Ingredienser:
til 11 - 12
LEVERMASSE:
1000 g. Svinelever
500 g. Svinespæk
3 Æg
1 mellemstort finthakket løg
3 fed knust Hvidløg
6 tsk. salt
3 tsk. peber
1 pose Frikalet (frikadellekrydderi) m. Dansk smag.
OPBAGNING:
150 g. margarine
3 spsk. mel
1½ liter Sødmælk
Ingredienser:
1 pk lever og spæk ca 500g
50 g margarine
50 g mel
4 dl væske /mælk eller fløde
2 hele æg
salt-peber og lidt stødt nellike og allehånde
1 lille revet løg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
1,125 kg. svinelever
0,565 kg. spæk
1 - 1½ tsk. peber
½ tsk. allehånde
8 tsk. salt
Afbagning:
190 gr. margarine
300 gr. mel
1 1/8 liter mælk
1 stort løg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1¼ time
500 g svinelever
300 g spæk
3 spsk mel
4 dl fløde
2æg
1 revet løg
½-1 fed hvidløg kan undlades
1 tsk merian
½ tsk basilikum
½ tsk peber, 1 tsk salt
Ingredienser:
4 stk gåselever
30 g røget spæk
1-2 ansjoser
1 spsk mel
1 æg
Ca. ½ dl piskefløde
stegesky
salt, peber
(muskat, nelliker)
spækskiver
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca.30
En pakke kyllingelever (250-300 gram)
2 hårdkogte æg
1 stort løg eller 2 små
en god sjat fløde
en lille sjat cognac
salt og peper efter smag
et lille drys Timian
smør el margarine til stegning
Ingredienser:
300 g kyllinge- eller kalvelever
½ dl olivenolie
150 g kogte kartofler
1 æggehvide
1½ dl skummetmælk
1 spsk finthakket løg
½ tsk stødt allehånde
1 tsk groft salt
½ tsk peber
Ingredienser:
1 kg lever
500 g spæk
170 g kogte kartofler
2 løg
85 g mel
85 g margarine
6 dl mælk
3 tsk. Salt
2 tsk. Peber
3 æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2 timer
125 g hvedemel
½ l mælk
75 g stege margarine
325 g fersk spæk
750 g svinelever
1 løg
1 æg
½ tsk sukker
1 tsk allehånde
1 tsk peber
3 tsk salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 1
300 g hakket kalvelever
200 g hakket hakket spæk
1 stort løg
2 æg
2 tsk salt
1 tsk peber
50 g. margarine
½ l sødmælk
2 spsk mel
Ingredienser:
500 g hakket lever
500 g hakket spæk
80-90 g mel
3 løg
3 æg (hviderne piskes og kommes i til sidst)
4 tsk salt
2 tsk. peber
6-7 dl. mælk
Ingredienser:
10 store svesker med sten
saft fra 1 appelsin
saft og skal fra 1 citron
40 g mørk chokolade mindst 60% kakao
1 kop stærk kaffe
500g svinelever
200g spæk
1 løg
1 æg
5 lauerbærblade
1 lille bundt timian
100g hakket svinekød
salt og peber
Ingredienser:
300 g kyllinglever
250 g hakket kalv og flæsk
½ løg
1 æg
1 spsk hvedemel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 80
til 4-6 pers.
1/2 kg. kalve- eller svinelever
100 g. fersk spæk
1 løg
3-4 ansjosfileter
2 spsk. mel
1 æg
1 dl. skummet- eller mini mælk
salt/peber
Ingredienser:
til 4-5
150 g. spæk
250 g. svinelever
1½ tsk. salt
½ tsk. peber
1 tsk. delikatesse paprika
1 æg
1 løg
30 g. mel
½ tsk. Knorr aromat
2½ dl. mælk
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50 min
til 4-5
125 g kalvelever,finthakket
125 g røget mørbrad af svin,kalv,okse eller kalkun
2 skalotteløg, finthakkede
1 æg
1 dl fromage frais
halvdelen af en dåse ansjoser,finthakkede
1 spsk kapers,finthakkede
havsalt
Ingredienser:
til 1 pakke postej
1 stor pakke leverpostej (din yndlings)
1 pakke bacon
Ingredienser:
1/2 løg
1 lille Gulerod
400 g kalvelever
salt
sort Kværnepeber
1 1/2 dl piskefløde
1 æg
purløg
lidt Svinefedt
Ingredienser:
Skøn leverpostej
30 g margarine
30 g mel
3 dl mælk
200 g hakket spæk
½ dl revet løg
300 g hakket svinelever
1 æg
1 tsk salt
½ tsk peber
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i kategorien: Leverpostej opskrifter
Ingredienser:
Sandwich
1 pk lever og spæk ca 500g
50 g margarine
50 g mel
4 dl væske /mælk eller fløde
2 hele æg
salt-peber og lidt stødt nellike og allehånde
1 lille revet løg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1¼ time
500 g svinelever
300 g spæk
3 spsk mel
4 dl fløde
2æg
1 revet løg
½-1 fed hvidløg kan undlades
1 tsk merian
½ tsk basilikum
½ tsk peber, 1 tsk salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
1,125 kg. svinelever
0,565 kg. spæk
1 - 1½ tsk. peber
½ tsk. allehånde
8 tsk. salt
Afbagning:
190 gr. margarine
300 gr. mel
1 1/8 liter mælk
1 stort løg
Ingredienser:
300 g kyllinge- eller kalvelever
½ dl olivenolie
150 g kogte kartofler
1 æggehvide
1½ dl skummetmælk
1 spsk finthakket løg
½ tsk stødt allehånde
1 tsk groft salt
½ tsk peber
Ingredienser:
1 kg lever
500 g spæk
170 g kogte kartofler
2 løg
85 g mel
85 g margarine
6 dl mælk
3 tsk. Salt
2 tsk. Peber
3 æg
Ingredienser:
Skøn leverpostej
30 g margarine
30 g mel
3 dl mælk
200 g hakket spæk
½ dl revet løg
300 g hakket svinelever
1 æg
1 tsk salt
½ tsk peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 1
300 g hakket kalvelever
200 g hakket hakket spæk
1 stort løg
2 æg
2 tsk salt
1 tsk peber
50 g. margarine
½ l sødmælk
2 spsk mel
Ingredienser:
til 4-5
150 g. spæk
250 g. svinelever
1½ tsk. salt
½ tsk. peber
1 tsk. delikatesse paprika
1 æg
1 løg
30 g. mel
½ tsk. Knorr aromat
2½ dl. mælk
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2 timer
125 g hvedemel
½ l mælk
75 g stege margarine
325 g fersk spæk
750 g svinelever
1 løg
1 æg
½ tsk sukker
1 tsk allehånde
1 tsk peber
3 tsk salt
Ingredienser:
500 g hakket lever
500 g hakket spæk
80-90 g mel
3 løg
3 æg (hviderne piskes og kommes i til sidst)
4 tsk salt
2 tsk. peber
6-7 dl. mælk
10 nyeste opskrifter i kategorien: Leverpostej opskrifter
Ingredienser:
til 11 - 12
til 11 - 12
Andet
LEVERMASSE:
1000 g. Svinelever
500 g. Svinespæk
3 Æg
1 mellemstort finthakket løg
3 fed knust Hvidløg
6 tsk. salt
3 tsk. peber
1 pose Frikalet (frikadellekrydderi) m. Dansk smag.
OPBAGNING:
150 g. margarine
3 spsk. mel
1½ liter Sødmælk
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 1
300 g hakket kalvelever
200 g hakket hakket spæk
1 stort løg
2 æg
2 tsk salt
1 tsk peber
50 g. margarine
½ l sødmælk
2 spsk mel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca.30
En pakke kyllingelever (250-300 gram)
2 hårdkogte æg
1 stort løg eller 2 små
en god sjat fløde
en lille sjat cognac
salt og peper efter smag
et lille drys Timian
smør el margarine til stegning
Ingredienser:
300 g kyllinglever
250 g hakket kalv og flæsk
½ løg
1 æg
1 spsk hvedemel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 80
til 4-6 pers.
1/2 kg. kalve- eller svinelever
100 g. fersk spæk
1 løg
3-4 ansjosfileter
2 spsk. mel
1 æg
1 dl. skummet- eller mini mælk
salt/peber
Ingredienser:
til 1 pakke postej
1 stor pakke leverpostej (din yndlings)
1 pakke bacon
Ingredienser:
til 4-5
150 g. spæk
250 g. svinelever
1½ tsk. salt
½ tsk. peber
1 tsk. delikatesse paprika
1 æg
1 løg
30 g. mel
½ tsk. Knorr aromat
2½ dl. mælk
Ingredienser:
1 kg lever
500 g spæk
170 g kogte kartofler
2 løg
85 g mel
85 g margarine
6 dl mælk
3 tsk. Salt
2 tsk. Peber
3 æg
Ingredienser:
300 g kyllinge- eller kalvelever
½ dl olivenolie
150 g kogte kartofler
1 æggehvide
1½ dl skummetmælk
1 spsk finthakket løg
½ tsk stødt allehånde
1 tsk groft salt
½ tsk peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2 timer
125 g hvedemel
½ l mælk
75 g stege margarine
325 g fersk spæk
750 g svinelever
1 løg
1 æg
½ tsk sukker
1 tsk allehånde
1 tsk peber
3 tsk salt
Alle madopskrifter i kategorien Leverpostej opskrifter er tilføjet af brugere, du kan tilføje dine egne favorit opskrifter til kategorien Leverpostej opskrifter, opret en bruger og tilføj opskrifterne.