Annonce

Hvornår er grillbøffen klar

avatar
maduniverset.dk


1. ca. 200 gram bøf (2 - 2 ½ cm højde) 2. Bøffen skal være tempereret 3. Bøffer steger man først direkte og derefter på indirekte varme 4. - Når der pibler lidt rød kødsaft op, er bøffen medium -- ca. 1 min. på hver side over direkte varme og 2,5 min. på hver side indirekte varme - Når kødsaften er klar, er bøffen gennem-stegt

Andre leksikon opslag



Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt