opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.

udrulning af marcipan


Forskellige måder til udrulning af marcipan:

bagepapiret:
Start med at tegne et
omrids på bagepapiret af den størrelse jeg skal bruge, så er det nemmere at
vurdere om man har rullet nok.

Skal du rulle en stor flade til fx. en lagkage så lad kagerullen trille let hen over marcipanen, ind imellem rulningerne, så får du en god fornemmelse af om den er jævnt udrullet.

Husholdningsfilm:
Kan bruges hvis man ikke har bagepapir, men det er noget sværere da filmen
let rulles ind i marcipanen og film jo i sig selv let klistrer sammen.

Udrulnings plast:
Det bedste er udrulnings plast som er tykkere


Mel:
Det bruger man bare ikke

Flormelis:
Hvis man bruger flormelis kan man undgå at der kan komme revner i marcipanen når det er på kagen, men det bliver meget sødt. Hvis du vil bruge flormelis så brug 500 g. flormelis til 1 kg. marcipan samt lidt flydene honning.



udrulning af marcipan, tilføjet af : Thor Nørregaard






Andre bruger har kiggede på



Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kinesisk kylling i karry     Italienske Farsbøffer.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grydestegte Hjerter     Frisk pasta med laks og flødesovs     Thailandsk fiskesuppe med rejer og kokosmælk     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Mornay sauce     nem spejlæg      Røræg i ovn     Raclette med det hele     Gifler     Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler     Lammekøllerester i fad.     Kogning af kongekrabbe     Hakket Oksekød med Hvidkål     Blødende chokoladekage     Hvidkålssuppe, italiensk inspireret     Andesteg     Mørbradgryde     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]