opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i

udrulning af marcipan


Forskellige måder til udrulning af marcipan:

bagepapiret:
Start med at tegne et
omrids på bagepapiret af den størrelse jeg skal bruge, så er det nemmere at
vurdere om man har rullet nok.

Skal du rulle en stor flade til fx. en lagkage så lad kagerullen trille let hen over marcipanen, ind imellem rulningerne, så får du en god fornemmelse af om den er jævnt udrullet.

Husholdningsfilm:
Kan bruges hvis man ikke har bagepapir, men det er noget sværere da filmen
let rulles ind i marcipanen og film jo i sig selv let klistrer sammen.

Udrulnings plast:
Det bedste er udrulnings plast som er tykkere


Mel:
Det bruger man bare ikke

Flormelis:
Hvis man bruger flormelis kan man undgå at der kan komme revner i marcipanen når det er på kagen, men det bliver meget sødt. Hvis du vil bruge flormelis så brug 500 g. flormelis til 1 kg. marcipan samt lidt flydene honning.



udrulning af marcipan, tilføjet af : Thor B. Nørregaard






Andre bruger har kiggede på



Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Blommetrifli     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Kogning af majs     Tunmousse      Helstegt grillet oksefilet     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Røræg i ovn     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Marinade til kyllingfilet     Absolut bedste BBQ marinade     Helstegt Oksestriploin     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Honningmarinade     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]