Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 6 pers.
300 g. Frugt fra din fryser (fx. solbær,hindbær eller jordbære)
3 spsk. sukker
2 spsk. marizena
2 plader butterdej fra fryseren
Creme:
1 æg
1 spsk. marizena
1½ dl. mælk
3 spsk. sukker
1 tsk. vanilliesukker
Ingredienser:
til 1 lagkage
Kakaobunde:
100 g blød smør
250 g sukker (3 dl)
2 æg
225 g mel (3 ¾ dl)
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vanille
2 spsk. kakao
2 dl mælk
Banan-abrikos fyld:
¼ l piskefløde
2 dl abrikosmarmelade
3 bananer i skiver
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 75
Pris: 50kr.
til 15
50 gram økologisk gær
½ tsk. fint salt
50 gram rørsukker
4 dl. økologisk mælk
1 dl rapsolie
660 gram økologisk hvedemel (de 60 gram bruges til æltning).
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min
til bradepande
225 g margarine
460 g sukker
4 æg
5 modne bananer
(50 g hakkede nødder)
50 g havregryn
1 ¼ dl kærnemælk
½ tsk. salt
2 tsk. vanillesukker
375 g mel
2 tsk. natron
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15+ovntid
til 1 stk.
½ dl. Olie
100g. sukker,
2 æg,
350g moset banan,
150g havregryn,
150g hvede mel,
1 tsk. natron
1 tsk. bagepulver,
½ tsk. salt
2 tsk. vanillesukker
½ dl. mælk
Ingredienser:
3 æg
150 g. Mel
1 spsk. Bagepulver
lidt salt
1 spsk. Sukker
1,25 dl. Kærnemælk
2 spsk. Smeltet smør.
Ingredienser:
til ca. 6-8 pers.
3 dl hvedemel
3 1/2 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 spsk sukker
2 1/2 dl mælk
1 æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50
200g smør-225gsukker-3æg-225gmel-11/2tsk.bagepulver-saft af en appelsin-lidt revet skal..
Ingredienser:
250 g sukker
250 g margarine
3 æg
250 g mel
2 appelsiner
1 citron
1 kop sukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: kr.Billig
3 Æg. 150 g Sukker. 75 g Smeltet smør. 1 tsk. vanilie. 200 g Mel. 2 tsk. Bagepulver. 1/2 dl. Mælk. 1/2 dl. Appelsinsaft. 1 tsk. Revet skal af en økologisk appelsin.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50 min + hævetid
Pris: 50 kr.
til 12 store
30 g gær,
2 spsk olie,
2 tsk salt,
50 g sukker,
500 g hvedemel,
1 sammenpisket æg til pensling
Ingredienser:
til en blikdåse
200 g kremortartari
100 g tv. natron
20 g hjortesalt
25 g rismel
Ingredienser:
600 gr. mel
60 gr. sukker
60 gr. gær
60 gr. margarine
1 tsk. salt
1 tsk. kanel
4 dl. mælk
Remonce:
200 gr. margarine stuetemp.
200 gr. farin
2 spsk. sirup
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 45 min.
til ca. 6 prs.
6-8 groftrevne (spise)æbler
125 g. margarine
100 g. sukker
2 æg
2 dl. rasp
50 g. finthakkede mandler
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min
til 40 stk
1 1/2 dl Sukker
100 g smør eller margarine
1 dl olie
3 dl hvedemel
1/2 dl kartoffelmel
1 tsk bagepulver
1 liter popcorn
Ingredienser:
Filodej
100g fint hakkede valnødder
vaniljesukker
Smør
1 æg
Sukkerlage:
200g sukker
2dl vand
1 spsk citrosaft
1 spsk Cognac (kan undlades
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 35 min
til 16 store
2 æg
1½ dl sukker
1 dl sirup
2 dl fromage frais
5 dl hvedemel
1 spsk. bagepulver
75 gr. smeltet smør
2 store bananer
75 gr. mørk chokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 29 minuter ved 180 grader
til 10
2 stk. æg
3-5 dl rørsukker
5 dl bageulver
1 tsk. kardemomme
2 vanille stænger
2 mosede banan
skal revet fra 2 ubehandlet appelsiner/og safteb fra det samme.
5 dl hvedemel
1 dl cheasy 38
1 dl skummetmælk
lidt mørk chokolade med højt kakaoindhold
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: kr.Billig
3 Bananer. 250 g Sukker. 2 Æg. 250 g Mel. 1 Nip salt. 70 g Smeltet smør. 2 1/2 tsk. Bagepulver. 1/2 Vaniljestang. 90 g Kokosmel. 100 g Hakket chokolade...
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: kr.Billig
Bananer. Citronsaft. Makroner.Piskefløde.Mælk. Kagecrem.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: kr.Billig
2 Æg. 150 g Sukker. 200 g Mel. 2 tsk Bagepulver. 100 g Mørk chokolade. 2 Modne bananer. 100 g Smeltet smør.
Ingredienser:
til 1 bradepande
6 æg
4 dl. sukker
4-6 tsk vanillesukker
2 1/2 tsk. bagepulver
200 g. magarine
4 dl. hvedemel
3 bananer
1 stor pose chokoladeknapper til overtræk
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 70
3 Æg
200 g. sukker
150 g. mel
1 tsk. vaniliesukker
2 tsk. bagepulver
½ dl. oliemargerine
2 bananer
Glasur:
150 g. flormelis
25 g. kakaopulver
lidt kogende vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 75
til 8
3æg
2dl sukkererstatning i strøform
2tsk vanilleessens
2tsk flydende sød
2dl hvedemel
1tsk bagepulver
75g flydende margarine
2 bananer
100g hasselnøddekerner(kan udelades)
100g mørk chokolade (helst over 70%kakao)(kan udelades)
til bageformen:
1spsk fl. marg
2spsk rasp/hvedemel/majsmel eller lignende
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
2Æg.125 G Sukker.1 tsk. Vanilie. 2spsk. Oliemagarine. 2 spsk Mælk.125 G Mel. 2 tsk. Bagepulver. 2 Modne bananer. 1 spsk Citronsaft.
Glasur : 75 G Flourmelis. 1-1 1/2 spsk Citronsaft. 1/2 tsk. revet økologisk citronskal.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50 min.
til bradepande
Banankage med Naturlic fiber
Bagetid: Ca. 35 min. Ved 175 grader.
9 æg
350 g sukker
4 tsk. Vanillesukker
250g. mel, 2 tsk bagepulver
20 g. Naturlic Fiber
Cacao eller Neutral)
150 g. olie
6 bananer ca 650
100 g. hakket chokolade
saft af ½ citron
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
100 g Smør. 250 g Brun farin. 2 Æg. 200 g mel. 50 g Kakao. 2 1/2 Tsk. Bagepulver. 2 tsk.Kanel. 3 Modne bananer.1 dl.mælk.
Ingredienser:
til 8-10 stk.
125 gr mel
75 gr. sukker
1/4 tsk. kardemomme
1/4 tsk. nelliker
1½ tsk. bagepulver
75 gr. fintrevet gulerod
75 gr. moden banan
50 gr. smeltet smør
1 æg
Ingredienser:
til 12 stk
2 æg
150 g sukker
1 tsk vaniljesukker
200 g mel
2 tsk stødt kanel
2 tsk bagepulver
125 g smør
2 modne bananer
100 g mørk chokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
• Filodej ( 1-2 rulle(r) a 5 plader)
• 250g feta
• 40g smør
• Olivenolie (brugser selv alm.)
_____
• 2 dl. Yoghurt
• 1½ dl mælk
• 4æg
• 1 knivspids bagepulver
• 1 tsk salt
Ingredienser:
til Lille brad
3 dl vindruekerneolie
200 g sukker
4 tsk kanel
6 æg
400 g mel
6 tsk bagepulver
4 tsk vanillesukker
300 g revne gulerødder
evt. 100 g hakkede nødder
evt. 200 g rosiner
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50
Pris: kr.Billig
400 g Mel. 250 g Smør. 300 g Sukker. 1 tsk. Bagepulver. 4 Æggeblommer. ca. 2 1/2 dl Mælk.
Fyld : 225 g Æblegrød eller marmelade.
Marengs: 250 g Sukker. 4 Æggehvider piskes stive og sukkeret tilsættes lidt af gangen.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: 50kr.
til 8
3 æg
200g sukker
1 tsk. vanillesukker
2½ tsk bagepulver
3 dl hvedemel
1½ dl. skummetmælk el. minimælk
1 spsk. smeltet smør el. olie
Imellem: 5 spsk. jordbærsyltetøj.
Marengs:
4 æggehvider
250g sukker.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 45 min.
125 g smør eller margarine
125 g sukker
4 æggeblommer
300 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 1/2 dl mælk
Imellem:
5 spsk jordbærsyltetøj
Marengs:
4 æggehvider
250 g sukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca.1½ time
150 g. margarine
150 g. sukker
4 æg
4-5 spsk. kakao
100 g. kokosmel
150 g. mel
2 tsk. bagepulver
1½ dl. mælk
Ingredienser:
125 g smør eller margarine
125 g sukker
4 æggeblommer
300 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 1/2 dl mælk
Imellem:
250 g. jordbær/stikkelsbær
1 stang vanilje
200 g. sukker
Marengs:
4 æggehvider
250 g sukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15min + hævetid og ovntid
til 25
325 gram rugmel
700 gram hvedemel
25 gram gær
5 gram salt
½ liter vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 180
til ca 40
300 gr. mel
250 gr. sukker
125 gr. marcipan
125 gr. smør (stuetemperatur)
125 gr. mandler, hele
100 gr. mørk chokolade-plade
2 tsk. bagepulver
4 tsk. vanillesukker
2 æg
4 tsk. mandel-essens
1 appelsin (revet skal heraf)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 180
til ca. 50
300 gr. mel
275 gr. sukker
125 gr. marcipan
125 gr. smør
125 gr. mandler, hele
1 lille håndfuld tørrede tranebær
1 lille håndfuld rosiner, gerne jumbo
2 tsk. bagepulver
1 spsk. vanillesukker
2 æg
3 tsk. rom essens
3 tsk mandel essens
1 appelsin (revet skal heraf)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: middel
til 3 pers.
Dej:
2 æg
1 stor avocado
10 g. gær
Citron saft
70 g. mel
2 dl. mælk
Salt og peber
Topping:
400 g. krebsehaler
200 g. græsk yoghurt
1 avokado
Citronsaft
½ dl. olie
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min.
til 20 stk
2 æg
50 gr. sukker
60 gr. Atwell sødemiddel eller 100 mere gr. sukker
75 gr. smeltet smør
180 gr. hvedemel
1 tsk. bagepulver
0.8 dl. mælk
150 gr. blåbær
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min
til 25-30 stk
400 g chokolade
400 g smør
320 g mel
320 g flormelis
5 g bagepulver
10 æg.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: med hævning ca 90 min.
til ca. 20 stk
50 g gær
2dl. vand eller mælk
1/2 dl A38 (kan også bruge andre surmælksprodukter)
125 g smeltet margarine eller flydende Becel
2 æg
1/2 tsk salt
2 tsk sukker
1 spsk. kanel
2 spsk. vanillesukker
ca. 500 g mel
evt. 1 dl rosiner
æg eller mælk til pensling
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 8
500 g. hvedemel
50 g. gær
3 dl. vand
30 g. smør/ margarine
2 spsk. honning eller rørsukker
2 tsk. salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30+ hævetid og ovntid
Pris: 50 kr.
til 40 boller
1 l. lunken vand
1 pk. gær ( kun 30g, hvis dejen koldhæver)
1 tsk salt
1 spsk. sukker
1 dl. oliven olie
1 pose frosne skovbær ca. 300g
1 dl rosiner
1 tsk. kardemomme
1 spsk vailliesukker
ca. 1,8-2kg mel.
æg til pensling
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 2 timer
Pris: kr.Billig
300 g Majsmel. 300 g Durum. 400 g Hvedemel. 1 pk. Gær.1 tsk. Salt. 1 tsk. Sukker. 7 dl. Lunken vand.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 10 stk
75g magarine
1dl mælk
35g gær
2 spsk sukker
en spids salt
1 æg
275g mel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 20 - 25 stk
1,5 dl lunken vand
50 gr gær
1 dl A38
1/2 dl olie
50 gr sukker
1/2 tsk salt
500-700 gr mel
Kan evt. komme solsikkekerner, hørfrø, valdnødder eller line i
Pensel kan undlades ellers med mælk eller æg
Ingredienser:
Pris: kr.Billig
50 g Smør. 1 dl. ælk. 25 g Gær. 1 1/2 spsk. Sukker. 1/4 tsk. salt. 1 Æg.275 g Mel. 3 spsk. Hakket chokolade. Æg til pensling.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
Pris: kr.Billig
500 g Mel. 150 g Smør. 75 g Gær. 2 1/2 dl. Mælk. i tsk. Sukker. 1 tsk. Salt. 1 tsk. Kardemomme. Man kan putte lidt rosiner i dejen.Perlesukker til pynt..Æg til pensling.
Ingredienser:
til 20-25 stk
50 g gær
3 dl håndvarmt vand
½ dl olie
2 æg
3 spsk. Sukker
1 tsk. Groft salt
1 bæger hytteost
hvedemel
1 æg til pensling
hvid birkes/blå birkes/sesamfrø til drys
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 1 time
2½ dl. mælk
50 g. margarine
50 g. gær
50 g. sukker
500 g. mel
2 æg
Fedtstof til kogning. (palmin eller olie)
Glasur af flormelis og varmt vand.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 + afkøl
til 4 pers.
200 gr. revet rugbrød
400 gr. æblegrød
20 gr. smør
20 gr. sukker
2 dl. fløde
Ribsgele
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: kr.Billig
150 g Smør. 1 1/2 dl. Mælk. 2 Æg. 240 g Sukker. 250 g Mel.1 Spsk. Bagepulver. 2 tsk. Vanilie. 1 spsk. Kakao.
Top : 175 g Flourmelis. 60 g Smør. 1 tsk. Vanilie. 2 spsk. Cremefraise. 75 g Kokosmel.
Ingredienser:
Ingredienser: 4 æg
250 g. sukker
250 g. mel
2 tsk. bagepulver
1 dyb tallerken skrællede snittede æbler (2 mm)
Knas:
4 spsk. fløde
200 g. sukker
200 g. margarine
200 g. hakkede hasselnøddekerner
2 tsk. vanillesukker
Ingredienser:
til 22 stk.
175 g hvedemel
250 g mørk chokolade eller lys chokolade
100 g smør
175 g. sukker
50 g. valnødder
½ tsk. bagepulver
1 tsk. vanilje
1/4 tsk groft salt
2 æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til ca. 12 stk
SALTKARAMEL:
½ dl piskefløde
50 gram smør
1/4 dl lys sirup
75 g. sukker
1 spsk. vand
1/2 tsk. salt
BROWNIE:
175 g. mørk chokolade
100 g. smør
175 g. hvedemel
½ tsk. bagepulver
1 tsk. vanilje
1/4 tsk. salt
175 g. sukker
50 g. valnødder
2 æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min + bagetid
Pris: 150 kr.
til lille brad
200 g smør,
50 g nougat,
150 g mørk chokolade,
50 g farin,
2 tsk. stødt kanel,
2 spsk baileys,
4 æg,
200 g sukker,
2 tsk. vanilie sukker,
150 g hvedemel,
1 tsk bagepulver,
50 g grofthakkede valnødder,
50 g grofthakkede hasselnødder
50 g grofthakkede mandler,
75 g hakkede tørrede abrikoser
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 7-10 minuter
250 g sirup
125 g farin
125 g margarine
15 g potaske
rosenvand
6 stk. mandler (bitre)
50 g sukat
50 g pommeransskal
½ stk. kanel
1/4 tsk. nelliker
1/4 allehånde
450 g hvedemel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
25 g Gær. 1/2dl Lunken vand. 2 dl Mælk. 3spsk. Sukker. 1/2 tsk. Salt. 400 g Mel. 1 spsk Olie.
Fyld : 1/2 dl. Olie Eller oliemagarine. 150 g Farin.
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i kategorien: Bagværk opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 60
til alm. eller stor
til alm. eller stor
Bagværk
DEJ:
6 spsk. kakao (Ægte)
250 G. hvedemel
300 G. sukker
1 tsk. natron
1 tsk. bagepulver
½ lille tsk. salt
2 æg
250 G. smeltet smør
2½ dl. vand eller mælk
Revet appelsinskal fra 1 appelsin, hvis du ønsker orangesmag.
GLASUR:
2 spsk. kakao
250 G. flormelis
2 tsk. kanel
2 spsk blødt smør
½ dl. kogende mælk
Bemærk:
Kom det dobbelte i, hvis du vil lave en stor bradepande.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 12 pers.
Dej:
125 g smeltet smør eller margarine
400 g sukker
400 g hvedemel
4 tsk. stødt kanel
2 tsk. natron
1/2 l kærnemælk
Glasur:
50 g smeltet smør eller margarine
250 g flormelis
2 tsk. vanilie
1 spk. kakao
4 spk. varm kaffe
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2-3 timer
til ca. 48 stk.
2 dl. havregryn.
3 dl. ialt af følgende (man bruger hvad man har):
solsikkekerner, hørfrø, sesamfrø, hele eller knækkede kerner af rug eller hvede.
6 dl. vand.
5 dl. mælk (evt. et surmælksprodukt)
1 pk. gær.
1 tsk. grov salt
2 spsk. sødemiddel (honning, sirup eller sukker)
½ dl. olie (eller en klat margarine)
2 æg.
3 dl. grov mel (rugmel eller fuldkornshvede)
1-1½ kg. hvedemel
sammenpisket æg til pensling (eller kaffe)
lidt frø eller birkes til drys (grov mel kan også bruges)
Ingredienser:
Pris: kr
til 16
50 gram gær, 2½ dl. lunkent vand, 1 dl. olie, 1 tsk. sukker, 1 tsk. salt og ca. 450 gram hvedemel
1 æg til pensling
8 pølser fra den Grønne slagter
Ingredienser:
75 g margarine
2 dl mælk
25 g gær
1 tsk salt
ca 375 g hvedemel
20-24 cocktailpølser - eller alm. pølser der er skåret i passende stykker.
æg til pensling og evt. sesamfrø til at drysse på til pynt
Ingredienser:
til mange
125 g smør
125 g sukker
275 g mel
1 æg
1 tsk. Natron
½ tsk. Ingefær
¾ tsk. Kardemomme
½ tsk. Kanel
¼ tsk. Hvid peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min
til 25-30 stk
400 g chokolade
400 g smør
320 g mel
320 g flormelis
5 g bagepulver
10 æg.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 30 min
til ca. 15 stk.
2 æg
160 g. sukker
2 tsk. vanillesukker
125 g. smeltet margarine
50 g. mel
125 g. kokosmel
100 g. mørk chokolade
50 g. hasselnødder
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 2 pers.
125g mel
3 dl mælk
2 stk. æg
1 tsk. salt
30g fedtstof (smør el. lig.)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1½ time
til ca 12 stk
300 g mel
100 g marg
50 g. gær
1 spsk. sukker
1 tsk salt
1 æg
1 dl. mælk
fyld:
100 g. mørk farin
100 g. marg.
3-6 tsk kanel (efter smag)
1 spsk. mel
æg til pensling
10 nyeste opskrifter i kategorien: Bagværk opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 10
til 10
Bagværk
Cupcakes:
125 g. mel
125 g. smør (blød)
125 g. sukker
3 spsk. mælk
2 tsk. Vanillesukker
2 tsk. bagepulver
2 æg
2 spsk. kakaopulver (hvis man vil have chokolade versionen)
Frosting:
500 g flormelis,
150 g blødt smør
ca. 4 spsk mælk
farvestof (vælg selv farve)
Heksehatte:
10 vafler (til is)
ca. 200 g. chokolade hvid eller mørk
Et par spsk. smags neutral madolie (hvis chokoladen er for tyk)
Bånd til hat:
100 g. Marcipan
Farve efter eget valg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til ca. 12 stk
SALTKARAMEL:
½ dl piskefløde
50 gram smør
1/4 dl lys sirup
75 g. sukker
1 spsk. vand
1/2 tsk. salt
BROWNIE:
175 g. mørk chokolade
100 g. smør
175 g. hvedemel
½ tsk. bagepulver
1 tsk. vanilje
1/4 tsk. salt
175 g. sukker
50 g. valnødder
2 æg
Ingredienser:
til 20 børn
8 dl. lunkent vand
ca. 1400g mel
50 g. gær
1 tsk. salt
2 spsk. olie
1 pakke flormelis
Grøn farve
Maoam til tænder og øjne
Laber larver til klør
Cola vingummi til øjne
Ingredienser:
til 10 stk
Karamelmousse:
5 blade husblas
5 dl piskefløde
110 g sukker
60 g vand
4 stk. pasteuriserede æggeblommer
Bunde:
125 gr koldt smør
175 gr mel
3 spsk sukker
1 æggeblomme
Fyld til bunde:
150 gr. blødt smør
125 gr. sukker
200 gr. revet marcipan
1 æg
1 æggehvide
Karamelglaze:
3 blade husblas
200 g mørk chokolade
160 ml piskefløde
20 g olie uden smag
Pynt smeltet sukker
Ingredienser:
Hvid brownie:
250 g smør
400 g Hvid Chokolade
6 æg
600 g sukker
kornene af en vaniljestang
300 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
150 g valnødder groft hakkede
evt. 50 g friske hindbær (blandes i sammen med valnødderne)
KARAMELMOUSSE
5 blade husblas
5 dl piskefløde
110 g sukker
60 g vand
4 stk. pasteuriserede æggeblommer
Lakridslag
1 blad husblas
1 dl fløde
4 tsk. lakridspulver
Pynt:
Glaceret valnødder
Små Hvid chokolade stykker
Karamelpynt (sukker varmes op i en tykbundet gryde og når det er karamel farve laves pynt med en ske på bagsiden af bagepapir)
Ingredienser:
Pris: Normal
til 4 personer
Krav til 4 personer:
2 sharonfrugter/ kakifrugter, skrællet og i små terninger
1 æble, skrællet og i små terninger
100 gram koldt smør, i små terninger
100 gram mel
50 gram sukker
50 gram havregryn
1 lille håndfuld hasselnødder, ristede og grofthakkede.
Ingredienser:
til 22 stk.
175 g hvedemel
250 g mørk chokolade eller lys chokolade
100 g smør
175 g. sukker
50 g. valnødder
½ tsk. bagepulver
1 tsk. vanilje
1/4 tsk groft salt
2 æg
Ingredienser:
til 1 tærte
Bund:
175 g. hvedemel
75 g. smør (kold)
3 spsk. mælk
1 spsk. sukker
Lidt salt
1 tærteform (gerne løs bund + 26 cm diameter)
Citroncreme:
100 g. sukker
1½ dl piskefløde
½ vaniljestang
2 æg
Saft og skal af tre øko. citroner
½ tsk. majsstivelse
Marengs:
3 æggehvider
150 g sukker
Ingredienser:
til 20 store stk.
350 g rørsukker
200 g stenformalet hvedemel
100 havregryn
1 tsk kanel
2 tsk vaniljesukker
1 tsk salt
1 tsk bagepulver
2 tsk natron
125 g mandler
125 g mørk chokolade
3 æg
2,5 dl olivenolie el. kokosolie
450 g revet squash (ca. 2 små squash)
Ingredienser:
til 17 stk.
Bunde:
3 dl. hvedemel
1 dl. sukker
100 g. smør
Flødebolleskum:
50 g. vand
150 g. sukker
70 g. glukose
Vanilje fra en ½ vaniljestang
100 g. æggehvider, past.
10. g sukker (til æggehvide skum)
800 gram mørk chokolade til overtræk
Alle madopskrifter i kategorien Bagværk opskrifter er tilføjet af brugere, du kan tilføje dine egne favorit opskrifter til kategorien Bagværk opskrifter, opret en bruger og tilføj opskrifterne.