Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 6 pers.
300 g. Frugt fra din fryser (fx. solbær,hindbær eller jordbære)
3 spsk. sukker
2 spsk. marizena
2 plader butterdej fra fryseren
Creme:
1 æg
1 spsk. marizena
1½ dl. mælk
3 spsk. sukker
1 tsk. vanilliesukker
Ingredienser:
Dej:
300 g mel
200 g smør
100 g sukker
1 æg
Fyld:
5 store madæbler...ca. 800 g i alt
125 g sukker
2 ½ spsk mel
1 tsk stødt kanel
1/4 tsk revet muskatnød
saft fra ½ citron
40 g smør i tern
1 tsk rørsukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45 - 50 min
til 6 - 8 personer
Dej:
300 g mel
200 g smør
100 g sukker
1 æg
Fyld:
5 store madæbler, ca. 800 g
saft af ½ citron
125 g sukker
2½ spsk mel
1 tsk stødt kanel
1/4 tsk stødt muskatnød
smør til formen
40 g smør i tern
1 tsk rørsukker til pynt
lidt vand til pensling
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: kr. 40
til 4
Tærtedej:
125 g. Margarine
2 dl. Hvedemel
1 dl. Grahamsmel
2 spsk. Vand
1/2 tsk. Salt
Fyld:
1 Broccoli i små buketter
1 pk. Bacon i tern
1 Rødløg i både
1 fed hvidløg
Æggemasse:
5 æg
2,5 dl. Creamefraiche
3,5 dl. Mælk
Revet ost
Salt/peber
Timian
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 ½ time
til 3-4 prs.
Tærtedej:
4 dl. mel
150 g. margarine
1 spsk. fløde
1 spsk. vand
1 æg
Fyld:
½ bundt broccoli i buketter
ca. 150-200 g. champignon i halve
ca. 150 g. skinke i tern
1 stort løg i ringe
1 tsk. karry
½ tsk. salt
peber
lidt fedtstof til svitsning.
2½ dl. mælk
3 æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 4
175 g hvedemel
100 g smør, hakket i små stykker
1 æg.
lidt salt.
1 pakke cherrytomater 500 g.
Timian
2 æg
2 dl creme fraiche
2 dl fløde
100 g revet ost
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ½ time
til 15-20 stk
3 æg
2 dl Rørsukker
1 tsk Vaniljesukker
200 g smør eller margarine
200 g mørk chokolade
3 dl hvedemel
Trøffel
2 dl piskefløde
1/2 g safran
400 g hvid chokolade
Pynt
påskeslik, f.eks. chokolade eller marcipanæg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15min+25bagetid
til en tærte
3 æg
125 g sukker
125 g mel
4 store æbler
3 spsk sukker
1 spsk stødt kanel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 45 min.
Pris: billig
til 4-6 prs.
½ kg. rabarber (eller stikkelsbær eller jordbær)
125 g. sukker
1 spsk. kartoffelmel
Smuldredej:
125 g. mel
100 g. smør
50 g. sukker
Ingredienser:
til 1 kage
Bund:
200 g mel
150 g smør
1 spsk. Flormelis
1 æggeblomme
lidt koldt vand
smør til formen
Fyld:
300 g figner
200 g dadler
2 spsk. Råsukker
300 g flødeost
1 æg
2 spsk. Vanille
3 spsk. Pinjekerner
Ingredienser:
Bunde: 4 æggehvider
140 g flormelis (knap 3 dl)
140 g kokosmel (4 dl)
Creme: 100 g smør
100 g mørk chokolade
60 g flormelis (ca 1 dl)
4 æggeblommer
Ingredienser:
Fyld:
250-300 g frugt, det kan enten være ribs, brombær eller rabarber i tynde skiver.
100 g sukker
1 tsk vanillesukker
Dej:
125 g blødt smør eller oliemargarine
125 g sukker
1 æg
60 g hvedemel
1 tsk bagepulver
100 g kokosmel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca 35-45
til fylder en brade
Dej:
250 g. margarine
200 g. sukker
4 æggeblommer
2 dl. mælk
150 g. mel
3 store tsk. bagepulver
100 g. nøddekerner(mandler og hasselnødder, ellers efter eget valg)
Merengs:
4 æggehvider
300 g. sukker
3 tsk. vanille
Pynt:
4 dl. fløde
4 dl. creme fraiche
1 kg. blandet frugt og bær (lyder af meget, men det er det ikke) ;-)
50 g. hakket chokolade
2 tsk. vanille
Ingredienser:
til 4 personer
tærtedej:
150g mel
100g smør
100g kvarkl
fyld:
200g rejer
200g smuldret featost
1/4 tsk organo
evt. hvidløg
3 æg
2 1/2 dl fløde evt. 13%
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min + 45 min
til 1 tærte
200 g margarine
125 g sukker
160 g hvedemel
90 g havregryn
150 g æblebåde
75 g brun farin
2 tsk. Kanel
50 g hakkede mandler
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
Pris: kr.Billig
Tærtebund :150 g Smør. 100 g Sukker. 225 g mel. 1 Æg.
Fyld: 100 g Marcipan. 50 g Makroner. 250 g Hindbær.
Tilbehør : Flødeskum eller cremefraise.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 5 min + ca. 30 min i ovn
til 6-8 prs.
90 g mel
200 g sukker
3 æg
1½ tsk bagepulver
4 pærer uden skræl (evt. fra dåse)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca ½ time
til 5-6 pers
bund:
12 digestive kiks
125 g. smør
fyld:
2 past. æggeblomer og 2 hvider
3/4 dl farin
4 blade husblas
3/4 dl meget stærk pulverkaffe
3/4 dl whisky
1½ dl piskefløde
pynt kaffebønner (moccabønner) chokolade og flødeskum.
Ingredienser:
til 1 kage
Mørdej:
150 g smør
250 g hvedemel
125 g sukker
1 tsk. vanillesukker
½ tsk. ingefær
evt. lidt vand
Fyld
1 dåse pærer eller 4 friske
4 spsk. Honning
el ahornsirup
50 g havregryn
evt. lidt revet marcipan
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Rimelig
150 g mel. 100 g Smør. 3 spsk. Flourmelis. 1 Æg.
Kagecrem
Jorbær
Ribsgele
Piskefløde
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: hurtigt
Pris: billigere en bagern
1 pk. færdig dessert tærtedej
500 gr. friske og røde jordbær
150 gr. mørk chokolade
1/2 ps. lagkagecreme som blandes med en halv ltr. mælk
1/4 dl. piskefløde
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 12
175 g mel
1 æg, sammenpisket
100 g smør i små stykker
1 tsk fint salt
250-300 g kyllingefilet, skåret i mindre stykker
200 g champignon i små stykker
lidt timian
1-2 spsk stærk, god sennep (dijon)
2 æg
2 dl fløde
100 g revet ost
2 dl creme fraiche
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4 personer
• 2 pakker færdigrullet butterdej
• Kyllingeinderfilet (tog bare nogle stykker så det passede med hvad man kan spise)
• En pakke bacon i skiver
½ bundt persille
• 1-2 store zittauerløg
• En smule oliven olie
• Tre håndfulde broccoli på frost
• En pakke mozzarella ost
• Salt og peber
• Piskefløde – så meget som der kan være i tærten uden det begynder at løbe ud af den
Evt. champignon
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1½ time
Mørdej:
175 g mel
1 tsk salt
125 g margarine
1 æg
1 spsk mælk
Fyld:
250 g kyllingestykker
250 g champignon
25 g margarine
2 æg
2 1/2 dl creme fraice
2 tsk sennep (dijon)
3 spsk persille
salt
peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 4
1 plade mørdej eller tærtedej
Smør
100 g bacon i tern
400 g. hakket oksekød
1 finthakket løg
1 fed hvidløg
1 - 2 gulerod
1 spsk. tacokrydderi eller rosen paprika
Salt og peber
2 æg
1 dl. Creme fraice
2 tsk. Bearnaise pulver eller samme mængde maizena
4 skiver bacon
4 skiver tomat
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 8
Tærteform (min er 30 cm, med brug hvad du har. Husk at bruge mindre tærtefyld)
1 pk Grovtærtedej (hvis det skal være den hurtige og nemme version)
5 æg
500 ml Karolines 8% fløde
400 g frossen laks
1 ps optøet frossen spinat (drænet for al væde)
250 g Ricotta ost (fås i Kvickly, Super Best og Bilka)
Salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 8 pers
120 g. mel
50 g. kokos
100 g. sukker
250 g. smør
40 g. hasselnødder
40 g. mandler
200 g. rabarber (4-5 stilke)
6 tsk kanel
30 g. sukker
Ingredienser:
til 1
Tærtebund:
225 g. mel
100 g. magarine
1 æg
1/2 dl. vand
1/2 tsk. salt
Fyld:
4-6 store løg
1 pk. bacon (tern eller sliced)
1 æg
2 dl. føde
2 1/2 dl. cremefraiche
1 tsk. paprika
salt-peber
100 g. revet ost
Ingredienser:
100 g flormelis
150 g margarine
250 g mel
1æg
1tsk vanillesukker
hindbærmarmelade
FYLD:
250 g rå marcipan
75 g sukker
4 æggehvider
Ingredienser:
til 10 stk
Karamelmousse:
5 blade husblas
5 dl piskefløde
110 g sukker
60 g vand
4 stk. pasteuriserede æggeblommer
Bunde:
125 gr koldt smør
175 gr mel
3 spsk sukker
1 æggeblomme
Fyld til bunde:
150 gr. blødt smør
125 gr. sukker
200 gr. revet marcipan
1 æg
1 æggehvide
Karamelglaze:
3 blade husblas
200 g mørk chokolade
160 ml piskefløde
20 g olie uden smag
Pynt smeltet sukker
Ingredienser:
Bund:
125 gr koldt smør
175 gr mel
3 spsk sukker
1 æggeblomme
Fyld:
150 gr blødt smør
125 gr sukker
200 gr revet marcipan
1 æg
1 æggehvide
Glasur 150 - 200g smeltet blød nougat
Ingredienser:
til 10 TÆRTER
20 PORRER
1 1/2 L ÆG
1 1/2 L MÆLK
TOMAT TIL PYNT
TÆRTEDEJ
SALT
PEBER
PAPRIKA
REVET OST TIL PYNT
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40-50
til 1 kage ;D
4-5 æbler
2 spsk smør
1 dl brun farin eller sukker
1 tsk kanel
½ tsk kardemomme
3/4 dl brun farin eller sukker
1½ dl havregryn
1 dl hvedemel
125 gram blødt smør
Ingredienser:
til 4
Dej:
Ca. 3 dl. hvedemel
125 g margarine
3 spsk. vand
1/2 tsk salt
Smuldr magarinen i melet, kom det hele i din foodprocessor med dejkrogen sat i. Tilsæt vand og salt. Ælt dejen til den er smidig og glat. Tilsæt evt. en smule mere eller mindre mel. Mærk dig frem.
Rul dejen ud til den passer i en alm. Stor tærteform og pres den godt op ad kanterne.
Fyld:
3 porrer
1 lille frisk mozzarella
Revet pizzaost ( en god håndfuld)
1 pk. Skinke strimler ca. 150-200 g.
3 æg
2 ½ dl. Cremefraiche
Salt og peber
Oregano
1 tomat
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 time (plus 1 time til dejen at hvile)
til 4-6 prs.
2 tsk. honning
1 dl. sesamfrø
300 g. mel
150 g. margarine
ca. ½ dl. koldt vand.
sammenpisket æg til pensling
Fyld:
4 pærer
75 g. finthakkede valnødder
1 spsk. vanillesukker
1 spsk. rørsukker eller farin
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
Rabarber. Sukker. Smør. Mel.Piskefløde.
Ingredienser:
275g. mel
50 g. kokos
100 g. sukker
250 g. smør
40 g. hasselnødder
40 g. mandler
300 g. rabarber (4-5 stilke)
6 tsk kanel
30 g. sukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 12
175 g mel
100 g smør
1 tsk salt
1 æg
400g porrer (3 stks)
6 æg
2 1/2 dl fløde
100 g revet ost
200 g skinke i tern
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
til 3-4
Dej:
120 g. mel
50 g. smør/margarine
¼ tsk. salt
½ dl. kærnemælk
Fyld:
2 løg
Hakket spinat (tages på slum)
1½ dl. mælk
2 æg
Revet ost
Salt og Peber
Revet muskatnød
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 time (plus 1 time til dejen at hvile)
Pris: rimelig
til 4 prs.
Dej:
1oog. margarine
150 g. hvedemel
50 g. rugmel
½ tsk. salt
3-4 spsk. koldt vand
Fyld:
200 g. løg
3oo g. hel spinat
100 g. fetaost i tern
2½ dl. cremefraiche 18 %
1 æg
1 knsp. revet muskatnød
150 g. revet cheddarost (halvdelen til at drysse over)
lidt fedtstof til svitsning
salt og peber efter smag
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 6
500 gr. stikkelsbær
1,5 dl brun farin
125 gr. smør
175 sukker
60 gr. hvedemel
1 kniv spids bage pulver
125 gr. kokos mel
1 æg.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 ½ time
til ca. 20 stk.
350 g. mel
150 g. margarine
50 g. gær
1 dl. mælk
1 æg
1 spsk. sukker
1 tsk. kardemomme
½ tsk. salt
Remonce:
100 g. margarine
100 g. sukker
25 g. marcipan eller 1 tsk. mandelessens
1 spsk. mel
Røres sammen.
Kagecreme:
2½ dl. mælk
1 æg
2 spsk. mel
2 spsk. sukker
1 tsk. vannillesukker.
Mælken bringes i kog. De øvrige ingredienser piskes sammen og tilsættes. Lad cremen få et opkog.
(man kan "snyde" og bruge 1 cremepulver, bagefast)
Pynt:
æggestrygelse og hakkede mandler eller nødder
Glasur:
ca. 100 g. flormelis og lidt kogende vand.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 4
1 pakke frossen butterdej. ( 12 små tærter )
500 g. champignons
1 bundt forårsløg
1 spsk. smør
8 kviste salvie
2 æg
3 dl. piskefløde
150 g. racletteost
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10 min + afkl
til 1 - (2) - 3 stk
2 –( 4 )– 6 æg
150 – (300) – 450 g sukker
70 – (140 )– 210 g mel
Ingredienser:
til 1 stk
200 gr. hvedemel
80 gr. sukker
75 gr. smør
30 gr. mandler
1 stort æg eller 2 små æg
Fyld:
30 g smør
120 g sukker
1 spsk kanel
1 spsk frisk ingefær
1 spsk peber
5 æbler (æblebåde uden skræl)
Tilbehør:
cremefraiche 18%, is eller creme anglaise
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
Pris: billig
3 æg
3 dl sukker
16 tvebakker
Ingredienser:
til 1 tærte
Bund:
175 g. hvedemel
75 g. smør (kold)
3 spsk. mælk
1 spsk. sukker
Lidt salt
1 tærteform (gerne løs bund + 26 cm diameter)
Citroncreme:
100 g. sukker
1½ dl piskefløde
½ vaniljestang
2 æg
Saft og skal af tre øko. citroner
½ tsk. majsstivelse
Marengs:
3 æggehvider
150 g sukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: 25kr.
til 6
180 g. sukker
100 g. smør
120 g. mel
2 stk. æg
3 store frugter (æbler, pære eller andet) eller 150 g. bær (jordbær, blåbær, hindbær osv)
1 spsk. rørsukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 time
Pris: billig
500 g. mel
300 g. margarine
4 æggeblommer
4 spsk. sukker
3 tsk. bagepulver
til fyld:
4 æggehvider
250 g. sukker
ca. 2 dl. marmelade fx. hindbær
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til ca.10-14 stk
Dej:
150g smør
250g sukker
150g hvedemel
3 store æg
2 tsk. vanilliesukker
1 tsk. bagepulver
Fyld:
Ca. 5 æbler (600-650g). Gerne Belle De Boscop eller Cox. Orange
1 dl. sukker
1-1½ tsk. stødt kanel
40g smuttede mandler, finthakket eller skivede
Pynt:
1½ dl. abrikosmarmelade (tyk)
2 spsk. vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Tærtebund:
300 g. Smør
300 g. Sukker
2 æg
300 g. Hvedemel
Fyld:
3-4 syrlige æbler
1-2 spsk. sukker
1 tsk. kanel
Til servering:
Creme fraiche blandet op med lidt sukker og vanilje
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 6 personer
4 små æg eller 3 store æg
200 g. sukker (eventuelt brunfarin)
1 tsk. vaniljesukker
3 tsk. kanel
200 g. mel
2 tsk. bagepulver
3-4 æbler i tern (uden kernehus selvfølgelig)
2 spk. perlesukker blandet med 1/2 tsk. ingefær (eller 1 tsk. kanel)
Ingredienser:
Dej:
100 g kold smør
175 g hvedemel (3dl)
1/2 tsk. groft salt
3 spsk. creme fraich 9%
Fyld:
1/2 tsk chilipeber
3 æg
11/2 dl. creme fraich 9%
1 fed knust hvidløg
1oo g fintrevet Cheddar ost
200 g hytteost
7 forårsløg i tynde ringe
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1time20min
til 2 tærtebunde
650 g æbler
9 karameller
1 stk citron
1 dl brun farin
1 dl sukker
2 tsk kanel
1/4 tsk reven muskatnød
3 spsk hvedemel
50 g usaltet smør
2 tærtebunde
1 spsk flormelis
Ingredienser:
til 10
½ dåse sødet kondensmælk (fås i Tyskland og i specialbutikker)
1, 25 dl friskpresset citronsaft
1 æg -delt
2, 5 dl maste bananer
butterdej i tærtefad
kokos
Ingredienser:
til 8 - 10 stk.
Dej:
250g farin
100g smør
2 æg
30g kakao
200g mel
2½ tsk bagepulver
1 tsk kanel
1 tsk kardemomme
1 dl drikkeyougurt med banan
3 modne bananer
desuden smør og rasp til formen
Ingredienser:
Mørdej:
250g mel
125g margarine (Nemmest, hvis der bruges oliemargarine)
100g sukker
1æg
Mandelfyld:
100g revet marcipan
100g sukker
100g blødt smør eller oliemargarine
2æg
50g finthakkede mandler
Blommefyld:
8-10 udstenede og halverede blommer
100g sukker
Ingredienser:
til 6 personer
Dej:
225g hvedemel
150g smør
60g sukker
1 æggeblomme
1 spsk koldt vand
Fyld:
500g blommer(gerne reineclauder)
150g abrikosmos eller marmalade
50g hakkede madler
1 æg til pensling
tesukker til drys
Ingredienser:
1 løg
1 pk. bacon i tern
1 bdt. broccoli
1 pk skinke i tern
1 ds. aspargessnitter
2 spsk mel
2,5 dl fløde
1 pk butterdej
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min
Dej:
1 1/2 dl. hvedemel
2 dl. grahamsmel
50 g. hasselnødder
lidt groft salt
100 g. smør
3/4 dl. koldt vand
1/2 æg (til pensling)
Fyld:
250 g. broccoli
1 løg
2 spsk. olivenolie
2 dl. creme fraiche (evt. ymer)
3 æg
1 tsk. salt
hvid peber
75 g. reven mozzarella eller anden mild ost.
Kategorier med brugernes forslag og favoritter
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i tærte opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 ½ time
til 3-4 prs.
Tærtedej:
4 dl. mel
150 g. margarine
1 spsk. fløde
1 spsk. vand
1 æg
Fyld:
½ bundt broccoli i buketter
ca. 150-200 g. champignon i halve
ca. 150 g. skinke i tern
1 stort løg i ringe
1 tsk. karry
½ tsk. salt
peber
lidt fedtstof til svitsning.
2½ dl. mælk
3 æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50-60
til 4
Dej:
75g margarine
200g mel
½ tsk salt
1 æg
1-2 spsk vand
Fyld:
3-4 porrer (ca. 400g)
Vand, salt
1 bæger creme fraiche (18%)
3 æg
1 tsk salt
Peber
2-3 spsk parmesanost
evt pinjekerner
Ingredienser:
til 1
Tærtebund:
225 g. mel
100 g. magarine
1 æg
1/2 dl. vand
1/2 tsk. salt
Fyld:
4-6 store løg
1 pk. bacon (tern eller sliced)
1 æg
2 dl. føde
2 1/2 dl. cremefraiche
1 tsk. paprika
salt-peber
100 g. revet ost
Ingredienser:
Dej:
300 g mel
200 g smør
100 g sukker
1 æg
Fyld:
5 store madæbler...ca. 800 g i alt
125 g sukker
2 ½ spsk mel
1 tsk stødt kanel
1/4 tsk revet muskatnød
saft fra ½ citron
40 g smør i tern
1 tsk rørsukker
Ingredienser:
til 4 pers
Dej:
75 g margarine
100 g hvedemel ( 1½ dl )
50 g grahamsmel ( 1 dl )
¼ tsk salt
¼ dl kærnemælk
Fyld:
3-4 porre ( ca 600 g )
vand, salt
100 g skinke i tern.
2 æg
2 dl mælk
½ tsk salt
lidt revet ost
Ingredienser:
til 4 pers.
1 pk. færdig tærtedej ( det er hurtigt og nemt!)
3 æg
3 dl. mælk
1 bundt forårsløg
1 pk. bacon i skiver
1 ps. mozzarellaost
peber og en anelse salt
paprika edelsüss
olie
Ingredienser:
til 3-4
Dej:
250 g hvedemel
125 g smør
1 dl vand
(eller en maizena tærtebund)
Fyld:
2 æg
2 dl fløde
150g spinat
200g kyllingestrimler
100g feta
revet ost til toppen
salt og peber
Ingredienser:
til 4
Dej:
Ca. 3 dl. hvedemel
125 g margarine
3 spsk. vand
1/2 tsk salt
Smuldr magarinen i melet, kom det hele i din foodprocessor med dejkrogen sat i. Tilsæt vand og salt. Ælt dejen til den er smidig og glat. Tilsæt evt. en smule mere eller mindre mel. Mærk dig frem.
Rul dejen ud til den passer i en alm. Stor tærteform og pres den godt op ad kanterne.
Fyld:
3 porrer
1 lille frisk mozzarella
Revet pizzaost ( en god håndfuld)
1 pk. Skinke strimler ca. 150-200 g.
3 æg
2 ½ dl. Cremefraiche
Salt og peber
Oregano
1 tomat
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 1stk
1 dl Grahamsmel
200 g hvedemel
½ tsk salt
½ dl rapsolie
5 spsk koldt vand
Spinatfyld:
400 g helbladet frossen spinat
2 dl kvark eller creme fraiche
2 æg
salt
peber
1 hvidløgsfed , finthakket
150 g feta i terninger
8 cocktailtomater
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1½ time
Mørdej:
175 g mel
1 tsk salt
125 g margarine
1 æg
1 spsk mælk
Fyld:
250 g kyllingestykker
250 g champignon
25 g margarine
2 æg
2 1/2 dl creme fraice
2 tsk sennep (dijon)
3 spsk persille
salt
peber
Alle tærte opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler opskrifter med tærte i kategorien tærte opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.