Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 time
til 4
2 svinemørbrad
30 gr. smør
25 gr. frosne perleløg
4 fed hvidløg
4 dl. rødvin
2 dl. bouillon
5 tsk. basilikum
5 dl. piskefløde
salt,peberl
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
1 Kg. Hakket svinekød max.10-12 %. 1 1/2 dl. Havregryn. 2 Æg. 1-2 Fint hakket løg. Salt & peber. Bacon i skiver. Kødnåle.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45 min.
Pris: 50 kr.
til 4 pers.
500 g hakket kalv og flæsk eller kyllinge fars
3 spsk. hvedemel,
1 æg,
1 revet løg,
salt & peber,
ca. 2 dl mælk.
Karrysauce:
30 g smør,
1 revet løg,
1 revet æble,
ca. 1 spsk karry,
4-5 spsk hvedemel,
3 dl bouillion( fra bollerne),
1 dl mælk,
salt & peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 3 timer
til 6-8 pers.
et stort hvidkålshoved eller 2 mindre
8 grisehaler (kan undlades)
½-1 kg. grise/svineskank (eller kogeflæsk--gerne letsaltet)
½-1 kg. røget bacon (eller kæbesnitter)
ca 1 l. vand.
salt
peber.
sukker.
evt. kulør.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 4
500 g hakket svinekød 15-20%
1 æg
50 g mel
50 g rasp
3 dl mælk
1 løg
2 fed hvidløg
salt, peber, paprika, oregano, karry
Ingredienser:
til 4 pers.
Ingredienser:
4-6 porrer
Fars:
500 g hakket flæskekød
1 æg
3 spsk. mel
1 løg
2 dl mælk
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2-3 timer
til 4-6 prs.
1 nakkefilet 1-1½ kg.
salt og peber
Til farsering:
250 g. flæskefars
1 spsk. rasp
1 lille æg
1 lille løg finthakket
1-2 fed hvidløg finthakket
1 stilk blegselleri i tynde skiver
½ rød chilli finthakket
ca. 8-10 tern fetaost
ca. ½ dl. mælk
½ tsk. tørret rosmarin
salt og peber
Til sovs:
meljævning
kulør
Ingredienser:
til 6-8 pers.
Til 6-8 pers.
1 kg flæskefars (gerne lav fedtprocent)
2 løg
1 1/2 dl. minimælk
2 æg
ca. 4 spsk. hvedemel
salt & peber ( jeg bruger ca. 4 tsk. m top salt :/ og et pænt drys peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 2 timer
til 6-8 person
1 3/4 -2 kg mellemkam m/ svær
(nakkekam, bov ell. skinkesteg)
groft salt evt. friskkværnet
peber - et par laurbærblade
4-5 dl. vand
1 gulerod
1 løg
evt. 1 kvist timian
Sovs:
ca. 4 dl. stegsky
1 dl. vand
2 spsk. maizenamel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
Pris: kr.Rimelig
1 Svinekam. Laurbærblade. Groft salt. Kartofler.Rødkål. Små kartofler enten på glas eller alm. brune kartofler.Sukker . Smør. Mælk. Mel.Kulør.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 100
Pris: kr.100
til 4-6
1,2-1,5 kg Svinekam m. Svær
2-4 fed hvidløg
Friske krydderurter (bredbl. persille, oregano, esdragon) evt. andre
1 håndfuld soltørrede tomater i olie, eller tørrede lagt i blød i vand
Groft salt & peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
Pris: kr.Rimelig
1 Svinekam. Laurbærblade. Groft salt. Burgerboller.Rødkål.
Agurksalat : 1/3 dl Eddike . 1/3 dl. Sukker . 1/3 dl. Vand. 2 Agurker. Rør det sammen til en lage. Skær agurkerne fint og vrid dem fra væde , drys med groft salt og læg dem i lagen et par timer.
Ingredienser:
til 6 stk.
12 skiver flæskesteg (fra ca. 1,6 kg. flæskesteg)
6 sandwich/burger boller fx. Tonis frokost boller
2 øko æbler i skiver
Et glas rødkål
Et glas syltet agurker
Salat Mayonaise
salt og peber
Ingredienser:
til 6-8 pers.
800 g. flæskefars
2 æg
2 løg
4 tsk. salt
peber
1 dl. mælk
ca. 1 1/2
Desuden:
2pk. bacon i skiver
rasp til drys
æg til pensling
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 75
Pris: kr.Billig
700 g Hakket svinekød. 1 Løg. 2 Æg. 3-4 spsk Mel. Salt & peber. Lidt mælk. 1 pk. Bacon.
Ingredienser:
500 g. svinekød
500 g. kalvekød
125 g. mel
4 æg
¾ l. mælk
salt
peber
hakket løg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til ca. 30 stk.
500 g. flæskefars
2 æg
1½ dl. mælk eller vand
1 spsk grøn pesto
1 finthakket løg
1 hakket rød peber
3 spsk Naturlic fiber Neutral
1 tsk. kartoffelmel
salt, pebber
evt.kokos olie til stegning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca.45 min.
til 4 personer
16 skiver skinkeschnitzler af frilandsgris.
2 squash i lange skiver.
2 gulerødder i lange skiver.
3 kviste timian.
16 skiver bacon.
Tandstikker eller snor til ombinding.
Olie/smør til stegning.
1 finthakket rødløg.
1½ dl. lys kalvebouillon.
½ liter piskefløde.
1 gulerod.
1 skive selleri.
½ porre og en courgette i små terninger.
250 g. østershatte i fine strimler.
50 g. friske ribs.
Salt.
Peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
til 2
2 koteletter med skaft, 2,5-3 cm. Eller 4 fadkoteletter
Bacon i tern
Grøn peber, hakket ( eller jalapeno, for hardcore fans)
Løg, hakket
Persille i små duske
Ost, revet eller i små tern. Cheddar, emmenthaler, Roquefort er heller ikke så tosset.
Evt. bladselleri, hakket
Rasp
Salt
Peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 time
til 3-4 prs.
1 stor svinemørbrad
1 fed hvidløg finthakket
ca. 2 spsk. grøn peber i små tern
ca. 2 spsk. rød peber i små tern
1 spsk. frisk rosmarin finthakket
1 spsk. olivenolie
salt og peber
6 skiver parmaskinke (ca. 70 g.)
fedtstof til stegning.
Sovs:
200-300 g. champignon i tynde skiver
3-4 dl. fløde
ca. 1 tsk. frisk rosmarin finthakket (mængde efter smag)
salt og peber
evt. lidt kyllingefond (fx. touch of taste)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min+stegetid
til afh. af str.
1 svinekam uden svær
100 g tørrede abrikoser
100 g rosiner (gerne øko sultana rosiner)
2 stilke frisk rosmarin
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
Pris: kr.Rimelig
Skinke. Stærk sennep. Farin..
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 35
til 6-8 spyd
1 bakke små kartofler
3 pakker bacon
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 3
1 svinemørbrad
spyd
marinade: ketchup, cola, salt, peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 1½ time
til 4-6 pers.
4 svinehjerter
12 svesker
½ l. hønse/grønsags-bouillon
1-2 gulerødder
1 porre
et lille stykke seleri
2 laurbærblade
1 dl. fløde (evt 9%)
lidt jævning (mel vand eller fløde vand)
½ tsk. paprika
salt
peber
lidt madolie eller marg. til at brune hjerterne i )
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30-45
Pris: kr.billig
hakket svinekød max.10-12%fedt.500g..
3-4 revet gulerødder.1løg.4spsk.mel.1æg.salt&pebber.lidt mælk..
Ingredienser:
til 8 prs.
60 cocktailpølser
1 Rød peberfrugt
Ingredienser:
1 dl. lunkent vand
25 g. gær
75 g. smør
1 dl. ymer
1 æg
450 g. mel
½ tsk. salt
Fyld:
8 pølser
Ingredienser:
til 6 pers.
ca. 1 1/2 kg røget hamburgerryg
salt
2 glas kartofler
sukker
1 1/2 kg. kartofler
ca. 500 g. frossen grønkål
magarine
sukker
salt
hvedemel
mælk
Ingredienser:
til 6 pers.
1 stk. hamburgerryg ca. 1 1/2 - 2 kg.
salt
vand
ca. 20 kartofler
1 bundt friske rosenkål(eller frosne)
ca. 75 g. magarine
5 spsk. mel (med top)
4 dl. mælk ( evt. en sjat fløde hvis du har)
vand fra rosenkål og kartoflerne
salt og peber
Ingredienser:
til 6 personer
ca 1 kg hamburgerryg
Grønlangkål:
375g dybfrossen hakket grønkål
30g smør
3 spsk hvedemel
3-4 dl mælk
salt
sukker
Brunede kartofler:
750g små kogte pillede kartofler
50g sukker
50g smør
Ingredienser:
til 10 pers.
2 pk. møllerens gule ærter
1 1/5 kg røget bacon/flæsk i ét stykke
1 stk. medister i passende str.
ca. 5 l. vand
100 g. smør
1 pose frosne suppeurter
2 store løg
2 bouillon terninger.
salt-peber
sennep
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: 80
til 4 pers.
600 g. mørbrad
butterdej ca. 280 g.
Ost eller flødeost
salt
peber
paprika
1 peberfrugt
løg
4 tomater
½ liter fløde
Kartofler
Ingredienser:
til 4 personer
4 plader butterdej
1 svinemørbrad
Fars:
400 gram hakket svinekød
2 spsk hvedemel
1 æg
1 løg
200 gram champignon
1fed hvidløg
1 tsk paprika
1 tsk salt
peber
½ dl letmælk
Ingredienser:
Boller:
500 g fars (svin el. kalv/flæsk)
1 æg
1 dl mel
1½ spsk medium sennep
1-1½ tsk salt
Peber
1 løg - blendet
Sauce:
1 løg - grove stykker
1-2 spsk karry
2-4 æbler - udkernet i tern
5 dl grønsagsbouillon
2 spsk vineddike/æblecidereddike
salt og peber
evt. lidt sukker
Ingredienser:
til 4 pers.
ca. 500 g. flæskefars
4-5 porrer
1 pk. bacon i tern
1/4 fløde
2 spsk. sennep evt. lidt mere.
Ingredienser:
til 4
6-8 koteletter
1 pk. cocktailpølser
1 bk. champignon
1 ds. hk. tomat
1 lille ds. tomatpuré
1/4 - 1/2 ltr. piskefløde
salt og peber
paprika - edelsüss
Ingredienser:
koteletter (nakkekoteletter er bedst)
løg
champignoner (eller forskellige svampe fx kantereller)
salt og peber efter smag.
hakkede tomater på dåse
piskefløde efter samvittighed
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
Pris: kr.Rimelig
Koteletter. Karry. Ananas. Champinon.Peberfrugter. Pølser.Piskefløde.Tomater.Mel.Smør til stegning.Ris.Salt & peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 50
Pris: kr.ca 100
til 4
8 små svine koteletter
30 g smør -margarine
1 ds. koncentreret tomatpure
2 ds. coctail pølser
2 dl vand
1 spsk. worcester sauce
1 stort løg, som skal rives på den grove side
300 g frosne majs
1 bdt. persille
salt
peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2½-3 timer + trækketid
til ca. 4 prs.
1 nakkefilet ca. 1 kg.
Krydderblanding:
2 tsk. tørret rosmarin
2 tsk. tørret merian
1-1½ tsk. groft salt
peber
2 fed presset hvidløg
Til sovs:
ca. 100 g. champignon i skiver
1 løg i skiver
lidt fedtstof til svitsning
ca. ½ l fløde, mælk plus stegesky
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 1 time
til 4-6 port.
fars:
750g hakket flæskekød
2æg
2-3 dl mel
ca 6 dl bouillon (kold) eller vand
1½ tsk. salt
½ tsk peber
2 store hakkede løg--
ca 2 porrer (det halve som tilbehør)
en stor rød snackpeber.
stuvede gulerødder:
ca 1 kg. gulerødder
ca 40 g. marg.
ca 5 spsk. mel
1 dl fløde
ca 5 dl væske- grønsagsvand +terning.
lidt salt
lidt peber
en anelse sukker
lidt revet muskatnød
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60-180
til 18-24
500 g. hakket svinekød
2 stk. æg
3 spsk. hvedemel
2 spsk. havregryn
2 tsk. groft salt
2 tsk. stødt peber
2 tsk. paprika
1 tsk. stødt chili eller karry
150 ml. mælk
1 stk. løg
Ingredienser:
til 6-8
12 stk. fadkoteletter
1 pakke cocktailpølser
2 pk. sliced bacon
2 store løg
1/2 l. piskefløde
3 ds. hakkede tomater
1 glas champignon
salt-peber
1spsk. oregano
1 pose frosne kartofler i skiver
Ingredienser:
til 6 pers.
500 g. flæskefars
1 æg
1 løg
2 fed hvidløg
3 skiver tørt franskbrød
1 1/2 dl. fløde eller mælk
2 store spsk. soltørrede tomater
2 store spsk. jalapenos fra glas
2 tsk. spidskommen (med top)
ca. 3 spsk. hvedemel
Ingredienser:
500 g. flæskefars
1 æg
1 stort løg
1 dl. mælk
1 1/2 dl. mel
peber
3 tsk. salt
Ingredienser:
2 mørbrad
sennep, salt og peber
baconskiver
smør
4 løg
Sauce:
60g roquefort
150g gorgonzola
4 dl. fløde
1 stor spiseske Madagascar peber
persille
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 45
til 4 prs.
Krydderiblanding som rækker til flere gange:
½ spsk. hele sorte peberkorn
2 spsk. hele tørrede enebær
2 tsk. stødt koriander
2 tsk. groft salt.
Retten:
1 svinemørbrad
ca. 1 spsk. krydderiblanding
1 pk. bacon i skiver
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 1 time
til 4 pers.
en stor svinemørbrad ( 6-700 g.)
2 store løg
400 g. blanede svampe. (eks..champ. rørhat østershat. shitake)
3 dl fløde
4 dl. bouillon
salt
peber
paprika
mel
4 tsk engelsk sovs
4 tsk. citronsaft
lidt madkulør
smør eller olie til stegning
ca 3 spsk maizena -- til jævning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 45 min.
til ca. 4 prs.
4 tynde skiver bacon
1 stor eller 2 små svinemørbrad.
2 mellemstore løg i ringe eller grove tern
2-3 syrlige æbler i grove tern
ca. 1 tsk. karry
ca. 2 spsk. sød mangochutney
ca. 2-3 dl. vand (mælk eller fløde kan også bruges)
salt og peber.
Ingredienser:
til 4 prs.
Ca. 600 g mørbrad
250 g skalotteløg
250 g champignoner
ca. 50 g smør
1 ds. flået tomater
2 dl grønsagsbouillon
ca. 2 dl piskefløde
1/4 tsk esdragon
1 spsk dijon-sennep
250 gr. Cocktail pølser
Mel
Paprika
Salt
Peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca. 60
til 4 prs.
1 stk. mørbrad ca. ½ kg i stykker ca. 1½cm
2 stk. frankfurtere i skiver fx. med røget chipotle chili
150 g røget snitte eller bacon i tern
1 stort løg i tern
125 g champignon i skiver
125 g perleløg
2 fed hvidløg hakket
1 rød peber
1 ds. Flåede tomater
1 spsk. Tomatpure
1½ - 2 dl. Vand
1-2 dl. Fløde
¾ spsk. Mild karry
1½ spsk. Paprika
0,5 spsk. Herbamare eller 1 grøntsagsterning.
Salt og peber
Olie til stegning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
Pris: kr.Billig
1 Nakkefilet. Salt & peber.Purløg, persille, dild, Smør og sennep..
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 45 min.
til 4 prs.
4 gode nakkekoteletter
4 tynde skiver bacon
ca. 1 tsk. Kød & Grill smagsfremhæver (Knorr)
en anelse fedtstof til stegning.
Sovs: Lidt grovhakket champignon, rødvin, fløde.
finthakket estragon og citrontimian evt. kalvefond, salt og peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca. 45 min.
Pris: billig
til 2 prs.
2 koteletter
2 æbler, skrællede og skåret i tern
1 stort løg i tern
1-2 tsk. mild karry
2-3 spsk sød mangochutney
salt og peber
fedtstof til stegning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
Mørbrad.Salvie. Salt & peber. Piskefløde. Karry. Bananer.
Tilbehør:Ristet kokosmel på tør pande. Rosiner. Peanuts.Perleløg. Revet hvidkål. Mandariner. Mangochutney den søde. Sød chillisovs. Syltede rød peber. Ris.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 2½ time
til 4-6 prs.
1 skinke på 1-1½ kg. (ikke forkogt)
1 dåse aspargessnitter
peber og evt. lidt fond
mel til jævning.
evt. lidt fløde
Ingredienser:
4-6 koteletter
rasp
hvedemel
1 æg
lidt mælk
salt & peber
kartofler
friske rosenkål
knorrs hollandaisesauce
Ingredienser:
til 4 pers.
4-8 koteletter
1 æg
rasp
hvedemel
salt og peber
1 savoykål
ca. 4 dl. mælk
3-4 spsk mel (med top)
salt peber
magarine ca. 30 g.
nye kartofler
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 30 min.
til 2 prs.
6-8 skiver stribet flæsk
Panering af sammanpisket æg og rasp
salt og peber.
sovsen:
125 g. champignon i skiver
ca ½ rød/gul peberfrugt i små stykker
ca. 2½ dl. mælk eller fløde 13 (rystet med lidt mel)
salt, peber og lidt fond.
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i kategorien: Svinekød opskrifter
Ingredienser:
til 4 prs.
til 4 prs.
Svinekød
Ca. 600 g mørbrad
250 g skalotteløg
250 g champignoner
ca. 50 g smør
1 ds. flået tomater
2 dl grønsagsbouillon
ca. 2 dl piskefløde
1/4 tsk esdragon
1 spsk dijon-sennep
250 gr. Cocktail pølser
Mel
Paprika
Salt
Peber
Ingredienser:
til 4
6-8 koteletter
1 pk. cocktailpølser
1 bk. champignon
1 ds. hk. tomat
1 lille ds. tomatpuré
1/4 - 1/2 ltr. piskefløde
salt og peber
paprika - edelsüss
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120-145
Pris: ca. kr. 120,00
til 5
ca. 1,3 kg hamburgerryg
Vand
2 spsk stærk sennep
3 spsk brun farin
2 spsk rasp
Frisk persille
Frisk løvstikke
Friske porreblade
Frisk selleritop
ca. 1 kg kartofler
75 g stegemargarine
2 spsk finhakket løg
Groft Salt
Friskkværnet peber
Mild paprika
3 dl grønsagsbouillon
7,5 dl piskefløde
3 fed knust hvidløg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 2 timer
til 6-8 person
1 3/4 -2 kg mellemkam m/ svær
(nakkekam, bov ell. skinkesteg)
groft salt evt. friskkværnet
peber - et par laurbærblade
4-5 dl. vand
1 gulerod
1 løg
evt. 1 kvist timian
Sovs:
ca. 4 dl. stegsky
1 dl. vand
2 spsk. maizenamel
Ingredienser:
til 6 personer
ca 1 kg hamburgerryg
Grønlangkål:
375g dybfrossen hakket grønkål
30g smør
3 spsk hvedemel
3-4 dl mælk
salt
sukker
Brunede kartofler:
750g små kogte pillede kartofler
50g sukker
50g smør
Ingredienser:
til 4 personer
4 plader butterdej
1 svinemørbrad
Fars:
400 gram hakket svinekød
2 spsk hvedemel
1 æg
1 løg
200 gram champignon
1fed hvidløg
1 tsk paprika
1 tsk salt
peber
½ dl letmælk
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45 min.
Pris: 50 kr.
til 4 pers.
500 g hakket kalv og flæsk eller kyllinge fars
3 spsk. hvedemel,
1 æg,
1 revet løg,
salt & peber,
ca. 2 dl mælk.
Karrysauce:
30 g smør,
1 revet løg,
1 revet æble,
ca. 1 spsk karry,
4-5 spsk hvedemel,
3 dl bouillion( fra bollerne),
1 dl mælk,
salt & peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 5 timer i lage + 30 min.
til 4 personer
2 stk. svinemørbrad
1 stor flaske Kickoman soja
3 fed knust hvidløg
2 tsk. Groft Chili
1 tsk. salt
1 tsk. peber
1 spsk. paprika
Ingredienser:
til 4 pers.
ca. 500 g. flæskefars
4-5 porrer
1 pk. bacon i tern
1/4 fløde
2 spsk. sennep evt. lidt mere.
Ingredienser:
til 10 pers.
1flaske billig rødvin
lidt vand.
3 laurbærblade
2-3 tsk. timian
2 grofthakkede løg
4 fed hvidløg
salt-peber
ca. 3 kg svinekam uden svær
Sauce:
stegesky fra svinekammen
¼ liter piskefløde
1 dl vand
maizena
salt- peber
kulør
10 nyeste opskrifter i kategorien: Svinekød opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca. 45 min.
Pris: billig
til 2 prs.
til 2 prs.
Svinekød
2 koteletter
2 æbler, skrællede og skåret i tern
1 stort løg i tern
1-2 tsk. mild karry
2-3 spsk sød mangochutney
salt og peber
fedtstof til stegning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 35
til 6-8 spyd
1 bakke små kartofler
3 pakker bacon
Ingredienser:
500 g. Hakket svinekød (der kan bruges hakket svinekød/oksekød blanding
1 æg
1 løg, fint hakket
2-3 skiver franskbrød (franskbrød lægges i blød i mælk)
1 sp. sk. vintersar
1 sp. sk. tør persille (frisk kan også bruges)
1 t.ske salt
peber efter eget smag
evt. stødt paprika
Ingredienser:
til 6 stk.
12 skiver flæskesteg (fra ca. 1,6 kg. flæskesteg)
6 sandwich/burger boller fx. Tonis frokost boller
2 øko æbler i skiver
Et glas rødkål
Et glas syltet agurker
Salat Mayonaise
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca. 60
til 4 prs.
1 stk. mørbrad ca. ½ kg i stykker ca. 1½cm
2 stk. frankfurtere i skiver fx. med røget chipotle chili
150 g røget snitte eller bacon i tern
1 stort løg i tern
125 g champignon i skiver
125 g perleløg
2 fed hvidløg hakket
1 rød peber
1 ds. Flåede tomater
1 spsk. Tomatpure
1½ - 2 dl. Vand
1-2 dl. Fløde
¾ spsk. Mild karry
1½ spsk. Paprika
0,5 spsk. Herbamare eller 1 grøntsagsterning.
Salt og peber
Olie til stegning
Ingredienser:
Det her er selve menuen, opskrifter kan du finde her på Maduniverset.dk
- Langtids mjød braiseret svineskank
- Lakserillette
- Gode slagterpølser (evt. Butcherboy)
- Frisk spidskålssalat eller rødspidskålssalat (evt. syltede havtorn eller granatæble hvis du ikke har havtorn)
- Rødebedesalat
- Perlebygsalat
- Syltet rødløg
- En god nordisk ost (evt. brie)
- peberodscreme
- Brøndkasse
- Sprød malt
- Frisk rugbrød og koldhævet brød
Ingredienser:
2-3 kg. Svineskank
1 stor mjød
½ liter æblemost
Bund:
3 Gulerødder
2 Hvidløg (fede med skræl)
4 Halve løg med skal
1/3 Selleri
5 Laurbærblade
List frisk timian
Fløde
Kartofler
Frisk Kålsalat
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 45
til 4 prs.
Krydderiblanding som rækker til flere gange:
½ spsk. hele sorte peberkorn
2 spsk. hele tørrede enebær
2 tsk. stødt koriander
2 tsk. groft salt.
Retten:
1 svinemørbrad
ca. 1 spsk. krydderiblanding
1 pk. bacon i skiver
Ingredienser:
1 dl. lunkent vand
25 g. gær
75 g. smør
1 dl. ymer
1 æg
450 g. mel
½ tsk. salt
Fyld:
8 pølser
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 3-4 timer
8 svinekæber renses for sener og brunes i smør
4 gulerødder skælles og skæres i store tern
3 porrer renses og skæres i grove stykker
2 pastinak skrælles og skæres i store tern
250 g champignon renses og skæres i kvarte
salt, peber, timian og lauerbærblade og 1 dåse flåede tomater
Alle madopskrifter i kategorien Svinekød opskrifter er tilføjet af brugere, du kan tilføje dine egne favorit opskrifter til kategorien Svinekød opskrifter, opret en bruger og tilføj opskrifterne.