Ingredienser:
til 6 pers.
2-3 auberginer paneres i mælk og rasp/mel
olie - raps
450 g frossen helbladet spinat¨
ca. 2 spsk. smør
250 g. Hytteost
parmesan ca. 1 dl
1 æg
salt - peber
2 glas tomatsauce fra fakta (med basilikum) eller min hjemmelavede tomatsauce ca. 5-6 dl. Findes under mine opskrifter ;-)
en håndfuld revet ost
Oregano
Ingredienser:
til 6 pers.
10 plader lasagne
-
1/2 kg hakket oksekød
1 stk løg i terninger
1 fed hvidløg
5 stk gulerødder, revet
1/2 dl olie
3 spsk koncentreret tomatpure
1 tsk merian
salt,peber
2 dl bouillon
40 gram margarine
5 spsk hvedemel
6 dl mælk
10 skiver reven, mild ost
muskatnød
parmesanost
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: 250kr.
til 4
2 store hakkede løg
3 dåser flåede hakkede tomater,
600g frisk el. frossen spinat
200g friske lasagneplader
200g feta i tern
400g laks
500g rødspættefileter uden skind og ben
½ l. mornaysauce
evt. 100 g rejer el. krebsehaler til pynt.
100g reven ost
2 fed hakket hvidløg
3 spsk oregano
1 spsk honning
½ tsk.muskatnød
1/4 bouillonterning
olie
20g smør
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 5 pers.
Kødsovs:
1 løg
1 spsk. olie
1 fed hvidløg
500 g hakkt oksekød
1 glas dolmio pastasauce
1 tsk salt
Peber
Bechamelsovs:
4 spsk smør
4 spsk hvedemel
1 liter mælk
250 g revent mozzarella
1 tsk salt
Peber
1/2 tsk muskatnød
Ingredienser:
til 4 pers.
Kødsauce:
50 gr. bacon i tern
1 løg
400 gr. hakket oksekød
2 fed presset hvidløg
1 tsk oregano
1 tsk timian
Salt & peber
1 dl. vand
2,5 dl. tomatpuré
Bechamelsovs:
25 gr. margarine
4 spsk. mel
1 liter mælk
Salt
Muskat
Desuden:
300-400 gr. lasagneplader
Revet ost eller parmesan
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
Hakketoksekød max.10 %.Hakkede tomater.Konsentret tomatpure.Revetgulerødder.Hvidløg.Løg.Dolmio bechamelsauce.Pasteplader.Olie. SAlt & Pebber...
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 70
Pris: 150 kr.
til 4 - 5
1 pk. Knorrs lasagnette
700g oksekød
3 ds. cocktail pølser
4 dl. sødmælk
1 ds. tomat pure
2 ds.hakket tomat
1 pk. bacon i tern
1 ps. revet ost
3 - 5 fede hvidløg
1 løg
Groft chilikrydderi, salt, peber
Olie til stegning
Ingredienser:
500 g kyllingebryst i tynde strimler
lidt olie
lasagneplader 9-12 stk
1 pakke frossen helbladet spinat 450g
1 ds. flådede hakkede tomater
1 løg
1/4 l. piskefløde
3 tsk. mexicansk krydderi (santa maria)
3 tsk. ostindisk karry
3 spsk ketchup
salt, peber
oregano
200 g mild revet ost
Ingredienser:
til 2 pers.
sauce 1:
2 tomater
1 rød peber
1/2 løg
2 fed hvidløg
lidt frisk oregano
salt og peber
Sauce 2:
1 moden avocado
1/2 rød chili
2 spsk. græsk youghurt
salt
"kød" :
1 dl. hasselnødder
1 dl. solsikkekerner
1/2 dl. sesamfrø
lidt frisk basilikum
lidt frisk rosmarin
1/2 dl. olivenolie
salt - peber
"Lasagneplader":
1 squash
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 4 pers
1 spsk. olie
1 finthakket zittauerløg
1 groftrevet gulerod
600 g hakkede flåede tomater
4 spsk. koncentreret tomatpure
150 g Soy4you (lys eller mørk)
3 dl grønsagsbouillon
Salt og peber
30 g smør
3 spsk. hvedemel
6 dl mælk
150 g revet mozzarella
ca. 12 forkogte lasagneplader
Frisk basilikum
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1½ time + pastafremstilling
Pris: kr. 100,-
til 4 prs.
Friske lasagneplader - se evt. min opskrift på Hjemmelavet pasta - grunddej. 1 portion til denne opskrift.
Kødsauce:
½ dl god olivenolie
1 stort eller 2 små løg
4 fed hvidløg
1 tsk. tørret oregano
1 tsk. tørret basilikum
1 tsk. tørret timian
500 g hakket oksekød max. 6 % fedt
140 g koncentreret tomatpuré
1 dåse hakkede tomater med basilikum og oregano
Friskkværnet havsalt og friskkværnet peber
Sauce bechamel:
1 liter minimælk
blond roux af 100 g margarine og 100 g mel - bages på 120 grader i 10-15 min.
1 lille løg
1 knivspids reven muskatnød
Desuden 200 g reven ost - evt. en god, mellemlagret skæreost på 45+, der smager af noget :)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 70 min.
Pris: 80 kr.
til 3-4 personer.
500 g. hakket oksekød
1 stk. stort løg
1 ds. flåede tomater
1 stk. bouillonterning (oksekød)
1 ds. ananas i tern
200 g. champignon
2-3 stk. revene gulerødder
1 pk. lasagneplader
1/4 l. Mornaysauce
1 pk. revet ost
salt og peber
Tilbehør:
Flûtes og grøn salat
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.350
til 12
Smør
3 store løg
1 kg hakket oksekød
2 ds. tomat pure
3 ds. flåede tomater (med krydderier)
2 ds. coctail pølser
½ l fløde
Krydderier (oregang, oksebollion, timian, basilikum)
2 Morney sauce
Lasagne plader
1 ps. revent ost
Ingredienser:
600 g fileteret fisk, fx torsk, ørred eller rødspætte
450 g hel frossen spinat eller 1 kg frisk
10 g smør
2 spsk mel
4 dl skummet- eller letmælk
½ tsk reven muskatnød
salt og peber
200 g lasagneplader
75 g revet mozzarella
Salat
Cherrytomater
Groft brød
Ingredienser:
ca. 4 personer
Ca. 12 stk. lasagneplader
Fyld:
4oo g hakket fiskekød
1 lille finthakket løg
2oo g helbladet spinat
3 spsk. parmesanost
1/2 tsk salt
peber
Bechamelsauce:
25 g margarine
4 spsk mel
1/2 ltr. fiskebouillon
1/2 ltr. mælk
muskatnød
peber
2 spsk parmesanost til gratinering
Tilbehør:
Groft brød og grøn salat
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 90
til 4-5
olie til stegning
Kødsovs:
250 g oksekød
2 peberfrugter
5 store champignons
1 stort løg
2 fed hvidløg
2 gulerødder
1 dåse hakkede tomater
1 stor dåse tomatpuré
salt
peber
cayenne peber
paprika
herbes de provence (oregano eller timian kan også bruges)
Lidt sukker
Bechamelsovs:
ca 25 g smør/margarine
ca 25 g mel
ca 4 dl mælk
1 frisk mozzarella, skåret i små stykker
1 tsk revet muskatnød
salt
peber
En pakke friske lasagne plader
Revet mozzarella
Lidt rasp
Evt:
50 g brune linser
lidt sukker
1 lille løg
paprika
Karry
Tørred koriander
1 fed hvidløg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 t
Pris: 50 kr.
til 4-6
750 g skrællekartofler,
1 løg,
1 fed hvidløg,
1 spsk olivenolie,
500 g hakket oksekød,
125 g champignoer,
150 g ærter,
2 spsk tomatpure,
5 spsk. mælk,
2 tsk oregano,
1 tsk barbeque,
1 tsk. salt & peber
75 g cheddaost
Ingredienser:
Kød:
2 store finthakkede løg svitses i olivenolie
1½ kg oksefars tilsættes og svitses med, derefter
1 glas tørt hvidvin
1 lille ds tomatpasta
2 hele fed hvidløg
salt & peber
Det hele småsnurre i 20 min., derefter tilsættes
1/4 muskatnød
1 stang kanel
1 tsk. oregano - og småsnurre yderligere 10 min.
Makaroni:
500 g makaroni koges "al dente" i saltet vand, skylles i lunkent vand, må IKKE blive kold.
Makaronien blandes i gryden eller en stor skål med
2 piskede æggehvider
1 stor ps. parmesanost (Kefalotiriost er det bedste til denne ret)
1 dl rasp
BECHAMELSOVS:
Der skal laves 1 liter god tyk hvid sovs af
50 - 75 g margarine
4 spsk. mel med top
½ l fløde nr.13 (kan selvfølgelig erstattes af mælk)
og mælk for resten.
Smages til med salt, kanel og revet muskatnød - gives et opkog.
Pisk de 2 æggeblommer i.
Ingredienser:
til 4 pers.
400 gr. frossen hakket spinat
1-2 hakket løg
1 solo hvidløg, revet
2 gulerødder, revet
olie
1 ds.flåede hakkede tomater
groft salt - kværnet peber
ca. 1 tsk. oregano, tørret
1 pk. ferske lasagneplader
revet ost
Oste sauce:
4 dl. mælk
2 spsk. hvedemel
salt - peber
2 dl. revet ost
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 10 stk.
3 løg - 1 kg. tomater -2 chilie ell. 2-3 fed hvidløg - 200 gr. snittet hvidkål - 250 gr. revet gulerod.
200 gr. snittet hvidkål - 250 gr. reven gulerod - 400 gr. 6% oksefars - 100 gr. coctailpølser, (kan udelades).
1 pose revet ost - 1 pakke lasagneplader.
Jeg synes at 2 chilier er for meget. Men det er en smagssag.
Ingredienser:
1 Squash
1 Aubergine
1 stort løg
1 stor porre
300 gr. frossen spinat
250 gr. champignoner
½ dl. olivenolie
Salt og Peber
2 fed hvidløg
1 Revet Muskatnød
Lasagneplader (evt. friske)
1 kop vand
Karolines mornay sauce
Revet mozzerella ost
Ingredienser:
til 4-6 personer
Kødsauce:
500 g hakket oksekød
1 løg
1 gulerod
1 tsk olie
1 ds. flåede hakkede tomater
70 g tomatkoncetrat
1 dl bouillon
1 fed hvidløg
salt og peber
Ostesauce:
200 g hytteost
2 æg
2½ dl mælk
250-300 g frisk lagsagneplader el. 200 g tørret lagsagneplader
½ tsk olie
50 g revet gratineringsost
2 spsk rasp
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 70
til 4 - 6
500 g. hk. kalkunkød
2. tsk olie
2. hk. løg
2 revne gulerødder
15-20 spinatblade (eller hk.spinat)
2 dåser flåede tomater
1 dåse tomatpuré
1 1/2 tsk. groft salt.
peber
12 lasagneplader
1/2 l. karolinesgrundsauce el. cheasy m. hvidløg el. krydderi
150 g. revet ost max 13 %
Ingredienser:
Ingredienser:
· 500 g hakket kalkunkød
· 2 løg
· 1 ds. flåede tomater
· 200 g reven Mozarella
· 2 spsk olie
· 1 tsk tørret timian
· 1 Mornay-sauce (1/2 liter)
· Muskatnød
· 250 g pasta (bånd, nudler eller lasagneplader)
Ingredienser:
til 4 personer
6 porrer
2 løg
1 dåse chili-tomater
10 store kartofler
1 pakke hakket oksekød (10% fedt)
1/2 bærger formage frais
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
1dl fiskesouce
1 dl wourchester souce
5 fed hvidløg
1 knold ingefær på størelse med en tommefinger
mangokarry
karry paste
ris
chedder revet ost
persille og basillikun frisk hakket
½ kg oksekød
1 dåse kokusmælk
1 dåse bambus skud
1 dåse tomatpure
Ingredienser:
til 4
500 g kyllingfilet i små stykker
1 stort løg
1 spsk olie
2 fed knust hvidløg
1 dåse tomatpure
1 ds hakkede tomater
2 dl vand
1 bouillonterning
1 tsk oregano
1 ps hakket spinat
1 mornaysauce
lasagneplader
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time 40 min.
til 8 pers.
500 g spinat
1 kg. hakket kyllingekød
1 fed hvidløg, knust
425 g hakkede dåsetomater
125 g tomatkoncentrat
1,25 dl tomatsauce
1,25 dl hønsebouillon
12 forkogte lasagneplader
Ostesauce
60 g smør
40 g hvedemel
6 dl mælk
125 g revet cheddarost
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 3-4
4 Kyllingebryst
1 løg
2 fed hvidløg
1 rød peber
1 gul peber
250 gr. champignon evt 1 glas uden væde
2 ds. flåede tomater
½ l piskefløde
lidt revet ost
Lasagneplader
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 6
2 pk. mornaysovs 5%
2 små tomat purre
6-7 lakse stykker
3 poser frosset spinat
500 g cerry tomater
evt 1 hvidkål
salt og pebber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: %
til 3-4 personer
4 laksefiletter (u/skind)
3-4 porrer
2-3 tomater
1 stort rødløg
4 gulerødder
1 squash
2 poser spinat
½ pk lasagneplader
1½ karton mornaysauce
½ spske olivenolie
topping-ost (vælg selv, jeg bruger gerne cheddar)
salt
peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 4 personer
600 g friske spinatblade
2 hakkede zittauerløg (ca. 100 g)
2 store knuste fed hvidløg
400 g hakket lammekød
1¼ tsk groft salt
¼ tsk friskkværnet peber
½ liter Cheasy Karrysauce 1,5%
8 tørrede, forkogte lasagneplader (ca. 150 g)
½ honningmelon i tern (ca. 400 g)
2 spsk akaciehonning
1 spsk friskpresset appelsinsaft
Tilbehør:
240 g tyrkisk brød
Bagetid: Ca. 40 min. ved 200°.
Ingredienser:
til 4 pers
8-9 plader forkogte eller friske lasagneplader
150 g magert hakket svinekød
150 g megert hakket oksekød
2 spsk olivenolie
1 løg
1 gulerod
2 stilke blegselleri
100 g bacon
1 glas hvidvin
1 dl tomatkoncentrat
2 dl oksebouillon
salt , peber
5 dl sødmælk
5 spsk hvedemel
2 spsk smør
revet muskatnød
100-150 g reven mozzarelle eller emmentaler
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4
1 ds hakkede tomater
1 stor ds tomatpure
2 store løg
4 fed hvidløg
lidt revet muskatnød
500 g hakkede oksekød (3-7 %)
10 stk lasagneplader
salt/peber/krydderier efter smag.
3 dl oksekødsbullion
1 brik mornaysovs
! pose revet ost, eller lign.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60 min
Pris: 50- 150 kr.
til 3-4 personer
500-750 g hakket svinekød
2 glas Dolmino (Et med ekstra Grønsager og et med ekstra hvidløg)
3 dåser Jaka cocktailpølser eller 3 pk. cocktail pølser
ca 500 g pasta penne. (Forslag: Super Best egen pose med Pasta penne passer perfekt)
1 pk mornay sauce 14%
½ Fløde havarti ost 38%
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 4 pers.
Lasagne:
100 g bacon i tern
500 g Hakket oksekød
1 hakket løg
2 fed hvidløg
1 gulerod
2 stilke bladselleri
2 spsk. konc. tomatpuré
1 ds. flåede hakkede tomater med oregano og basilikum
2 dl kalvebouillon
salt, peber og oregano
1 pk. Pastella Lasagneplader
200 g revet mozzarella
Bechamelsauce:
25 g smør
3 spsk. hvedemel
6 dl mælk
muskatnød, salt og peber
Ingredienser:
Pris: kr. 60-70
til Til 4 pers
Kødsauce:
500 g Hakket oksekød
1 Stort løg
140 g Konc. tomat pure
1 dåse Hakkede tomater (400 g)
1 tern Okseboullion
½ dl vand (efter behov)
Oregano, salt, peber, spidskommen, chili efter behov.
Ostesovs:
Karolines Mornaysauce
Pastaplader.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 4
500 gr hakket oksekød
1-2 hakkede løg
3-4 revne gulrødder
1 ds flåede tomater
1 ds konc. tomatpure(70 g)
1/2 l morney sauce
2 spsk rasp
9 lasagneplader
1 1/2 tsk groft salt
friskkværnet peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
Pris: 408kr.
til 4
Tomatsauce
1 dåse hakkede tomater (ca. 400 g)
1 dåse koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
3 hakkede zittauerløg (ca. 200 g)
1 tsk revet muskatnød
1 tsk sukker
2 tsk groft salt
3 små torskefileter uden skind (ca. 400 g)
½ liter mornaysauce 14%
12 forkogte lasagneplader (ca. 225 g)
4 spsk rasp
Tilbehør
300 g salat af fx romaine- og feldsalat - drysset med salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4
1 løg
olie
salt og peber
2 fed hvidløg i skiver
chili
3 ds flåede tomater
1 stor håndfuld basilikumblade
1 spsk rødvinseddike
400 g kort pasta
masser af parmesan
3 kugler frisk mozzarella i skiver
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min + ovntid
Pris: 100 kr.
til 4-6 pers.
1 pakke lasagne plader,
2 spsk. olivenolie,
1 finthakket løg,
1 dåse krabbekød a 200 g,
evt. ½ dl cognac,
salt & peber,
200 g rejer,
1 dåse muslinger a 265 g,
50 g parmesanost,
Béchamelsauce:
100 g smør,
100 g hvedemel,
7 ½ dl mælk,
7 ½ dl fiskebouillon (1 ½ terning),
salt & peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4
500 g hakket oksekød (12%)
1 tsk stødt paprika
1 stort løg
3 fed hvidløg
½ pakke bacon (i skiver)
2 ds flåede tomater
3 dl mælk
20 lasagneplader
Krydderier:
2-3 spsk basilikum
1 spsk oregano
1 spsk tørret knust chili
½ tsk stødt koriander
1 tsk sellerisalt
Salt og peber
Olivenolie
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ialt 30 min.
Pris: billig
til 2 pers.
6 lasagne plader
3-4 store tomater
ca. 250 gr. frossen helbladet spinat
½ dl. fløde eller maizena cremefine + evt. 1 tsk pesto
en håndfuld revet ost
evt. feta i tern
Ingredienser:
til 4
2 spsk. smør.
500g. hakket oksekød.
1 stort hakket løg.
1 ds. jalapeno dean dip.
1 ps. taco eller chilli krydderimix.
1 ds. flåede tomater.
1 ds. hakket grøn chili.
1 tsk. salt.
4 dl. groft revet ost, evt. hollandsk Gouda.
2 dl. hytteost.
1 æg.
1 pk. taco shells eller nachips.
Ingredienser:
til 4
4 stk. Santa Maria Red Fusion Tortilla med hvidløg
500g hakket oksekød
2 spsk. smør eller margarine
50-100g revet cheddar- eller mozarellaost
1 glas Santa Maria Taco Sauce, Mild
1 pose Santa Maria Taco Krydderimix
2½ dl Karolines Mornay Sauce
2 tomater
2 løg
Ingredienser:
3 ps. hk. spinat, lasagneplader, 3 tern grøntsagsbouillon, 1 Mornaysauce, revet ost, evt. lidt vand.
Ingredienser:
til 4 port.
1 - 1 1/2 ps. frossen hk. spinat
1 stort løg
en god sjat mælk
1 pk. bacon i skiver
salt og peber
muskatnød
forkogte lasagneplader
mel, mælk, krydderier og ost
til becamelsaucen
evt. valnøddekerner
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 2
1 pakke frossen helbladet flødestuvet spinat
1 pakke bacon
1 æg
25 g. margarine
parmesanost
salt, peber og muskatnød (pas på!)
½ brik mornaysauce
lasagneplader (almindelige)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
ca. 200 g lasagneplader
smør til fadet
Spinat: 300 g frosset , hakket spinat
muskatnød
salt
peber
Kødsauce:2 spsk olie
500 g hakket oksekød
1 hakket fed hvidløg
2 dåser flåede hakkede tomater
salt
peber
et nip sukker
Ostetop: 125 g revet mozzarellaost
godt 1 dl hytteost
3/4 dl revet parmesanost
Ingredienser:
til 5-6
250 g lasagneplader
Fyld:
500 g grofthakket spinat
250 g hytteost
100 g grofthakkede valnødder og/eller pinjekerner
3 spsk friskrevet parmesan
4 fintstrimlede, soltørrede tomater
salat og peber
Tomatsovs:
1 finthakket løg
2 finthakkede fed hvidløg
1 spsk olivenolie
1 ds hakkede tomater
½ dl tomatpure
1 laurbærblad
1 tsk basilikum
1 tsk oregano
salt & peber
Ostesovs:
50 g smør
50 g fintmalet grahamsmel
5-6 dl mælk
100 g revet mozarella og cheddarost
revet muskatnød
salt & hvid peber
Drys:
50 g friskrevet parmesan
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4
kødsovs:
500g hakket oksekød (max. 12%)
2 gulerødder
1 mellemstort løg
2 fede hvidløg
1spsk tørret basilikum
1spsk frisk hakket persille
1dl boulion (okse)
1ds flåede tomater
1ds tomatpuré (70g)
2spsk balsamiko
salt og peber
bechamelsovs:
5dl minimælk
30g smør
3½spsk mel
50g revet ost (max. 30%)
salt og peber
evt. ½tsk revet muskat nød
fuldkorns lasagne plader (helst frisk)
rasp
Ingredienser:
12 lasagneplader
Tomatsauce:
1 kg tomater
2 løg
2 fed hvidløg
1 spsk. olie
1 dl grønsagsbouillon
2 spsk. finhakket basilikum
salt og peber
250 g hytteost
100 g gorgonzola
40 g revet ost
frisk basilikum
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60 min
til 4 personer
1 dåse tun (i vand eller olie)
5-10 gulerødder
200 g spinat
1 løg
½ -1 liter mælk
150 g revet ost
2 spk mel.
2 spk. maragarine.
250 g pasta skruer (evt. flere farver)
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30-40
til 4
2 stk Auberginer
2stk gouqetter (grønne)
150g udblødte soltørret tomater
Lasagne plader
250 g mild blød gedeost
1 dl sweet chilli
2 dl fløde 13% (kaffe fløde)
salt & peber
Mozzerella ost
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i kategorien: Lasagne opskrifter
Ingredienser:
Andet
500 g kyllingebryst i tynde strimler
lidt olie
lasagneplader 9-12 stk
1 pakke frossen helbladet spinat 450g
1 ds. flådede hakkede tomater
1 løg
1/4 l. piskefløde
3 tsk. mexicansk krydderi (santa maria)
3 tsk. ostindisk karry
3 spsk ketchup
salt, peber
oregano
200 g mild revet ost
Ingredienser:
1 Squash
1 Aubergine
1 stort løg
1 stor porre
300 gr. frossen spinat
250 gr. champignoner
½ dl. olivenolie
Salt og Peber
2 fed hvidløg
1 Revet Muskatnød
Lasagneplader (evt. friske)
1 kop vand
Karolines mornay sauce
Revet mozzerella ost
Ingredienser:
til 4
500 g kyllingfilet i små stykker
1 stort løg
1 spsk olie
2 fed knust hvidløg
1 dåse tomatpure
1 ds hakkede tomater
2 dl vand
1 bouillonterning
1 tsk oregano
1 ps hakket spinat
1 mornaysauce
lasagneplader
Ingredienser:
til 4-6 personer
Kødsauce:
500 g hakket oksekød
1 løg
1 gulerod
1 tsk olie
1 ds. flåede hakkede tomater
70 g tomatkoncetrat
1 dl bouillon
1 fed hvidløg
salt og peber
Ostesauce:
200 g hytteost
2 æg
2½ dl mælk
250-300 g frisk lagsagneplader el. 200 g tørret lagsagneplader
½ tsk olie
50 g revet gratineringsost
2 spsk rasp
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: %
til 3-4 personer
4 laksefiletter (u/skind)
3-4 porrer
2-3 tomater
1 stort rødløg
4 gulerødder
1 squash
2 poser spinat
½ pk lasagneplader
1½ karton mornaysauce
½ spske olivenolie
topping-ost (vælg selv, jeg bruger gerne cheddar)
salt
peber
Ingredienser:
til 4 personer
6 porrer
2 løg
1 dåse chili-tomater
10 store kartofler
1 pakke hakket oksekød (10% fedt)
1/2 bærger formage frais
Ingredienser:
Pris: kr. 60-70
til Til 4 pers
Kødsauce:
500 g Hakket oksekød
1 Stort løg
140 g Konc. tomat pure
1 dåse Hakkede tomater (400 g)
1 tern Okseboullion
½ dl vand (efter behov)
Oregano, salt, peber, spidskommen, chili efter behov.
Ostesovs:
Karolines Mornaysauce
Pastaplader.
Ingredienser:
til 4 pers.
Kødsauce:
50 gr. bacon i tern
1 løg
400 gr. hakket oksekød
2 fed presset hvidløg
1 tsk oregano
1 tsk timian
Salt & peber
1 dl. vand
2,5 dl. tomatpuré
Bechamelsovs:
25 gr. margarine
4 spsk. mel
1 liter mælk
Salt
Muskat
Desuden:
300-400 gr. lasagneplader
Revet ost eller parmesan
Ingredienser:
til 6 pers.
10 plader lasagne
-
1/2 kg hakket oksekød
1 stk løg i terninger
1 fed hvidløg
5 stk gulerødder, revet
1/2 dl olie
3 spsk koncentreret tomatpure
1 tsk merian
salt,peber
2 dl bouillon
40 gram margarine
5 spsk hvedemel
6 dl mælk
10 skiver reven, mild ost
muskatnød
parmesanost
Ingredienser:
600 g fileteret fisk, fx torsk, ørred eller rødspætte
450 g hel frossen spinat eller 1 kg frisk
10 g smør
2 spsk mel
4 dl skummet- eller letmælk
½ tsk reven muskatnød
salt og peber
200 g lasagneplader
75 g revet mozzarella
Salat
Cherrytomater
Groft brød
10 nyeste opskrifter i kategorien: Lasagne opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 4 pers
til 4 pers
Lasagne
1 spsk. olie
1 finthakket zittauerløg
1 groftrevet gulerod
600 g hakkede flåede tomater
4 spsk. koncentreret tomatpure
150 g Soy4you (lys eller mørk)
3 dl grønsagsbouillon
Salt og peber
30 g smør
3 spsk. hvedemel
6 dl mælk
150 g revet mozzarella
ca. 12 forkogte lasagneplader
Frisk basilikum
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 3-4
4 Kyllingebryst
1 løg
2 fed hvidløg
1 rød peber
1 gul peber
250 gr. champignon evt 1 glas uden væde
2 ds. flåede tomater
½ l piskefløde
lidt revet ost
Lasagneplader
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
1dl fiskesouce
1 dl wourchester souce
5 fed hvidløg
1 knold ingefær på størelse med en tommefinger
mangokarry
karry paste
ris
chedder revet ost
persille og basillikun frisk hakket
½ kg oksekød
1 dåse kokusmælk
1 dåse bambus skud
1 dåse tomatpure
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: 250kr.
til 4
2 store hakkede løg
3 dåser flåede hakkede tomater,
600g frisk el. frossen spinat
200g friske lasagneplader
200g feta i tern
400g laks
500g rødspættefileter uden skind og ben
½ l. mornaysauce
evt. 100 g rejer el. krebsehaler til pynt.
100g reven ost
2 fed hakket hvidløg
3 spsk oregano
1 spsk honning
½ tsk.muskatnød
1/4 bouillonterning
olie
20g smør
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.350
til 12
Smør
3 store løg
1 kg hakket oksekød
2 ds. tomat pure
3 ds. flåede tomater (med krydderier)
2 ds. coctail pølser
½ l fløde
Krydderier (oregang, oksebollion, timian, basilikum)
2 Morney sauce
Lasagne plader
1 ps. revent ost
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4
kødsovs:
500g hakket oksekød (max. 12%)
2 gulerødder
1 mellemstort løg
2 fede hvidløg
1spsk tørret basilikum
1spsk frisk hakket persille
1dl boulion (okse)
1ds flåede tomater
1ds tomatpuré (70g)
2spsk balsamiko
salt og peber
bechamelsovs:
5dl minimælk
30g smør
3½spsk mel
50g revet ost (max. 30%)
salt og peber
evt. ½tsk revet muskat nød
fuldkorns lasagne plader (helst frisk)
rasp
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 6
2 pk. mornaysovs 5%
2 små tomat purre
6-7 lakse stykker
3 poser frosset spinat
500 g cerry tomater
evt 1 hvidkål
salt og pebber
Ingredienser:
til 4 pers.
400 gr. frossen hakket spinat
1-2 hakket løg
1 solo hvidløg, revet
2 gulerødder, revet
olie
1 ds.flåede hakkede tomater
groft salt - kværnet peber
ca. 1 tsk. oregano, tørret
1 pk. ferske lasagneplader
revet ost
Oste sauce:
4 dl. mælk
2 spsk. hvedemel
salt - peber
2 dl. revet ost
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 5 pers.
Kødsovs:
1 løg
1 spsk. olie
1 fed hvidløg
500 g hakkt oksekød
1 glas dolmio pastasauce
1 tsk salt
Peber
Bechamelsovs:
4 spsk smør
4 spsk hvedemel
1 liter mælk
250 g revent mozzarella
1 tsk salt
Peber
1/2 tsk muskatnød
Ingredienser:
til 6 pers.
2-3 auberginer paneres i mælk og rasp/mel
olie - raps
450 g frossen helbladet spinat¨
ca. 2 spsk. smør
250 g. Hytteost
parmesan ca. 1 dl
1 æg
salt - peber
2 glas tomatsauce fra fakta (med basilikum) eller min hjemmelavede tomatsauce ca. 5-6 dl. Findes under mine opskrifter ;-)
en håndfuld revet ost
Oregano
Alle madopskrifter i kategorien Lasagne opskrifter er tilføjet af brugere, du kan tilføje dine egne favorit opskrifter til kategorien Lasagne opskrifter, opret en bruger og tilføj opskrifterne.