opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.

bagning af brød med gammelt brød


Det siges at man kan ved at bruge gammelt tørt brød kan få en brød til at holde sig længere blødt og lækkert. istedet for 35 gram mel og 150 gram vand.

Når du laver en franskbrød af en hver art skal kan du bruge den her blanding.

35 gr. gammelt brød
150 gr. vand

smuler det gamle brød godt ned i vandet og sørg for at alt brødet er vådt, lad det stå i 30 min.

når du tilføjer vand i din normale brød opskrift så tilføje denne masse.

bagning af brød med gammelt brød, tilføjet af : Tanja & Thor






Andre bruger har kiggede på



Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kinesisk kylling i karry     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Spagetti carbonara     Fersken suppe (den er genial)     Nemme pølsehorn     Røræg i ovn     Italienske Farsbøffer.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Suppekuren     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Porrer i fad med oksekød     Skinke, porre tærte     Hjemmelavet modellervoks     Kanelsnegle kagemand     Tyrkisk suppe     Omelet m. skinke og ost     irsk stuvning med svinekød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]