Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 10 stk
75g magarine
1dl mælk
35g gær
2 spsk sukker
en spids salt
1 æg
275g mel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10 min + stegetid
til 10 stk
30 grønne asparges
10 skiver sliced bacon
Ingredienser:
til 10 stk
Karamelmousse:
5 blade husblas
5 dl piskefløde
110 g sukker
60 g vand
4 stk. pasteuriserede æggeblommer
Bunde:
125 gr koldt smør
175 gr mel
3 spsk sukker
1 æggeblomme
Fyld til bunde:
150 gr. blødt smør
125 gr. sukker
200 gr. revet marcipan
1 æg
1 æggehvide
Karamelglaze:
3 blade husblas
200 g mørk chokolade
160 ml piskefløde
20 g olie uden smag
Pynt smeltet sukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 30
til 10 stk
Dej:
125 g mel
125 g blødt smør
125 g sukker
2 æg
2 tsk. Vanillesukker
2-3 spsk. mælk
2 tsk. bagepulver
Dette er en basis dej - tilsæt selv ingredienser efter hvilken cupcake du vil ha'.
Jeg har bare brugt basis blandning ;-)
Frosting: man kan købe en færdiglavet frosting fra Dr. Oetker.
180 g flormelis
75 g blødt smør (IKKE margarine)
Dette er en basis blanding til Frosting - tilsæt selv ingredienser efter hvilken cupcake du vil ha'.
Jeg har lavet vanille og jordbær frosting.
Pynt:
Krummel af eget valg. Kan også købes fra Dr. Oetker.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca 60
til 10 stk
50 g. gær
2 dl. vand
1 dl. A38 eller andet surmælksprodukt
2 spsk. sukker
2 ær
1 dl. solsikkekerner eller græskarkerner
1 spsk. hørfrø
2 revne gulerødder (ca 200 g.)
1 tsk. salt
450-500 g. hvedemel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min
til 10 stk
10 skiver lyst flutes
10 skiver god chorizo pølse (spansk spegepølse)
smør til ristning
10 blade basilikum, bredbladet persille eller lign.
10 store tern feta ost
½ dl blå birkes
10 oliven efter smag
10 tandstikkere
Ingredienser:
til 10 stk
400 g godt hvedemel
20 g sukker
2½ dl minimælk
25 g gær
1 tsk salt
25 g smeltet margarine
æg/mælk til pensling
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 10 stk
1 Baguette
4 Tomater
2 Fed Hvidløg
0- 1/4 - 1/2 Chili
ca. 10 Basilikum Blade
Hav salt eller andet groft salt
Peber
Oliven Olie
Parmesan
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 10 stk
Dej:
100 g hvedemel,
25 g kakao,
150 g sukker,
1 tsk vanillesukker,
2 tsk bagepulver,
50 g blødt smør (lurpak/kærgården el.l.)
125 ml mælk,
1 æg (str. M/L),
50 g chokolade, groft hakket.
Topping:
250 g flormelis,
25 g kakao,
75 g smør,
ca. 2 spsk mælk.
Andet:
Skåle, bagevægt, decilitermål, ske, theske, håndmixer, en frysepose, en strøjtepose m/tyl, en saks og muffinsforme ( lad være med at købe de tynde med mindre du har nogle siliconeforme de kan stå i. De vælter)!
Ingredienser:
til 10 stk
Dej:
25g gær
1 1/4 dl lun mælk
1 æg
250g mel
1 tsk kardemomme
1 spsk sukker
150g smør
sammenpisket æg til pensling
Kagecreme :
1 æg
1 spsk sukker
1 knsp vanillesukker
1/2 spsk. hvedemel
2 1/2 dl mælk
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 10 stk
25 g gær
3 dl vand
2 spk. olie, raps
1 1/2 tsk. salt
1 tsk. sukker
1/2 dl hørfrø
150 g gulerødder
100 g kartofler,kogt
250 g majsmel
50 g hirseflager
125 g majsmel
Ingredienser:
til 10 stk
25 g gær
½ L lunkent vand
1 spsk salt
2 dl hørfrø
1 dl hvedekerne
½ dl boghvedefrø
1 dl A-38
ca 400 g hvedemel evt. durummel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2 timer
til 10 stk
30 g gær
75 g smør
5 dl mælk
½ dl sirup
1 tsk. salt
1-2 tsk. stødt
kardemomme
8 dl rugmel
Ca. 7 dl Hvedemel
1 æg til pensling
Ingredienser:
til 10 stk
50 g Gær
3½ dl Vand
100 g Fuldkornskerner
1½ dl Ymer
500 g Mel
50 g Flødeost m. purløg
1 tsk Hvidløgssalt
1 tsk Tørret persille
½ tsk Tørret dild
½ tsk Honning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min
til 10 stk
5 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
1 1/2 dl Sukker
2 tsk Vaniljesukker
1 dl rosiner
125 g smør eller margarine
1 æg
1 dl mælk
Pensling:
æg
Pynt:
1 dl Perlemelis
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 10 stk
200g müsli med tørret frugt
100g flydende honning
100g mælke chokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 10 stk
1 kg. kartofler
3 æg
50 g. revet mozzarella
salt/peber
rød frugtfarve
Ingredienser:
til 10 stk
15 gr. gær
3 dl lunkent vand
1 spsk. olie
½ dl surmælksprodukt (cheasy a38)
1 tsk salt
2 dl durum-hvedemel
4 dl hvedemel
Tomatsauce:
3 spsk. tomatpure
1 tsk timian
1 tsk oregano
1 tsk basilikum
1 tsk hvidløgspulver
100 gram revet ost og 200 gram skinke i strimler
Ingredienser:
til 10 stk
25 g gær
3 dl lunken vand
1 spsk sukker
1 tsk salt
1 æg
2 spsk olie
550 g mel
hakkede oliven og soltørrede hakkede tomater efter egen smag
til pensling:
½ dl yougurt naturel
1 spsk olivenolie.
drys:
reven ost
havsalt
tørrede krydderurter