Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: 150kr.
til 6
900g hakket kalv og flæske
2 æg
1 dl sojamælk el. rismælk
3-4 spsk. havregryn
2 spsk. ingefær
2-3 fed hvidløg
4 store løg
1 tsk korianderfrø
1 tsk fennikelfrø
1 tsk. spidskommen
2 porre
3 store gulerødder
2 store æbler
2 spsk. karry
1 grøntsagsbouillonterning
3 ds. kokosmælk
1 tsk. sukker
salt og peber
Pynt: Hakket frisk koriander
tilbehør: Ris og Revet gulerodssalat med rosiner og ananas.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 t.
til 4
1 knoldselleri
30g smør
1-2 spsk. Mel
1½ dl. piskefløde el. mælk
salt og peber
6 dl. bouillion fra kødbollerne
evt. en grønssag bouillionterning.
1 portion boller:
500g hakket kalv og flæsk, svinekød el. kyllinge kød.
1 fint hakket løg
1 dl. havregryn
1 æg
ca. 3 dl. mælk
evt. 1 spsk paprika
salt og peber
Vandet sellerien har kogt i bruges til at koge bollerne i.
Pynt: grofthakket bredbladet persille
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1
til 4 pers.
3 spsk olivenolie
1 hakket løg
2-3 hakket fed hvidløg
1 dl rødvin
2 dåser hakkede tomater
Oregano,
salt & peber, sukker
Kødboller:
500g hakket kalv og flæsk, svinekød el. kyllinge kød.
1 fint hakket løg
1 dl. havregryn
1 æg
ca. 3 dl. mælk
evt. 1 spsk paprika
1 stk. grønsagsboillion terning
salt og peber
Serveres med spagetti el. pasta
samt revet ost el. revet parmesan.
Pynt:Frisk basilikum
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 30 min.
Pris: Ca. 50 kr.
til Ca. 20 stk.
500 g hakket kalve- og svinekød
2 æg
Ca. 1 dl rasp (eller mel)
1 revet løg
1 dl mælk
2 fed hakket hvidløg
Frisk oregano
1 dl feta i tern, hakket groft
10 Kalamata oliven, hakket fint
8 soltørrede tomater, hakket fint
Salt og peber
Fedtstof til stegningen
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50
Pris: 100kr.
til 40 stk
1000 g hakket svine- og kalvekød
2-3 lille løg, finthakket
2-4 spsk mel
2-4 spsk havregryn
2 spsk rasp
3-4 æg
ca. 1 dl mælk
salt og peber
1½ tsk allehånde
1 tsk ingefær
1 tsk nellike
1-2 tsk reven muskat
Smør til stegning
Ingredienser:
til 2 personer
500 Gram hakket kalv og flæsk
4-5 forårsløg
½ squash
1 æg
1 spsk mel
Salt og peber
Ingredienser:
til 4
700 g. hakket kalv/flæskefars
1 spsk. mel
1 stort æg
væde vand/mælk
salt og peber
2 revne gulerødder
3 forårsløg i små strimler
Ingredienser:
600 gr. hakket kalv og flæsk
1 revet løg
1 spsk. skyllet rosmarinblade, hakket
2 æg
2 1/2 spsk. hvedemel
1/2 dl.minimælk
1 spsk. kalvefond
et nip groft salt - godt med kværnet peber
Ingredienser:
550 gr hakket kalv og flæsk
1 spsk. revet frisk ingefær
1 fintrevet rødløg
2 spsk. hvedemel
1 presset solohvidløg
1 spsk. finthakket fennikel
2 spsk. revet ost
1 tsk. groft salt -
godt med kværnet peber
1 æg
1 1/2 dl. koldt vand
Ingredienser:
til 4 stk
½ kg hakket flæsk/kalvekød
2 spsk. hakket persille
Ca. ½ tsk. tørret timian
1 tsk. salt
1 æg
3-4 spsk. rasp
Mel
Salt, peber
Fedtstof til stegning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50
til 4
500 g hakket svinekød
1 æg
Rasp
Smør til stegning
4 gulerødder
1 blomkålshoved
1/2 l svine bouillon
2 spsk smør
3 spsk hvedemel
1/2 l mælk
100 g frosne ærter
Kogte kartofler og persille
Ingredienser:
500 gr. hk. kalv og svinekød
1 revet løg
ca.2 fintrevet gulerod
2 æg
2 dl. havregryn
1/2-1dl. skummetmælk eller lidt mindre vand
groft salt-kværnet peber
rapsolie m. lidt smør til stegning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 80
til 4
500 gr.hakket kalve/flæsk
½ dl rasp
2 dl. mælk
1 lille finthakket løg
1 tsk. oregano
1 tsk. timian
1 tsk. salt
1 knivspids peber
Fyldet:
1 stor porrer
75 gr. revet ost
1 bundt persille
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i kategorien: kalv flæsk opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 30 min.
Pris: Ca. 50 kr.
til Ca. 20 stk.
til Ca. 20 stk.
kalv / flæsk
500 g hakket kalve- og svinekød
2 æg
Ca. 1 dl rasp (eller mel)
1 revet løg
1 dl mælk
2 fed hakket hvidløg
Frisk oregano
1 dl feta i tern, hakket groft
10 Kalamata oliven, hakket fint
8 soltørrede tomater, hakket fint
Salt og peber
Fedtstof til stegningen
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50
Pris: 100kr.
til 40 stk
1000 g hakket svine- og kalvekød
2-3 lille løg, finthakket
2-4 spsk mel
2-4 spsk havregryn
2 spsk rasp
3-4 æg
ca. 1 dl mælk
salt og peber
1½ tsk allehånde
1 tsk ingefær
1 tsk nellike
1-2 tsk reven muskat
Smør til stegning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 t.
til 4
1 knoldselleri
30g smør
1-2 spsk. Mel
1½ dl. piskefløde el. mælk
salt og peber
6 dl. bouillion fra kødbollerne
evt. en grønssag bouillionterning.
1 portion boller:
500g hakket kalv og flæsk, svinekød el. kyllinge kød.
1 fint hakket løg
1 dl. havregryn
1 æg
ca. 3 dl. mælk
evt. 1 spsk paprika
salt og peber
Vandet sellerien har kogt i bruges til at koge bollerne i.
Pynt: grofthakket bredbladet persille
Ingredienser:
til 4 stk
½ kg hakket flæsk/kalvekød
2 spsk. hakket persille
Ca. ½ tsk. tørret timian
1 tsk. salt
1 æg
3-4 spsk. rasp
Mel
Salt, peber
Fedtstof til stegning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1
til 4 pers.
3 spsk olivenolie
1 hakket løg
2-3 hakket fed hvidløg
1 dl rødvin
2 dåser hakkede tomater
Oregano,
salt & peber, sukker
Kødboller:
500g hakket kalv og flæsk, svinekød el. kyllinge kød.
1 fint hakket løg
1 dl. havregryn
1 æg
ca. 3 dl. mælk
evt. 1 spsk paprika
1 stk. grønsagsboillion terning
salt og peber
Serveres med spagetti el. pasta
samt revet ost el. revet parmesan.
Pynt:Frisk basilikum
Ingredienser:
til 4
700 g. hakket kalv/flæskefars
1 spsk. mel
1 stort æg
væde vand/mælk
salt og peber
2 revne gulerødder
3 forårsløg i små strimler
Ingredienser:
til 2 personer
500 Gram hakket kalv og flæsk
4-5 forårsløg
½ squash
1 æg
1 spsk mel
Salt og peber
Ingredienser:
500 gr. hk. kalv og svinekød
1 revet løg
ca.2 fintrevet gulerod
2 æg
2 dl. havregryn
1/2-1dl. skummetmælk eller lidt mindre vand
groft salt-kværnet peber
rapsolie m. lidt smør til stegning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 80
til 4
500 gr.hakket kalve/flæsk
½ dl rasp
2 dl. mælk
1 lille finthakket løg
1 tsk. oregano
1 tsk. timian
1 tsk. salt
1 knivspids peber
Fyldet:
1 stor porrer
75 gr. revet ost
1 bundt persille
Ingredienser:
550 gr hakket kalv og flæsk
1 spsk. revet frisk ingefær
1 fintrevet rødløg
2 spsk. hvedemel
1 presset solohvidløg
1 spsk. finthakket fennikel
2 spsk. revet ost
1 tsk. groft salt -
godt med kværnet peber
1 æg
1 1/2 dl. koldt vand
10 nyeste opskrifter i kategorien: kalv flæsk opskrifter
Ingredienser:
Ingredienser:
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50
til 4
500 g hakket svinekød
1 æg
Rasp
Smør til stegning
4 gulerødder
1 blomkålshoved
1/2 l svine bouillon
2 spsk smør
3 spsk hvedemel
1/2 l mælk
100 g frosne ærter
Kogte kartofler og persille
Ingredienser:
500 gr. hk. kalv og svinekød
1 revet løg
ca.2 fintrevet gulerod
2 æg
2 dl. havregryn
1/2-1dl. skummetmælk eller lidt mindre vand
groft salt-kværnet peber
rapsolie m. lidt smør til stegning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1
til 4 pers.
til 4 pers.
kalv / flæsk
3 spsk olivenolie
1 hakket løg
2-3 hakket fed hvidløg
1 dl rødvin
2 dåser hakkede tomater
Oregano,
salt & peber, sukker
Kødboller:
500g hakket kalv og flæsk, svinekød el. kyllinge kød.
1 fint hakket løg
1 dl. havregryn
1 æg
ca. 3 dl. mælk
evt. 1 spsk paprika
1 stk. grønsagsboillion terning
salt og peber
Serveres med spagetti el. pasta
samt revet ost el. revet parmesan.
Pynt:Frisk basilikum
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 t.
til 4
1 knoldselleri
30g smør
1-2 spsk. Mel
1½ dl. piskefløde el. mælk
salt og peber
6 dl. bouillion fra kødbollerne
evt. en grønssag bouillionterning.
1 portion boller:
500g hakket kalv og flæsk, svinekød el. kyllinge kød.
1 fint hakket løg
1 dl. havregryn
1 æg
ca. 3 dl. mælk
evt. 1 spsk paprika
salt og peber
Vandet sellerien har kogt i bruges til at koge bollerne i.
Pynt: grofthakket bredbladet persille
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 80
til 4
500 gr.hakket kalve/flæsk
½ dl rasp
2 dl. mælk
1 lille finthakket løg
1 tsk. oregano
1 tsk. timian
1 tsk. salt
1 knivspids peber
Fyldet:
1 stor porrer
75 gr. revet ost
1 bundt persille
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50
Pris: 100kr.
til 40 stk
1000 g hakket svine- og kalvekød
2-3 lille løg, finthakket
2-4 spsk mel
2-4 spsk havregryn
2 spsk rasp
3-4 æg
ca. 1 dl mælk
salt og peber
1½ tsk allehånde
1 tsk ingefær
1 tsk nellike
1-2 tsk reven muskat
Smør til stegning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: 150kr.
til 6
900g hakket kalv og flæske
2 æg
1 dl sojamælk el. rismælk
3-4 spsk. havregryn
2 spsk. ingefær
2-3 fed hvidløg
4 store løg
1 tsk korianderfrø
1 tsk fennikelfrø
1 tsk. spidskommen
2 porre
3 store gulerødder
2 store æbler
2 spsk. karry
1 grøntsagsbouillonterning
3 ds. kokosmælk
1 tsk. sukker
salt og peber
Pynt: Hakket frisk koriander
tilbehør: Ris og Revet gulerodssalat med rosiner og ananas.
Ingredienser:
til 4 stk
½ kg hakket flæsk/kalvekød
2 spsk. hakket persille
Ca. ½ tsk. tørret timian
1 tsk. salt
1 æg
3-4 spsk. rasp
Mel
Salt, peber
Fedtstof til stegning
Alle madopskrifter i kategorien kalv flæsk opskrifter er tilføjet af brugere, du kan tilføje dine egne favorit opskrifter til kategorien kalv flæsk opskrifter, opret en bruger og tilføj opskrifterne.