temperament
Denne Squashtype er bare helt fantastisk!
Ingredienser:
1/4 hvidkål, fintsnittet
2-4 gulerødder, skrællede og fintsnittede
Dressing:
2 dl. cremefraiche 18 %
1 spsk. mayonnaise
2 spsk. flormelis
1/2 - 1 spsk. citronsaft
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
til 4
500g revet gulerødder
1/4 meget fint snittet hvidkålshoved
saften af en appelsin
evt. 2-3 spsk fintsnittet bredbladet persille
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
300 g farin
2 dl. olie
4 æg
225 g mel
1 tsk vaniliesukker
2 tsk bagepulver
½ tsk salt
1 tsk natron
2 tsk kanel
350 g revet gulerod
Ingredienser:
- 50 g gær
- Maldon sea salt
- 1 spsk økologisk olivenolie
- 200 g hytteost – gerne økologisk
- 3 groftrevne økologiske gulerødder
- 100 g økologisk durumhvede
- ca. 400 g økologisk hvedemel
- 1 æg til pensling
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40 min.
til 4 cou.
500 g kalv/flæsk, hakket.
3 mellem store gulerødder, revet.
1 løg, fint hakket.
3 mellem store forårsløg, fint snittet,
2 æg.
100 g mel.
1½ dl mælk.
1½ dl yoghurt.
2 spsk. karry.
Slat.
Peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 65
til 24
50 g. Gær
2 dl. vand
125 g. smæltet smør
2 dl. havregryn
6,5 dl. hvedemel
1,7 dl. knækkede hvedekerner
2 æg
1½ tsk. salt
1½ tsk. sukker
1½ spsk. olie
3 dl. grahamsmel
2-3 gulerødder
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: Billig
til 12
2½ dl. kærnemælk
25 g. gær
1/4 tsk. salt
1 spsk. olie
100 g. groftrevne gulerødder
1 dl. solsikkekerner
500 g. hvedemel
æg til pensling
Ingredienser:
1400 g mel
400 g grahamsmel
100 g gær
10 dl lunken vand
8 spsk olie
8 gulerødder
200 g solsikkekerner
4 æg
4 tsk salt
Man kan selv reducere mængden af ingredienser hvis man synes portionen er for stor.
Ingredienser:
350 g revne gulerødder
Sødstof svarende til 200 g sukker
4 æg
5 tsk citronsaft
75 g hvedemel
125 g havregryn
20 g hakkede mandler
2 tsk bagepulver
3-4 tsk stødt kanel
60 g minarine
Ingredienser:
til 2
Salat:
1/4 lille blomkål
2-3 gulerødder
1 stilk bladselleri
ca 50 g ost, fx Prima Donna
Dressing:
godt 3 dele olivenolie
knap 1 del citron
En smule soya, honning, hvidløg, salt og peber
Ingredienser:
til 4
2 spsk olie
1 løg i tern
600 g gulerødder i skiver
300 g kartofler i tern
2 tsk revet ingefær
3 fed hvidløg
2 tsk urtesalt
peber
2 dl madlavningsfløde
1½ l vand
Ingredienser:
til 4
4 store gulerødder
1 løg
3 spsk olie
1 l vand
3 spsk krisk hakket basilikum
salt
peber
1 spsk hakket persille
1 spsk hakket kørvel
1 spak hakket hasselnøddekerner
Ingredienser:
til 4
500 g hakket oksekød med lav fedtprocent
1 l bouillon
1 løg
½ fintsnittet hvidkål
1 rød peber
2 tsk karry
1 tsk gurkemeje
100 g suppehorn
3 gulerødder i skiver
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min
til 3-4 portioner
1/2 kg nye gulerødder
1 dl vand
2 fed hvidløg
1/2 tsk salt
Dressing:
2 spsk olivenolie
4 spsk citronsaft
lidt sukker efter smag
1 tsk stødt kanel
1/2 tsk stødte koriander el 1 spsk frisk hakket
1-2 friske chillier
Ingredienser:
Dressing:
1 spsk. sød soya sauce
2 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
1/2 spsk. sød chilisauce(købes i special butikker)
1 1/2 spsk. akaciehonning
1 spsk. hvidvinseddike
smag den til: er den for sød/sur?
Grøntsager:
1 lille bundt forårsløg i tynde skiver
2 fintstrimlede gulerødder
3-4 hele blade hvidkål, helt fintstrimlet
2-3 hele blade spidskål, helt fintstrimlet
1/4 squash hakket i helt små tern
2 gode spsk. fennikel helt finthakket
Ingredienser:
1 lille hvidkålshoved, helt fint snittet
2-3 revne gulerødder
6 spsk. olivenolie
2 spsk. eddike eller citronsaft
salt - kværnet peber
sorte oliven til pynt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
500 gr kartofler
500 gr gulerødder
500 gr hvidkål
2 porrer
2 pk bacon i tern
1/4 l vand
salt
peber
paprika
Ingredienser:
3 gulerødder
4 forårsløg
10 basilikumblade
10 soltørrede tomater i olie
200 gram feta
500 gram hakket kalkunkød
½ deciliter letmælk
½ deciliter hvedemel
1 deciliter rasp
Salt
Peber
Olie til stegning
800 gram kartofler
500 gram broccoli
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca. 45
til Nok til 4 portioner
500g svine kød
1 æg
Rasp
Ca. 100 g gulerødder
Ca. 100 g ærter
Kartofler
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 4
800 g kartofler
500 g hakket svinekød
½-1 æg
1 dl rasp
salt og peber
25 g smør eller margarine
3 gulerødder, ca. 250 g
300 g frosne ærter
20 g smør
2 spsk mel
1 bundt hakket persille
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 4
800 g kartofler
500 g hakket svinekød
½-1 æg
1 dl rasp
salt og peber
25 g smør eller margarine
3 gulerødder, ca. 250 g
300 g frosne ærter
20 g smør
2 spsk mel
1 bundt hakket persille
Ingredienser:
kartofler
gulerødder
sesamfrø
olivenolie
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
2 kyllingebryster eller tilsvarende mængde kalkunkød
2 mellemstore fintrevne gulerødder
en lille håndfuld persille
3 æg
1 lille løg
1 fed hvidløg
rasp
1 tsk salt og lidt peber
mel
Ingredienser:
til 4-6
800 gr kyllingefilet
2 rødløg i både
2 porrer i grove skiver
4-6 gulerødder i skrå skiver
1 ds. flåede hakkede tomater
1/2 l. madfløde
2 spsk. "touch and taste" kyllingefond
suppler med vand
salt - peber
1-2 tsk Blandingskrydderi til tacokød, se opskrift
En stor håndfuld friskhakket basilikum
cocktalpølser
Basmati- eller jasmin ris
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 1
1 laksestykke (frost eller frisk) pr person.
2-3 gulerødder pr person - afhængig af størrelse
1/2 bundt forårsløg pr person (evt porrer)
piskefløde/madlavningsfløde
hvidvin
salt og pebber
evt.: hvidløg, grøn pesto, limefrugt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 4
500 gr hakket oksekød
1-2 hakkede løg
3-4 revne gulrødder
1 ds flåede tomater
1 ds konc. tomatpure(70 g)
1/2 l morney sauce
2 spsk rasp
9 lasagneplader
1 1/2 tsk groft salt
friskkværnet peber
Ingredienser:
til 4 personer
ca. 700 g dansk kalvebov
4 gulerødder
ca. 150 g friske, bælgede
ærter (ell. dybfrosne)
4 dl piskefløde
2 store æggeblommer
saften fra 1/2 citron
1 bdt dild
salt og friskkværnet peber
1 kg små kartofler
eller et godt brød
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 70 min
til 22 stk
2 dl tykmælk eller kærnemælk
¼ liter lunkent vand
25 g gær
½ spsk groft salt
1 spsk olivenolie
125 g durum hvedemel (ca. 2 dl)
500 g hvedemel
1 groftreven squash (ca. 150 g)
1 groftreven gulerødder (ca. 75 g)
150 g ost, fx Karoline's GratineringsOst , Fetina eller gul ost i tern
75 g grofthakkede oliven uden sten, fx kalamata
2 spsk finthakkede, friske basilikumblade
Ingredienser:
1 kg gulerødder skrælles og skæres i tynde stave og lægges i en marinade af 1 l hvidvin, citronsaft fra 1,5 citroner, 2-3 fed fintsnittet hvidløg , frisk timian, salt og peber og en sjat olivenolie i 1 -2 timer.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2 timer
til 4-6
1kg.Gulerødder
3 løg
1 stort bundt Persille
Dressing:
1 1/2 dl Oliven olie
1/2 dl. Dild eddike
1 tsk. dejon sennep
1-2 Hvidløg
salt og peber
Ingredienser:
til 4 personer
1 kg okseklump, bovsteg kalv eller tykbov
Til marinaden:
1 løg
1 porre
4 fed hvidløg
4 laurbærblade
1 spsk timian ( frisk eller tørret )
salt & peber
4 dl hvidvin
Til Suppe:
2 porre
4 gulerødder
1 kg kartofler
1 spsk timian ( frisk eller tørret )
salt & peber
3 dl tør hvidvin
1 L grønsagsbouillon
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 30 stk
1 kg mel, 2 pk gær, ½ l lunken vand, 1 tsk salt, 60 g sukker, 100 g smeltet margarine, ca 200 g reven gulerødder, 100 g ristet solsikkekerner, 2 æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
Pris: kr. 60,00
til 2
½ skrællet rodselleri
6 skrællede kartofler
3 skrællede pastinakker
3 skrællede rødbeder (rå - ikke syltede)
4 skrællede gulerødder
3 fede hvidløg
2 spsk.madolie
salt/peber
salatkrydderi
Ingredienser:
til 4
5-6 gulerødder groftrevne
2 stilke blegselleri fintsnittet
1 bndt. radiser fintsnittet
2 spsk. limesaft/citronsaft
2-3 spsk. olivenolie
1 håndfuld friskhakket koriander
evt. lidt friskhakket citronmelisse
groft salt - friskkværnet peber
Ingredienser:
5-6 gulerødder
1 solo hvidløg presset
1 frisk rød chili, hakket, kerner med - ikke stilk
2 spsk. rapsolie
1 spsk. balsamicoeddike
groft salt - kværnet peber
evt. en go håndfuld friskhakket timian eller rosmarin
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 4
1 kg gulerødder
1 stort løg
200 g flødeost naturel
1 l hønsebouillon
salt, peber
1 lille pose kødboller
300 g broccoli
½ tsk oregano
½ tsk basilikum
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 time
300 g squash
125 g gulerødder
50 g græskarkerner
150 g goudaost
5 æg
300 g mel (6 dl )
1 spsk. bagepulver
1 tsk. salt
1 dl. olie
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 100
til 20-25 stk
50 g gær, ½ dl olie, ½ l lunken vand, ½ tsk sukker, 1 tsk salt, 1 æg, 3-4 revne gulerødder, ca 300 g grahamsmel, ca 450 g mel, ca 100 g havregryn, 1-1½ dl femkornsblanding
Ingredienser:
700 gr. gulerødder - efter de er skrællede, gerne økologiske
1 1/2 spsk. groft salt
ca. 2 dildskærme, gerne brune, gir mere smag
5 dl. klar lagereddike
250 gr. rørsukker
1 tsk. peberkorn
1 tsk. sennepskorn
6-8 hele nelliker
1-2 solohvidløg, pillet og delt i kvarte
Ingredienser:
til 12 stk.
Ingredienser:
25 g gær
2½ dl. ymer
1 spsk honning
1 spsk olie
1 tsk salt
1 dl. revne rå gulerødder
1 lille revet æble
½ dl. klippet grønt af: dild, persille, purløg eller karse
325 g mel - ½ sigte og ½ hvedemel
Pynt: æg eller æggehvide, sesamfrø
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 75
til 2
2 dl buillon
100 g hakket løg
350 g hakket oksekød (magert)
200 g snittet hvidkål
200 g gulerødder i store tern
Karry
Paprika
Salt
Peber
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i gulerødder opskrifter
Ingredienser:
til 4-6 pers
Rodfrugter, ca. 800 g. feks:
Gulerødder
Pastinak
Selleri
Persillerod
Rødbede
(Hokaido græskar, søde kartofler, løg og hvidløg går også godt imellem)
1 dl vand
2 spsk. Olivenolie
1 spsk. Balsamisk eddike
1 tsk. Havsalt
lidt peber
(gerne kviste af timian, rosmarin eller lign)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca 60
til 10 stk
50 g. gær
2 dl. vand
1 dl. A38 eller andet surmælksprodukt
2 spsk. sukker
2 ær
1 dl. solsikkekerner eller græskarkerner
1 spsk. hørfrø
2 revne gulerødder (ca 200 g.)
1 tsk. salt
450-500 g. hvedemel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min.
Pris: 50 kr.
til 4 pers.
600 g. gulerødder,
1 stort løg,
2 fed hvidløg (presset),
2 spsk. frisk ingefær ( hakket),
2 tsk. stødt spidskommen,
lidt muskatnød,
1 l. grønsagsbouillon,
3 spsk lime el. citronsaft,
1-1½ tsk salt,
lidt peber,
lidt olie til stegning.
Pynt:
En klat creme fraiche el. flødeskum,
lidt hakket forårsløg el. frisk koriander.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca. 45
til Nok til 4 portioner
500g svine kød
1 æg
Rasp
Ca. 100 g gulerødder
Ca. 100 g ærter
Kartofler
Ingredienser:
350 g revne gulerødder
Sødstof svarende til 200 g sukker
4 æg
5 tsk citronsaft
75 g hvedemel
125 g havregryn
20 g hakkede mandler
2 tsk bagepulver
3-4 tsk stødt kanel
60 g minarine
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 1
1 laksestykke (frost eller frisk) pr person.
2-3 gulerødder pr person - afhængig af størrelse
1/2 bundt forårsløg pr person (evt porrer)
piskefløde/madlavningsfløde
hvidvin
salt og pebber
evt.: hvidløg, grøn pesto, limefrugt
Ingredienser:
til 4 personer
1 kg okseklump, bovsteg kalv eller tykbov
Til marinaden:
1 løg
1 porre
4 fed hvidløg
4 laurbærblade
1 spsk timian ( frisk eller tørret )
salt & peber
4 dl hvidvin
Til Suppe:
2 porre
4 gulerødder
1 kg kartofler
1 spsk timian ( frisk eller tørret )
salt & peber
3 dl tør hvidvin
1 L grønsagsbouillon
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40 min.
til 4 cou.
500 g kalv/flæsk, hakket.
3 mellem store gulerødder, revet.
1 løg, fint hakket.
3 mellem store forårsløg, fint snittet,
2 æg.
100 g mel.
1½ dl mælk.
1½ dl yoghurt.
2 spsk. karry.
Slat.
Peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr. 25 max
til 20-22 stk
8-10 ml.store kartofler (750 gr)
4-5 gulerødder (250 gr)
1 stort løg
1 æg
3-4 dl mel
1 dl havregryn
2-3 fed hvidløg
2 tsk groft salt
1 tsk parika
peber
1 håndfuld revet ost (kan udelades)
Raps-/og eller olivenolie
Ingredienser:
til 4
500 g hakket oksekød med lav fedtprocent
1 l bouillon
1 løg
½ fintsnittet hvidkål
1 rød peber
2 tsk karry
1 tsk gurkemeje
100 g suppehorn
3 gulerødder i skiver
Alle gulerødder opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler opskrifter med gulerødder i kategorien gulerødder opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.