Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 2 timer
til 6-8 person
1 3/4 -2 kg mellemkam m/ svær
(nakkekam, bov ell. skinkesteg)
groft salt evt. friskkværnet
peber - et par laurbærblade
4-5 dl. vand
1 gulerod
1 løg
evt. 1 kvist timian
Sovs:
ca. 4 dl. stegsky
1 dl. vand
2 spsk. maizenamel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
Pris: kr.Rimelig
1 Svinekam. Laurbærblade. Groft salt. Kartofler.Rødkål. Små kartofler enten på glas eller alm. brune kartofler.Sukker . Smør. Mælk. Mel.Kulør.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
Pris: kr.Rimelig
1 Svinekam. Laurbærblade. Groft salt. Burgerboller.Rødkål.
Agurksalat : 1/3 dl Eddike . 1/3 dl. Sukker . 1/3 dl. Vand. 2 Agurker. Rør det sammen til en lage. Skær agurkerne fint og vrid dem fra væde , drys med groft salt og læg dem i lagen et par timer.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2-3 timer
Pris: kr.Billig
I flæskesteg (ribbensteg kan bruges hvis man vil spare). Laurbærblade. Groftsalt. smør.Foliebakke. 5 dl. vand . 1 Løg. Tørrede rosmarin og tørrede timian .Stegetermometer. Grillbriketter.Grill med låg gerne weber ..
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 5-10 min.
Sky fra en and eller en steg, hvor der er lidt fedt i (er der formeget kan det skummes af)
mel (ca. 1 spsk. pr person)
Kulør.
Ingredienser:
til 8
2 kg svinekam med ridset svær
vand
salt, peber
3-4 laurbærblade
½ l vand/bouillon
1 løg skåret i kvarte
1 gulerod
sovs:
sky
mel
evt. lidt kulør
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
til 4-6 personer
2-2½ Kg. Nakkekam m. svær
2 gl. hvide kartofler
2½ kg kartofler
Mælk til sovs
Jævning til sovs
Kulør til sovs
evt. bullionterning til sovs
1 gl. rødkål
sukker (til de brune kartofler)
smør (til de brune kartofler)
salt peber
2 lauerbærblade
6 nelliker
evt. ½ løg
1 øl til affedtning af sværene
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 180 min.
Pris: kr.100 kr. ca.
til 6-8 pers.
1 1/2 til 2 1/2 kg flæskesteg/svinekam
lauetbær blade.
groft salt
Peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: En eftermiddag
Pris: kr. 60
til 4 pers.
1 stykke svinekam med svær uden ben, ca. 2½ kg
1 stor håndfuld groft salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 200
1 3/4 -2 kg svinekam eller nakkekam m/svær
groft salt evt. friskkværnet
peber
Et par laurbærblade
4-5 dl. vand
1 gulerod
1 løg
evt. 1 kvist timian
Sovs:
ca. 4 dl. stegsky
1 dl. vand
2 spsk. maizenamel eller mel
Ingredienser:
til 6
1½ kg svinekam/flæskesteg
saltlage:
2 l. vand
300 g. groft salt
300 g. sukker
2 laurbærblade
2 kviste timian
10 sorte peberkorn
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i kategorien: Flæskesteg opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2-3 timer
Pris: kr.Billig
Grill
I flæskesteg (ribbensteg kan bruges hvis man vil spare). Laurbærblade. Groftsalt. smør.Foliebakke. 5 dl. vand . 1 Løg. Tørrede rosmarin og tørrede timian .Stegetermometer. Grillbriketter.Grill med låg gerne weber ..
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 2 timer
til 6-8 person
1 3/4 -2 kg mellemkam m/ svær
(nakkekam, bov ell. skinkesteg)
groft salt evt. friskkværnet
peber - et par laurbærblade
4-5 dl. vand
1 gulerod
1 løg
evt. 1 kvist timian
Sovs:
ca. 4 dl. stegsky
1 dl. vand
2 spsk. maizenamel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
til 4-6 personer
2-2½ Kg. Nakkekam m. svær
2 gl. hvide kartofler
2½ kg kartofler
Mælk til sovs
Jævning til sovs
Kulør til sovs
evt. bullionterning til sovs
1 gl. rødkål
sukker (til de brune kartofler)
smør (til de brune kartofler)
salt peber
2 lauerbærblade
6 nelliker
evt. ½ løg
1 øl til affedtning af sværene
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
Pris: kr.Rimelig
1 Svinekam. Laurbærblade. Groft salt. Kartofler.Rødkål. Små kartofler enten på glas eller alm. brune kartofler.Sukker . Smør. Mælk. Mel.Kulør.
Ingredienser:
til 6
1½ kg svinekam/flæskesteg
saltlage:
2 l. vand
300 g. groft salt
300 g. sukker
2 laurbærblade
2 kviste timian
10 sorte peberkorn
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: En eftermiddag
Pris: kr. 60
til 4 pers.
1 stykke svinekam med svær uden ben, ca. 2½ kg
1 stor håndfuld groft salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 5-10 min.
Sky fra en and eller en steg, hvor der er lidt fedt i (er der formeget kan det skummes af)
mel (ca. 1 spsk. pr person)
Kulør.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 180 min.
Pris: kr.100 kr. ca.
til 6-8 pers.
1 1/2 til 2 1/2 kg flæskesteg/svinekam
lauetbær blade.
groft salt
Peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
Pris: kr.Rimelig
1 Svinekam. Laurbærblade. Groft salt. Burgerboller.Rødkål.
Agurksalat : 1/3 dl Eddike . 1/3 dl. Sukker . 1/3 dl. Vand. 2 Agurker. Rør det sammen til en lage. Skær agurkerne fint og vrid dem fra væde , drys med groft salt og læg dem i lagen et par timer.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 200
1 3/4 -2 kg svinekam eller nakkekam m/svær
groft salt evt. friskkværnet
peber
Et par laurbærblade
4-5 dl. vand
1 gulerod
1 løg
evt. 1 kvist timian
Sovs:
ca. 4 dl. stegsky
1 dl. vand
2 spsk. maizenamel eller mel
10 nyeste opskrifter i kategorien: Flæskesteg opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 200
1 3/4 -2 kg svinekam eller nakkekam m/svær
groft salt evt. friskkværnet
peber
Et par laurbærblade
4-5 dl. vand
1 gulerod
1 løg
evt. 1 kvist timian
Sovs:
ca. 4 dl. stegsky
1 dl. vand
2 spsk. maizenamel eller mel
Ingredienser:
til 6
1½ kg svinekam/flæskesteg
saltlage:
2 l. vand
300 g. groft salt
300 g. sukker
2 laurbærblade
2 kviste timian
10 sorte peberkorn
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2-3 timer
Pris: kr.Billig
Grill
I flæskesteg (ribbensteg kan bruges hvis man vil spare). Laurbærblade. Groftsalt. smør.Foliebakke. 5 dl. vand . 1 Løg. Tørrede rosmarin og tørrede timian .Stegetermometer. Grillbriketter.Grill med låg gerne weber ..
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 180 min.
Pris: kr.100 kr. ca.
til 6-8 pers.
1 1/2 til 2 1/2 kg flæskesteg/svinekam
lauetbær blade.
groft salt
Peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 5-10 min.
Sky fra en and eller en steg, hvor der er lidt fedt i (er der formeget kan det skummes af)
mel (ca. 1 spsk. pr person)
Kulør.
Ingredienser:
til 8
2 kg svinekam med ridset svær
vand
salt, peber
3-4 laurbærblade
½ l vand/bouillon
1 løg skåret i kvarte
1 gulerod
sovs:
sky
mel
evt. lidt kulør
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: En eftermiddag
Pris: kr. 60
til 4 pers.
1 stykke svinekam med svær uden ben, ca. 2½ kg
1 stor håndfuld groft salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
Pris: kr.Rimelig
1 Svinekam. Laurbærblade. Groft salt. Burgerboller.Rødkål.
Agurksalat : 1/3 dl Eddike . 1/3 dl. Sukker . 1/3 dl. Vand. 2 Agurker. Rør det sammen til en lage. Skær agurkerne fint og vrid dem fra væde , drys med groft salt og læg dem i lagen et par timer.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
Pris: kr.Rimelig
1 Svinekam. Laurbærblade. Groft salt. Kartofler.Rødkål. Små kartofler enten på glas eller alm. brune kartofler.Sukker . Smør. Mælk. Mel.Kulør.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
til 4-6 personer
2-2½ Kg. Nakkekam m. svær
2 gl. hvide kartofler
2½ kg kartofler
Mælk til sovs
Jævning til sovs
Kulør til sovs
evt. bullionterning til sovs
1 gl. rødkål
sukker (til de brune kartofler)
smør (til de brune kartofler)
salt peber
2 lauerbærblade
6 nelliker
evt. ½ løg
1 øl til affedtning af sværene
Alle madopskrifter i kategorien Flæskesteg opskrifter er tilføjet af brugere, du kan tilføje dine egne favorit opskrifter til kategorien Flæskesteg opskrifter, opret en bruger og tilføj opskrifterne.