opskrifter
Søg i 12.594 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)

Hvordan laver man høje flødeboller


Du skal bruge glukose for at være sikker på at få en lækker flot høj flødebolle som ikke falder sammen når man dækker den med chokolade

Opskrift på perfekt flødebolleskum:
Skum til ca. 17 stk.

50 g. vand
150 g. sukker
70 g. glukose
Vanilje fra en ½ vaniljestang
100 g. æggehvider, past.
10. g sukker (til æggehvide skum)

- Kom vand, glukose, sukker og vanilje i en lille gryde og kog massen til den når 117 grader (digital termometer bruges)
- Tag gryden af varmen
- Pisk æggehvider og den lille del sukker på højeste styrke i en røremaskine, samtidig med sukkerlagen hældes stille i
- Pisk i ca. 3 min.


Hvordan laver man høje flødeboller, tilføjet af : Tanja & Thor






Andre bruger har kiggede på



Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Marcipan kokoskugler med rom - julekonfekt     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Fersken suppe (den er genial)     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Frisk pasta med laks og flødesovs     Mormors Stegte sild i eddike     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Brownie med saltkaramel midte     Andebryst i ovn til mange     Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler     Gulerodskage (Rå)     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Biscotti, sprøde julesmåkager     Omelet m. skinke og ost     Røræg i ovn     Trylledej (ikke spiseligt)     Kanelsnegle kagemand     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]