Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min+stegetid
til afh. af str.
1 svinekam uden svær
100 g tørrede abrikoser
100 g rosiner (gerne øko sultana rosiner)
2 stilke frisk rosmarin
salt og peber
Ingredienser:
til 10 pers.
1flaske billig rødvin
lidt vand.
3 laurbærblade
2-3 tsk. timian
2 grofthakkede løg
4 fed hvidløg
salt-peber
ca. 3 kg svinekam uden svær
Sauce:
stegesky fra svinekammen
¼ liter piskefløde
1 dl vand
maizena
salt- peber
kulør
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 2 timer + saltning
til ca 10 pers.
ca 2½ kg. svinekam
saltlage:
150 g. salt
50 g. sukker
pr. litervand
kogelage:
6-8 gulerødder
2-3 porrer
2-3 løg
½ selleri
4-5 laurbærblade
ca 20 grønne peberkorn (evt sorte eller hvide)
sovs:
50 g. smør
4 spsk. mel
1 dåse aspargs (med væde)
ca. 7-8 dl af suppen fra kødet
2 dl. madlavningsfløde
evt. salt og peber.
Ingredienser:
til ca. 6 pers.
Svinekam/filét uden svær og ben ca. 2 1/2 kg
5-6 enebær
salt peber
2 spsk. maizena
1 1/2 dl. piskefløde (Køb en 1/4l.Du skal også bruge til saucen)
2 dl. vand
25 g. danablu
Magarine til stegning
Kartofler til kogning.
3 spsk. ribsgelé
Ingredienser:
svinekam på ca. 2 kg. med svær
300 g. magert hk. svinekød
1 rød peber
1 grøn peber
1 lille løg
3 -4 fed hvidløg
1 tsk. timian
salt - peber
1 æg
1/2 dl mælk
3 spsk. mel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min + stegetid
til 8-10 afh.af str
1 svinekam
1 dåse ferskner – tynde skiver
2 stilke frisk rosmarin
salt og peber
Ingredienser:
ca 1 kg. svinekam, med eller uden svær
Marinade:
2-3 spsk. dijonsennep
2-3 spsk. brun farin
1 tsk. stødt spidskommen
groft salt - kværnet peber
1 tsk. paprika
1 spsk. frisk hakket citrontimian ( eller alm. timian)
1 spsk. frisk hakket rosmarin (Kun blade, ikke stilk)
evt. presset hvidløg/hvidløgspulver efter smag
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min + stegetid
til 8-10 afh.af str
1 svinekam uden svær
salt og peber
stødt fennikel
1 fennikel i grove stykker
2 løg i både
2 stilke rosmarin
2 dl hvidvin
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
til 4
Ca. 1 kg. svinekam uden svær og ben.
800 g. kartofler.
1 løg.
1½ dl. grøntsagsbouillon.
1 bundt persille.
2 fed hvidløg.
1 tsk. revet citronskal.
Salt og peber.
TILBEHØR:
2½ dl. syrnet fløde 9 % (Creme fraiche).
1 fed hvidløg.
½ tsk. karry.
100 g. fine frosne, oprøede ærter.
Salt og peber.
Ingredienser:
ca 1 kg svinekam uden spæk
1 løg
1 dåse flåede tomater
2 fed hvidløg
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 200
1 3/4 -2 kg svinekam eller nakkekam m/svær
groft salt evt. friskkværnet
peber
Et par laurbærblade
4-5 dl. vand
1 gulerod
1 løg
evt. 1 kvist timian
Sovs:
ca. 4 dl. stegsky
1 dl. vand
2 spsk. maizenamel eller mel
Ingredienser:
til 6
1½ kg svinekam/flæskesteg
saltlage:
2 l. vand
300 g. groft salt
300 g. sukker
2 laurbærblade
2 kviste timian
10 sorte peberkorn
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 70
til ca 4-6 personer
1 svinekam med ca 7-8 ribben
1 bdt timian blade "Hakket"
200 g smør
friskkværnet salt og peber
2 dåser ferskner"halve"
Ingredienser:
til 6 personer
ca 1,5 kg svinekam med svær
groft salt
100g bløde abrikoser
25g smør
2-3 kviste frisk timian
peber
saft fra 2 appelsiner
1 dl tør hvidvin
Sauce:
sigtet og skummet stegesky
ca 3 dl vand
majsstivelse
evt kulør
salt og peber
timiankartofler:
1 bakke aspargskartofler
25g smør
friske timiankviste
salt
Bagte æbler:
4 coxorange æbler
timiankviste
4 tsk akaciehonning
Ingredienser:
til 4-6 personer
1 svinekam
9 dl rødvin
6 dl soya
6 fed hakket hvidløg
1 stort grofthakket rødløg
4 hele stærke chili
2 tsk salt
2 tsk oregano
2 tsk røget paprika
1 tsk chilipulver
2 tsk stødt kommen
20 stk tørrede aprikoser.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min + stegetid
til 8-10 afh.af str
1 svinekam
200 g pikant ost
1 løg
2 fed hvidløg
salt og peber
Ingredienser:
til 6 personer
ca. 1,5 svinekam med svær
grof salt
4 laurbærblade
20 hele nelliker
peber
saft og skal fra 2 appelsiner
1 dl portvin
Sauce:
sigtet og skummet stegesky
4 dl vand
hvedemel til jævning
kulør
salt og peber
evt. ribsgele eller sukker
Rødkålsalat med pecannødder, tranebær & roquefort:
500g snittet rødkål
100g soltørrede tranebær
75g ribsgele
1 dl appelsinsaft
1/4 bl balsamico vineddike
80g pecannødder
100g roquefort
1 håndfuld rucola
Tilbehør:
kogte kartofler og brunede kartofler
Ingredienser:
til 6 personer
ca 1,5 kg svinekam uden svær
groft salt & peber
2 spsk frisk revet ingefær
1 juleøl
2 spsk akaciehonning
1 spsk dijonsennep
Sauce:
sigtet og skummet stegesky
vand
1½ dl friskpresset appelsinsaft
majsstivelse
honning
salt & Peber
Appelsinsalat:
6 appelsiner
100g soltørrede tranebær
1 spsk ristede pinjekerner
1 pose rucola
Tilbehør: karofler og kogte grønne asparges
Ingredienser:
til 6 personer
ca 1,5 kg svinekam uden svær
groft salt & peber
1 dl maderia
2 stænger kanel
1/4 dl ahornsirup
Kartoffel-selleri gratin:
600g skrællet kartofler
150g skrællet selleri
2 dl fløde
2-3 kviste friske løvstikke
salt og peber
Bagte Figner:
6 friske figner
3 kanelstænger
1/4 dl maderia
Sauce:
sigtet og skummet stegesky
5 dl vand eller bouillon
majsstivelse
salt og peber
Ingredienser:
til 6 personer
ca 1½ kg svinekam med svær, uden ben
groft salt & peber
karry
5 dl bouillon
hvedemel til jævning
Karrykartofler:
1 kg små nemme kartofler
½ dl olie
1 spsk sennepsfrø
1 spsk karry
2 fed knust hvidløg
Spinat med sesamfrø:
2 bundt forårsløg
1 spsk karry
2 tsk sesamfrø
2 spsk olie
2 bakker babyspinat
salt
Kategorier med brugernes forslag og favoritter
|
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i svinekam opskrifter
Ingredienser:
til 10 pers.
1flaske billig rødvin
lidt vand.
3 laurbærblade
2-3 tsk. timian
2 grofthakkede løg
4 fed hvidløg
salt-peber
ca. 3 kg svinekam uden svær
Sauce:
stegesky fra svinekammen
¼ liter piskefløde
1 dl vand
maizena
salt- peber
kulør
Ingredienser:
ca 1 kg. svinekam, med eller uden svær
Marinade:
2-3 spsk. dijonsennep
2-3 spsk. brun farin
1 tsk. stødt spidskommen
groft salt - kværnet peber
1 tsk. paprika
1 spsk. frisk hakket citrontimian ( eller alm. timian)
1 spsk. frisk hakket rosmarin (Kun blade, ikke stilk)
evt. presset hvidløg/hvidløgspulver efter smag
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 2 timer + saltning
til ca 10 pers.
ca 2½ kg. svinekam
saltlage:
150 g. salt
50 g. sukker
pr. litervand
kogelage:
6-8 gulerødder
2-3 porrer
2-3 løg
½ selleri
4-5 laurbærblade
ca 20 grønne peberkorn (evt sorte eller hvide)
sovs:
50 g. smør
4 spsk. mel
1 dåse aspargs (med væde)
ca. 7-8 dl af suppen fra kødet
2 dl. madlavningsfløde
evt. salt og peber.
Ingredienser:
til ca. 6 pers.
Svinekam/filét uden svær og ben ca. 2 1/2 kg
5-6 enebær
salt peber
2 spsk. maizena
1 1/2 dl. piskefløde (Køb en 1/4l.Du skal også bruge til saucen)
2 dl. vand
25 g. danablu
Magarine til stegning
Kartofler til kogning.
3 spsk. ribsgelé
Ingredienser:
til 6
1½ kg svinekam/flæskesteg
saltlage:
2 l. vand
300 g. groft salt
300 g. sukker
2 laurbærblade
2 kviste timian
10 sorte peberkorn
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
til 4
Ca. 1 kg. svinekam uden svær og ben.
800 g. kartofler.
1 løg.
1½ dl. grøntsagsbouillon.
1 bundt persille.
2 fed hvidløg.
1 tsk. revet citronskal.
Salt og peber.
TILBEHØR:
2½ dl. syrnet fløde 9 % (Creme fraiche).
1 fed hvidløg.
½ tsk. karry.
100 g. fine frosne, oprøede ærter.
Salt og peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min+stegetid
til afh. af str.
1 svinekam uden svær
100 g tørrede abrikoser
100 g rosiner (gerne øko sultana rosiner)
2 stilke frisk rosmarin
salt og peber
Ingredienser:
til 6 personer
ca. 1,5 svinekam med svær
grof salt
4 laurbærblade
20 hele nelliker
peber
saft og skal fra 2 appelsiner
1 dl portvin
Sauce:
sigtet og skummet stegesky
4 dl vand
hvedemel til jævning
kulør
salt og peber
evt. ribsgele eller sukker
Rødkålsalat med pecannødder, tranebær & roquefort:
500g snittet rødkål
100g soltørrede tranebær
75g ribsgele
1 dl appelsinsaft
1/4 bl balsamico vineddike
80g pecannødder
100g roquefort
1 håndfuld rucola
Tilbehør:
kogte kartofler og brunede kartofler
Ingredienser:
svinekam på ca. 2 kg. med svær
300 g. magert hk. svinekød
1 rød peber
1 grøn peber
1 lille løg
3 -4 fed hvidløg
1 tsk. timian
salt - peber
1 æg
1/2 dl mælk
3 spsk. mel
Ingredienser:
til 6 personer
ca 1,5 kg svinekam uden svær
groft salt & peber
2 spsk frisk revet ingefær
1 juleøl
2 spsk akaciehonning
1 spsk dijonsennep
Sauce:
sigtet og skummet stegesky
vand
1½ dl friskpresset appelsinsaft
majsstivelse
honning
salt & Peber
Appelsinsalat:
6 appelsiner
100g soltørrede tranebær
1 spsk ristede pinjekerner
1 pose rucola
Tilbehør: karofler og kogte grønne asparges
Alle svinekam opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler opskrifter med svinekam i kategorien svinekam opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.