Annonce

Bagetip

avatar
maduniverset.dk


Franskbrødsdej skal have en tempertur på 27 grader når dejen er æltet. Dette gøres ved at lave følgende udregning: (27 + 27) - melets temparatur = væskens temparatur Er melets temparatur 20 grader giver det en væske temparatur på 34 grader (27 + 27) - 20 = 34 Når brødet er klar til at blive sat i ovnen og skal bages ved 200 grader er ovnen forvarmet til 225 grader. Brødet sættes i ovnen og der sprayes ind i ovnen med koldt vand ved hjælp af for eksempel en blomsterforstøver. Dette gøres for at forsinke at brødets porer lukkes, og giver mere luftigt brød.

Andre leksikon opslag



Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt