Forskellige måder til udrulning af marcipan:
bagepapiret:
Start med at tegne et
omrids på bagepapiret af den størrelse jeg skal bruge, så er det nemmere at
vurdere om man har rullet nok.
Skal du rulle en stor flade til fx. en lagkage så lad kagerullen trille let hen over marcipanen, ind imellem rulningerne, så får du en god fornemmelse af om den er jævnt udrullet.
Husholdningsfilm:
Kan bruges hvis man ikke har bagepapir, men det er noget sværere da filmen
let rulles ind i marcipanen og film jo i sig selv let klistrer sammen.
Udrulnings plast:
Det bedste er udrulnings plast som er tykkere
Mel:
Det bruger man bare ikke
Flormelis:
Hvis man bruger flormelis kan man undgå at der kan komme revner i marcipanen når det er på kagen, men det bliver meget sødt. Hvis du vil bruge flormelis så brug 500 g. flormelis til 1 kg. marcipan samt lidt flydene honning.
Andre bruger har kiggede på
Medlemmers Kommentarer
Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar