Annoncering | Mobil/tablet version | 128 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.468 opskrifter fra 25.330 medlemmer
i
Franskbrødsdej skal have en tempertur på 27 grader når dejen er æltet.

Dette gøres ved at lave følgende udregning:
(27 + 27) - melets temparatur = væskens temparatur

Er melets temparatur 20 grader giver det en væske temparatur på 34 grader (27 + 27) - 20 = 34

Når brødet er klar til at blive sat i ovnen og skal bages ved 200 grader er ovnen forvarmet til 225 grader. Brødet sættes i ovnen og der sprayes ind i ovnen med koldt vand ved hjælp af for eksempel en blomsterforstøver. Dette gøres for at forsinke at brødets porer lukkes, og giver mere luftigt brød.


Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Fulkornsdurum Burgerboller med krydderurter      Den bedste Kylling i Karry!     Koteletter i Fad med paprika     Den bedste ungarske gullasch     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hakket Oksekød med Hvidkål     Grov go'e boller     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Nemme pølsehorn     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Alt i ét fad     Pastaret i fad     Gulerodskage (Rå)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gullasch med kartoffelmos     Grovboller     Peanutbutter & Rød Karry Gryde     Grønne asparges med bacon     Frikadeller med havregryn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com