Ingredienser:
til 4 pers.
ca 500 g. god medister
5-7 skiver røget bacon
salat :
et stort æble
tilsvarende mængde selleri
citronsaft lidt sukker
1 dl. græsk youghurt
stenfri druer
sovs af : ca ½l. grønsagsbouillon ( evt vand + terning)
smages til med ribsgele og blåskimmelost
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
1 Kg. Hakket svinekød max.10-12 %. 1 1/2 dl. Havregryn. 2 Æg. 1-2 Fint hakket løg. Salt & peber. Bacon i skiver. Kødnåle.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca ½ time
til 4-6 port.
en stor svinemørbrad (eller 2 små)
2 store løg
2½ dl Barbecue Sause (evt delikato ) (mild)
2 glas champ. med væde.
paprika - salt --peber -- kryderurter (evt. persille purløg - hvidløg)
½ l. bouillon (evt vand og terning)
2 dl madlavningsfløde
olie/ smør til stegning .
evt mel til jævning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 4
500 g hakket svinekød 15-20%
1 æg
50 g mel
50 g rasp
3 dl mælk
1 løg
2 fed hvidløg
salt, peber, paprika, oregano, karry
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
Pris: kr.Rimelig
1 Svinekam. Laurbærblade. Groft salt. Burgerboller.Rødkål.
Agurksalat : 1/3 dl Eddike . 1/3 dl. Sukker . 1/3 dl. Vand. 2 Agurker. Rør det sammen til en lage. Skær agurkerne fint og vrid dem fra væde , drys med groft salt og læg dem i lagen et par timer.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr. 40
til 3
Haren:
250g. Hakket oksekød.
250g. Hakket svinekød.
2 dl. Rasp.
2 Æg.
1-2 Tsk. salt eller efter smag.
1 Tsk. rosmarin.
1 Dl. mælk
100g. bacon
Saucen:
1 Spsk. Smør
2 spsk. mel
1/4 l boliong (okse)
1/4 l fløde/mælk
kulør
1 kniv spis peber
ribsgelé efetr smag ca 1½ spsk
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 75
Pris: kr.Billig
700 g Hakket svinekød. 1 Løg. 2 Æg. 3-4 spsk Mel. Salt & peber. Lidt mælk. 1 pk. Bacon.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
Pris: kr.Rimelig
Skinke. Stærk sennep. Farin..
Ingredienser:
Boller:
500 g fars (svin el. kalv/flæsk)
1 æg
1 dl mel
1½ spsk medium sennep
1-1½ tsk salt
Peber
1 løg - blendet
Sauce:
1 løg - grove stykker
1-2 spsk karry
2-4 æbler - udkernet i tern
5 dl grønsagsbouillon
2 spsk vineddike/æblecidereddike
salt og peber
evt. lidt sukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
Pris: kr.Rimelig
Koteletter. Karry. Ananas. Champinon.Peberfrugter. Pølser.Piskefløde.Tomater.Mel.Smør til stegning.Ris.Salt & peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45 min.
til 2-3 pers.
Kødboller:
1 løg (ca. 100 g.), 1 fed hvidløg, 1 lille øko. citron - (revet skal og saft), 400 g. hakket oksekød, 1 æg
1 spsk. vand, 1/2 tsk. cayennepeber (eller anden slags chili efter smag), 1 1/2 tsk. salt
Sauce:
1 løg, 1 fed hvidløg, 1 spsk olivenolie, 1 spsk. tørret basilikum, 2 dåser hakkede tomater, 1/2 dl. fløde
ca. 2 tsk. sukker, 1/2 tsk. cayennepeber, salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60-180
til 18-24
500 g. hakket svinekød
2 stk. æg
3 spsk. hvedemel
2 spsk. havregryn
2 tsk. groft salt
2 tsk. stødt peber
2 tsk. paprika
1 tsk. stødt chili eller karry
150 ml. mælk
1 stk. løg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 time
Pris: rimelig
til 4 prs.
6-8 skiver bacon.
750 g. svinekød i tern.
2 mellemstore løg.
250 g. champignoner i kvarte.
2 æbler i tern.
3 spsk. mangochutney.
3-4 tomater evt. en dåse flåede.
ca, 2 dl. vand
salt og peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: marinering ca. 6 timer
Pris: rimelig
til 4 prs.
Ca 1 kg. spareribs
marinade: ½ dl. soya, ½ dl. madolie, ½ tsk. paprika, 1 knivspids ingefær, 2 fed hakkede hvidløg, lidt salt og peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
Pris: kr.75
til 3-4
1 svinemørbrad, afpudset
150 g. baconskiver
Krydderurter efter smag (Jeg brugte hakket løg/persille)
Barbecue sauce eller marinade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
til 6 personer
2 svinemørbrad
2 pk. cocktailpølser eller 6 alm. pølser (skæres i tykke skiver)
1 stor peberfrugt
2 løg
1 kg. champignon
1-2 pk. bacon i tern
1 dåse hakkede tomater m. hvidløg
1 stort fed knust hvidløg
½-1 lille tsk. groft chili
1-2 spiseskeer paprika
salt og peber
½ L. fløde
Mel til jævning
Evt. 1 boullionterning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
Pris: kr.Billig
1 Nakkefilet. Salt & peber.Purløg, persille, dild, Smør og sennep..
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 360
til 4
1½ dl presset appelsinsaft
¾ dl presset citronsaft
2 finthakkede chilipeber
1 spsk. paprika
2 fed finthakket hvidløg
½ tsk. tørret oregano
½ tsk. knust kommen
¼ tsk. nelliker
¼ tsk. kanel
2 tsk. salt
1 god sjat tequilla (2 dl)
Peber
500 g. svinekød
12 tortillas
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 60 min.
Pris: ca. 75 kr.
til ca. 4 portioner
1 svineculotte (frilandsgris)
1 økologisk appelsin
1 dl. tør hvidvin
salt og peber
....................................
650 g små runde kartofler
250 g babygulerødder
2 spsk. olivenolie
1 tsk. frisk finthakket timian
salt og peber
....................................
2 håndfulde feldsalat (eller anden småbladet salat)
1 hjertesalathovede
1 lille rød peberfrugt
1 spsk. tørrede tranebær
10-12 halverede stenfri blå vindruer
1 gulerod
1 syrligt æble (gerne Pink Lady)
....................................
3 tsk. god jomfru olivenolie
1 tsk. (tranebær-)balsamico
1 tsk. akciahonning (eller anden flydende honning)
½ fed knust hvidløg
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4 pers.
4 wienerschnitzler eller skinkeschnitzler (ca. 500 g.)
Til panering:
rasp og lidt mel
salt
peber
1 sammenpisket æg
lidt fedtstof
Tilbehør:
1 citron
paprika
frosne ærter
kogte kartofler
evt. ansjosfileter.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 80
til 4 pers.
8 skiver skært oksekød (600-800 g.) f.eks. inderlår eller klump
salt/peber
100 g. fersk spæk i strimler
Til stegning:
50 g. smør eller margarine
2-3 dl. vand
Sauce:
3 dl. stegesky
1 dl. fløde
2 spsk. mel
Ingredienser:
750 g svinekød f.eks. skinkesmåkød i strimler
fedtstof til stegning
4-5 håndskårne skiver bacon
2 løg
1 bakke champignoner
fløde
tomatpure
salt, peber
paprika
mel til jævning
Ingredienser:
500 gr skinkekød i tern
1 pk cocktailpølser
Marinade:
3 spsk. soyasauce
2 spsk. ketcchup
1 tsk. citronsaft
trægrillspyd
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 4 pers.
500 g. nakkekam
150 g. champignoner
1 dl. olie
1 porre
1 gulerod
2-3 stilke bladselleri
1 rød og 1 grøn peberfrugt
2-3 fed hvidløg
2 dl. bønsebouillon
1 dl. tør sherry
200 g. friske bønnespirer
1/2 dl. saojasauce
2 tsk. majsstivelse
salt/peber
Ingredienser:
4-6 Koteletter
3 kopper Tomatpure´
3/4 kop engelsk saouce
6 kopper Vand
3 tsk Karry
3 tsk Sød fransk sennep
3 tsk Salt
3 spsk Brun farin
1 Løg
2,5 dl Piskefløde
Lidt citronsaft
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
til nok til 4 prs
1 sqaush
1 løg
1/2-1 rød peber
2 chili
3-4 fed hvidløg
6-8 tomater
salt og peber
balsamico eddike eller rødvin
olivenolie
evt. 150 ml madlavningfløde
evt. paprika
man kan selv vudere hvor meget af de forskellige grøntsager man vil bruge
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60 min
til 8 pers.
1 1/4 dl mælk
4 skiver sandwichbrød
700 g. hakket oksekød
700 g. hakket svinekød
2 små finthakkede løg
6 fed knust hvidløg
1 1/2 dl. chilisauce (ikke for stærk)
1/4 dl. hakket persille
1 1/4 dl. revet parmasan
2 sammenpiskede æg str. L
salt/peber
1 dl. chilisauce til pensling (ikke for stærk)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: 40
til 4 pers.
Fars:
400 g. hakket svinekød
1 løg (revet fint)
1 æg
1-2 spsk. hvedemel
salt/peber
2-3 porrer
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4-6 pers.
500 g. hakket kalv/flæsk
1 stort revet løg
1 tsk. salt
peber
1/2-1 dl. rasp
1 æg
1 pk. sliced bacon (gem 3 skiver til at lægge over)
Ingredienser:
500-600 gr. hakket kalv og flæsk (eller hakket svinekød, alt efter smag)
2-3 spsk. hvedemel
1 spsk. rasp
2 æg
1 spsk. konc. kalvebouillon
Ca. 1/4 dl vand
groft salt - kværnet peber
1 finthakket løg
Ingredienser:
til 4-6 personer
600 G. hakket kalv og flæsk
2 æg
3 spsk. mel
2 spsk. havregryn
3 tsk. salt
2 tsk. peber
1 spsk. paprika
1 tsk. chili
Mælk, ca. ½ l.
2 løg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
500 g. svinekød
1-2 peberfrugt
ca. 100 g. mel
2 dl. mælk
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
500 g. svinekød
3 gulerødder
1-2 løg
100 g. mel
2 dl. mælk
Ingredienser:
500 g svinekød
500 g kalvekød
125 g mel
4 æg
¾ l mælk
S+P
Evt. Revet/hakket løg
Ingredienser:
500 g. Hakket svinekød (der kan bruges hakket svinekød/oksekød blanding
1 æg
1 løg, fint hakket
2-3 skiver franskbrød (franskbrød lægges i blød i mælk)
1 sp. sk. vintersar
1 sp. sk. tør persille (frisk kan også bruges)
1 t.ske salt
peber efter eget smag
evt. stødt paprika
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
750 g. skært kød (fx. lam, svin- eller kalvekød) evt. en blanding
2 løg
2 peberfrugter
8 cherrytomater
250 g. champignoner
Marinade:
5 spsk. olie
3 spsk. citronsaft
1-2 fed hvidløg
friske mynteblade
friske timianblade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30-45
500 g hakket svinekød
1. stor rød peber
1 stor grøn eller gul peber (efter eget valg)
1-2 fed hvidløg (Skal være friske og presset)
½ pose revet ost
salt og peber
1 æg (kan dog laves uden æg)
Ingredienser:
Pris: kr.Billig
1 Mørbrad. Persille. Meljævning og lidt fløde. Kartofler. Kulør.Salt & peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 4 pers.
4 oksetournedoser a 125-150 g.
4 skiver bacon (tandstikkere el. kødnål)
1 spsk. olie + 1/2 spsk. smør
salt/peber
Fyld:
90 g. hakket skinkekød
1/2 æg
1/2 tsk. timian
1/2 dl. fløde
2 spsk. rasp
salt/peber
Grøntsager:
1 aubergine, 1 rødløg, 1 grøn squash,
2-3 spsk. olie, timian, salt, peber, 1 stor håndfuld cherrytomater.
Skysauce:
2 dl. oksebouillon
1 dl. rødvin
dijonsennep efter smag
salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: kr.Rimelig
1 Svinemørbrad. Smør til stegning, peber.
Fyld : 200 g Flødeost. 100 g Skinketern. 3 Finthakket forårsløg. 4-6 Tomater.
Tilbehør : Ris. Smør. Sukkerærter. Rød peberfrugt.
Flutes..
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60 min.
til 6 pers.
Fyld:
1 kg. grisehoved
4 skalotteløg
4 spsk. salt
10 peberkorn
4 laurbærblade
2 kviste frisk timian
Suppe:
2 løg
5 peberkorn
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
skinkekød i tern.hakkettomater.kons.tomatpure.løg.gullerødder.majs.pølser.champingon.piskefløde.salt.pebber.meljævning.
Ingredienser:
til 20-25 stk
500 G Svinekød
1 Æg
Mel/ Rasp
1 Løg
4 Hvidløgsfed
2 spsk. origano
2 spsk. basilikum
Salt & peber Evt cayenne peber
Evt mælk
Ingredienser:
til 3-4 portioner
1 portion ris (5 dl vand og 3 dl ris)
500 g hk. svinekød
1 peberfrugt
en god håndfuld champignoner
1 løg
evt. 1 porre
2-3 fed hvidløg
2 tomater
en håndfuld sukkerærter
soya (mængden af soya afhænger af hvor kraftig en smag man vil have)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca.30
En pakke kyllingelever (250-300 gram)
2 hårdkogte æg
1 stort løg eller 2 små
en god sjat fløde
en lille sjat cognac
salt og peper efter smag
et lille drys Timian
smør el margarine til stegning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 4-6 pers.
1 kg. culotte (trekantsteg)
salt/peber
1 fed hvidløg
25 g. smør
Sauce:
3-4 dl. bouillon eller rødvin (evt. 1 1/4 l. fløde)
(krydderbuket af persille, timian, laurbærblad) kan udelades
salt/peber
evt. jævning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min.
til 4 pers.
4 hjortemedaljoner
250 g. brombær
1/2 dl. tør sherry
groft peber
4 skiver bacon
1 finthakket løg
3 dl. mørk bouillon
salt/peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40 min
til 4 personer
500g svinekød i tern
1pk bacon
1 pk cocktailpølser
1 stort løg
400 g champignon
1 rød peberfrugt
1 fed hvidløg
1 lille dåse tomatpure
2 dl. fløde
ærter
salt, peber, paprika, cayennepeber, 2 spsk mel
1 kg kartofler
25 g smør
1-2 dl. mælk
salt, peber, muskatnød
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 + 25
Pris: billig
til 4 personer
500 g hakket svinekød (magert)
100 g bacon tern
150 g champignon
1 løg
1 dåse hakket tomat med krydderi (oregano/basilikum)
300 g ris
2 æg
1 dl fromage fraiche
125 g revet ost
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4 pers.
800 g. oksefilet
salt/peber
250 g. champignoner i skiver
hakket løg
40-50 g. smør
Dej.
150 g. smør eller margarine
180 g. mel
3 spsk. vand
Til pensling:
æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: billig
til 4 pers.
Spyd:
500 g. skinkekød i tern(2x2x2cm)
1 pk. cocktailpølser, 200 g.
10-12 små trægrillspyd
Marinade:
3 spsk. sojasauce
2 spsk ketchup
1 tsk. citronsaf
Risblanding:
3 dl. ris
4 1/2 dl. buillon
1 rød og 1 gul peberfrugt
3 dl. frosne ærter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1½time
Pris: ca. 150kr
til 10 -12 mænd
½kg svine kød i tern
1 hvidkålshovde
½kg kartofler
8 gulerødder
1 bulliong terning
2 store løg
1tsk karry
evt bacon i tern
½liter vand
Ingredienser:
500 gr hakket kalv/flæske fars
1 pose revet ost
1 pakke skinkestrimler
1 æg
3-4 fed hvidløg
1 spsk oregano
2 spsk mel
Til panering
1 æg
Rasp
Mel
Ingredienser:
til 4 pers.
Dej:
400 g. hvedemel, 1 knsp. salt
2 æg, 2 spsk. olie, 1/2 dl vand
Fyld:
250 g. hakket svinekød, 1 rødløg
1 løg, 3 fed hvidløg
1/2 kinakål, 3 gulerødder
Stegning:
1 dl. olie
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: 48kr. (I Fakta)
til 4 pers
2 løg
1 glas champignon
1 pak koteletter
1/2 l fløde
salt, peber
kulør
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
Pris: kr.billig
til 6 pers.
Koteletter (helst nakkekoteletter)
3 stk. peberfrugter fx. rød/grøn/gul
1 stort løg
250 g. champignon
2 ds. flåede tomater
salt/peber
paprika/karry efter hvor stærk det skal værre
ca. 4 dl. vand
1/4 l. fløde
Ingredienser:
til 4
500 g hakket kalv og flæsk
250 g champignoner hakket groft
2 dl rasp
1 dl mælk
2 tsk herbes de provence
1 tsk salt
peber
1 pk baconskiver
60 g persillesmør(50 g smør, 1 fed hvidløg, hakket persille)
750 g kartoffelskiver
Ingredienser:
til 4
1 ribbenssteg (ca. 1 kg.)
Groft salt
50 gr. smør
Salt og peber
2 fed hvidløg
1 tsk. mild paprika
1 tsk. tandoori krydderi
1 tsk. reven ingefær
2 spsk. Ketchup
50 gr. margarine
2 spsk. mel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min.
til 4 pers.
Fars:
1/2 kg. hakket kød fx. lige dele okse-,kalve.- og svinekød
45 g. rasp, salt, peber
1 revet løg
1-2 æg
3-4 dl. mælk, vand el. apollinaris
1 hvidkålshoved
2 tsk. salt pr. l. vand
Til stegning:
50 g. smør el. margarine
4 dl. vand eller bouillon, salt/peber, 1 dl. fløde
2 spsk. mel, 2 spsk. tomatpure
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60 min
Pris: 50- 150 kr.
til 3-4 personer
500-750 g hakket svinekød
2 glas Dolmino (Et med ekstra Grønsager og et med ekstra hvidløg)
3 dåser Jaka cocktailpølser eller 3 pk. cocktail pølser
ca 500 g pasta penne. (Forslag: Super Best egen pose med Pasta penne passer perfekt)
1 pk mornay sauce 14%
½ Fløde havarti ost 38%
Kategorier med brugernes forslag og favoritter
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i svinekød opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
til 6 personer
2 svinemørbrad
2 pk. cocktailpølser eller 6 alm. pølser (skæres i tykke skiver)
1 stor peberfrugt
2 løg
1 kg. champignon
1-2 pk. bacon i tern
1 dåse hakkede tomater m. hvidløg
1 stort fed knust hvidløg
½-1 lille tsk. groft chili
1-2 spiseskeer paprika
salt og peber
½ L. fløde
Mel til jævning
Evt. 1 boullionterning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1½time
Pris: ca. 150kr
til 10 -12 mænd
½kg svine kød i tern
1 hvidkålshovde
½kg kartofler
8 gulerødder
1 bulliong terning
2 store løg
1tsk karry
evt bacon i tern
½liter vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4 pers.
4 wienerschnitzler eller skinkeschnitzler (ca. 500 g.)
Til panering:
rasp og lidt mel
salt
peber
1 sammenpisket æg
lidt fedtstof
Tilbehør:
1 citron
paprika
frosne ærter
kogte kartofler
evt. ansjosfileter.
Ingredienser:
ca 1/2- 1 dl Olie
3-4 spsk brunfarin
1-2 fed hvidløg
kethup
1-2 tsk sennep
salt
peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca ½ time
til 4-6 port.
en stor svinemørbrad (eller 2 små)
2 store løg
2½ dl Barbecue Sause (evt delikato ) (mild)
2 glas champ. med væde.
paprika - salt --peber -- kryderurter (evt. persille purløg - hvidløg)
½ l. bouillon (evt vand og terning)
2 dl madlavningsfløde
olie/ smør til stegning .
evt mel til jævning
Ingredienser:
til 4 pers.
ca 500 g. god medister
5-7 skiver røget bacon
salat :
et stort æble
tilsvarende mængde selleri
citronsaft lidt sukker
1 dl. græsk youghurt
stenfri druer
sovs af : ca ½l. grønsagsbouillon ( evt vand + terning)
smages til med ribsgele og blåskimmelost
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60-80
til 4-6 personer
2 svinemørbrad eller 1 stor (6-8 koteletter kan også anvendes)
1 pk. bacontern
2 porrer
1 peberfrugt
3 forårsløg
1 løg
soltørrede tomater
½ lille glas rød eller grøn pesto
½ liter creme fine madlavningsfløde
2½ dl. vand
Revet ost
Krydderier: Salt, peber, paprika
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 time
Pris: rimelig
til 4 prs.
6-8 skiver bacon.
750 g. svinekød i tern.
2 mellemstore løg.
250 g. champignoner i kvarte.
2 æbler i tern.
3 spsk. mangochutney.
3-4 tomater evt. en dåse flåede.
ca, 2 dl. vand
salt og peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Lang tid
Pris: kr.Rimelig
1 Nakkefilet. Marinade : 1/2 dl Appelsinsaft. 3/4 dl olivenolie. 1 tsk. Paprika. 1/4 tsk stødte Nelliker. 1 tsk Groft salt.1/2 tsk Peber.
Honningristede Kartofler: Sma Babykartofler,1/2 dl flydende Honning.Salt.
Sovs: Stegesky. Marinade. Hvedemel. Sukker. Salt & peber. evt. Kulør.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 4-6 pers.
1 kg. culotte (trekantsteg)
salt/peber
1 fed hvidløg
25 g. smør
Sauce:
3-4 dl. bouillon eller rødvin (evt. 1 1/4 l. fløde)
(krydderbuket af persille, timian, laurbærblad) kan udelades
salt/peber
evt. jævning
Alle svinekød opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler opskrifter med svinekød i kategorien svinekød opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.