Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 180
til ca. 50
300 gr. mel
275 gr. sukker
125 gr. marcipan
125 gr. smør
125 gr. mandler, hele
1 lille håndfuld tørrede tranebær
1 lille håndfuld rosiner, gerne jumbo
2 tsk. bagepulver
1 spsk. vanillesukker
2 æg
3 tsk. rom essens
3 tsk mandel essens
1 appelsin (revet skal heraf)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr. 35 - kr. 50
til 20-45 stk
1-2 æg
300 gram hvedemel
250 gram flydene margarine
100 gram flormelis
100 gr Chokolade (kan både være mørk eller lys)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
Pris: 50 kr.
til 80 stk.
300 g mel,
180 g smør,
120 g sukker,
1 æg,
1½ tsk. hjortetaksalt.
Æg til pensling
Pynt:
50 g sukker blandes med kanel,
50 g hakkede mandler
Ingredienser:
Rigtig klamme Halloween småkager
(ca. 25 stk. i mellemstørrelse)
200 g blødt smør
200 g sukker
1 stort æg (pisket let sammen)
400 g hvedemel (plus ekstra til æltning og udrulning)
Smagsvariationer du kan vælge imellem:
- 1 spsk vaniljesukker
- 1 pose brunkage pulver
- Revet skal af 1 økologisk citron
- Revet skal af 1 økologisk appelsin
- Erstat 50 gram af melet med 50 gram kakao
Ingredienser:
125 gram Smør
165 gram Sukker
½ dl. Kokosmælk
75 gram Revet kokos
225 gram Hvedemel
2 tsk. Bagepulver
Glasur:
25 gram Flormelis
2 spsk. Kokosmælk
40 gram Revet kokos (til drys)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25 min.
Pris: ca. 15 kr.
til ca. 15 stk
1 dåse sødet kondenseret mælk (købes i invandrerbutik)
1 pose kokosmel, ca. 180-200 gr.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 35-40 stk
5 dl hvedemel
2½ dl flormelis
½ dl maizena
ca. 1 pk smør
evt. 1-2 tsk vanillesukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til ca.50 stk.
2 æg
150 gr. flormelis
150 gr. mel
½ tsk. vanillie
1 tsk. bagepulver el.½ tsk. natron
1 spsk. reven appelsinskal
120 gr. nødder/ mandler
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min+30 min køletid
Pris: 100 kr.
til 50
50 g smuttede mandler,
50 g marcipan,
150 g mel,
1 tsk bagepulver,
120 g smør,
60 g sukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min max.
Pris: 20 kr.
til 40 stk.
250 gr. margarine (brug
helst oma stegemargarine, jeg plejer at tage ca. 1/4 smør, det giver en god smag)
75 gr. flormelis
250 gr. mel
kornene af 1/2 vaniliestang
Ingredienser:
til ca. 50-75 stk
150 g margarine
100 g sukker
100 g brun farin
1 tsk. vanillesukker
1 æg
½ tsk. natron
250 g mel
50 g hakkede nødder
50 g hakket chokolade
Ingredienser:
til mange
125 g smør
125 g sukker
275 g mel
1 æg
1 tsk. Natron
½ tsk. Ingefær
¾ tsk. Kardemomme
½ tsk. Kanel
¼ tsk. Hvid peber
Ingredienser:
til ca. 150 stk.
175 g. mel
½ tsk. bagepulver
½ tsk. vanillesukker
175 g. smør
175 g. kokosmel
175 g. sukker
1 æg.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 30 min.
til 2 plader
125 g. margarine
125 g. sukker
250 g. mel
1 tsk. natron
½ tsk. ingefær
3/4 tsk. kardemomme
½ tsk. kanel
1 knivspids hvid peber
1 lille æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
1 kop fløde (tekop)
1 kop vand
250 g blødt smør
2 æg
2 spkf. sukker
ca. 700g mel
½ tsk bagepulver
Ingredienser:
til 50 stk
250 g hvedmel
½ tsk bagepulver
180 g smør
125 g sukker
kornene af ½ stang vanille
½ æg
Pynt:
1 sammenpisket æg til pensling
perlesukker
hele eller hakket nødder
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 8 minuter
til 5 par
200 g mel
1/3 tsk. hjortesalt
80-100 g margarine
100 g melis (sukker)
1 stk. æg
kanel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min
Pris: kr. billig
til 40-50 stk
2½ dl havregryn
2½ dl mel, sigtet
2½ dl sukker
1 ¾ dl kokosmel
150 g smør
2½ spsk. Sirup
2 spsk. Kogende vand
1½ tsk. Natron
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 35min
til 9stk
Ingredienser: 50 g. smør eller margarine
60 g. sukker
90 g. mel
1/2 tsk. bagepulver
1/2 tsk. vanillesukker
1 æg
50 g. groft hakket chokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til Ca. 40
125 gram mel
65 gram kokosmel
1/4 tsk. hjortetaksalt
40 gram Perfect Fit
50 gram flydende becel
1-2 tsk. minimælk (indtil du har en fast masse som kan rulles ud)
Evt. Flordrys til glasur.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30-45
til 20-25
225 g blødt smør
220 g brun farin
100 g sukker
2 æg
2 tsk vanillesukker
155 g mel
2 g bagepulver
6 g salt
245 g havregryn
120 g hakkede valnødder
170 g chokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20min
til 200stk
Ingredienser: 250 g. margarine
200 g. sukker
200 g. sirup
2 tsk. potaske
1 spsk. vand
2 tsk. kanel
1 tsk. nelliker
1 tsk. ingefær
500 g. hvedemel
Ingredienser:
til 100 stk.
250 g margarine
250g farin
125 g. mørk sirup
½ tsk kardemomme
½ tsk ingefær
½ tsk nelliker
2 tsk kanel
7 g potaske udrørt i 1 spsk vand
½ kg mel
50 g finthakkede mandler (kan undlades)
Ingredienser:
250 g smør
250 g lys farin
150 g lys sirup
75 g mandler
2 spsk stødt kanel
2 tsk stødt nellike
1 tsk. stødt kardemomme
1½ tsk potaske
1 spsk vand
ca 500 g mel
Ingredienser:
100 g margarine
100 g sukker
100 g hvedemel
1 æg
1 tsk vanillesukker
1 tsk bagepulver
4 dl morgenmad (cornflakes, guldkorn, chocos)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25 minutter
til ca 20
100 gram smør
50 gram sukker
40 gram brun farin
1 æg
150 gram mel
60 gram havrregryn
1 tsk vaniliesukker
1 tsk bagepulver
0,5 tsk kanel
100 gram grovhakket chokolade
100 gram hakkede hasselnødder
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min
til 50 stk.
125 g smør
100 g sukker
50 g farin
1 æg
200 g hvedemel
1 tsk bagepulver
100 g hakkede nødder
100 g revent chokolade
Ingredienser:
100 g. blødt smør
100 g. sukker
50 g. farin
1 tsk. vanilie sukker
1 æg
150 g. mel
½ tsk. bagepulver
1 knivsp. salt
100 g. hakket chokolade med knas ell. nødder
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
Pris: 20-30kr.
til ???
125 g smør
65 g sukker
1 knsp. vaniliesukker
65 g mørk farin
1 æg
140 g mel
1 knsp. natron
25 g hakkede mandler
100 g daim
50 g mørk eller lys chokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25
Pris: ca 1,60 pr stk
til 24
150 g mørk chokolade 70 %
150 g smør
150 g sukker
1 æg
200 g hvedmel
2 spsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15-45
200g. Smør
200g. Sukker
170g. Mel
1 Æg
1 Spk. Chokoladepulver
Pyntes med nødder, kokosmel eller perlesukker.
EKSTRA:
Evt. mellemlægnings fyld:
Chokolade
Mælk
Ingredienser:
til ca. 20
125 g smør (blødgjort
90 g brun farin
1 æg
125 gram nutella
2-3 tsk. vanilie sukker
90 g sukker
200 g mel
30 g kakaopulver
1 knivspids salt
1/2 tsk. bagepulver
150 g hvide chokoladeknapper eller bare 150 g hvid chokolade i en plade også hak det
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
til 16-20
150 g. Sukker
150 g. Smør
200 g. Mel
1. Æg
1 tsk. Bagepulver
2 spsk. Vaniliepulver
ca 50 g. valnødder/hasselnødder
150 g. Bagechokolade
Ingredienser:
til ca 35
2 tsk vaniliesukker
125 g flormelis
300 g hvedemel
225 g blødt smør
skallen af 1 vasket citron
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: 0,30 kr pr stk
til 85
100 g dadler
125 g smør
375 g flormelis
1 æg
275 g mel
150 g kokosmel
4 spsk hvid rom
3 spsk citronsaft
1 knivspids salt
Ingredienser:
125 g smør
65 g sukker
1 knsp vanilie fra vaniliestang
65 g brun farin
1æg
140 g mel
1 knsp natron
25 g hakket mandler
2 hakket daim a' 56 gram
60 g hakket maraboo chokolade
Ingredienser:
til Ca. 12 stk.
100 g smør
50 g brun farin
30 g sukker
0,5 æg
1,5 spsk vand
85 g daimbar eller marabou med daim
150 g hvedemel
1 tsk vaniljesukker
0,5 tsk natron
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
180 g blødt smør
200 g melis
120 g farin
2 æg
2 tsk. vanillesukker
150 g hvedemel
1 tsk. natron
175 g havregryn
2 dl rosiner
Ingredienser:
1 dl hvedemel
¼ tsk natron
1 tsk revet citronskal
½ tsk vanillesukker
½ dl sukker
3 g gær
25 g smør
1½ spsk pisket æg
Ingredienser:
300 g mel
225 g smør
50 g sukker
Til pensling
æg
groft sukker mandler
Ingredienser:
til 75
400g mel
100 g sukker
280 g smør
tesukkker
1 æg
hakkede nødder
Ingredienser:
500 g. mel
250 g. margarine
2 tsk. kardemomme
250 g. sukker
3 æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min+ ovntid
Pris: 50 kr.
til 36
125 g hvedemel,
½ tsk natron,
½ tsk salt,
100 g farin,
125 g sukker,
125 g smør,
1 æg, let sammen pisket,
1 tsk vanilie sukker,
1 spsk mælk,
1 tsk fintrevet appelsinskal,
160 g havregryn,
125 g rosiner
Ingredienser:
150 g marg.
100 g sukker
100 g farin
1 tsk. vaniliesukker
1 æg
250 g mel
½ tsk. natron
50 g hasselnødder
½ plade mørk chokolade
Ingredienser:
250 g hvedemel
1 spsk ingefær
1 tsk kanel
1/2 tsk nelliker
1/2 tsk natron
200 g sukker
85 g plantemargarine
10 g gær
1/2 spsk mælk
1 æg
Ingredienser:
til ca. 75 stk.
250g hvedemel
1 spsk. ingefær
1 tsk. kanel
½ tsk. nelliker
½ tsk. natron
200g sukker
85 g plantemargarine
10 g gær
1/2 spsk. mælk
1 æg
Ingredienser:
til ca. 35 stk.
125g smør
125g sukker
125g lys sirup
125g gluten flour
1 tsk. ingefær
skal & saft fra 1 citron
Ingredienser:
til mange
175 g sukker
½ dl kaffefløde
½ dl lys sirup
125 g smeltet margarine
75 g havregryn
100 g mel
½ tsk. bagepulver
evt. 50 g mandelsplitter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. ½ time
150 g.margarine
150 g. sukker
100 g. maizena
100 g. mandler(finthakkede)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min.
Pris: 30 kr.
til 40 stk
3 små æggehvider,
80 g kokosmel,
100 g sukker,
20 g hvedemel,
70 g smør, smeltet og afkølet
Ingredienser:
Kokosmel 100 g (ca.2½ dl)
Æggehvider 3
Sødestof svarende til 72 g sukker
Jævn varme (175) Ca. 12 min.
Ingredienser:
200 g mel
150 kokosmel
200 g smør eller margarine
150 g sukker
2 tsk bagepulver
1 æggeblommer
Ingredienser:
til ca. 35 stk
200 g margarine
100 g sukker
5 tsk vaniliesukker
1 tsk salt
1 ps M & M chokoladeknapper
200 g brun farin
450 g mel
1 tsk bagepulver
2 æg
Ingredienser:
til ca. 30 stk.
30g blød smør
1 æg
250g reven rå marcipan
75g sukker
75g mel
35-40 g smuttede mandler til pynt
Ingredienser:
200 g hasselnøddekerner
125 g flormelis
3-4 æggehvider
Ingredienser:
180 g. Hvedemel
125 g. Smør
150 g. Sukker
100 g. Reven chokolade (eller groft hakket chokolade)
2 Æggeblommer
lidt kanel
lidt reven appelsinskal
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
til ca. 16-20 stk
Engelsk opskrift derfor er målene i "cups" men det er ca. 2,5 alm dl. eller 230g.
1 cup "grov" peanutbutter
1 cup alm. sukker
1 æg
Ingredienser:
til ca 40 stk
75g smør
100g sukker
50g brun farin
1 æg
150g mel
1 tsk natron
1 tsk vanillesukker
100 g rosiner
50 g saltede peanuts
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 24 stk
175 g smør
175 g sukker
2 spsk mælk
1 æg , let sammenpisket
25 g sukat, hakket
25 g pomeransskal, hakket
100 g korender
350 g hvedemel
1/4 tsk stødt allehånde
1/4 tsk stødt ingefær
½ tsk stødt kanel
Pynt:
1 æggehvide , letpisket
2 spsk sukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20min
til 20stk.
1 dl. sesamfrø
1 dl. solsikkekerner
100 gr margerine
150 gr. sukker
50 gr. mel
½ dl. knækkede hvedekerner
2 æg