Annonce
Vanilleekstrakt, hjemmelavet
Cathrin Buron
Smid ikke vanillestængerne ud, når du har skrabet de små korn ud. Skær i stedet stangen i mindre stykker, put dem i en tætsluttende beholder (gerne den glascylinder, man køber dem i), hæld neutral spiritus (vodka eller Brøndums) på, luk tæt og lad det trække. Kan anvendes i både det salte og søde køkken og holder næsten evigt. Fyld op med stænger/vodka efter behov.
Andre leksikon opslag
Kommentarer
Skriv kommentar
Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset