opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.

Stramme flute og brød dej op


At stramme dej op kan gøres på flere måder, her er en metode:

Når dejen har hævet hældes lidt mel på et bord og dejen flades lidt ud (flad firkant), fold nu hvert hjørne ind til midten af dejen (der må ikke være mel i folderne), fortsæt til dejen ikke længere kan trækkes i og næsten er ved at gå i stykker.

Tag nu med en spartel og skub dejen ind under sig selv, mens du holder på den anden side af dejen, nu skulle dejen gerne være blevet helt rund og glat i overfladen.

Hvis du skal lave flute så kan du hive i dejen mens du slå den ned i bordet og på den måde laves dejen længere og længere.

Slut af med at lade flute eller brødet hæve en sidste gang inden det skal i ovnen
Se Bagværk

Stramme flute og brød dej op, tilføjet af : Thor Nørregaard






Andre bruger har kiggede på



Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gulerodskage (Rå)     Tartelet med høns i noget helt tredje     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Raclette med det hele     Omelet m. skinke og ost     irsk stuvning med svinekød     Morgenbirkes - fryseegnede     Mexicansk kyllingelasagne     Tvebakkekage     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Spagetti carbonara     Trylledej (ikke spiseligt)     Tyrkisk suppe     Hakket Oksekød med Hvidkål     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]