Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 minutter
1 stort løg
Masser af hvidløg (smagssag)
karry
Smør/margarine
Frosne suppeurter
Frosne rejser
frosne muslinger
1 dåse tun i vand
fiske boullion, ca 1 liter
Salt, peber
Persille
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 2 personer
1 pakke blandet skaldyr (rejer, krebsekød, muslinger, blæksprutte m.v.)
1 hel presset kinesisk hvidløg (eller 6 fed alm. hvidløg)
1½ tsk. friskreven ingefær
1-2 finthakket chili (fjern hinder og kerner hvis du ikke vil have det stærkt)
1 bundt forårsløg skæres i små stykker
1 pakke friske finthakket suppeurter (fås på køl i supermarkeder - porer, selleri, gulerødder)
1 pakke bacon i tern
1 ds. hakkede tomater
1 bouillon terning
Olie til stegning
evt. chilipulver/cayennepeber
Ingredienser:
500 g hvedemel
125 g margarine
175 g sukker
reven skal af ½ citron
3 æg
3 spsk fløde
1-2 L salatolie eller majsolie
Ingredienser:
til Ca. 6 portioner
Ca. 250 gr. laks
Mel
Salt
peber
olivenolie
Ca. 200 gr. rejer
4-500 gram pasta (skruer)
tomatkoncentrat
hvidløg
2 - 4 dl piskefløde
krydderier
kinakål
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i Grønlandske opskrifter
Ingredienser:
500 g hvedemel
125 g margarine
175 g sukker
reven skal af ½ citron
3 æg
3 spsk fløde
1-2 L salatolie eller majsolie
Ingredienser:
til Ca. 6 portioner
Ca. 250 gr. laks
Mel
Salt
peber
olivenolie
Ca. 200 gr. rejer
4-500 gram pasta (skruer)
tomatkoncentrat
hvidløg
2 - 4 dl piskefløde
krydderier
kinakål
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 2 personer
1 pakke blandet skaldyr (rejer, krebsekød, muslinger, blæksprutte m.v.)
1 hel presset kinesisk hvidløg (eller 6 fed alm. hvidløg)
1½ tsk. friskreven ingefær
1-2 finthakket chili (fjern hinder og kerner hvis du ikke vil have det stærkt)
1 bundt forårsløg skæres i små stykker
1 pakke friske finthakket suppeurter (fås på køl i supermarkeder - porer, selleri, gulerødder)
1 pakke bacon i tern
1 ds. hakkede tomater
1 bouillon terning
Olie til stegning
evt. chilipulver/cayennepeber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 minutter
1 stort løg
Masser af hvidløg (smagssag)
karry
Smør/margarine
Frosne suppeurter
Frosne rejser
frosne muslinger
1 dåse tun i vand
fiske boullion, ca 1 liter
Salt, peber
Persille
Alle Grønlandske opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler en opskrft i kategorien Grønlandske opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.