Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 70
til 25 stk
150 g orangechokolade
2 dl cornflakes
Evt revet appelsinskal til pynt
Ingredienser:
til 25 stk
5 dl lunkent vand
50 g gær
5 mellemstore gulerødder
en stor håndfuld solsikkekerner - eller andre kerner
3 æg
3 spsk honning
1½ tsk groft salt
ca. 1 kg hvedemel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 25 stk
150 g smør
300 g Brun Farin
2 æg
3 dl (180 g) hvedemel
1/2 tsk bagepulver
2 dl hakkede, smuttede mandler
2 tsk Vaniljesukker
Ingredienser:
til 25 stk
100 g lys chokolade
Fyld
1 dl piskefløde
½ dl Lys Sirup
½ dl Sukker eller Rørsukker
1 spsk kakao
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2 timer
til 25 stk
1 pk gær
8 dl vand
Ca 1 tsk salt
1 spsk honning
½ kg grahamsmel
Ca. 3/4 kg hvedemel efter behov
Vand til pensling af bollerne.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 25 stk
Dej:
2½ dl mælk evt. iblandet lidt fløde
35 g gær
75 g smeltet smør
50 g sukker
ca. 325-350 g mel
Fyld:
50 g smør
2 spsk honning
50 g hakkede mandler eller nøddekerner
Pynt:
25 små æblebåde
lidt æg
hakkede mandler
groft perlesukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 25 stk
2 æggeblommer, 3 tsk. Sukker, ½ tsk. Natron, ½ tsk. Salt, ½ tsk. Vanille, 125 g. mel og godt 2 dl. Kærnemælk.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time 45min
til 25 stk
50 g gær
2 dl vand
2 dl kvark
2 gulerødder
1 courgette/squash
1 tsk salt
1 dl hørfrø
2 dl grahamsmel
ca. 12 dl hvedemel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time 10 min
til 25 stk
Dej:
25 g gær
100 g smør /margarine
2 dl mælk
1 æg
2 spsk. sukker
½ strøget tsk. hjortetaksalt
ca. 300 - 325 g mel ( ca. 6 dl )
Smørcreme:
75 g smør
1 spsk. vanillesukker
3 spsk. flormelis
1 tsk. kardemomme
Pynt:
Melis
---------------------
Er fryseegnet.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min
til 25 stk
2 æg
175 g sukker
240 g kokosmel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time 20 min
til 25 stk
50 g gær, rå
3 dl vand
50 g grønkål,hakket
100 g gulerødder
2 dl ylette naturel
2 tsk. sukker
2 tsk. salt
2 spk. olie, vindruekerne
130 g mel, fuldkorns
500 g mel, hvede
1 stk. æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time 15 min
til 25 stk
50 g gær
4 dl lunken mælk
100 g flydende margarine
1 dl kvark
1 æg
1/2 tsk salt
1 1/2 dl Sukker
1 tsk kardemomme
ca. 12 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
Fyld til Nøddeboller:
3/4 dl nøddekerner
1 æggehvide
2 spsk. Sukker
Fyld til Pistacieboller:
Odense Dessertmasse med pistaciesmag
Fyld til Boller deluxe:
200 g Odense Ren Rå
2 spsk. cognac
hasselnøddeflager
Ingredienser:
til 25 stk
2 dl grahamsmel
6 dl hvedemel
1 tsk salt
4 tsk bagepulver
50g kold smør
250g fromage frais
2 dl mælk
Serveres med flødeskum & syltetøj
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60 min
til 25 stk
2 dl kogte pillede rejer
1 dl mel
½ finthakket løg
1 fed fintrevnet hvidløg
½ tsk stødt ingefær
½ tørret koriander
½ tsk gurkemeje
1 spsk citronsaft
salt og peber
olie til stegning
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i 25 stk opskrifter
Ingredienser:
120 gram margarine
3 dl. sukker
3 æg
1½ dl. mel
200 - 240 gram kokosmel
100 gram chokolade, hakket
evt. hakkede nødder
Alle 25 stk opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler en opskrft i kategorien 25 stk opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.