Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10 min + stivning
til 4 port.
et glas Svansø ferskner i brandy
2 blade husblas
2 dl piskefløde
10-15 makroner
-- lidt olie til formene
4 marengsreder
brandybønner (chokolade)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: kr.Billig
Vanilieis . Makroner. Dybfrostne jorbær.piskefløde.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
Pris: kr.
til 4
125 g. frosne jordbær
3 spsk. sukker
1 l. kærnemælk
1/4 l. piskefløde
1 pose makroner
Ingredienser:
til 2 stk.
50 g. gær
2 dl. mælk
1 spsk. sukker
200 g. magarine
ca. 400 g. hvedemel (mærk dig frem)
1/2 tsk. salt
Fyld:
200 g. smør
2 spsk. kanel
1 lille pose knuste makroner
75 g. sukker
4 æbler i både
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
Pris: kr.Billig
75 g Magarine .200 g Sukker. 250 g Kokosmel. 2 Æg.
Ingredienser:
til ca. 24 stk
2 æg
175 g sukker
200-250 g kokosmel
1-2 spsk hvedemel
ca. 100 g chokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 30 min.
3 æg
300 g. sukker
1 spsk. mandelessens
1oo g. groftknuste makroner
125 g. smeltet margarine
125 g. mel.
Ingredienser:
til 20-25 stk
3 æg
300 g sukker
2 tsk. mandelessens
125g makroner
125 g mel
125 g smeltet margarine
50 g hakket chokolade
50 g hakkede nødder
Ingredienser:
til 10 pers.
3 pasturiseret æggeblommer
1½ tsk. vaniliesukker
75 g. flormelis
½ l. piskeflæde
100 g. hak. mørk chokolade
15-20 makroner
12 flødeboller
syltetøj evt. jordbær
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60-90
til 30-40
Makronerne:
300 g. finthakkede mandler(Som mel)
500 g. flormelis (Alternativt kan der bruges sukker, men de bliver bedst med flormelis!)
ca. 200 g. æggehvider
1 tsk. bagepulver
Frugtfarve efter eget valg. Ren kakao kan også bruges.
Creme 1: Flormelis, magarine
Creme 2: Flormelis, magarine, kakao
Creme 3: Marcipan
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25min
600g skrællede æbler
3dl sukker
1 tsk vanille eller 1 stang rigtig vanille er bedest
150-200g makroner
3dl piske fløde
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ½ time
125 g hasselnøddekerner
300 g sukker
ca. 1 dl pasteuriserede æggehvider
evt. chokolade til at dyppe kagerne i .
Ingredienser:
4 æggehvider
150 g sukker
150 g havregryn
60 g hvedemel
Ingredienser:
700 g makroner
750 g frosne hindbær
3 dl piskefløde
evt. vanillesukker
Ingredienser:
200 g. marcipan
500 g. sukker
1 1½ æggehvide
Ingredienser:
til 6
3 hvide lagkagebunde
Fyld:
250 g frosne jordbær
2,50 dl piskefløde
2 spsk flormelis
lidt vaniljesukker
evt. knuste makroner
evt. friske bær
Glasur:
ca 250 g flormelis evt. med jordbærsmag
saft fra bærrene og evt. lidt vand
Pynt:
Lidt af fyldet, evt. friske bær
Ingredienser:
til 18 - 20 stk
2 æg
200g sukker
230 kokosmel
25g mørk spisechokolade
1 L vaniljeis
evt. ribs
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 15
170 gr sukker
135 gr æg
275 gr kokos
Ingredienser:
200 gr sukker
200 gr kokosmel
4 piskede æggehvider
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min
til 18/20
2 æg
125 g sukker
100 g smeltet margarine
225 g kokosmel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min
til 25 stk
2 æg
175 g sukker
240 g kokosmel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ½ time
til 30 stk
3 æggehvider
175 g sukker
175 g kokosmel
50 g nødder
25 g rosiner
smeltet chokolade
Ingredienser:
til ca. 40 stk.
75 g margarine
200 g sukker ( 2 ½ dl )
250 g kokosmel ( 7 dl )
2 æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. ½ time (plus hviletid)
1 æg
3 æggehvider
1 spsk. vanillesukker
2 dl. sukker
100 g. revet marcipan
200 g. kokosmel
evt. lidt hakkede nødder/chokolade
evt. smeltet chokolade under bunden.
Ingredienser:
til 30-35
2 æggehvider
1 æg
125g sukker ( 1½ dl )
200 g kokosmel
Ingredienser:
til ca 20 stk
150g mel
150g margarine
ca 2 spsk koldt vand
Fyld:
125g marcipan eller konfektmasse
150g flormelis
2-3 æggehvider
1/4 tsk hjortetaksalt
Ingredienser:
til 15 stk
2 æg, 1½ dl sukker, 85 g margarine, 80 g makroner, 1½ dl mel, 40 g grofthakket chokolade, ½ tsk mandelessens
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 80
til 6 personer
Makrontærte:
4 æggehvider
50 g sukker
250 g. knuste makroner
75 g. hvedemel
125 g. smeltet smør eller oliemargerine
2-3 (250 g) skrællede æbler i tynde både
1 spsk. mandelflager
Kanelfløde:
1 dl. piskefløde
1 tsk. stødt kanel
1 spsk. flormelis
1 dl. cremefraiche 38%
Ingredienser:
2 æggehvider
100 g hakkede mandler
100 g flormelis
1-2 dråber mandelessens
halve mandler til pynt
Ingredienser:
til 36 stk
3 små æg
125g sukker
200g kokosmel
50g smeltet, afkølet smør
1½ tsk fintrevet appelsinskal
Pynt:
25 g smeltet, mørk chokolade
Kagepynt: Sukkerblomster,
vingummiblomster eller guldstøv
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
Pris: 20 kr.
til 15-20 stk.
2½ æg,
250 g sukker,
10 g mel,
250 g kokosmel
Ingredienser:
250 g. hvedemel
400 g sukker
6 æg
250 g smør
250 g makroner
200 g mørk chokolade
Ingredienser:
til En pladefuld
75 g margarine
200 g kokosmel
2 hele æg
225 g sukker
Ingredienser:
Makronmasse:
200 g. marcipan
500 g. sukker
1-1 1/2 æggehvide
Chokolademousse:
250 g. piskefløde
75 g. god mørk chokolade
Chokoladeovertræk:
400 g. chokoladeknapper evt. kandiserede violer.
Ingredienser:
til 4 personer
250g skovhindbær
8 makroner
1 glas portvin
1 dl piskefløde
Ingredienser:
til ca. 25 stk.
3 Æg
250 g Sukker
2 tsk.Mandelessens
125 g Makroner
125 g Mel
125 g Smør eller margarine
God varme (200) Ca. 20 min.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ½ time
Pris: 15-,
til 2
3 stænger rabarbar fra haven
6 æbler fra haven
sukker efter smag, eller sødemiddel.
Vanilie stang
Makroner
Flødeskum
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i makroner opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. ½ time (plus hviletid)
1 æg
3 æggehvider
1 spsk. vanillesukker
2 dl. sukker
100 g. revet marcipan
200 g. kokosmel
evt. lidt hakkede nødder/chokolade
evt. smeltet chokolade under bunden.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 30 min.
3 æg
300 g. sukker
1 spsk. mandelessens
1oo g. groftknuste makroner
125 g. smeltet margarine
125 g. mel.
Ingredienser:
til 2 stk.
50 g. gær
2 dl. mælk
1 spsk. sukker
200 g. magarine
ca. 400 g. hvedemel (mærk dig frem)
1/2 tsk. salt
Fyld:
200 g. smør
2 spsk. kanel
1 lille pose knuste makroner
75 g. sukker
4 æbler i både
Ingredienser:
til 6
3 hvide lagkagebunde
Fyld:
250 g frosne jordbær
2,50 dl piskefløde
2 spsk flormelis
lidt vaniljesukker
evt. knuste makroner
evt. friske bær
Glasur:
ca 250 g flormelis evt. med jordbærsmag
saft fra bærrene og evt. lidt vand
Pynt:
Lidt af fyldet, evt. friske bær
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25min
600g skrællede æbler
3dl sukker
1 tsk vanille eller 1 stang rigtig vanille er bedest
150-200g makroner
3dl piske fløde
Ingredienser:
Makronmasse:
200 g. marcipan
500 g. sukker
1-1 1/2 æggehvide
Chokolademousse:
250 g. piskefløde
75 g. god mørk chokolade
Chokoladeovertræk:
400 g. chokoladeknapper evt. kandiserede violer.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10 min + stivning
til 4 port.
et glas Svansø ferskner i brandy
2 blade husblas
2 dl piskefløde
10-15 makroner
-- lidt olie til formene
4 marengsreder
brandybønner (chokolade)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
Pris: 20 kr.
til 15-20 stk.
2½ æg,
250 g sukker,
10 g mel,
250 g kokosmel
Ingredienser:
til 10 pers.
3 pasturiseret æggeblommer
1½ tsk. vaniliesukker
75 g. flormelis
½ l. piskeflæde
100 g. hak. mørk chokolade
15-20 makroner
12 flødeboller
syltetøj evt. jordbær
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 80
til 6 personer
Makrontærte:
4 æggehvider
50 g sukker
250 g. knuste makroner
75 g. hvedemel
125 g. smeltet smør eller oliemargerine
2-3 (250 g) skrællede æbler i tynde både
1 spsk. mandelflager
Kanelfløde:
1 dl. piskefløde
1 tsk. stødt kanel
1 spsk. flormelis
1 dl. cremefraiche 38%
Alle makroner opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler opskrifter med makroner i kategorien makroner opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.