Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min
til 40 stk
1 1/2 dl Sukker
100 g smør eller margarine
1 dl olie
3 dl hvedemel
1/2 dl kartoffelmel
1 tsk bagepulver
1 liter popcorn
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
Popcorn
Smør
Rød konditorfarve
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 3 timer
2,5 spsk kokosolie
4 tsk flydende sød (eller anden sødemiddel)
Kokoscreme af 1 dåse kokosmælk (se hvordan længere nede)
Kokosmel (til ønsket konsistent opnås)
Mørk chokolade til overtræk (minimum 200 g da bountyerne skal dyppes i)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30min + 2 tim
til ca. 40 stk
250 g flormelis
250 g kokosmel
1 past. æggehvide
50 g smør (Gerne økologisk, giver en flottere farve)
4 spsk fløde
overtrækschokolade efter smag
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
til 2 pers.
100 g. poppede popcorn
60 g. mørk chokolade
1 tsk. kanel
Ingredienser:
til ca. 30
400 gr. mørk chokolade
Påskeharer form
1 ds. kondenseret mælk
Rom
Ingredienser:
15 dadler
1 dl. mandler
1/2 dl. havregryn
Ingredienser:
til 17 stk.
Bunde:
3 dl. hvedemel
1 dl. sukker
100 g. smør
Flødebolleskum:
50 g. vand
150 g. sukker
70 g. glukose
Vanilje fra en ½ vaniljestang
100 g. æggehvider, past.
10. g sukker (til æggehvide skum)
800 gram mørk chokolade til overtræk
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 4 timer
Pris: 23kr.
til 1 ds
1 ds. kondenseret mælk
Kan købes i Kvickly, SuperBrugsen, Føtex mm.
Ingredienser:
60 ml. (60 gr.) vand
140 gr. lakridsekstrakt L.
80 gr. acasiestivelse
evt. ½ tsk. sort farve
Ingredienser:
til ca 15 stk
Bunde:
1,5 dl hvedemel eller speltmel
50 g smør
0,5 dl rørsukker
Skumfyld:
3 past. æggehvider
1,5 dl rørsukker
1 tsk eddike
Overtræk:
Hvid eller mørk chokolade med højt kakaoindhold.
Kokos.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 8-10 stk
Bunde:
60 g minarine eller anden fedtfattig smør.
125 g mel (brug gerne hvid hvedemel som er fuldkornsmel)
1 spsk perfect fit
1 knsp. salt
1 æggeblomme
1 spsk. vand
Fyld:
6 stk æggehvider
6-8 spsk perfect fit (alt efter hvor sødt du kan lide det)
Evt 1 tsk vaniljesukker
Overtræk:
200 g mørk chokolade (70%)
1 tsk flydende sød
Evt. kokosmel
Ingredienser:
250 g. sukker
2½ dl. piskefløde
2 dl. sirup
2 spsk. vanillesukker
25 g. smør
et nip salt
evt. hakket nødder
Ingredienser:
1 dåse kondenseret mælk (397 g)
450 g rørsukker
115 g smør
1½ dl sødmælk
1 stor spsk vaniljesukker
Evt. rosiner der har ligget et par dage i rom.
Eller et par spsk. ingefær.
Ingredienser:
til ca, 40 stk
Fudge:
1 dåse kondenseret mælk (397 g)
450 g rørsukker
115 g smør
1½ dl sødmælk
1 stor spsk. vaniljesukker
300 g. Ruby chokolade
Lakridsgranulat eller andet til drys
Ingredienser:
til 40 små
400 gr. mørk chokolade (slags er op til dig)
1 lille pose Lakridspulver
Form til fyldt chokolade
Hvid trøffelcreme Grand marnier: (min. 3 timer før det andet)
2 dl. fløde
200 gr hvid chokolade
25 gr Grand marnier
25 gr smør
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 30 min
2 kopper sukker
80 g. margarine
1 kop kakao
7 spsk. kold kaffe
1 tsk. romessens
6 kopper havregryn
Pynt:
kokosmel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til ca. 20
2 dl havregryn
3/4 dl sukker
1 spsk. Ren kakao
100 g smør
evt. 1 spsk vaniliesukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15-20
- 225g smør
- 3dl.sukker
- 3spsk.vanilie
- 9spsk.kakao
- 9dl.havregryn
- 6spsk.mælk.
kokos til at rulle dem i..
lidt kaffe..
Ingredienser:
til ca. 30
4 dl. havregryn
1½ dl. sukker
1 spsk. vanillesukker
4 spsk. kakaopulver
125 g. smør
½ pose kokos
Appelsinskal fra 1 øko appelsin
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50 min
til 10-15 personer
20 store bagekartofler
en friture med rent olie og evt. nyt til påfyldning
salt, peber
div krydderier efter smag (dild, paprika, oregano, timian osv. )
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 20
100 g. marcipan
100 g. mørk chokolade
80 g. flormelis
3 pasteuriseret æggehvider
Ingredienser:
til ca. 25 stk
2 spsk. kokosolie
3 spsk. sukker
1 dåse kokosmælk(brug kun kokoscremen fra dåsen = den hårde øverste del fra dåsen)
ca. 100 g kokosmel
ca. 220 g. Mørk chokolade
Ingredienser:
Pris: 2,5,- pr. stk.
til ca. 40
400 gr. chokolade (slags er op til dig, vi bruger ca. 55% mørkchokolade uden kakaosmør)
Husk form til fyldt chokolade
Vælg en af følgende fyld:
Trøffelcreme med kokos og rom:
250 gr fløde
200 gr hvid chokolade
25 gr rom
25 gr smør
50 gr kokos
Karamel creme:
250 gr sukker
50 gr vand
50 gr honning
175 gr piskefløde
25 gr smør
250 gr smeltet ægte fløde chokolade
Klassisk chokolade trøffel
160 gram piskefløde
140 gram mørk chokolade
Ingredienser:
til 15
100 g. kokosmel
2 spak. kokosolie
1 spsk. sukrin
1 dåse kokosmælk (kokoscreme = det hårde øverste fra dåsen)
200 g. 70% Mørk chokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 14
200 g. marcipan
150 g. mørkchokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
100 gr. marcipan
6 tørret abrikoser (hakket i småt)
Lidt rød farve
2 spsk. Whisky
Flormelis
Hvis chokolade
1 Øko. citron
Ingredienser:
1 dl lys sirup
2 dl sukker
2 tsk. vaniljesukker
3 dl piskefløde
1 spsk smør eller margarine
evt. hakket mandler
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15-20 minuter. på 150 grader varmt
180 g sukker
250 g kokosmasse
1/4 tsk. vanilliesukker
4 stk. æggehvider
100 g kogechokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til ca. 15 stk
100 gram marcipan (revet)
100 gram sukker
150 gram kokosmel
1 æg
½ spsk. mel
1 spsk. vand
50 gram chokolade (vælg selv type)
Ingredienser:
6 dl. sødmælk
700 g. sukker
200 g. smør
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
Marcipan
Nougat
Ingredienser:
til 40 stk
20 normale Oreos (hakket)
1 Knsp. salt
400 gram hvid chokolade
1 dåse kondenseret mælk (397 gram)
Ingredienser:
Popkorn
Hvid chokolade
Lys chokolade
Mørk chokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 25 stk.
300 gr. kage fx. chokoladekage eller anden fastkage
25 popcakes pinde
300 gr. overtrækschokolade
Krymmel eller andet pynt
Creme:
125 gr. flødeost
25 gr. blødt smør
1 dl flormelis
Pynt: 300 g Hvid chokolade
50 g kokosmel
gul frugtfarve
1 spsk. marcipan der er farvet sort med frugtfarve til øjne.
1 spsk. marcipan der er farvet orange med gul og rød frugt farve til næb.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 15 min. +afkøling
Pris: ca. 9 kr.
til ca. 40 stk
4 dl havregryn
1½ dl kokosmel
½ dl sukker
1/4 dl kakao pulver
1 spsk rom
1/4 dl lunken kaffe
90 g smør
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45min
Pris: 5,-
til 20stk
2 æggehvider
1dl sukker
10 dråber rød frugtfarve
Ingredienser:
1 dl piskefløde
100 gram usaltet smør
½ dl lys sirup
180 g. sukker
2 spsk. vand
1/2 tsk. flagesalt
Ingredienser:
1 spsk groft salt
2 dl vand
200 g mandler med skal
Ingredienser:
210 g. vand
400 g. sukker
1 spsk. vanillesukker
2 pk. husblas
flormelis til at strø over og under skumfiduserne
Ingredienser:
Pris: 100 kr.
til 10-15
200 g crunchy peanutbutter uden tilsat sukker
1 dl saltede peanuts
1 dl cashewnødder
2 spsk sukker
1 knsp vaniljesukker
25 g smør
Karamelmasse:
25 g smør
1 dl sukker
2 spsk piskefløde
Overtræk:
2-300 g mørkchokolade
1 spsk kokosolie
Evt. lidt kokosolie (kan undlades)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 5
Pris: 20 kr.
til en skuffe-fuld
3 mars-barer
ca. 70g smør
Rise-crispies
Ingredienser:
200 gr. mørk chokolade
4 dl. Rice Krispies
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 minuter
bananer (antallet afhænger af hvor mange portioner du vil have).
pålægchokolsde(antallet afhænger osse af hvor mange portioner du vil have).
sølvparpir
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca. 40 min.
Pris: ?
til ?
100 g vand
450 g sukker
125 g druesukker
Ingredienser:
250g mandler
250g Sukker
3/4 dl vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 50
4 stk. peanuts chokoladebarer (f.eks. Snickers)
1 pose eller ca. 150 g. Skumfiduser
2 dl. puffede ris (f.eks. Rice krispies)
2 dl. peanuts
500 g. lys chokolade
1 spsk. neutralsmagende olie
1 knsp. salt
Ingredienser:
900 gr. honning (akacie eller dansk blomsterhonning)
1/4 liter piskefløde
50 gr. kakao
150 gr. smør
1 stang vanille
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 5-20
kakaomælk vanillieis mælk chokoladeis
Ingredienser:
25 g smør
25 g kakao
250 g sukker
2 dl sirup
1/4 liter fløde
1/2 tsk. citronsyre
1 tsk. Vanila
Ingredienser:
200 gram god chokolade efter eget valg
50 gram lakrids efter eget valg.
Ingredienser:
til 25 stk
100 g lys chokolade
Fyld
1 dl piskefløde
½ dl Lys Sirup
½ dl Sukker eller Rørsukker
1 spsk kakao
Ingredienser:
til 30 stk
100 g smør eller margarine
1 1/2 dl piskefløde
300 g mørk chokolade
3 spsk Sukker
2 tsk Vaniljesukker
4 spsk kakao
3 spsk cognac
Pynt
1 spsk kakao
4 spsk Sukker
Ingredienser:
til ca. 32 stk
25 g smør
125 g sukker
1 dl piskefløde
11/2 dl kaffefløde
0,75 dl sirup
100 g saltede peanut (ellers til børn 100 g mini m&m's)
Ingredienser:
535 g honning
70 g æggehvider
435 g sukker
200 g glukose
13,5 cl vand
400 g hvide mandler
130 g pistacier
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ...
til 25
75 g mørk chokolade (66%) eller 10 g lys chokolade (40%)
225g sukker
3/4 dl sødmælk
75 g smør
25 g honning eller glukosesirup
lidt solsikkeolie til formen
Ingredienser:
1 dl. varmt vand
240 g. sukker
Dette koges i 3 min.
1 dl. æggehvide
piskes stift
Ingredienser:
700g havregryn
175g cacao
700g sukker
250g smør ( Blødt )
4 - 4½ dl piskefløde
the sukker
Ingredienser:
700 g havregryn
175 g kakao
700 g sukker
250 g smør (blødt)
4-4½ dl piskefløde'
thesukker
Ingredienser:
700 g havregryn
175 g cacao
700 g sukker
250 g smør (blødt)
4-4 1/2 dl piskefløde
thesukker
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i kategorien: Slik opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til ca. 20
til ca. 20
Julekonfekt
2 dl havregryn
3/4 dl sukker
1 spsk. Ren kakao
100 g smør
evt. 1 spsk vaniliesukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 15 min. +afkøling
Pris: ca. 9 kr.
til ca. 40 stk
4 dl havregryn
1½ dl kokosmel
½ dl sukker
1/4 dl kakao pulver
1 spsk rom
1/4 dl lunken kaffe
90 g smør
Ingredienser:
Pris: 2,5,- pr. stk.
til ca. 40
400 gr. chokolade (slags er op til dig, vi bruger ca. 55% mørkchokolade uden kakaosmør)
Husk form til fyldt chokolade
Vælg en af følgende fyld:
Trøffelcreme med kokos og rom:
250 gr fløde
200 gr hvid chokolade
25 gr rom
25 gr smør
50 gr kokos
Karamel creme:
250 gr sukker
50 gr vand
50 gr honning
175 gr piskefløde
25 gr smør
250 gr smeltet ægte fløde chokolade
Klassisk chokolade trøffel
160 gram piskefløde
140 gram mørk chokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 30 min
2 kopper sukker
80 g. margarine
1 kop kakao
7 spsk. kold kaffe
1 tsk. romessens
6 kopper havregryn
Pynt:
kokosmel
Ingredienser:
1 spsk groft salt
2 dl vand
200 g mandler med skal
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30min + 2 tim
til ca. 40 stk
250 g flormelis
250 g kokosmel
1 past. æggehvide
50 g smør (Gerne økologisk, giver en flottere farve)
4 spsk fløde
overtrækschokolade efter smag
Ingredienser:
1 dl. varmt vand
240 g. sukker
Dette koges i 3 min.
1 dl. æggehvide
piskes stift
Ingredienser:
250 g. sukker
2½ dl. piskefløde
2 dl. sirup
2 spsk. vanillesukker
25 g. smør
et nip salt
evt. hakket nødder
Ingredienser:
210 g. vand
400 g. sukker
1 spsk. vanillesukker
2 pk. husblas
flormelis til at strø over og under skumfiduserne
Ingredienser:
til ca 15 stk
Bunde:
1,5 dl hvedemel eller speltmel
50 g smør
0,5 dl rørsukker
Skumfyld:
3 past. æggehvider
1,5 dl rørsukker
1 tsk eddike
Overtræk:
Hvid eller mørk chokolade med højt kakaoindhold.
Kokos.
10 nyeste opskrifter i kategorien: Slik opskrifter
Ingredienser:
til 40 stk
til 40 stk
Julekonfekt
20 normale Oreos (hakket)
1 Knsp. salt
400 gram hvid chokolade
1 dåse kondenseret mælk (397 gram)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til ca. 15 stk
100 gram marcipan (revet)
100 gram sukker
150 gram kokosmel
1 æg
½ spsk. mel
1 spsk. vand
50 gram chokolade (vælg selv type)
Ingredienser:
til ca, 40 stk
Fudge:
1 dåse kondenseret mælk (397 g)
450 g rørsukker
115 g smør
1½ dl sødmælk
1 stor spsk. vaniljesukker
300 g. Ruby chokolade
Lakridsgranulat eller andet til drys
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 20
100 g. marcipan
100 g. mørk chokolade
80 g. flormelis
3 pasteuriseret æggehvider
Ingredienser:
1 dl piskefløde
100 gram usaltet smør
½ dl lys sirup
180 g. sukker
2 spsk. vand
1/2 tsk. flagesalt
Ingredienser:
til 17 stk.
Bunde:
3 dl. hvedemel
1 dl. sukker
100 g. smør
Flødebolleskum:
50 g. vand
150 g. sukker
70 g. glukose
Vanilje fra en ½ vaniljestang
100 g. æggehvider, past.
10. g sukker (til æggehvide skum)
800 gram mørk chokolade til overtræk
Ingredienser:
6 dl. sødmælk
700 g. sukker
200 g. smør
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 14
200 g. marcipan
150 g. mørkchokolade
Ingredienser:
Popkorn
Hvid chokolade
Lys chokolade
Mørk chokolade
Ingredienser:
Pris: 100 kr.
til 10-15
200 g crunchy peanutbutter uden tilsat sukker
1 dl saltede peanuts
1 dl cashewnødder
2 spsk sukker
1 knsp vaniljesukker
25 g smør
Karamelmasse:
25 g smør
1 dl sukker
2 spsk piskefløde
Overtræk:
2-300 g mørkchokolade
1 spsk kokosolie
Evt. lidt kokosolie (kan undlades)
Alle madopskrifter i kategorien Slik opskrifter er tilføjet af brugere, du kan tilføje dine egne favorit opskrifter til kategorien Slik opskrifter, opret en bruger og tilføj opskrifterne.