Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: kr.35
til 20-30 stk.
3-4 fed hvidløg
1 pakke butterdej
1 tsk. basilikum
1 dåse flåede tomater
Ingredienser:
til ca 6 stk kød
3 spsk oliven olie
2 fed hvidløg
1/2 tsk chilli olie
3 kviste frisk basilikum el 1/2 tsk tørede
1 til 1,5 spsk soya efter behag
peper
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2
Pris: kr. 30
fedtfattigt smør
2-3 fede hvidløg
Ingredienser:
Alm. hvide champignon
ekstra jomfruolivenolie
grofthakket hvidløg
groft salt - kværnet peber
Ingredienser:
75 g smør
750 g champignoner
nogle få dråber citronsaft
salt
peber
3 tsk hvidløg, presset
1 spsk koriander eller hk. persille
Ingredienser:
til 2 personer
1 stort løg.
ca. 250 gram søde ærter.
ca. 1-2 fed hvidløg.
Lidt olie.
Ingredienser:
til 2 personer
1 stort løg.
250 gram sukker-ærter.
1-2 fed hvidløg.
Lidt olie.
Ingredienser:
til 4 stk
50g gær
½ L lunkent vand
1 tsk salt
55g rugmel
Fyld:
5 fed hvidløg
1 dl hytteost
½ dl olie
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 4-6
almindelige små flute (afhængig af hvor mange man er)
basilikum
hvidløg
olie
løg
Ingredienser:
til 4 pers.
4 skiver hvidt brød
2 tomater
4 fed hvidløg
ca. 2 dl olie
4 skiver skæreost (det skal kunne smelte)
4-8 skiver bacon (skåret af et helt stykke bacon, da skiverne gerne må være lidt tykke)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10-20
til 4
200 gr hvedemel
2 tsk bagepulver
salt - peber
50 gr blød kærgården eller andet smør
Ca. 1 1/2 dl bl. mælk og vand
presset hvidløg efter smag
80-100 gr. revet ost
Evt. hakket basilikum
Ingredienser:
til 6
6 ciabattabrød
olie
1/2 dåse hakket tomater med oregano og balslikum
2 fed hvidløg
evt revet ost
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 4 personer
Mini flutes
3-4 fed hvidløg
Olie/smør
Tomater (store)
Revet ost
Groft chili
Oregano/basilikum
Ingredienser:
til 4
3-4 dl. bulgur (hel)
6 dl. grøntsagsbouillon
1 bk. champignon
smør
1 stort hakket rødløg (eller alm. løg)
hakket hvidløg efter smag
salt - peber
1 god håndfuld hakket basilikum (eller persille)
300-400 gr. rejer, dryppet godt af og tilsat citronsaft.
Citonbåde.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min.
til 4 portioner/8 stk.
500g. Hk. oksekød
3 spsk. ymer
2 fed hvidløg
Salt,peber
1 pk. bacon
Ingredienser:
Iceberg, hvidløg, persille, salt og peber, champignon, samt fedtstof
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
½ l. formage frais
5 fed hvidløg
Purløg
meget lidt groft chili
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25
til 3
1/2 l græsk yougurt
200 g bacon i tern
2 fed hvidløg
forårsløg
Ingredienser:
½ L cheasy fraise 9 %
5 fed hvidløg i små tern
1 tsk salt
1 dl karse
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
½ liter creme fraiche
3 fed hvidløg
1 tsk. Allround Krydderi ( Santa Maria )
evt. en smule kinesisk soyasovs
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1½ time
til 8 stk
50 g smør
2 - 3 fed hvidløg
3 dl vand
2 tsk salt
25 g gær
200 g pizzamel
durummel til formning
ca. 75 g hakkede oliven
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
til 8
8 mini flutes eller skiveskåret hvidt brød
8 fed hvidlæg
smør
Ingredienser:
500 gr. hk. oksekød, 5 % fedt
salt og peber
Hvidløg
Ingredienser:
30 fed hvidløg
600 g klar honning
Ingredienser:
til 2 Pers.
1 kylling á 1000 g
70 g smør
1-2 knuste fed hvidløg
salt
½-1 tsk paprika
1 spsk citron
Ingredienser:
til 4 portioner
kylling:
4 stk. kyllingefileter
eller kyllingelår
3 spsk hvidløgsolie
Appelsinsauce:
2 appelsiner
1/2 dl sød chili sauce
1 spsk. kyllingefond
1 knivspids salt
1 tsk. Maizena
30 g smør
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min.
til 2-3 pers.
1 bk. kyllinge inderfilet, 4 fed hvidløg, 1 bundt persille, 2,5 dl. madlavningsfløde, salt, peber, evt. ½ kyllinge boullion terning.
1 pk. frisk pasta, evt. med spinat
Ingredienser:
til 4 - 6
1 friskslagtet kylling på mindst 1 kg.
Olie.
Salt og friskkværnet peber.
Endvidere:
1 dl. olie eller 100 g. smør.
4-5 HELE hvidløg (dvs. ca. 40 fed hvis der bruges friskhøstede, eller 30 hvis der bruges hvdløg fra fletning.
6 chalotteløg eller 3 alm.
Krydderurtebuket (timian, persille og esdragon).
Salt og friskkværnet peber.
Ingredienser:
1 kylling, ca. 1800 gr.
6-8 fed hvidløg
1 dl. olie
salt og peber
Ingredienser:
1 kylling ca. 1800 gr.
ca. 20-30 fed hvidløg
salt og peber
Ingredienser:
200g black tiger rejer ( optøede & pillede)
½ dl olivenolie
2 fed knuste hvidløg
saften af ½ citron
1 tsk. hakket frisk rød chili
1/2 tsk. salt
friskkværnet sort peber.
Ingredienser:
til 4 pers.
400 gr. rejer
100 gr. syltede hvidløg
oliven, ca. 10 stk.
skal af 1 citron
frisk dild
Til marinaden:
1 dl. oliven eller anden olie
saft af 1 lime og lidt citronsaft
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 2-4
400-500 gr kyllingefilet, 300-400 gr nye kartofler, et glas chillimarineret hvidløg, grøn salat, tomat, agurk, rødløg, evt. feta, creme fraiche dressing.
Ingredienser:
til 1
1 æggeblomme
1 tsk fransk sennep
1 knivspids cayennepeber
1/8 liter jomfruolivenolie
1 fed presset hvidløg
1/2 citron
salt
Ingredienser:
til til 4 kartofler
40 g minarine
2 spsk. hakket persille, gerne frossen • ½ tsk. groft salt
1 fed presset hvidløg
evt. 1 spsk. mager kvark (0.1%).
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: skal ikke i ovnen
til 100 g
100 g blødt smør
1 stk. fed knust hvidløg (IKKE ALMINDELIG LØG)
½ tsk. groft salt
½ tsk. dijonsennep
1 spsk hakket persille
citronsaft
Ingredienser:
til 4
400 g pasta
8 store friske fed hvidløg
11 spsk let olivenolie (ikke koldtpresset eller jomfru)
16 skiver Jalapeno (købes på glas i Kvickly)
Frisk persille
Parmasanost
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45 min.
til en serveringsskålsstørrelse
ca. 200-250 g. pasta
min. ½ fed hvidløg (efter behag)
1 pakke fetina
1 bakke cherrytomater
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10 min
til 4 portioner
500g store grønlandske rejer
6-8 féd hvidløg
1 dl tør hvidvin
1 sjat olivenolie
1 bdt. persille
salt, peber
Ingredienser:
1 dl cremefraiche
100 g mayonaise
1 fed hvidløg
1 porre
1 glas marinerede sild
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
plantemagarine, smør(lige meget af hver),
hvidløg
salt, pepper,(mere salt end man regner med)
Ingredienser:
til 6-8 personer
3-8 fed hvidløg ( efter smag )
4 spsk. smør (stuetemperatur)
1/2 liter kogende vand
et nip salt
Ingredienser:
til 3-4
1 ml. stort løg
2 spsk smør
12 fed hvidløg
2 spsk mel
3/4 l hønsebouillon
1/4 l piskefløde
salt og peber
1 drys friskrevet muskatnød
1 spsk citronsaft
2 spsk revet ost (emmentaler)
1 tsk oregano
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 30
til 4
Ingredienser: 500g Hakked oksekød
et lille bæger cremfrece18
3-5 fed hvidløg
salt og peber efter behov
2 pakker bacon til at vikle omkring bøfferne
Ingredienser:
til 10 personer
7 store blommer ( ca 525g )
4 spsk akaciehonning
2 spsk olivenolie
1 spsk friske, hakkede rosmarinblade
250g hvidskimmel i skiver
Pynt: Frisk rosmarinblade
Tilbehør: Hjemmelavet kiks
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min plus minus
til 1-2 personer
500g Pangasius Filetter
50-100 ml hvidvin
250g Grønne bønner (helts friske)
100g frisk spinat.
et lille bndt persille
150g kartofler
1/4 creme fraich
3 dsk dild
50g smøre
3 fede hvidløg
Ingredienser:
2 dl. Hvidvin
2 dl fiskefond
2 dl piskefløde
½ bundt finthakket purløg
salt/peber
citronsaft
majsmel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 6
2 kg blåmuslinger
1 porre
1 løg
2 gulerødder
2 jordskokker
3 dl tør hvidvin
2 tsk korianderfrø
½ tsk salt
½ peber
1 dl piskefløde
Frisk bredbladet persille
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
til 4 pers.
1 finthakket chalotteløg
1 spsk. smør
1 1/2 dl. tør hvidvin
1 urtebouillonterning
5 dl. piskefløde
1 spsk. smør + 1 spsk. hvedemel
citronsaft
salt
cayennepeber eller tabasco
1 spsk. smør
Ingredienser:
til 2 personer
300g hvillinge filet
50g hvide bønner
50g grønne bønner
½ dl olivenolie
1 appelsin ( saften)
½ rosmarin-salathovede
1 riddike
Ingredienser:
til 2 personer
300g hvilling filet
100g soltørrede tomater i olie
1 rødløg hakket
300g spinat
1 spsk olivenolie
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til ca. 1,2 ltr.
300 g hyben el. rosenhyben
1 håndfuld rosenblade fra haven (ubehandlet og usprøjtede)
1 fl. (70 cl) rom
300 g sukker
300 ml vand
1 økologisk citron
1 vanillestang
evt. 1 kryddernellike
Ingredienser:
til 12 stk.
1 1/4 dl maelk
50 g gaer
125 g margarine
ca. 300 g mel (5 dl)
1 tsk. sukker
1/2 tsk. salt
aeg til pensling
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 dag+½ time
Bunde:
150 g sukker
4 små æg
75 g mel
75 g kartoffelmel
¾ tsk natron
Creme:
375 g græsk yoghurt (10%)
140 g flødeost naturel, gerne en ”light” version
6 spsk flormelis
6 spsk koncentreret hyldeblomst
2 blade husblas
Glasur:
100 g flormelis
2-3 spsk koncentreret hyldeblomst
Evt. en dråbe gul frugtfarve
Lidt koncentreret hyldeblomst til at stænke bundene med.
Ingredienser:
til 8 personer
8 Kg. Hyldebær
1 L. Vand
1 Citron
2-3 Aromatiske Øbler
ca. 125 g. sukker
Frugtgrødsjævner eller Maizena
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 + 25
Pris: billig
til 4 personer
500 g hakket svinekød (magert)
100 g bacon tern
150 g champignon
1 løg
1 dåse hakket tomat med krydderi (oregano/basilikum)
300 g ris
2 æg
1 dl fromage fraiche
125 g revet ost
Ingredienser:
til 1
100 g hytteost
4 radisser
1 stk agurk
1 stængel bladselleri
1 nip paprika
peber
½ tsk sennep
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 5-10min
til 4 port.
500g hytteost
200g røgede muslinger
1 rødløg
1 bakke karse
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 5min
Pris: max 30kr.
til 1
250 gram hytteost
140 gram tun (en dåse)
Majs (som man selv synes)
Smid evt.
Skinke strimler i (som man selv synes)
Ingredienser:
til 6-8
1-1,5kg Hytteost
2 pakker revet skinke eller kylling
2 Agurker
1 bundt purløg
peber
Top 10 liste over udprintede opskrifter i kategorien: Andet opskrifter
Ingredienser:
til 4 pers.
til 4 pers.
Gryderetter
3 dl. finthakket løg
40 gr. margerine
10 ufarvede pølser
2-3 tsk. paprika edelsüss
1- 1 1/2 lille dåse tomatpuré (100-140 g.)
3 dl. mælk
salt og peber
1 dl. piskefløde ( kan undlades)
1 kg. kogte kolde pillekartofler
purløg til pynt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
til 6 personer
2 svinemørbrad
2 pk. cocktailpølser eller 6 alm. pølser (skæres i tykke skiver)
1 stor peberfrugt
2 løg
1 kg. champignon
1-2 pk. bacon i tern
1 dåse hakkede tomater m. hvidløg
1 stort fed knust hvidløg
½-1 lille tsk. groft chili
1-2 spiseskeer paprika
salt og peber
½ L. fløde
Mel til jævning
Evt. 1 boullionterning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 60
til alm. eller stor
DEJ:
6 spsk. kakao (Ægte)
250 G. hvedemel
300 G. sukker
1 tsk. natron
1 tsk. bagepulver
½ lille tsk. salt
2 æg
250 G. smeltet smør
2½ dl. vand eller mælk
Revet appelsinskal fra 1 appelsin, hvis du ønsker orangesmag.
GLASUR:
2 spsk. kakao
250 G. flormelis
2 tsk. kanel
2 spsk blødt smør
½ dl. kogende mælk
Bemærk:
Kom det dobbelte i, hvis du vil lave en stor bradepande.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 4
500 g. spagetti
2 pk. bacon
2 fed hvidløg
1 løg
2 æg
2,5 dl. madlavningsfløde
50 g. paramesanost
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 6
500-1000 gram kylling i strimler
2 løg
2 store gulerødder
1 dåse ananas i tern
2 kyllinge buillon terninger
1/4 liter fløde
6-8 spsk. Gul karry pulver (IKKE mild karry)
30-50 gram smør
Parboiled ris
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4-6 personer
400 g. hakket oksekød
400 g. hakket kalv- og flæsk eller svinekød
1 håndfuld rasp eller 3 spsk.
2 spsk. mel
2 æg
2 løg
salt, peber og paprika
2 dl. Mælk eller til farsen har rette konsistens. Lidt fastere end til frikadeller
6 stk. slised bacon
Sovs:
1 spsk ribsgelé
1 flaske madlavningsfløde fra Maizena
1 boulionterning
3 dl. vand
Kulør
salt, peber og lidt chilipulver
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 3 timer
til 4 prs.
Ca. 1 kg. oksekød af tykkam eller bov uden ben.
lidt fedtstof til bruning.
salt og peber
2 løg i halve eller kvarte.
2-3 gulerødder i mindre stykker.
evt. et stykke selleri i store tern.
1-2 fed hakket hvidløg.
en god kvist timian eller persille.
½-3/4 l. vand.
Meljævning.
kulør.
Ingredienser:
til 1o personer
1 lille hvidkålshoved
4 gulerødder
Marinade:
2 spsk. dijonsennep
1 dl æble- el. hvidvinseddike
3 tsk sellerisalt
2 spsk. sukker
1 tsk. st. spidskommen
friskkværnet peber
Coleslaw dressing:
2 dl creme fraiche 18%
2½ dl mayonaise
salt og peber
sukker efter behag
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 ½ time
til 3-4 prs.
Tærtedej:
4 dl. mel
150 g. margarine
1 spsk. fløde
1 spsk. vand
1 æg
Fyld:
½ bundt broccoli i buketter
ca. 150-200 g. champignon i halve
ca. 150 g. skinke i tern
1 stort løg i ringe
1 tsk. karry
½ tsk. salt
peber
lidt fedtstof til svitsning.
2½ dl. mælk
3 æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
til 4
4 Store koteletter . 1 Løg. 1 Grøn og 1 Gul Peber. 1 bk. Coktail pølser. 1 ds. Majs. 1 Bk. Champingoner. 1 ds. Hakket tomater. 1 ds. koncentret tomatpure. 1/4 piskefløde. Lidt vand. salt & peber . Paprika.
Tilbehør Flyte & ris.
10 nyeste opskrifter i kategorien: Andet
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 4 pers
til 4 pers
Pasta
1 dåse hakket tomat eller tomater uden skind
2 spsk. olie
1 tsk. æbleeddike
1 tsk. sukker
1 stk. løg
2 fed hvidløg
1 knivspids chilipulver
1 knivspids timian
Lidt hakket basilikum
salt/peber
1 dl. fløde
400 gram laks
Pastapenne ud fra hvor meget spiser
Frisk revet parmesan ost
Frisk basilikum som pynt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
til 2-3 pers
½ kg. friske hestebønner
40 g. hasselnødder
1 stk. æble (i tynde både)
1 stk. løg (i tynde have skiver)
2 spsk. olie (raps eller oliven)
2 spsk. æbleeddike
1 tsk. sukker
1 knsp. salt
1 knsp. peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til ca. 12 stk
SALTKARAMEL:
½ dl piskefløde
50 gram smør
1/4 dl lys sirup
75 g. sukker
1 spsk. vand
1/2 tsk. salt
BROWNIE:
175 g. mørk chokolade
100 g. smør
175 g. hvedemel
½ tsk. bagepulver
1 tsk. vanilje
1/4 tsk. salt
175 g. sukker
50 g. valnødder
2 æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 4 pers
400 gram svampe (fx. portobello)
150 gram chorizo
100 gram chedder ost
1 rød peberfrugt
Lidt chili
Lidt frisk koriander
½ lime
1 pose nachos
Ingredienser:
til 4 pers
400 g. sorte trompet kantareller
100 g. hakket løg
1/4 l. piskefløde
lidt citronsaft
salatblade og tomatskiver til pynt
4 skiver ristet franskbrød
salt & peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 4 pers
2 røde peberfrugt
1 pose mozzarella
4 spsk. olivenolie
1 spsk. hvidvins eddike
1 håndfuld frisk basilikum
1 pakke mozarella (skæres i mindre stykker)
Salt & peber
Ingredienser:
3 dl. rødvin
1 dl. eddike balsamico/rødvin/æble
1 dl. portvin
2 fed hvidløg
1 spsk. honning
1 stk. løg
1 l. bouillon/fond (svin/kalv hvad du har)
40 g. smør
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min. + hævning
til 2 pers
Dej:
25 g gær
2 dl. lunkent vand
½ tsk. salt
1 spsk. oliven eller raps olie
300 g. mel
Penne blandingen:
1 dåse hakket tomater
1 dl. fløde
200 gram penne (pastarør)
1 pakke bacon
salt og peber
150 gram revet ost
1 fed hvidløg
20 gram smør
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min.
til 4 pers
400-500 gram pasta penne (eller andet pasta)
100 gram gorgonzola
1 dl fløde
500 gram champignon i skiver
100 gram tomater i tern
100 gram spinat (frisk eller frosen)
1 pakke bacon
lidt salt og peber
Ingredienser:
Hvid brownie:
250 g smør
400 g Hvid Chokolade
6 æg
600 g sukker
kornene af en vaniljestang
300 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
150 g valnødder groft hakkede
evt. 50 g friske hindbær (blandes i sammen med valnødderne)
KARAMELMOUSSE
5 blade husblas
5 dl piskefløde
110 g sukker
60 g vand
4 stk. pasteuriserede æggeblommer
Lakridslag
1 blad husblas
1 dl fløde
4 tsk. lakridspulver
Pynt:
Glaceret valnødder
Små Hvid chokolade stykker
Karamelpynt (sukker varmes op i en tykbundet gryde og når det er karamel farve laves pynt med en ske på bagsiden af bagepapir)
Alle Andet opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler en opskrft i kategorien Andet opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.