Ingredienser:
til 1 bradepande
6 æg
4 dl. sukker
4-6 tsk vanillesukker
2 1/2 tsk. bagepulver
200 g. magarine
4 dl. hvedemel
3 bananer
1 stor pose chokoladeknapper til overtræk
Ingredienser:
til 1 bradepande
4 æg
4 dl. sukker
4 spsk. kakao
4 dl. mel
4 tsk. vanillesukker
4 tsk. bagepulver
2 dl. mælk
250 g. smeltet smør
Glasuren:
120 g. smør
1 dl. stærk kaffe(færdiglavet-ikke pulver)
3 tsk. vanillesukker
3 spsk. kakao
3 1/2 dl. flormelis
4 dl. kokosmel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
til 1 Bradepande
500 g Mel. 6 tsk.Bagepulver. 2tsk.Vanilie. 100 g Plantemagarine. 500 g Sukker. 6 Æg.4 dl Mælk.
Remonce : 300 g Plantemagarine. 500 g Farin. 200 g Kokos. 1 dl. Mælk.
Ingredienser:
til 1 bradepande
Bund:
75g margerine
450g sukker (melis)
6 stk æg
375g mel
3 tsk vaniliesukker
6 tsk bagepulver
3 dl. mælk
Ovenpå:
200g margerine
200g mørk farin
1½ kop kokus
6 spsk mælk
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 - 40 min
til 1 Bradepande
4 dl. sukker
2 dl. olie
3 æg
5 dl. mel
2 dl . hakket nødder/hassel
1 tsk . salt
2 tsk . natron
2 tsk vaniliesukker
2 tsk. kanel
½ tsk. bagepulver
5 dl . revet gulerødder
Pynt:
100 g flødeost neutral
50 g smør
100 g flormelis
1 tsk . vaniliesukker
hakket hassel nødder drysses over
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 1 bradepande
2 Æg.
200 g. Sukker.
100 g. Margarine.
200 g. Mel.
2 spsk Vanilie.
2 spsk. mandelessens.
2 tsk. bagepulver.
50 g. kakao.
3 eller flere bananer.
Ingredienser:
Pris: 75 kr.
til 1 bradepande
250 g margarine,
250 g sukker,
5 æg (3 hvider piskes stive til marengs),
500 g mel,
4 tsk. bagepulver,
2½ dl. mælk,
citronskal
Marengs:
3 hvider,
250 g sukker,
evt. 50 g kokosmel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60 min
til 1 bradepande
dej:
100 gr gær
225 gr smeltet marg.
3 dl lunkent mælk
3 æg
60 gr sukker
1 tsk kardemomme
3/4 tsk salt
750 gr mel
Fyld: kagecreme af ½ liter mælk (bagefast)
remonce:
200 gr marg
250 gr brun farin
1½ spsk sirup
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50
Pris: kr.50
til 1 bradepande
200 GRAM SMØR
250 GRAM SUKKER
2 ÆG
1 SPSK MANDELESSENS
2 SPSK GRØN FRUGTFARVE
150 GRAM HVEDEMEL
1 TSK BAGEPULVER
1 TSK VANNILIE SUKKER
3 SPSK KOGENDE VAND
Ingredienser:
til 1 bradepande
125 g. smeltet magarine
400 g. sukker
1/2 l kærnemælk
400 g. mel
4 tsk. kanel
2 tsk. natron
Glasur:
50 g. magarine - smeltet
250 g. flormelis
2 tsk. vanillesukker
1 spsk. kakao
4 spsk. kold kaffe
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i 1 bradepande opskrifter
Alle 1 bradepande opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler en opskrft i kategorien 1 bradepande opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.