Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10 min
til 4
1 ds(400 g) legeret hønsekødsuppe
25 g saltede jordnødder
1,2 dl fløde
1 dl tør sherry
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time 40 min
til 1
125 g mel
75 g smør
2 spsk flormelis
1 stor æggeblomme
Fyld:
130 g lys farin
1½ dl lys sirup
3 æg
1 tsk salt
75 g smeltet smør
2½ dl peacannøddekerner eller valdnøddekerner
Tærteform med løs bund 23 cm i diameter.
Ingredienser:
Til kagen:
- 80 g mel
- 2 æg
- 80 g sukker
- 1/4 tsk. bagepulver
- 80 g smeltet afkølet smør
Til fyld:
- 100 g smør
- 100 g sukker
- ½ dl piskefløde
- 25 g mel
- 200 g hasselnødder
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
3 Æg. 200 G Sukker. 200 G Blendet meget fint Hasselnødder. Vanilie Is. Kagen skal bages i En lille rund Foliebakke..
Ingredienser:
Bund:
300 gr. flormelis
350 gr. hasselnødder
6 past. æggehvider
Hak nødderne groft og sigt flormelissen. Pisk æggehviderne stive og bland det forsigtigt med flormelissen og nødderne.
Hæld dejen i en smurt springform og bag bunden ved 180 gr. i ca. 60 min.
Chokoladecreme:
150 gr. smør
80 gr. flormelis
100 gr. mørk chokolade
1/2 dl. stærk kaffe
1 past. æggeblomme
Pisk smør og flormelis hvidt.
Smelt chokoladen i den stærke kaffe og rør æggeblommen i.
Hæld denne blanding over smørmassen og rør ganske lidt.
Når blandingen begynder at tykne smøres den ud over nøddebunden.
Ingredienser:
4-5 syrlige æbler
2 tsk stødt kanel
150 g smør
3 æg
4 dl sukker
1 dl nødder
4 dl rasp
2 spsk mel
2 tsk bagepulver
1 1/2 dl mælk
Ingredienser:
4-5 syrlige æbler
1 1/2 tsk stødt kanel
150 gr smør
3 æg
4 dl sukker (evt rørsukker)
1 dl nødder
4 dl rasp
2 spsl hvedemel
2 tsk bagepulver
1/2 dl mælk
Ingredienser:
3 æg
2 dl rosiner
1 tsk vanilla
2½ dl margarine
2½ dl sukker
2½ dl brun farin
6 dl mel
1 tsk salt
1 tsk kanel
2 tsk bagepulver
5 dl havregryn
Ingredienser:
3 æg
2 dl rosiner
1 tsk vanilla
2½ dl margarine
2½ dl sukker
2½ dl brun farin
6 dl mel
1 tsk salt
1 tsk kanel
2 tsk bagepulver
5 dl havregryn
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45 min
Oh la la kartofler
6 store kartofler
2½ dl reven mozzarella
6 spsk margarine
2 dl creme fraiche
3 porrer i skiver
½ tsk salt
peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 4
500g hakket oksekød..
1 pk bacon i tern.
1 stort løg.
2ds cocktails pølser..
1ds majs
3 gulerødder skåret i tern
1 peberfrugt.
salt peber ,
allroundkrydderi ca 1 1/2 spk
margarine
2 ds groft hakkede tomater
Ingredienser:
til 4 personer
800 g oksetykstegsfilet i strimler
2 dl fløde
l dl hvidvin
Salt og peber
Olivenolie
6 løg skåret i små både
1 spsk tomatpure
250 g champignons i kvarte
2 fed revet hvidløg
1 bdt. forårsløg, toppen skåret i lange strimler, bunden i skiver
Ca. 1 spsk paprika, alt
efter styrke
1 bdt. bredbladet persille
Bred båndpasta (kan laves selv. Se opskriften på pastamelposen.)
Pesto, se opskriften under luftørret skinke med skorzonerrods pasta for fremgangsmåde
Ingredienser:
til 4 pers
300 g oksekød i strimler
olie
chilli
2 fed hvidløg
1 rødløg
3 forårsløg
galangarod
sukker
lime
fiskesovs
holy basil (en basilikumart.)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30-45
Pris: 150
til 4-6
2 Store gulerødder
6 store kartofler
2 tomater
1 dåse flåede tomater
1 løg
300-400g. oksekød
½ grøn peber
½ gul peber
50ml. soya sauce
2 oksebullion
en kvart honnong melon
50- 100g. nuddler
1-2 tsk. touch of taste( oxefond med rødvin)
3 spk. maizena jævner
1 tsk. aromat
salt & peber tilsættes efter smag.
Ingredienser:
til 4-5
3 dl. basmatiris
evt. kogt med 1 bouillonterning
7-8 tomater i skiver
500-600 gr. hk. okse 6-8 %
1-2 rødløg i tern
2 rød chili, flækket og finthakket
hakket hvidløg
paprika
salt og peber
evt. cayennepeber
3-4 dl. cremefraiche 18%
ca 3 spsk. koldt vand
friskhakket persille
friskhakket oregano
presset hvidløg
1 rød chili, flækket og finthakket, med kerner - uden stilk
7-8 baconskiver
Ingredienser:
til 4
1,3 kg okseculotte
salt
peber
hvidløg
vand
fløde
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25
til 6 personer
1-2 løg
1 kg oksefars
1 dåse tomat pure
salt & peber
margarine til stegning
lidt rasp
1½-2 kg kartofler (det skal laves til mos)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25
til 4-6 personer
1-2 løg
1 kg oksefars
salt og peber
1 dåse pure
½ l fløde
1 pose revet ost
500-700 g nudler
Ingredienser:
600 gr. mager hakket okse
1/2 dl opblødt bulgur
2 æg
1 spsk mel
salt - peber
1-2 spsk fond
vand - mælk
1 stor håndfuld groft hakket basilikum
fetaost i tern
presset hvidløg efter smag
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2 timer
Pris: 300-400.kr ca
til 6 pers
Oksemørbrad 1,6 kg, 1 pose bagekartofler, en pakke rigtig smør, frisk hvidløg, chili, chili pulver, rosen paprika, salt peber, ekstra jomfruoliven olie, 1 citron, 1 appelsin, 1/4 fløde, cognac, campingoner, muskatnød pulver, akacie honning og hvidløgssalt.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 2 døgn
til ca. 5 liter
2-3 kg okseben og evt kød rester (rå)
10 liter vand
6 støre løg
et stk. knoldselleri
2 pore (osgå det grønne)
8 gulerødder
1 stor dåse tomat pure
salt, hele peberkorn, laurblade
Ingredienser:
600-700 gr. hakket okse. Gerne mager
1/2 dl. udblødt fin bulgur (Eller bare mel og rasp)
friskhakket timian
1 go tsk tørret oregano
hakkede soltørrede tomater
oksebouillon,vand eller mælk
salt - peber. evt. hvidløg
mini salat tern eller feta
Ingredienser:
til ca. 4
3 gulerødder
1 spsk. olie
1 løg
300 g. oksekød
1 lille ds. tomatpure
salt/peber
1 - 2 fed hvidløg
4 - 5 dl bouillon
tabasco
Ingredienser:
500 g oksekød i tern
1 pakke Bacon i tern
2 løg
4 gulerødder
4 stilke selleri
3 dl bouillion
1 bundt friskhakket persille
1 spsk tomatpure
salt og peber
1 tsk kommen
Ingredienser:
1.2 kg. snøret oksesteg
olie - smør til bruning
salt-peber
1 alm. løg
1 rødløg
4-6 gulerødder
2 solo hvidløg
1 spsk. revet ingefær
friske timian stænger
0,6 dl. vand
1/2 dl. madfløde
salt- peber
evt. madkulør
1 spsk. Majsstivelse rørt op med 1 dl. vand
Ingredienser:
ca. 500 g. oksekød i tern
2 løg
1/4 piskefløde
ca. 200 g. champignon
2 tsk. paprika
salt - peber
mel til jævning
kulør
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 3 t 30
til 5 pers
2 oksehaler (ca. 2½ kg)
ca.100 g smør/ margarine
1-2 løg
2-3 gulerødder
¼ selleri
1-2 porrer
ca. 3 l vand
paprika, peber
1-2 spsk salt
3 spsk mel
tomatpuré
sherry
kulør
Ingredienser:
til 10 personer
Oksehøjreb:
2 kg oksehøjrebsfilet med
fedtkant - skåret af den
nederste del af oksehøjrebet
2 tsk groft salt
friskkværnet peber
4 dl vand
Marinerede forårsgrønsager:
100 g majroer i både
100 g nye gulerødder i skiver
1½ liter kogende vand
2 tsk groft salt
100 g nye zittauerløg i både
100 g friske sukkerærter
Marinade:
½ dl risvineddike
2 spsk vand
2 tsk groft salt
friskkværnet peber
4 spsk vindruekerneolie
500 g små, nye kogte og lune kartofler
Tilbehør: Lyst brød
Bruning: Ca. 20 min. ved 225°. Stegetid: Ca. 2½ time ved 100°
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
til 4
ca 900 g okseklump
½ dl Smør
½ dl olivenolie
Salt
Peber
3 porrer
300 g skrællede gulerødder
2 løg
ca 50 g blåskimmelost
½ liter vand
½ liter piskefløde
Maizena (måske)
Ris, kartofler og/eller godt brød.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 4-6 personer
500g hakket oksekød
150g pasta skruer eller spagetti
lidt salt
lidt peber
+allround krydderier
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50
Kartoffelmos:
1 kg godt kogte kartofler
1-2 dl mælk
50 gr smør
1 tsk groft salt.
Kødsauce:
50 gr smør
1 tsk delikatesse paprika
1 mellemstort hakket løg
500 gr hakket oksekød
1 dl tomatketchup
1 1/2 tsk groft salt
peber.
Ingredienser:
50 gr smør
1 kg oksebov skåret i sma stykker
1 1/2 dl vand
15 gr paprika
2 spsk groft salt
friskkværnet peber
300 gr flødeost naturel
3 røde peberfrugter
7-8 rødløg
3 spsk sauvejævner
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 3 timer
til 4 pers
3/4 kg okseklump
2-3 spsk olie
salt, peber
2 porrer
2-3 gulerødder
3-4 fed hvidløg
15 hele små skalotteløg
ca 1 øl
1-2 dl bouillon(okseterninger)
1 stor kvist timian
1 lille bundt persille
2 laurbærblade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60-120 + 10
500g Oksefilet i fine strimler
MARINADE
3 tsk hvidløg, finthakket
5 tsk ingefær, finthakket
1 spsk sort chilipasta, middelstærk
6-8 friske små røde chili
1-2 tsk Sambal Oelek
10 basilikumsblade, friske, i fine strimler
3-4 spsk olie
1 stort løg i smalle både
250g bambusskud i strimler
eller champignoner i skiver
2-3 tsk sukker (per stegning)
1spsk fiskesovs (per stegning)
2 spsk olie (per stegning)
TILBEHØR
kogte ris eller nudler
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 4
500gr. hakket oksekød
1 bundt holy basil (fås i thai butikker)
2 fed hvidløg
6 små røde chilier (afhæningt af hvor stærk) eller 3 stk.
1-2 tsk 3.krydderi
en god sjat fish sauce
olie til stegning
Ingredienser:
til 4 pers.
200 g Lange Thai bønner ”Tur fak jaau” (Shop Asia)
1 spsk vegetabilsk olie ”Nam Man” (Shop Asia)
3 fed hakket hvidløg ”Gai tirm” (Shop Asia)
250 g tyndstegsbøf i tynde skiver ”Nyer”
30 friske Hellig basilikum blade ”Bai ka pau” (Shop Asia)
2 spsk fiskesauce ”Nam Ba” (Shop Asia)
2 spsk vand ”Nam”
3- 4 friske røde chili ”Piki nue” (Shop Asia)
Ingredienser:
til 4
4 dl ris
500 g hk oksekød (magert)
2 løg
4 hk hvidløg
50 g smør
4 tsk koriander
2 tsk alm kommen
2 tsk ingefær
2 tsk chili
½ tsk peber
8 hele nelliker
8 hele kardemomme
2 dl yoghurt
salt
Ingredienser:
til 4 personer
1 løg
2 fed hvidløg
2 stilke bladselleri
2 peberfrugter
2 gulerødder
lidt olie til stegning
400 g hakket oksekød
3 dl løse ris
5 dl oksekødsbouillon (vand - terning)
1 ds hakkede tomater
1 tsk timian
4 spsk hakket persille
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60 min.
til 4 pers.
Frikadeller:
500 g. hakket oksekød 2 æg
2 finthakkede løg
3 dl. mælk
60 g. hvedemel (ca. 1 dl.)
1 dl. rasp
1 tsk. groft salt
friskkværnet peber
Ingredienser:
400 gr skært oksekød i tern
olie, smør til bruning
salt - peber
bacontern
1-2 rødløg i tynde både
1-2 solo hvidløg, hakket
3 gulerødder skåret i grove skrå skiver
1 broccoli i buketter med et godt stykke af stilken
3 dl. kalvebouillon
2 1/2 dl. madfløde
godt med kværnet peber
250 gr. champignon, kvarte eller halve
1/2 fennikel fintstrimlet
1 dl. fløde
frisk pasta, gerne tagliatelli
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 20 min.
til 4 pers.
400 g fedtfattigt hakket oksekød
1 buket frisk persille
1 buket frisk basilikum
2 fed hvidløg
Havsalt og friskkværnet peber
Ingredienser:
til 4 personer
8 tynde skiver (ca 600g i alt) okseyderlår (a la benløse fugle )
16 skiver kalvebacon
200 g østershatte
olie
1 skalotteløg
2 spsk grovsennep
salt og peber
olie
1 dl oksebouillon
200 q rensede jordskokker
25g smør
1 dl vand
salt & peber
Til saucen:
2 skalotteløg
olie
1 spsk grovsennep
2 dl oksebouillon
1 dl piskefløde
marizena - mel
salt & peber
250g qrønne bønner
frisk brød
Ingredienser:
skært oksekød
dressing:
olie
eddike
lime
sukker
chili
hvidløg
fiskesovs
soya
tomat
agurk
bladselleri
rødløg
iceberg salat
Ingredienser:
1 - 1,3 kg oksebovklump uden ben
1 pakke kraftben
1-2 pakker oksehaler
2 -3 liter vand
1 spsk. salt
1 spsk. sorte peberkorn
1 bndt. timian, snørret med madsnor
1/2 selleri i store stykker
pastinakker i store skiver
evt. persillerod
evt. 1 snørret bndt persille
4 gulerødder i store stykker
2-3 porrer skyllet og halveret i stænger
1 løg, skåret i kvarte
1 par laurbærblade
Derefter:
1 pose suppeurter
1 pose kødboller
1 pose melboller
Ingredienser:
til 4 personer
1 grofthakket zittauerløg
1 spsk. olie
160 g hakket oksekød (10-12%)
400 g kartofler i 1 cm store tern
200 g rosenkål, gerne frosne
3 tsk. dijonsennep
1.7 l vand
3 oksebouillonterninger eller
4½ spsk. kalvefond
1 laurbærblad
400 g hvidkål i strimler
2 tsk. salt
friskkværnet peber
4 spsk. friskhakket persille.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
500g oksekød
1-2 løg
1-2 peberfrugter
1 lille ds koncentreret tomatpuré
1 dl. vand
salt, peber, merian (evt. jalapenos,hvidløg)
5 pl. butterdej
ca. 5 tomater
100-150g reven ost.
Ingredienser:
350 Gram Oksemørbrad - i 16 skiver
Grov dijonsennep
4 Skiver Spegeskinke, tynde
4 Stk Blade frisk salvie
Træ-cocktailpinde
30 Gram Smør
5 Centiliter Cognac
150 Gram Creme Fraiche 38%
1 1/2 Deciliter Piskefløde
1 Spiseskeer Hele, gule sennepskorn, kogt
5 minutter i lidt vand
3 Stk Rødløg, ca. 300 gram
1 Deciliter Sød solbærsaft
1/2 Deciliter Vand
2 Spiseskeer Balsamico-eddike
Ingredienser:
til 4
Ingredienser: ca 600 g oksemørbrad
15 g smør eller margarine
1/2 tsk salt
groftkværnet peber
1/2 dl Calvados
1/2 dl suppe
Sauce:
1 skalotteløg
150 g champignon
15 g smør eller margarine
1 dl suppe
1/2-1 dl piskefløde
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min
til 6
6 skiver a. 150 gr. oksemørbrad, 3 liter kraftig oksebouillon evt. fra terning og 4 dl. rødvin.
Rodfrugter: 1 ( ca. 150 gr.) persillerod, skrællet og skåret i tændstikstrimler, 1 (ca. 150 gr.)pastinakrod, skrællet og skåret i tændstikstrimler, 3-4 (ca. 300 gr). gulerødder, skrællede og skåret i tændstikstrimler,50 gr.hasselnødder, hakkede , og 25 gr. smør, skåret i små tern.
Sauce: 6 dl. kogekraft, kogt ind til det halve.
Pynt: Bredbladet persille.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min
Pris: 150 kr.
til 4
4 oksemørbradbøffer, kalvemørbrad eller oksetyksteg (billigt)
1 pakke bacon i skiver,
1 hakket løg,
1 spsk mel,
1 tsk parika,
1½ tsk tomatpuré,
3 dl hønsebouillon,
lidt mælk el. fløde,
salt & peber,
olie
Ingredienser:
til 10 personer
Agurkechutney:
½ dl ufravet lagereddike
1 spsk sukker
½ dl vand
1 tsk majsstivelse
1/4 tsk groft salt
friskkværnet peer
1 finthakket rødløg ( ca. 50g )
2 agurker ( ca. 525g )
1 spsk groft salt
Salat:
200g oksespegepølse i tynde skiver
1 rødløg i tynde både ( ca. 50g )
små træpinde
ca 200g icebergsalat i strimler
100g rucolasalat i stykker
750g små, nye kogte kartofler
5 forårsløg i tynde skrå skiver ( ca. 75g )
Rucolashot:
2 dl letmælk
75g frosne ærter
10g rucolasalat
½ tsk grost salt
1/4 tsk rød tabasco
1 dl danskvand
friskkværnet peber
Ingredienser:
til 4 personer
600g strimler af oskeinderlår, tyksteg eller filét
1 kg kartofler
1 tsk knoldselleri
3 stk laurbærblade
2 spsk oliveolie
salt & Peber
4 stk rødløg
200g røde vindruer
4 spsk balsamico
2 spsk sukker
6 spsk oliveolie
salt & peber
evt purløg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: h
til 4 personer
800g oksetyndsteg
2 spsk olie
1 dl soya
1½ dl østerssauce
3 spsk engelsksauce
1 spsk frisk ingefær
2 bundter forårsløg
1 bakke bønnespirer
2 fed hvidløg
1 tsk karry
2 bok choy
400g basmati ris
Ingredienser:
til 4 personer
4 stk tournedos af oksemørbrad
Den sjove:
1 løg
100g tørrede abrikoser
1 tsk olivenolie
200g rucolasalat
50g peanuts
salt & peber
Den stærke:
1 squash
1 rød peberfrugt
4 forårsløg
1 rød chili
2 fed hvidløg
1 tsk olivenolie
salt & peber
Den søde:
1 rødløg
2 nektariner
100g sukkerærter
10 cherrytomater
1 tsk olivenolie
salt & peber
Kartoffelret:
4 bagekartofler
4 faste bøftomater
2 løg
Ingredienser:
til 10 personer
Cherrytomater i noilly prat:
½ liter tomatjuice
150 g chalotteløg i tynde både
2 små fed hvidløg i kvarte
l dl tør fransk vermouth, fx noilly prat 1/4 tsk sukker
1½ tsk groft salt
friskkværnet peber
750 g små cherry tomater
5 dl friske basilikumblade (ca. 40 g - 2 potter)
Grillet Polenta:
1 liter vand
250 g minut polenta (forkogt, groftmalet majsmel)
100 g smør i små stykker
2 små knuste fed hvidløg
3 tsk groft salt
friskkværnet peber
Persillerodspuré:
1½ liter vand
2 kg persillerødder
1 spsk friskpresset citronsaft
5 dl kviste af bredbladet
persille (ca. 25 g)
evt. 1 dl kogevand
½ liter piskefløde
75 g smør
1 spsk friskpresset citronsaft
1 spsk groft salt
friskkværnet peber
1 ½ kg oksetyndsteg (uden ben - med fedtkant)
25 g smør
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
Stegetid for kød: ca 45 min ved 175 grader
Grilltid for polenta: ca 20 min.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 45
til 4
600 g hakket oksekød
1lille dåse koncentreret tomatpure
3 -4 porre
4-5 gulerødder
1 dåse hakket tomater
1 fed hvidløg (kan undlades)
chili (kan undlades)
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30/180
til 4-6
5 blade husblas
4 æggeblommer (hvis pasteuserede 2 små bægre)
3 æggehvider (hvis pasteuserede 2 små bægre)
100 gram sukker
2 tsk. reven citronskal
1,5 dl citronsaft (ca. 3 citroner)
3 dl piskefløde
Pynt: flødeskum og revet mørk chokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time og 10 min ca
100 gram margarine
3 æg
175 gram sukker
2 appelsiner saften der skal bruges
1 tsk reven appelsinskal
250 gram hvedemel
1 tsk bagepulver
glasur:
150 gram flormelis
5 spsk appelsinsaft ( ca en appelsin)
Ingredienser:
6 spsk olie
2 spsk vineddike
1-2 knuste hvidløgsfed
/2-1 tsk. dijonsennep
1/2 dl finthakkede krydderurter
( persille, basilikum, løvstikke mm )
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 5 min.
1 spsk. vineddike rød- eller hvidvinseddike
4 spsk. olie
1/2 - 1 tsk. fransk sennep
salt/hvid peber
Top 10 liste over udprintede opskrifter i kategorien: Andet opskrifter
Ingredienser:
til 4 pers.
til 4 pers.
Gryderetter
3 dl. finthakket løg
40 gr. margerine
10 ufarvede pølser
2-3 tsk. paprika edelsüss
1- 1 1/2 lille dåse tomatpuré (100-140 g.)
3 dl. mælk
salt og peber
1 dl. piskefløde ( kan undlades)
1 kg. kogte kolde pillekartofler
purløg til pynt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
til 6 personer
2 svinemørbrad
2 pk. cocktailpølser eller 6 alm. pølser (skæres i tykke skiver)
1 stor peberfrugt
2 løg
1 kg. champignon
1-2 pk. bacon i tern
1 dåse hakkede tomater m. hvidløg
1 stort fed knust hvidløg
½-1 lille tsk. groft chili
1-2 spiseskeer paprika
salt og peber
½ L. fløde
Mel til jævning
Evt. 1 boullionterning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 60
til alm. eller stor
DEJ:
6 spsk. kakao (Ægte)
250 G. hvedemel
300 G. sukker
1 tsk. natron
1 tsk. bagepulver
½ lille tsk. salt
2 æg
250 G. smeltet smør
2½ dl. vand eller mælk
Revet appelsinskal fra 1 appelsin, hvis du ønsker orangesmag.
GLASUR:
2 spsk. kakao
250 G. flormelis
2 tsk. kanel
2 spsk blødt smør
½ dl. kogende mælk
Bemærk:
Kom det dobbelte i, hvis du vil lave en stor bradepande.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 4
500 g. spagetti
2 pk. bacon
2 fed hvidløg
1 løg
2 æg
2,5 dl. madlavningsfløde
50 g. paramesanost
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 6
500-1000 gram kylling i strimler
2 løg
2 store gulerødder
1 dåse ananas i tern
2 kyllinge buillon terninger
1/4 liter fløde
6-8 spsk. Gul karry pulver (IKKE mild karry)
30-50 gram smør
Parboiled ris
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4-6 personer
400 g. hakket oksekød
400 g. hakket kalv- og flæsk eller svinekød
1 håndfuld rasp eller 3 spsk.
2 spsk. mel
2 æg
2 løg
salt, peber og paprika
2 dl. Mælk eller til farsen har rette konsistens. Lidt fastere end til frikadeller
6 stk. slised bacon
Sovs:
1 spsk ribsgelé
1 flaske madlavningsfløde fra Maizena
1 boulionterning
3 dl. vand
Kulør
salt, peber og lidt chilipulver
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 3 timer
til 4 prs.
Ca. 1 kg. oksekød af tykkam eller bov uden ben.
lidt fedtstof til bruning.
salt og peber
2 løg i halve eller kvarte.
2-3 gulerødder i mindre stykker.
evt. et stykke selleri i store tern.
1-2 fed hakket hvidløg.
en god kvist timian eller persille.
½-3/4 l. vand.
Meljævning.
kulør.
Ingredienser:
til 1o personer
1 lille hvidkålshoved
4 gulerødder
Marinade:
2 spsk. dijonsennep
1 dl æble- el. hvidvinseddike
3 tsk sellerisalt
2 spsk. sukker
1 tsk. st. spidskommen
friskkværnet peber
Coleslaw dressing:
2 dl creme fraiche 18%
2½ dl mayonaise
salt og peber
sukker efter behag
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 ½ time
til 3-4 prs.
Tærtedej:
4 dl. mel
150 g. margarine
1 spsk. fløde
1 spsk. vand
1 æg
Fyld:
½ bundt broccoli i buketter
ca. 150-200 g. champignon i halve
ca. 150 g. skinke i tern
1 stort løg i ringe
1 tsk. karry
½ tsk. salt
peber
lidt fedtstof til svitsning.
2½ dl. mælk
3 æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
til 4
4 Store koteletter . 1 Løg. 1 Grøn og 1 Gul Peber. 1 bk. Coktail pølser. 1 ds. Majs. 1 Bk. Champingoner. 1 ds. Hakket tomater. 1 ds. koncentret tomatpure. 1/4 piskefløde. Lidt vand. salt & peber . Paprika.
Tilbehør Flyte & ris.
10 nyeste opskrifter i kategorien: Andet
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 4 pers
til 4 pers
Pasta
1 dåse hakket tomat eller tomater uden skind
2 spsk. olie
1 tsk. æbleeddike
1 tsk. sukker
1 stk. løg
2 fed hvidløg
1 knivspids chilipulver
1 knivspids timian
Lidt hakket basilikum
salt/peber
1 dl. fløde
400 gram laks
Pastapenne ud fra hvor meget spiser
Frisk revet parmesan ost
Frisk basilikum som pynt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
til 2-3 pers
½ kg. friske hestebønner
40 g. hasselnødder
1 stk. æble (i tynde både)
1 stk. løg (i tynde have skiver)
2 spsk. olie (raps eller oliven)
2 spsk. æbleeddike
1 tsk. sukker
1 knsp. salt
1 knsp. peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til ca. 12 stk
SALTKARAMEL:
½ dl piskefløde
50 gram smør
1/4 dl lys sirup
75 g. sukker
1 spsk. vand
1/2 tsk. salt
BROWNIE:
175 g. mørk chokolade
100 g. smør
175 g. hvedemel
½ tsk. bagepulver
1 tsk. vanilje
1/4 tsk. salt
175 g. sukker
50 g. valnødder
2 æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 4 pers
400 gram svampe (fx. portobello)
150 gram chorizo
100 gram chedder ost
1 rød peberfrugt
Lidt chili
Lidt frisk koriander
½ lime
1 pose nachos
Ingredienser:
til 4 pers
400 g. sorte trompet kantareller
100 g. hakket løg
1/4 l. piskefløde
lidt citronsaft
salatblade og tomatskiver til pynt
4 skiver ristet franskbrød
salt & peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 4 pers
2 røde peberfrugt
1 pose mozzarella
4 spsk. olivenolie
1 spsk. hvidvins eddike
1 håndfuld frisk basilikum
1 pakke mozarella (skæres i mindre stykker)
Salt & peber
Ingredienser:
3 dl. rødvin
1 dl. eddike balsamico/rødvin/æble
1 dl. portvin
2 fed hvidløg
1 spsk. honning
1 stk. løg
1 l. bouillon/fond (svin/kalv hvad du har)
40 g. smør
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min. + hævning
til 2 pers
Dej:
25 g gær
2 dl. lunkent vand
½ tsk. salt
1 spsk. oliven eller raps olie
300 g. mel
Penne blandingen:
1 dåse hakket tomater
1 dl. fløde
200 gram penne (pastarør)
1 pakke bacon
salt og peber
150 gram revet ost
1 fed hvidløg
20 gram smør
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min.
til 4 pers
400-500 gram pasta penne (eller andet pasta)
100 gram gorgonzola
1 dl fløde
500 gram champignon i skiver
100 gram tomater i tern
100 gram spinat (frisk eller frosen)
1 pakke bacon
lidt salt og peber
Ingredienser:
Hvid brownie:
250 g smør
400 g Hvid Chokolade
6 æg
600 g sukker
kornene af en vaniljestang
300 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
150 g valnødder groft hakkede
evt. 50 g friske hindbær (blandes i sammen med valnødderne)
KARAMELMOUSSE
5 blade husblas
5 dl piskefløde
110 g sukker
60 g vand
4 stk. pasteuriserede æggeblommer
Lakridslag
1 blad husblas
1 dl fløde
4 tsk. lakridspulver
Pynt:
Glaceret valnødder
Små Hvid chokolade stykker
Karamelpynt (sukker varmes op i en tykbundet gryde og når det er karamel farve laves pynt med en ske på bagsiden af bagepapir)
Alle Andet opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler en opskrft i kategorien Andet opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.