Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.40
til 6 pers.
1 blomkål
1 tsk. salt
75 g. hvedemel (1 !/4dl.)
4 dl. mælk
4 æg
1 tsk. groft salt
1/4 tsk. hvid peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 ½ time
til 2-3 prs.
3 dl. skummetmælk
1½ dl. mel
15 g. margarine
4 æg
salt og peber
ca. 300 g. grøntsager, evten frossen mix.
ca. 200 g skinke(hamburgerryg eller røget mørbrad) i tern.
Lidt rasp til formen.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min + 1 time i ovnen
til 4
Gratin
70 gr. margarine
100 gr. hvedemel
3 dl mælk
3 stk æg
½ tsk salt
1 knivspids hvid peber
Fyld:
300 gr. grønsager eller kød og grønsager
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 45 min.
til 6-10 forme
300 g laksekød
lidt salt
peber
1/4 tsk. revet muskatnød
2 æggehvider
3 dl piske-- eller madlavningsfløde
100 g friske spinatblade
smør til formene
dressing:
1 dl græsk yoghurt
2 spsk. hakket dild
1 tsk. dijonsennep
salt og peber
lidt blandet salat
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ½ time+24 timer på køl
til 6 - 8 personer
2 bdt grønne asparges
½ l cultura
1 rød peberfrugt
1 bdt kørvel
300 g afdryppede rejer
4 blade husblas
saft af ½ citron
salt og peber
ca. 100 g spinat( gerne storbladet )
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time 20 min
1 stort løg
1 stor aubergine
2 mindre courgetter
5 æg
1 dl balsamicoeddike
½ l piskefløde
250 g reven parmesanost
olivenolie
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Et par timer
Pris: kr. 100-120
til 4 pers.
1 kg mellemstore auberginer
1 kg modne, faste tomater
1 bundt basilikum
100 g friskreven parmesan + 2 spsk. ditto
300 g frisk mozzarella
(og hvis du er helt vild med ost, så også 200 g reven mozzarella)
2 hårdkogte æg
2 fed hvidløg
rigelig olivenolie til stegning og til fadet
groft salt og friskkværnet peber
Ingredienser:
til 4 pers
1 pk skinke i tern
1 pk bacon i tern (evt)
150 gr.mel
4 dl vand fra blomkål
4 æggeblommer
4 æggehvider
blomkål/broccoli (kan også laves kun med broccoli)
lidt rasp
smør
salt,peber
Ingredienser:
600 g blomkål
2½ æggeblommer
2½ æggehvider
25 g margarine til forme
50 g rasp til forme
smør til rørt smør
130 g mel
130 g smør
½ l. mælk
lidt muskatnød
ca. 50 g smør
salt og peber
Ingredienser:
500 g rensede champignoner
1 grofthakket løg
50 g smør
60 g mel (1 dl)
1 ½ dl mælk
1 dl fløde
2 æg
2 tsk paprika
salt og peber
Ingredienser:
til 4 personer
400 gr. champignon, skyllet og skivet eller i tern
1 dl. knækket bulgur
hvidløg efter smag
1 -2 løg
1 rødløg
- finthakkes
1 go tsk tørret timian
ca. 50 gr. finthakket hasselnøddekerner
50 gr smør
1 tsk. groft salt
godt med kværnet peber
2 1/2 dl. madfløde
2 æg
stødt chili
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 75 min
til 4 personer
1 aubergine
400 g kartofler
25 g smør
2 dl mælk
100 g Dubliner
25 g mel
1 skalotteløg eller 1 lille løg
1 fed hvidløg
1 tsk persille
salt og peber
100 g mel
40 g smør
Ingredienser:
til 4 pers.
500 gr. blomkål i buketter
200 gr. kartofler i skiver
salt og peber
100 gr. gulerod
20 gr. smør
1 spsk. maizenamel
3 spsk. piskefløde
2 æg
rasp
Kryddersmør:
200 gr. blødt smør
1 bundt hk. persille
1 kasse karse
saft fra 1/2 citron
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
til 12
3 kg kartofler,halv liter floede,halv liter maelk, salt og peber,1 muskatnoed, 8 fed hvidloeg.
Gruvere ost.
Ingredienser:
til 4
1 Kg. Kartofler i skiver maks. 3 mm tykkelse
1 Fed Hvidløg
3 Æg
2½ Dl. Creme Fraiche 38%
2½ Dl. Sødmælk
Frisk revet Muskat
salt og peber
Evt. 1 Squash i skiver 3 mm tykke eller Spinat, klargjort.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
til 4 pers.
4-5 Porre ca.800 g. Vand . Salt. 100 g Franskbrødskrummer. 2 dl Fløde. 250 g Champingon.15 g Magarine. 1 Æg. 1/2 tsk. Salt. 1/2 tsk. Paprika. 1/2 tsk. Karry. 2-3 spsk. Revet ost. 1 spsk. Rasp.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45 min
til 4 personer
600 gram auberginer
500 gram tomater
150 gram mozzarella ost
50 gram parmesanost
Olivenolie
Salt, Peber og Basilikum
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 ½ time
til ca.4 prs.
500 g. broccoli
20 g. margarine
3 spsk. mel
3 dl. mælk
4 æg
100 g. revet ost
salt og peber
Ingredienser:
til 4 portioner
4 stk. krydderpølser (f.eks. hvidløgspølser)
Pastasalat:
280 g pasta, kogt
3 dl creme fraiche
3 spsk. Dijon sennep
1 dl oliven
1 tsk. Santa Maria Italiensk Pasta Urtemix
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 4 personer
2 auberginer i skiver (ca. 600 g)
25 g smør eller andet fedtstof i 4 portioner
3 grofthakkede zittauerløg (ca. 175 g)
3 små knuste fed hvidløg
1½ spsk hakkede friske rosmarinblade
¼ tsk tørrede chiliflager
1 dåse hakkede tomater (ca. 400 g)
1½ tsk groft salt
600 g melede kartofler i tynde skiver
½ liter Karoline's Mild OsteSauce
3 spsk rasp
Hvidkålssalat
¾ liter fintsnittet hvidkål (ca. 300 g)
1 dl hakket bredbladet persille
½ dl ufarvet lagereddike
1 spsk sukker
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
Tilbehør
240 g groft brød
Bagetid: Ca. 55 min. ved 200°.
Ingredienser:
til 4 pers.
500 gr. broccoli
3 spsk. olivenolie
500 gr. kartofler
500 gr. tomater
2 spsk. italienske krydderurter
salt og peber
300 gr. mozzarellaost
12 sorte oliven
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 75
til 6-8 pers.
3/4 kg. skrællede kartofler
3/4 kg. skrællet selleri
4 plader butterdej (kan købes færdiglavet)
1 lille bdt. hakket persille
200 g revet cheddar
Salt og peber
1 sammenpisket æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1time 30min
til 4 personer
500g kartofler (skrællede)
50g mel
2 spsk olie
1,½dl mælk
2,½ dl kartoffelvand
2 æg
1 dl hakket persille
1 tsk salt
1 tsk reven muskatnød
1 tsk peber
½ dl rasp
1 tsk olie til formen
Ingredienser:
til 4
1 kg. faste kartofler
4 spsk. smør
salt og peber
muskatnød
100 gr. frisk parmesanost
300 ml. mælk
200 gr. mandler
Ingredienser:
til 4-6 pers
800 gr. kartofler
1-2 løg
3 æg
1/2-1 tsk. groft salt
Kværnet peber
2-3 tsk. tørret oregano
Evt revet hvidløg efter smag
200 gr. peperoni
3-4 tomater i skiver
ca. 200 gr. revet ost
Ingredienser:
1 kg. bagekartofler
4 past. æggeblommer
1 dl. kaffefløde
25 gr. smør/marg.
salt
reven muskatnød
8 past. æggehvider
lidt smeltet smør
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time 15 min
til 4 personer
Tænd ovnen. Gør grønsagerne klar. Lav farsbrød og bag det i ovnen med kartofler. Lav guacamole og salat. Bland yoghurtdressing.
Du skal bruge
1 løg
2 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
2 stilke blegselleri
100 gram mild ost
500 gram oksekød
½ teske cayennepeber
2 æg
Salt
Peber
4 bagekartofler
1 citron
3 modne avocadoer
Tabasco
1 salathoved, for eksempel iceberg
4 gulerødder
Yoghurt dressing
2 deciliter yoghurt naturel
1 teske karry
¼ teske cayennepeber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1½ time
til 4
150 gr. Margarine
150 gr. Mel
½ l. mælk(evt. erstattes noget af mælken med kogevandet.)
4 æg
salt, sukker
2 blomkål
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 dag+½ time
til 4 personer
6 æg
250 g sukker
10 g smør
2 spsk. flormelis
Lidt salt
Bær:
600 g blandede bær
(hindbær, jordbær, solbær osv.)
Sangria:
1/4 liter rødvin
Saft og skræl uden det hvide
fra 1 hel appelsin og 1 hel citron
150 g sukker
1 bakke hindbær
50 g jordbær
Ingredienser:
til 4
90 g smør
2 små fennikel, skåret i tynde skiver
250 g champignoner, skåret i tynde skiver
150-200 g pillede rejer
1 pakke mornaysauce (fra Karolines Køkken)
60 g revet parmesanost
2 store tomater, skåret i tynde skiver
oregano
salt
peber
350 g pasta (makaroni eller lign.)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ½ time
til 2 personer
5 bløde soltørrede tomater
1 blomkål , ca. 600 g
½ l grønsagsbouillon
½ dl grofthakkede sorte oliven
2 spsk pinjekerner
Sprød overflade:
½ dl rasp
½ dl hakket persille
1 stort fed presset hvidløg
reven skal af 1 citron
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 + 60
til 6 - 8 pers.
1.5 - 2 kg Kartofler + årstidens rodfrugter - ekslempelvis jordskokker, selleri, rødbeder, skorzonérod, gulerødder m.fl.
3 løg.
2 fed hvidløg.
1 kart. Morneysauce
1 tsk. salt.
evt. ost til gratinering.
2 æg.
Ingredienser:
750 g Rosankål
100 g Franskbrød uden skorpe
Mælk
3 Æg
2 dl Fløde
Salt
Lidt sukker
20 g Smeltet smør
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 t. 25 min
til 6-8 pers
½ selleri
300 g jordskokker
1 løg
2 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
2 spsk. Olie
2 spsk. Hvid balsamisk eddike (eller anden lys eddike)
2 stilke frisk timian (evt 1 tsk. Tørret)
200 g brød uden skorpe, smuldret
2 dl fløde
50 g parmesan ost
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 dag+1½time
til 4 portioner
250 g Kikærter
1 l Bouillon
Selleripostej:
400 g Hytteost/kvark naturel
2 ts Hvedemel
200 g Fintrevet rodselleri
2 Hakkede zittauerløg
4 ts Friskhakket persille
4 Æg
1 t Groft salt
Friskkværnet peber
Marinerede kartofler:
1 1/2 ts Citronsaft
1 t Groft salt
Friskkværnet peber
1/2 dl Olie
1 dl Vand
4 ts Friskhakket persille
3/4 kg Små, faste kartofler
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 75
til 2-3 personer
Kartoffelmosen:
-750 g Skraellede kartofler
-1 aeg
-1 dl maelk
- Salt, Peber
Koedfyldet:
-250-300 g kalvekoed
- 2 guleroedder
-1/2 loeg
-1 daase hakkede tomater
-1/2 dl soya (eller efter behov)
-Salt+Peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 4 pers.
1 ds. krabbekød (ca. 200 g.)
1 ds. muslinger (ca.200 g.) eller. 200 g. pillede rejer (evt. frosne)
250 g. champignoner i skiver
160 g. langkornede ris (2 dl.)
2 spsk. smør
2 tsk. karry
4 dl. kogende vand
salt
150 g. mayonaise
1 1/2 dl. fløde
2 æg
3 spsk. revet ost
Ingredienser:
25 g margarine
2½ spsk mel
2½ dl mælk
150 g skinke
salt, peber
ca 1 spsk reven peberrod
1 spsk reven ost
paprika
6-8 brødcroutoner
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25 min.
til 4 pers.
1/2 kg. friske svampe, fx champignoner, kantareller m.v.
15 g. smør el. margarine
salt/hvid peber
Dej:
25 g. smør el. margarine
30 g. mel (1/2 dl.)
3 dl. fløde eller mælk
4 æg
salt/hvid peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 80
Pris: kr.55
til 4
6 æg
1,5 dl mel
60 g smør
4 dl bouillon (fisk)
Spinat (evt. Frost)
300 g røget laks
Salt og peber
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i kategorien: Gratin souffle opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 ½ time
til 2-3 prs.
til 2-3 prs.
gratin/soufflé
3 dl. skummetmælk
1½ dl. mel
15 g. margarine
4 æg
salt og peber
ca. 300 g. grøntsager, evten frossen mix.
ca. 200 g skinke(hamburgerryg eller røget mørbrad) i tern.
Lidt rasp til formen.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 45 min.
til 6-10 forme
300 g laksekød
lidt salt
peber
1/4 tsk. revet muskatnød
2 æggehvider
3 dl piske-- eller madlavningsfløde
100 g friske spinatblade
smør til formene
dressing:
1 dl græsk yoghurt
2 spsk. hakket dild
1 tsk. dijonsennep
salt og peber
lidt blandet salat
Ingredienser:
til 4 pers
1 pk skinke i tern
1 pk bacon i tern (evt)
150 gr.mel
4 dl vand fra blomkål
4 æggeblommer
4 æggehvider
blomkål/broccoli (kan også laves kun med broccoli)
lidt rasp
smør
salt,peber
Ingredienser:
600 g blomkål
2½ æggeblommer
2½ æggehvider
25 g margarine til forme
50 g rasp til forme
smør til rørt smør
130 g mel
130 g smør
½ l. mælk
lidt muskatnød
ca. 50 g smør
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 t. 25 min
til 6-8 pers
½ selleri
300 g jordskokker
1 løg
2 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
2 spsk. Olie
2 spsk. Hvid balsamisk eddike (eller anden lys eddike)
2 stilke frisk timian (evt 1 tsk. Tørret)
200 g brød uden skorpe, smuldret
2 dl fløde
50 g parmesan ost
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.40
til 6 pers.
1 blomkål
1 tsk. salt
75 g. hvedemel (1 !/4dl.)
4 dl. mælk
4 æg
1 tsk. groft salt
1/4 tsk. hvid peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1time 30min
til 4 personer
500g kartofler (skrællede)
50g mel
2 spsk olie
1,½dl mælk
2,½ dl kartoffelvand
2 æg
1 dl hakket persille
1 tsk salt
1 tsk reven muskatnød
1 tsk peber
½ dl rasp
1 tsk olie til formen
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1½ time
til 4
150 gr. Margarine
150 gr. Mel
½ l. mælk(evt. erstattes noget af mælken med kogevandet.)
4 æg
salt, sukker
2 blomkål
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 75
til 6-8 pers.
3/4 kg. skrællede kartofler
3/4 kg. skrællet selleri
4 plader butterdej (kan købes færdiglavet)
1 lille bdt. hakket persille
200 g revet cheddar
Salt og peber
1 sammenpisket æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 + 60
til 6 - 8 pers.
1.5 - 2 kg Kartofler + årstidens rodfrugter - ekslempelvis jordskokker, selleri, rødbeder, skorzonérod, gulerødder m.fl.
3 løg.
2 fed hvidløg.
1 kart. Morneysauce
1 tsk. salt.
evt. ost til gratinering.
2 æg.
10 nyeste opskrifter i kategorien: Gratin souffle opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 80
Pris: kr.55
til 4
6 æg
1,5 dl mel
60 g smør
4 dl bouillon (fisk)
Spinat (evt. Frost)
300 g røget laks
Salt og peber
Ingredienser:
til 4
1 Kg. Kartofler i skiver maks. 3 mm tykkelse
1 Fed Hvidløg
3 Æg
2½ Dl. Creme Fraiche 38%
2½ Dl. Sødmælk
Frisk revet Muskat
salt og peber
Evt. 1 Squash i skiver 3 mm tykke eller Spinat, klargjort.
Ingredienser:
til 4
1 Kg. Kartofler i skiver maks. 3 mm tykkelse
1 Fed Hvidløg
3 Æg
2½ Dl. Creme Fraiche 38%
2½ Dl. Sødmælk
Frisk revet Muskat
salt og peber
Evt. 1 Squash i skiver 3 mm tykke eller Spinat, klargjort.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
Pris: næsten ingen
til 2
1 hoved broccoli i ens buketter
2 eller 3 spsk mel
50g / en rundhåndet klat smør
en kop vand
1/4 L mælk
en sjat fløde - til man skammer sig
rasp bare lige så det dækker
ost - flødehavarti kan bruges
æg - 1 pr pers.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min + 1 time i ovnen
til 4
til 4
gratin/soufflé
Gratin
70 gr. margarine
100 gr. hvedemel
3 dl mælk
3 stk æg
½ tsk salt
1 knivspids hvid peber
Fyld:
300 gr. grønsager eller kød og grønsager
Ingredienser:
til 4-6 pers
800 gr. kartofler
1-2 løg
3 æg
1/2-1 tsk. groft salt
Kværnet peber
2-3 tsk. tørret oregano
Evt revet hvidløg efter smag
200 gr. peperoni
3-4 tomater i skiver
ca. 200 gr. revet ost
Ingredienser:
til 4 personer
400 gr. champignon, skyllet og skivet eller i tern
1 dl. knækket bulgur
hvidløg efter smag
1 -2 løg
1 rødløg
- finthakkes
1 go tsk tørret timian
ca. 50 gr. finthakket hasselnøddekerner
50 gr smør
1 tsk. groft salt
godt med kværnet peber
2 1/2 dl. madfløde
2 æg
stødt chili
Ingredienser:
til 4 pers
1 pk skinke i tern
1 pk bacon i tern (evt)
150 gr.mel
4 dl vand fra blomkål
4 æggeblommer
4 æggehvider
blomkål/broccoli (kan også laves kun med broccoli)
lidt rasp
smør
salt,peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 4 pers.
1 ds. krabbekød (ca. 200 g.)
1 ds. muslinger (ca.200 g.) eller. 200 g. pillede rejer (evt. frosne)
250 g. champignoner i skiver
160 g. langkornede ris (2 dl.)
2 spsk. smør
2 tsk. karry
4 dl. kogende vand
salt
150 g. mayonaise
1 1/2 dl. fløde
2 æg
3 spsk. revet ost
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25 min.
til 4 pers.
1/2 kg. friske svampe, fx champignoner, kantareller m.v.
15 g. smør el. margarine
salt/hvid peber
Dej:
25 g. smør el. margarine
30 g. mel (1/2 dl.)
3 dl. fløde eller mælk
4 æg
salt/hvid peber
Alle madopskrifter i kategorien Gratin souffle opskrifter er tilføjet af brugere, du kan tilføje dine egne favorit opskrifter til kategorien Gratin souffle opskrifter, opret en bruger og tilføj opskrifterne.