opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i

Historien bag Maduniverset


Mit navn er Thor B. S. Nørregaard, og det er mig og mit firma Propelcom, der står bag Maduniverset.dk.

Jeg er vokset op på en stor pluk-selv-frugtplantage i Nordsjælland, hvor jeg fra helt lille var omgivet af dyr og en masse frisk frugt og grønt. Vi havde solbær, hindbær, kirsebær, æbler og meget andet og helt fra barnsben var jeg med til at plukke, veje, pakke og hjælpe til, når der var pluk-selv-kunder på plantagen, og når der skulle leveres til Grønttorvet i København.

Jeg tror ikke, at jeg huske en sommer, hvor jeg ikke har kravlet i træer, spist kilovis af kirsebær og fyldt tusindvis af bær og frugter i kasser til videre salg. Skønne minder.

Interessen for mad
Dét, at vokse op tæt på de gode og sunde råvarer, tror jeg lagde kimen til min interesse for mad og for de gode råvarer.

Da jeg blev lidt ældre, startede jeg på Kokke-og Tjenerskolen, hvorefter jeg blev tjenerelev på Havreholm Slot, hvor jeg også gik til hånde i køkkenet. Dette skærpede yderligere min interesse for mad og gode opskrifter.

I 1999 syntes jeg, at der manglede et godt sted på nettet, hvor man kunne dele sine opskrifter med andre. Sådan lidt social medieagtigt, men med fokus på mad. Så jeg skabte Maduniverset, der i dag har mere end 12.000 opskrifter, allesammen lagt på af 25.000+ brugere, der deler min interesse for mad.

Min vision for Maduniverset
I dag bor jeg i Helsingør med min kone og tre børn, og jeg elsker selvfølgelig at lave mad til dem og mine venner – god mad med gode råvarer. Jeg synes, det er sjovt at eksperimentere i køkkenet, uden at jeg dog går helt over gevind: Det skal være let tilgængeligt og med den gode smag i fokus.

Min vision for Maduniverset har fra start været at skabe et fælles sted, hvor mad-glade mennesker som jeg kan dele ud af deres opskrifter og viden. Og samtidig finde inspiration til både hverdagsmad og de lidt mere eksperimenterende retter. Jeg takker alle Maduniversets brugere for at gøre denne vision til virkelighed.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Brunkål med røget flæsk, rugbrød med smør & sennep     Fiskeruller med peberfrugtcreme og sauterede grønsager     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Spagetti carbonara     Svampet kanelkage     Hurtige gule ærter m. Bacon & medister     Frikadeller med havregryn     Kanelsnegle kagemand     Churros (spanskrør)     brunkål     Hurtige Marengs      Varm Kartoffelsalat     Flødestuvet spinat     Marineret kalkunbryst- helstegt     Spaghetti med kødsovs     sønderjysk brunkål     Mexicansk kyllingelasagne     Penne med kylling og champignon     Tunmousse      Grillet svinekam (sennepsmarineret)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]